Regisztráció Blogot indítok
Adatok
grapheme(a)

1 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Extremely magyar 2009.10.04 08:01:00
  Azt mindig is tudtuk, hogy a magyar kreatívok - a vásári kikiáltók és cégérpingálók nagypofájú modern utódai nevezik így magukat - tehetségtelen senkik, akiknek a Müszi-reklám óta nemigen volt egy jó ötletük sem. Azt is tudtuk, hogy ha bármi, akár érintőlegesen…..
Üdv mindenkinek! Hosszú hónapok után ma végre sikerült egyszerre olvasókat észlelnem és emlékeznem arra, hogy erről a blogon számot adhatok. "Hajnalban" (hat és hét óra között) volt szerencsém szemben ülni a kék metrón egy huszonéves lánnyal, aki éppencsak elkezdett…..
Csütörtökön sajtótájékoztatón hirdették ki az ARC idei nyerteseit, a fődíjat Kovács Tamás Önerő című munkája nyerte:  A második helyezett az álneves Takács Béláné:  Harmadiknak pedig Sasvári Dóra és Szűcs Alexandra Újrakezdés magyar módra című plakátja…..
grapheme(a) 2009.08.28 16:31:42
Leonard Cohen hivatalos honlapján a turné állomásai között szerepel hazánk is, ám az augusztus 31-i koncert helyszínéül az ARÉNA PLÁZA van megjelölve. A Papp László Budapest Sportaréna neve miatti apró tévedés szerencsére nem okoz bonyodalmakat, de így magyarként vicces…..
Jó hírek jönnek Olaszországból. Az autók után a kerékpárok vásárlásra is ösztönzőket ad az állam.Több biciklit, hogy bolodogabbak legyünk!A Környezetvédelmi Minisztérium honlapján is meghirdetett program keretén belül – az adószám felmutatása után –…..
Először mikor meglepődtem – de nagyon – egy angol szón az olaszban, pontosabban annak használatán, az a killeraggio volt: mégpedig a killeraggio giornalistico (újságírói killerség), vagyis amikor egy újság, vagy a média – utasításra, vagy sem – célkeresztjét egy személy…..
Legutóbb olyan könyveket gyűjtöttünk össze, amiket kényszeresen újra és újra elolvasunk. Persze vannak olyan könyvek, amik simán tönkre tudják tenni az ember napját. Most tehát arra vagyunk kiváncsiak, kinek mi volt a legrosszabb olvasmányélménye. Cserna-Szabó András…..
A szex tettlegességig fajult szerelem. Ha beleesnék magába, nagyon megütném magam?     Ha belém esne, nagyon megütném Magát.....
grapheme(a) 2009.03.04 19:59:53
Szinte rekord mennyiségű, több száz megfejtés érkezett hozzánk, aminek nagyon örültünk, úgyhogy igazán szerencsésnek mondhatja magát, akit Fortuna keze kisorsolt és Salman Rusdie könyveinek díszdobozos kiadásának boldog tulajdonosa lehet. Gratulálunk tehát, a három nyertes:…..
Azt hiszem, év végéig foglalt a sávszélességem. Ugyanis dec. 31-ig - regisztráció után - szabadon megtekinthető (letölthető?:) a NAVA honlapján több tucatnyi klasszikus régi magyar film:  A csodacsatár (1956) rendező: Keleti Márton A kis Valentinó(1979)…..
Na srácok, feltöltöttük, felcímkéztük, összeraktuk az összes hozzánk beérkezett könyvborítót, szívünkben az öröm lángja, szemünkben könnycsepp gyűlik, mert tényleg rengeteg és gyönyörű borítótervet küldtetek nekünk. December 18. 24:00-ig szavazhattok  kommentben…..
grapheme(a) 2008.12.17 14:55:40
Még mindenkinek van egy kis ideje, hogy egy erős kreatívfröccsel benevezzen a pompás év végi borítópályázatunkra, aminek eddigi fődíjai mellé a könyvkiadóknak köszönhetően könyvcsomagot is tudunk adni. A játék csodálatosságán még nagyobbat dobott, hogy az általunk…..