Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sharwyn

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt Aranypart - 1x11 2011.09.08 06:59:00
Újabb, ezúttal napos reggel virrad, Levi a szobájában a haját süti be éppen és közben káromkodik, basszameg, ez meleg. Elég bizarr a jelenet, enné jobban tán az sem lepett volna meg, ha Pitta csavarókkal a hajában ébred, vagy kiderül, hogy BekyStevens tulajdonképpen kopasz. Melli a…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Sharwyn 2011.05.08 12:39:13
@GL-581 g: nem, pedig mi is számítottunk rájuk, Prosztó helyett eljöhettek volna :D nem tudom, ez mennyire köztudott mert nem figyeltem eddig a kommenteket, de annyit mondott, hogy amikor jelentkezett a játékra, még nem volt barátnője, viszont kb. egy-két nappal azelőtt lett, hogy kiutazott a játékra. izgi lehet a csajnak végignézni most, hogy mit alkotott Műfoggal meg Pókmajommal... Prosztó tepert is a nőjének egész este rendesen :D
Sharwyn 2011.05.08 13:34:27
@GL-581 g: ezek szerint simán. :D ez meg már csak azért is vicces, mert állítólag kritérium volt, hogy aki jelentkezik, szingli legyen.
Igen, én is itt szeretnék lakni, magas mennyezetes, elegánsan és egyszerűen berendezett lakásban, Párizsban. Tetszik, hogy meghagyták az eredeti, klasszikus elemeket, de pár modern és minimalista bútordarabbal olyan egyensúlt teremtettek, ami se nem rideg, se nem giccses.…..
Na jó persze nem, de Naomi Smith stylist megalkotta a tökéletes stílust legutolsó fotósorozatával az ausztrál Vogue-ban. Imádom a ruhákat és kiegészítőket egytől-egyig. Szívem szerint csak ilyen stílusban járnék, ha lenne rá pénzem, ha nem kellene bkv-val járnom néha, és nem…..
Sharwyn 2010.08.06 14:57:59
A Women'Secret 2010-es tavaszi/nyári fürdőruha kollekcióját hozta napvilágra pénteken. Természetesen a kollekcióban helyet kaptak a pasztel színek és a kék-csíkos matróz darabok is. A babakék strandruha nagyon tetszik, és a batikolt egyrészes fürőruha is. Nőies, de izgalmas…..
Sharwyn 2010.03.28 23:00:04
@luellla: Mert mondjuk léteznek kismellű lányok és/vagy olyanok, akiknek ez előnyösebb?...
I love fashion Ünnep lilában 2009.12.02 15:12:00
Ha karácsonyra és az év végi partikra az elegánsabb stílust részesíted előnyben akkor íme néhány mesés lila ruha. Fénykorát igazából tavaly élte, dehát ezeket a darabokat elnézve nem is annyira érdekes, hogy már nem akkora trend. Vagányabbaknak a New Yorker, bőrrel variált…..
A tavaly novemberi Vogue Nipponban jelent meg ez az anyag. A szépséges sminkeket Magdalena Frackowiak mutatta be.  ..
 Nem mindig sül el jól, amikor tervezők profilt szélesítenek, véleményem szerint így történt ez a Marchesánál is. Amikor először olvastam a leadben, hogy a tervezőpáros idén szeptembertől már táskákat és kiegészítőket is tervez, az volt az első gondolatom, hogy…..
A tervezők gondosan ügyelnek a részletek kidolgozására is, ezért a smink és a haj mellett az a kiegészítők is jelentős szerepet kapnak. Ezúttal az ékszereket vettem szemügyre. Feltűntek kicsi, szolid darabok, de a hatalmas feltűnő kiegészítők is jelen voltak. Sok kifutón a…..
OurFashion Építkező Vogue 2009.07.17 11:55:00
Megláttam egy fotósorozatot, ami lenyűgözött, megtetszett, megjegyeztem. A képek főszereplője pedig teljesen véletlenül a mi Enikőnk, akit szinte fel sem lehet ismerni ezeken a beállításokon. A divat gyakran kerül különleges épületek környezetébe, így sokkal robosztusabb…..
I love fashion A tenger színei 2009.07.12 11:06:00
Ha még nem szereztél be a nyár alatt valamilyen kék darabot, ideje megtenned. A tenger összes árnyalata nagy trend. A türkiz a kissé zöldesbe hajló árnyalatok, a világos és a sötétebb kék közül mindenki megtalálja a legjobban illőt magához. Fehérrel nőies és kifinomult, a…..
Párizsban könnyed programsorozat részesei lehetnek a kiválasztottak, most mutatják be a 2010-es couture kollekciókat. Ezért azt hiszem a blogon is kissebb dömping várható, hogy az itteni divatrajongók se maradjanak le semmiről. Az Armani Privé most sem hazudtolta meg önmagát,…..
OurFashion Csillogás a fejtetőn 2009.07.04 20:40:00
Imádom a hajpántokat, azonban van velük egy igen nagy személyes problémám. Nagyon fejfájós vagyok, ezért minden alkalommal, amikor hajpánttal szeretném megzabolázni kusza tincsimet, elkezd fájni a fejem. Egyrészt valószínűleg mert ezt így gondolom, másrészt pedig nyomja a fejem a…..
Cameron Diaz hidrogénszőkén, csúcsos melltartóban, miniszoknyában és Prada csizmában idézi fel a V magazin őszi számának címlapján Madonna 1980-as Girl Ambition turnéjának stílusát. Persze ha nem lenne elég szembetűnő a párhuzam, akkor olvassuk csak el a…..
Természetesen az Armani fehérneműk népszerűsítése céljából mutatja meg tökéletesre fabrikált testét David és Victoria Beckham. Mert Alas és Marcus Pigott Milánóban fotózta a sztárpárt a kampányhoz, amelyek nem csak magazinokban, hanem óriásplakátokon is megjelennek majd…..
 Mivel sajnos nincs annyi pénzem, hogy egyedül kifosszam a párizsi utcai Furla boltot, ezért megosztom veletek, hogy tegnap óta 30-50 % kedvezménnyel lehet vásárolni náluk. Természetesen a táskák még így is sokaknak drágák, de a neszeszerek, pénztárcák és egyéb…..
Heidi Klum sosem tartozott a kedvenc modelljeim közé. Ahogy pedig 'celebként' viselkedik, az főleg ellenszenvessé teszi nekem - nélkülöz minden méltóságot, ahogy kiteregeti a magánéletét boldog-boldogtalannak. Most pedig Barbie-t mintáztak róla - a stílusteremtő babák idén…..
 Judith Leiber kis kövekkel kirakott bagoly táskája elsőre nagyon megijesztett, mivel híres madárfóbiás vagyok. De összeszedtem magam és lementettem a képeket, hogy megoszthassam veletek ezt a 4 272 eurós különleges clutch-ot. Ilyen árnál kissé meglepő, hogy ahhoz képest,…..
Azt hiszem Emma Watson felnőtt. Gyönyörű és stílusos nőként virít a Burberry őszi-téli 2009-2010-es kampányának fotóin. Szerintem telitalálat volt Emmát választani, nagyon összeillik a márka és a fiatal színésznő.De inkább beszéljenek helyettem a képek: ..
"Cukorkát Mindenkinek!" ötlött Isaac Mizrahi fejébe, mielőtt megtervezte volna Resort 2010 kollekcióját. A színek és a formák kavalkádja engem egy gumicukor boltba repített el, ahol vibrál a szemed a sok különböző finomságtól, amik mókásabbnál mókásabb formákban…..
 A téli gumicsizma trend után, jöttek a nyári gumi balerinák, most pedig megérkeztek a gumi magassarkú cipők Viviene Westwood által, aki egy egész kollekciót szentelt a különlegges cipő-alapanyagnak. Több kérdés is felmerült bennem a dologgal kapcsolatban: mennyire lehetnek…..
OurFashion Chanel tütü 2009.06.04 14:05:00
Hogy mennyi toll kell ahhoz, hogy Karl Lagerfeld egy személyre szabott tütüt készítsen a balettgéniusz  Elena Glurdjidze-nak? 2500. Huhhhh... sőt, három varrónő több, mint 100 órán át dolgozott az applikáción.Elena, az angol nemzeti balett üdvöskéje szerint az…..