Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sollion

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba A világ legszebb veboldala 2012.11.09 16:51:33
Sajnos nem adja vissza az érzést a kép, talán ha klikkeltek, és ellátogattok az oldalra. Csillog, villog, ragyog, animál, seggbe, szájba, szembe, teszi, kéri! Kérjük vissza a régi internetes oldalak hangulatát, világát! ..
Elég nehéz elhinni, de a hét legszórakoztatóbb műsorát nem az HBO-n, vagy az AXN-en vetítették. Hanem a HírTv-n. Ráadásul ott is egy olyan kulturális műsorban, amit még akkor is nehéz lenne végignézni, ha Victoria Swinger mesélne benne a művészi célú ejakuláció állami…..
Sollion 2012.10.27 23:11:43
K@AnnaKarenina: Kedves Anna. Keresed az összefüggést a pénz, Markó Iván és a politika kiszolgálása között. Mi van akkor, ha Iván visszacsepegtet egy keveset ebből a pénzből. Ez Viktorék módszere, szerintem amikor megkapta már tudta, miért is kapta így kiemelten. Lehet, hogy épp a módszer miatt kerestek meg egy már lecsúszott szenvedélybeteg kiégett művészembert. De tudom, Ő ilyenre nem lenne képes...
Nehéz ellenállni annak a pletykának, miszerint ami Schmitt Pálról kiderült, az csak a jéghegy csúcsa. Az terjed szájról szájra, mintha Orbán Viktornak lenne egy vaskos mappája, amelyre az egykori párbajtőrvívó nevét írták fel. Akadhat benne háromperakárhányas karton, egy…..
Sorozatunk következő része a békákat mutatja be, amely - nemcsak a kertben - nagyon hasznos állat, hiszen szorgalmasan elpusztítja a nekünk nem annyira kedves rovarokat, pl. legyeket, szúnyogokat.Sokan iszonyodnak tőle, és a néphagyományban sem mindig játszik pozitív szerepet.…..
Pénteken este Hajdú Péter ránk szabadította a Tv2 legújabb próbálkozását, az RTL Klub nézettségi hegemóniájának megtörésére irányuló valóságshow-t, az ÖsszeEsküvőket. A műsor első blikkre pont olyan szerencsétlenül esetlen, mint a Geszti Péter legvadabb rémálmaiban…..
Sollion 2011.09.19 08:30:45
  Ma hivatalosan is megkezdődött a nyár, úgyhogy arról írunk, vajon mely sörök lesznek azok itthon, amik meghatározzák az idei nyarat és a 2011-es év legmelegebb hónapjainak folyékony slágerei lesznek.   Itt a nyár és ez csak egy dolgot jelenthet: megszaporodik a…..
  A Facebookon mozgalom indult a múlt héten, hogy Anikó és Gigi helyett vezesse Éva az Alekosznak Való című műsort, mert a villalét alatt ők barátok voltak. Anikó szerint ez nem kívánságműsor, Éva azonban mégis betörtette magát a produkcióba. Kedvére okoskodhat az RTL-en…..
Sollion 2011.05.16 11:59:16
Szörnyű a kormány kommunikációja, hát milyen dolog az, hogy csak most hallunk a Globális Ügyekért Felelős Helyettes Államtitkárságról? A külügy eme osztálya felelős Ázsia és az óceániai térség, valamint Afrika államaival fenntartott kétoldalú kapcsolatokért, és nagyon…..
A gesztusok és szimbólumok kormánya lassan inkább emlékeztet természeti katasztrófát okozó elemi csapásra, mint felelős vezetőkből álló emberek gondolkodni képes csoportjára. A kiforgatjuk a világot sarkaiból mentalitás az egyetlen, amit egy durcás ötéves homokozó…..
Sollion 2011.03.21 12:29:00
@szist: Gondolatjáték: kíváncsi lennék mi lenne a véleményed, ha az Orbán kormány intézkedéseit Fletó követte volna el és fordítva? Mérj egyforma mércével mindegy ki szopatja az országot.
A tegnapi határidő lejárta után napvilágot látott, hogy kicsivel több, mint százezer fő vállalta „önként”, hogy kiközösíttetik az állami nyugdíjrendszerből (illetve egyéb szociális juttatásokból) „most és mindörökké”. Nincs kétségünk afelől, hogy…..
comment:com Baszik az orosz! 2010.09.03 23:16:00
A mai nap már csak ilyen, vicces feliratokon röhögünk alvás helyett, a svédek nem tudják, ki Magyarország miniszterelnöke, az oroszok meg egy igen szerencsétlen nevű játékost neveztek a vízilabdacsapatba, egy bizonyos Baszik nevű csávót, akinek a neve cirill betűkkel leírva biztos…..
Pintér jelölése rossz kompromisszum. Ennél csak egy rosszabb döntést lehetne hozni: ha a titkosszolgálatok is a Pintér vezette belügyhöz kerülnének. Orbán Viktor tegnap – nagyon helyesen – kijelentette, hogy a 2006-os őszi rendőri túlkapások kivizsgálásában…..
Sollion 2010.05.06 11:45:35
A Képviselő Funky történetének legdrámaibb postja következik, mindenki kapaszkodjon meg a választókerületébe. És lehetőleg üljön is le valami biztonságosra. Csak egy kép: Nem látszik semmi fura? Hát akkor megmutatjuk közelebbről is: Búcsúzóul Nancy Sinatra próbálja egy…..
Sollion 2010.03.08 09:37:31
Nyílt levelem az SZDSZ-hez: "Tisztelt Szabad Demokraták Szövetsége! Megdöbbenve hallgattam a zuhanyhíradót, amely szerint Önök, a Szabad Demokraták Szövetsége, a volt kormánypárt, országunk egyik irányítója nem kíván élni azon jogával, hogy önállóan megmérettesse…..
Mindenhonnan azt lehetett hallani év elején, hogy megszűnt létezni a zöldkártya, milyen jó lesz nekünk, hogy mostantól beépül a műszaki vizsgába. Rolf tegnap vitte vizsgára az autóját, ahol a biztonság kedvéért azt is megnézték, hogy eredeti-e az autó, az nem számít…..
Olvasói levél következik: "Az írott (Népszava) és az elektronikus (Napló, Echo TV) média is foglalkozott az ajkai Bánki Donát Szakképző Iskola és Kollégium diákjainak demonstrációjával. 2009. november 27-én, pénteken tartottak csendes tiltakozást a diákok az igazgatójuk…..
A tévés vetélkedő nehéz műfaj, statikus, és unalmas, hiszen általában egy játékos küzd a játékvezetővel, szabályokkal, akadályokkal, és ezt kell egy műsor keretén belül szórakoztatóvá tenni, tessék csak elképzelni, milyen nehéz lenne mondjuk abból az ötletből érdekes,…..
A képen Obama és felesége látható José Luis Rodríguez Zapatero spanyol miniszterelnökkel, és családjával. Óriási sikert aratott a goth emós közösségben a bakancsot, és fekete koloncokat viselő lányok fotója. Nagyon dilis! (Szegény Anya! Nem tudja megélni ezt a…..