Regisztráció Blogot indítok
Adatok
macchiato

0 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
          Vitezy David nem lehetett volna a BKK vezere, ha a mamaja nem Hankiss Agnes es ha nem unokatestvere Orban Viktornak. Vitezynek mindazonaltal Hankiss Agnes a mamaja es Orban az unokatestvere (ez nem igaz am, a testvere az igazi unokatestver, o csak felunokatestver), sot Erdos Peter…..
Újabb epizódhoz érkeztünk a gigadrámai zenés reality válogatásos szakaszában, lássuk, sikerül-e űberelni a múlt hetit. A Négyek ezúttal 4 sötét száguldó Seattal érkeznek, hogy fantomkép formájában realizálódjanak a színpadon. Remélem, egyszer tényleg bedobnak majd…..
Örülünk, Vincent? Bolondok napja 2011.04.01 06:00:00
Az Amerikai Egyesült Államoknak a szezon kezdete óta volt darabra pontosan 44 elnöke. 2011 mínusz 1789 osztva negyvennéggyel az jó közelítéssel öt, azaz átlag ötévente fogyasztanak el egy elnököt, lassan 222 éve.  Magyarország 1848 óta elnyűtt vagy hetven…..
Méghozzá széleskörűen!Kérem, aki nem bírja a párt kritikáját, az ne a tovább-ra, hanem ide kattintson.Tehát. Egy plakát Karcagról:Alatta néhány sor:Néhány nap múlva beszámoló az eseményről: Nos, egyvalami nem stimmel csak. A helyi jobbikosok nem ismerik kellően a saját…..
Ma 10:23-kor Budapest, Szeged és Székesfehérvár is csatlakozik ahhoz a nemzetközi kampányhoz, ami arra kívánja felhívni a figyelmet, hogy a homeopátiás készítmények semmiféle hatóanyagot nem tartalmaznak. Napjainkban Európában ezeket a készítményeket gyógyszerként…..
macchiato 2011.02.06 09:54:22
@Senkifia: én éppen homeopátiás orvost keresek kőkemény allergiás megbetegedésre. Meg tudnád mondani vhogy, kinél volt az ismerősöd? (azért nem mindegyik egyformán jó)
Liberatórium Jaj, Gabika! 2011.02.01 20:48:00
A mai napi adrenalinszintemről Selmeczi Gabriella gondoskodott. Ő még ott tart, hogy az MNYP elleni harc nyugdíjvédelem volt. Ez még nem lenne annyira meglepő, mert eddig se az eszéért szerette, aki szerette, de egyúttal remek látlelet az egész politikai életünkről. 1. Tünet: Azt…..
Édesanyám évekkel ezelőtt tüdőrákkal feküdt a deszki kórházban, egy jól sikerült műtétet követően. Ami velünk ott megesett, az felér egy rémálommal. Már hazaengedték egy kemoterápiás kezelést követően, amikor újra be kellett mennie egy hétvégére, hogy vérképjavító…..
Marikát hajnalban keltette a délelőttre kért ételfutár, aki először szemtelenkedett, utána már direkte paraszt módon beszélt vele, és ami a legszebb, a végén tényleg nem adta neki oda a kifizetett ebédjét. Megmagyarázhatatlan éheztetés hajtás után:Ma reggel 7 óra 20 perckor…..
Ha egyszer belecsöppensz, és engedsz neki, magával ragad az ezoterikus iparág, minden sarkon utánad nyúl. Nekem a masszőröm ajánlotta, hogy menjek el egy kineziológushoz, aki ezen a héten akciósan vizsgál meg. 1500 forintot vigyek a Paulay Ede utcában található szalonba, meg a…..
Praxis Szoptasson, ne hisztizzen! 2010.07.14 06:00:00
Tisztelt Praxis, Az alábbiakban olvashatják szülésem történetét a Telki Magánkórházban! Ha valaki azt hinné,hogy ott különbül bánnak az emberrel a pénzéért,sajnos téved.   A panaszlevelemre kaptam egy sablonlevelet,melyben közölték,hogy szakmai hibát nem találtak.Én…..
macchiato 2010.07.13 21:10:49
@Moby33: Igen, de felháborodásában benne van a sok kidobott pénz is.
macchiato 2010.07.13 21:12:54
@Heck Elek: Honnan tudjuk, hogy beszólt?
macchiato 2010.07.13 21:13:58
@lyken: Ha olvasni is tudnál, láttad volna, hogy azt írtam: első gyerekemnél.....tanulj egy picit olvasni legalább...
Proszektúra Nincs elég kordon 2010.07.09 14:28:00
Az index Népszabadságra hívatkozó tájékoztatása szerint az idei melegfelvonulás a rendőrség kérésére jóval rövidebb útvonalon halad majd az Andrássy úton. A Budapest Pride résztvevői csak a Hősök terétől az Oktogonig vonulnak, onnan pedig visszafordulnak. Mert nincs elég…..
macchiato 2010.07.09 22:00:25
@Ajtony: Megnéztem a neten. Igazad van, barikád.hu.
macchiato 2010.07.09 22:04:58
@jpmjpm: khmmm....Te mondtad. Szóval nem a vizet..."Steigler Sándor közlése szerint a rendőrök arra hivatkoztak, hogy az árvíz után főként a Margitszigeten kellett körülkeríteni az életveszélyessé vált fákat, ezért nincs elég fémkordon"
macchiato 2010.07.09 22:14:24
@jpmjpm: Szerintem sem lehet nagy élmény. És lehet, hogy ez kordon hiány kapóra jött. Így, együtt már egyetértünk.
A Magyar Hírlap szenzációs és döbbenetes sztorival indítja ezt a hetet: "Orvoskorrupció: Gyűjtsön még pénzt!" Mikola István, az Országgyűlés egészségügyi bizottságának fideszes elnökének levelet hozott a postás. Mikola István alig akarta elhinni, ami a levélben…..
Ha a kormánynak jól megy, van elég pénze és egy Budapest-párti víziója, akkor a leendő főpolgármester szárnyalni fog. (Fotó: tarlosistvan.hu) Tegnap Schiffer András elutasította az MSZP és Horváth Csaba kérését, hogy közösen állítsanak főpolgármester-jelöltet. Így…..
”Másnap Klára ír egy mélt nekem, amiben azzal henceg, hogy végre visszakapta az urát, és ő megmondta, hogy így lesz” – nincs bosszúszomjasabb egy pimasz feleségnél, akinek urát levadászta egy másik nő. De a férjet sem kell félteni, mert amint megtalálta a…..
Miért dolgozom most Svédországban?Mi volt annyira rossz otthon?Nézzük! Ha az ember tudja meddig kell még tűrnie hogy fát vágjanak a hátán, akkor kibírja.Mi van azonban akkor, ha nem látjuk az alagút végét, sőt az egyre hosszabb és sötétebb lesz?Akkor bizony eljut oda, hogy…..
macchiato 2010.05.06 12:16:36
@petbecks: A fizetés adókból jön össze. A hálapénz sem adózott jövedelem, ergo nem tudnak belőle fizetést kreálni. Pont.
macchiato 2010.05.06 12:22:49
@másikpista: akkor mi is legyen az emberek nagy részével?
macchiato 2010.05.06 12:26:01
@petbecks: akkor valamit nem értettél: miből kell megfizetni?
Többször utaltam már arra, hogy az új parlamenti felállás a korábbinál kiszámíthatatlanabbá és érdekesebbé teheti a magyar politikát. Ennek a megváltozott politikai térnek egy fontos aspektusáról azonban még nem szóltam elég hangsúlyosan: az ellenzékbe került három párt…..
Magyarország nem attól lesz szar hely, hogy a Fidesz kétharmados többséget szerez az új parlamentben, hanem attól, amitől eddig is az volt, az elmúlt húsz évben, és előtte is. Ez pedig az állami felelősségvállalás és gondoskodás igénye és preferenciája az egyéni…..
macchiato 2010.04.20 19:49:07
@tcom: Az, hogy a 100 napos programot nem szavazták meg, helyes lépés volt.
Az, hogy nem kebeleződtek be, nem érdem!
(állítólag Ibolya megsértődött mert egy buliból kihagyták, de ezt nem tudom, viszont az, hogy kígyót-békát kiabált rájuk, majd tavaly(?) beajánlotta magát szövetségesnek, az meg vicces volt)
Mindezzel együtt a Fidesz ellenzéki szerepe nem tetszett, én ennél több konstruktív javaslatot vártam volna. Ettől még jó-és remélem az is marad-a programja és mivel sok szakember veszi körül, sikerülhet ezeket a gyakorlatban is megvalósítani. Ilyen Szekeres-félék, akik sosem voltak katonák sem, remélem egy darab sem lesz.
A gazdaságpolitika kb. arról szól, hogy valszeg így lesz a legjobb, de ha mégsem, hát nem számolhattunk ezzel meg azzal, bocs.De ez most lényegtelen, azt viszont még most sem tudom, hogy konkrétan mi is lett volna a szerepe Bokros úrnak, ha az MDF bejut a parlamentbe?
Kérem én a nálam okosabbak véleményét mindenkitől, de még kaptam erre senkitől választ.
A magyar ember úgy vélekedik, hogy amit nem tiltanak vasbetűkkel, Wertheim zárral és aknamezővel, azt meg szabad csinálni. Nem tudom, más országokban miként van ez, szinte biztos, hogy nagyon hasonlóan, de mivel magyar vagyok és ebben a hazában élek, nem foghatom ezt rá a dánokra…..
macchiato 2010.04.17 09:12:21
Praxis A méhem tele volt vérrel 2010.04.16 08:33:00
Sziasztok! Megosztanám én is a történetemet – egyet a sajnos nagyon sok közül –, ami két évvel ezelőtt történt. Miért éppen ezt? Mert az eset óta félek kórház és orvos közelébe menni, tűfóbiám van, pedig sosem voltam félős. Rossz citológiai eredmény miatt…..
 Azt már többen fejtegették, hogy a kampányban elérhető sértegetési szélsőérték valószínűleg az lehet, hogy valakit azzal vádolnak meg, hogy kóka jánoshoz bármilyen pozitív kontextusba helyezhető módon van köze. Hát mit is mondjak, nem elegáns. A szodómia, a…..