Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sz.kupac

0 bejegyzést írt és 243 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biztonsági szintje becsukva megegyezik a hagyományos zárt sisakokéval Láttak már feledékeny barmot? Ha nem, képzeljenek el engem, és nyugodtan hozzanak fel gyermekeik előtt intő példaként: így jár, aki szétszórt, így jár, aki nem figyel. Csak saját magamat hibáztathatom, hogy…..
Ma délelőtt végre megkezdődtek a munkálatok a Sávoly mellett épülő Balatonringen, amely 2010-től a gyorsaságimotoros-világbajnokság legújabb állomása lesz. A MotoGP jogtulajdonosa, a Dorna hivatalos 2010-es versenynaptára a napokban jelenik meg: ebben már szerepel a…..
Szegényes év lesz az idei a nemzetközi motorkiállítások látogatóinak. A párizsi Mondial szervezői már korábban bejelentették, hogy ebben az évben nem rendezik meg az expót, a németországi Intermot mint tudjuk csupán kétévente nyitja meg kapuit, vagyis idén pihennek. 2009-ben az…..
Tégla van a szabadalmi hivatalban: kiszivárogtak a Yamaha legújabb tervrajzai. Volt már ilyen, lesz is – ezúttal azonban nem egy régóta sejtett modellfrissítésről szerezhettünk bizonyosságot. A különlegesség a frissen megismert motorblokk működési elvében van. A Yamaha…..
Néhány hete kiszivárogtak a Honda új csúcstúrázójának sporttúrázójának fotói, szemfüles fotósok sivatagi teszt közben kapták le az új fejlesztésű V4-est - most további képek érkeztek egy másik verzióról. A rajongók már régóta várják a 750-es és 800-as VFR utódját,…..
A chopperek piacán Európa másodlagos. Ezt bizonyítja, hogy a fél éve leleplezett Honda Fury-t kontinensünkön csak most mutatják be. Késett, ráadásul a neve is változott: VT1300CX néven keressük majd a boltokban. A kecses forma ugyanaz, a konzervatív Honda kitett magáért. Nincsenek…..
A frissen bemutatott Piaggio MP3 Hybrid megosztotta a robogósokat. Sokan ragaszkodnak a robbanékony benzinesekhez, igaz, egyre szélesebb az elektromos hajtású gépek felhasználói köre. Az olaszok régóta várt robogója a két tábor közé verne hidat a hibrid hajtás előnyeivel, és…..
Talmácsi Gábor matematikai esélyei egyre jobbak, ügyes versenyzéssel most könnyen pontot szerezhet. A magyar pilótától most már számos rajongója várja, hogy a célba érésen túl valami eredményt mutasson fel. Ez Sete Gibernau és csapata távozásával elérhető közelségbe…..
sz.kupac 2009.07.14 18:54:55
A jelenlegi gazdasági helyzet nem kedvez a kis gyártóknak, az amerikai Indian mégis dacol a válsággal. Két frissen bemutatott modelljük ugyan nem tér el jelentősen a modellpaletta többi gépétől, de a cruiser ízlés jegyében számos apró finomítást végeztek rajtuk. A Chief Bomber…..
A német Touratech neve hazánkban sem cseng ismeretlenül. A cég a barangolók és BMW-sek kedvence, számos kiegészítőt gyártanak, amelyek megkönnyíti az utazást, a hosszú túrákat vagy éppen a terepezést. Frissen bemutatott csemegéjük túlmutat ezeken – íme egy ízléses és…..
sz.kupac 2009.07.10 20:07:06
Jó hírt hoztunk azoknak, akik szomorúan csóválják a fejüket és mantraként morzsolják: „bezzeg a régi gépekben még volt anyag”. Ezek az idők visszatértek: a piac igénye alapján egyre többen foglalkoznak régi motorok blokkjainak vagy egészének az…..
Januárban kiszivárogtak a szabadalmi bejegyzéshez mellékelt tervrajzok, most felbukkant a régóta várt CB1100F végleges változatának fotója. Jövőre végre megérkezik a Honda régen várt retro motorja; az első éven feltehetőleg csak a japán piacra vezetik be, ha ott sikeres lesz,…..
Narancssárgát választottam - színben passzolt a KTM-hez Tavaly vettem ezt a Hebo enduro kesztyűt, szép narancssárga betéttel az ujjai végén, az jól illik a KTM-hez. Igazából endurózáshoz lett volna szükségem rá, de aszfalton is használtam, nyári kesztyűként, mert az utóbbi…..
sz.kupac 2009.07.07 22:58:27
Michael Schumacher lomtalanít: garázsából mindent kidob, ami ósdi, vacak és számára értéktelen. A hétszeres világbajnok többek között két motort is eladna, mindkettő olasz, és 90 fokos hengerszögű blokk hajta. Az egyik a tavalyi év csúcsgépe, a speciális kivitelű Ducati…..
A világbajnoki pontversenyben második spanyol Jorge Lorenzo indul az élről a mai futamon. Valentino Rossi áll a második rajtrácsba, az időmérőn 0,167-el maradt el csapattársától. A harmadik hely Casey Stoneré. Lorenzo teljesítménye bámulatos, annak ellenére hogy kétszer is…..
Totalbike hírek Talmácsi kiesett 2009.07.06 08:31:00
A királykategóriában még nem volt ekkora matematikai esélye Talmának a pontszerzésre – sajnos nem tudott élni a lehetőséggel. A 17. helyről rajtolva előre tört, majd két körrel később a 15. helyen motorozva elesett – ha célba ért volna, a bukások miatt kis létszámú…..
Angol sajtóhírek szerint óriás Moto Guzzi készül. Daniele Torresan, a cég kommunikációs vezetője elmondta, az amerikai kereskedők folyamatosan kérik tőlük, hogy még nagyobb blokkot fejlesszenek. Ha tehetnék, a Harley-Davidson vevőit csábítanák el és versenyeznének a frissen…..
sz.kupac 2009.07.04 22:58:15
Yuki Takahashi mosolya nem volt őszinte, mikor Talmácsi Gábor szezon közben elszegődött a Scot Racinghez. Igaz, hogy a magyarnak nem volt Moto GP tapasztalata, de tőkeerős szponzora igen: a MOL biztosította háttér sokat nyomott a latba, amikor az RC212V-t osztogatták. A korábbi hírek,…..
A Honda a robogók között erősít: megérkeztek a Faze reklámfotói és videója is. A sportos gépet egyelőre csak a japán piacra vezetik be, de gyári források szerint jövőre akár Európába is megérkezhet. Ebben a kategóriában mifelénk a Forza 250-t forgalmazzák, amely főbb…..
A laguna secai versenyhétvégén leplezték le a Ducati 848 speciális kiadását. A limitált széria nem sokban különbözik az alapváltozattól: az idomok alatt ugyanaz a 134 lóerős L2-es blokk dolgozik. Maximális teljesítményét 10000-es percenkénti fordulaton adja le, míg 96 Nm…..
Ez volt Talmácsi második Moto GP versenye, ismét az utolsó lett, de eredményén már látszik a gyakorlás: egy másodpercet javított eddigi legjobb idején. Gábor ügyesen rajtolt, négy riválisát is maga mögé utasította, ám néhány kör után visszaesett. Az Assenben rendezett…..
A Harley-Davidson technikai okok miatt 11005 motorját hívja vissza. A hiba oka egy apró csavar a féknél – amilyen kicsi, olyan nagy gondot okozhat. A gyár szervizakciója a 2008-as FXSTSSE2 Screamin' Eagle Softail, 2008-2009-es FLSTSB Softail Cross Bones és az idén gyártott FXSTSSE3…..
Amint arról tegnap beszámoltunk, Jorge Martínez Aspar magyar utódot keres Talmácsi motorjára – az eddig nem megerősített információk szerint a fiatal és rendkívül tehetséges Németh Balázs lehet a Balatonring Team új pilótája.A gpone.com olasz szaklap értesülései…..
Nagy levegő, majd jöhet a döbbent felhördülés: szeptemberben az amerikai mozikba kerül a legendás Szelíd motorosok folytatása, az Easy Rider: The Ride Back. A szívmasszázs és a hányásfoltok eltakarítása után foglalkozzunk a miért és hogyan kérdéseivel. Természetesen a…..
Megvan a legszebb ER-6n: május 22-én tartották a Kawasaki Dizájnverseny Díjátadóját. A fiatalokat megcélzó motorhoz szokatlan, újszerű marketingkampányt készítettek. A központi oldalon található virtuális fényezőműhelyben mindenki saját kedve szerint festhetett át egy ER-6n-t…..