Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Simet

0 bejegyzést írt és 210 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vigyázol a telefonodra, óvod minden karctól, a szerviztől mégis sérülten kapod vissza? A hosszú és kimerítő eset kapcsán olvasónk tanácsát szeretnénk kiemelni: "aki nagyobb értékű készüléket ad le szervizelésre, ragaszkodjon a szervizbe leadott készülék valós állapotának megjelöléséhez, alaposan…..
Simet 2019.12.05 19:04:02
Zoltán annyira plasztikusan és visszafojtott, de láthatóan élő és fortyogó dühvel bírta leírni a vele történteket, hogy hiába tudjuk, hogy ő szegény biztosan nem szórakozott jól a hol lassan csordogáló, hol őrült mód vágtató események idején, így kívülállóként bizony olyan az egész, mint egy abszurd…..
Mekk Elek 21. századi követői köztünk élnek és ritka nagy fantáziával, no meg persze rengeteg tetterővel és szabadidővel rendelkeznek. Vannak dolgok, amiknek nem biztos, hogy meg kellett volna születniük, de legalábbis joggal kérdezhetnénk alkotóiktól, hogy ezt most miéééért… Nem volt jobb dolgod,…..
Simet 2018.02.17 18:49:46
Tékozló Homár Karácsonyi csoda 2017.12.22 14:39:00
Csúnya pulcsiban vagy talpig flitterben, 15 fős családban vagy szűk baráti körben, külföldön vidéken és Pesten mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kíván a Homár ezzel a mesébe illő történettel! Kedves Hilda, A történet maga egyszerű - de kitűnik belőle hogyan lehet a…..
Simet 2017.12.22 19:07:51
Kedd délután két momentumos aktivista elindult egy hétköznapi aláírásgyűjtésre a Móricz Zsigmond körtéri alujáróba. Kitették az aláírásgyűjtéshez használt pultjukat, amikor megjelent Hollik István, az Emberi Erőforrások Minisztériumának politikai főtanácsadója, KDNP-s parlamenti képviselő, valamint…..
Klasszikus zsák a foltját eset. A hatalmas önérzet és a szabadjára engedett tesztoszteron pusztító mélységi fúróján jutnak főszereplőink pár óra alatt olyan szintre, aminek még csak a közelébe sem lenne szabad soha, senkinek leereszkednie sem cégként, sem ügyfélként, sem egyáltalán emberként.…..
Simet 2017.11.17 20:46:13
@kamushamus: Bisztos nagy.... :)
Baszont B)..
Simet 2017.05.11 18:54:13
Vannak emberek, akikbe semmiféle tisztesség nem szorult. Vannak emberek, akik utolsó, mocskos hazugságokat szajkóznak egész életükben. Vannak emberek, akik lelkiismeret furdalás nélkül képesek mások bemocskolására, kizárólag a saját alantas érdekeiket szem előtt tartva! Mind ismerünk ilyen…..
Simet 2017.04.06 18:36:12
Még a közrádió kampányüzemmódba kapcsolt mikrofonállványa sem bírta ki kérdezés nélkül Orbán újabb hazugságcunamiját. A kormányfő azonban nem akadt meg, csak mondta tovább a valótlanságokat...
Nekünk eddig soha nem volt nagy eltérés a bookingos ár és a ténylegesen fizetendő között, de persze ez nem jelenti azt, hogy nem gyakori. Aki szokott Booking.com-on foglalni, bökjön már legyen szíves alul a mini közvéleménykutatásunkon! Tisztelt Tékozló Homár! Különösebb hozzáfűzni valóm nincs a…..
A H&M webshopjában januárban 18 forintért árultak pólókat, márciusban egy ideig dolgozói kedvezményt  kapott minden arrajáró, múlt csütörtökön pedig fillérekért lehetett kapni mindent. Télen a cég benyelte a veszteséget, a  mostani elbaltázott akciójánál viszont nem akarja, ami a fogyasztóvédők…..
Nincs azzal baj, ha valaki sportosan vezet, mint teszi és vallja ezt Gab is, bizonyos határok között szerintem is belefér. De ez utóbbi ilyenkor a legfontosabb, tudni kell, hol van az igazi határ. Mert mások veszélyeztetése már túl van ezen és valahol átérzem a posztíró indulatát.…..
Simet 2012.03.08 14:52:53
Gépjárművezetői oktatásban és vizsgáztatásban kereshetnénk bőven hibát. Sokszor látok olyan tanulóautókat a forgalomban, akik nem mennek a megengedett sebességgel sem. Ehhez még hozzájön, hogy sajnos vannak kötekedő vizsgabiztosok, akik abba is beleszólnak, aminek nincsen…..
autózz! Életmentő harmadik sáv 2011.07.11 08:22:00
Dél-európai országokban jellemző, hogy ott is megoldják az előzést, ahol jönnek szembe, mert mindenki lehúzódik és középen elfér egy harmadik autó. Pocak megtapasztalta milyen ez, de nem külföldön, hanem itthon a 85-ös főúton. Hogy ebben a szituációban ki hibázott, az…..
Simet 2011.07.11 11:43:14
@newtehen:
???? Azért ne közlekedjek szabályosan, mert majd egy szabálytalanul közlekedő kinyír
Ezt ki mondta neked?
Simet 2011.07.11 11:47:23
@newtehen: Inkább ezt értelmezd:
"Óberling József ezredestől, az ORFK Közlekedésrendészeti főosztályának vezetőjétől azt kérdeztük, hogyan dönti majd el a mögöttünk lesben álló rendőr, hogy még meg tudtunk volna állni a sárgánál, vagy nem volt más választásunk, mint áthajtani. Nyilván mindenkivel előfordult már, hogy lendületből érkezett egy kereszteződéshez, és majdnem a lámpa vonalánál járt, amikor a zöldből sárga lett, majd rövidesen piros. A zöld és sárga jelzés közt nagyon rövid idő telik el, így rengeteg olyan közlekedési lámpa és helyzet van, ahol egy-két másodpercen múlik a szabálysértés. Na, ezután azonnal kiderül, ha valaki a megengedettnél gyorsabban hajtott, hiszen akkor fékútja is hosszabb lesz, így könnyebben megeshet, hogy csak a lámpa alá gurulva vagy a kereszteződés közepén tud megállni – állítja Óberling ezredes."
Nekem nem ment...
Simet 2011.07.11 12:00:43
@newtehen:
"Szerintem ha rögzíted, akkor hajrá. De majd megírják itt az okosok mi lesz a fejfádon."
Megjött?
Mi ez a sértettség?
Newbirka elvtársat már nem lehet kritizálni, ha hülyeséget ír??
Tegnap is sikerült egy pofonosztós sztorit kirakni, hát ne szakítsuk meg a sort, jöjjön ma is egy, ahol a szabálytalanságon kívül, kiosztanak egy maflást a biztonság kedvéért. A történet annyiban más, hogy nem férfi a férfival küzd, hanem a gyengébbik(?) nem két képviselője.…..
Simet 2011.07.07 11:06:37
@the red punisher: Jogos.
Az indexre vagyok nagyon szivar.
Tegnap is mennék át a zebrán, jön balról egy x5.
Jó fej vagyok, nem sietek, megvárom, hogy elmenjen. Elkezd lassítani, gondolom megvárom már, csak elmegy...
De nem! A parasztja a zebra előtt bekanyarodott jobbra a mellékutcába. A parasztja! x5-ben plusz extra? Az enyémben alapból van.
Simet 2011.07.07 11:38:04
@zyl187: Köszönöm. :)
Simet 2011.07.07 13:09:46
@CoIie: Na, még ebből is rosszul jövök ki! :)
Kettős érzésekkel olvastam el Mónika levelét. Hiszen ő is elég szabálytalan volt, mégis az bosszantotta fel, hogy a másik fél egy testesebb járművel szintén szabályt sértett. És ezzel kialakult egy veszélyhelyzet, mely szerencsére nem végződött balesettel. Ennyire azért nem…..
Gergőhöz hasonló sztori akár bárkivel történhetett volna. Talán senkit nem veszélyeztetett azzal, hogy megelőzött néhány autót az autópálya belső sávjába húzódva, ha a tükörbe nézve azt látta, hogy üres a sáv. Amennyiben tényleg a "semmiből" érkezett a másik…..
Simet 2011.04.27 12:37:03
@Mr. Nothing: Azért azt megnézném...
Nagy a szád neked is, nem tudom mit szólnál a véres agyvelő látványához.
Simet 2011.04.27 12:44:08
@megint: Ja, bunkóság, de az eszemadta sem volt százas, elég ha kibillen egy kicsit az egyensúlyi helyzetéből és kész a tragédia.
Simet 2011.04.27 13:55:07
@woodooman: Nekem nincs lesötétítve, mégsem parasztkodnak. Ez hogy lehet? :)
Blogosz Magyarveszély 2011.04.27 00:49:00
Napok óta zajló provokációk és a ma estére sikeresen kiprovokált tömegverekedés után a rendőrség kordonnal zárta el Gyöngyöspata települést. Rendőrségi csapatszállítók tartanak jelen pillanatban is a helyszínre az autópályákon. Időközben a településen…..
Simet 2011.04.27 13:23:11
@Viktus: Szerintem is így történt... :)
Újabb kedves kis történet a budapesti parkolás szépségeiről. Ezúttal Ingridet viccelte meg a Ferencvárosi Parkolási Kft.: fizetett volna még időben, de nem tudott, ezért most vonakodik kifizetni a büntetést: Tegnap du. a Vendel u-ban lévő Leövey Klára gimnáziumban volt dolgom,…..
Simet 2011.04.19 13:19:28
Útjaink olyan minőségűek, amilyenek, ugyanakkor eltérő mértékben vigyázunk autóinkra. Azt én sem szeretem, ha valaki 20-szal döcög előttem egy látszólag viselhető útburkolaton, de azokat sem, akik a fekvőrendőr méretű huplik és gödrök fölött át akarnak tolni engem is…..
Kedves Praxis blog!   A kislányomat vérvételre kellett vinnem a múlt héten, mert a háziorvosunk elküldte, korábban sajnos a leletei erős vashiányt mutattak. Odamentünk reggel hétre, mert nem akartunk utolsónak érkezni. A kicsi elég stresszben volt, nagyon fél minden…..
Nyilván a baleset okozta sokk hatása alatt érezte úgy Ákos, az előadóművész felesége, hogy kiemeli, hogy ő bizony Ákos felesége. A kedden történt autóbalesetben egy másik félceleb volt a vétlen résztvevő, Nagy Ő Anikó (ex VV Anikó ) testvére. Ő nem…..
Simet 2011.04.14 13:21:39
@proprorporporpo: Fekete Pákót ne hagyd ki! :)
Zoli tavaly panaszolta be egyik mérőóráját, hogy az valamiért mindig számol, pedig ő sose fűt, elég neki a cső. Naja. Nyilván az egész költségmegosztós rendszer alapjaiban van elbaszva, úgyhogy itt mi megragadnánk a makacs mechanikai hiba visszatérésénél, ami azért elég jó…..