Regisztráció Blogot indítok
Adatok
donjohnson

169 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
This isn’t my first battle plan but the first in English. 2018 was a difficult year to the Buccaneers and for all of their fans (including me) which caused to the fire of Dirk Koetter. The first mayor step forward was the hiring of Bruce Arians and Co. BA is a well-known offensive guru (just what…..
Kérem tisztelettel, túl is vagyunk a drafton. Újra jön pár hét / hónap izgalom mentes időszak, ha nem olyan perverz az ember, hogy a training  camp híreket is napi szinten olvassa.  Előzmények: 7 db pick birtokában vágtunk neki a 2018-as draftnak, ebből az első három körben két darab volt. Nem…..
Na kérem, az előbb kipattintottam egy bilibe lóg a kezem draftot, most jöjjön egy picivel reálisabb verzió. Figyelem! Trade itt se lesz... :)..
Draft Day Baby!!..
A védelemre nagyon ráfér az erősítés. Mivel ez nem edzői (DC) poszton fog bekövetkezni, így játékosokban kell megoldani azt, hogy ne az alábbi teljesítményt nyújtsuk: 22 db sack / 32. a ligában azaz utolsó 378 engedett yard / meccs / 32. a ligában azaz utolsó 260 engedett yard / meccs / 32. a…..
Idén se maradhat el a nagy sikerű "Fantasy GM" posztom. Az eddig megszokottakhoz képest most is szétbontom az offense és defense megközelítésre. Elkezdtem szépen írni a posztot, majd felrobbant az NFL és az előző évekhez képest némileg szokatlan módon az FA piac nyitása előtt trade helyek…..
Újra véget ért egy alapszakasz és a Tampa újfent nem jutott a rájátszásba. A holtszezonban nagy volt a várakozás, nem csak nálam, hanem egész Tampában. A szezon pedig végig baklövések közepette, gyötrelmesen, kínkeservesen telt. Már csak ilyen egy Tampa szurkoló élete.....
donjohnson 2018.03.05 15:15:31
@sammy.mondja: Nem küldtem át, hogy mi zajlik twitteren, de majd egy mini-posztot szentelek neki. Szóval én örülnék ex-tampai játékosoknak: Bennett (DE), Talib (CB). Aztán minden elit védő jöhet (aka Jacksonville az elmúlt két évben). Mo Wilkerson, Mathieu.
Aztán ha sokat töketlenkedik Licht, vagy ingyen akarja őket akkor lecsúszhatunk róluk mint Quinn-ről is, akit elvitt a 'Phins.
De még az FA piac nyitása előtt lesz "GM játék" is, ahogy tavaly!!
Itt az offseason, itt van a mock draftok ideje. Azt még nem tudjuk, hogy ki nyeri a Super Bowlt, de a tengerentúlon már öntik magukból a draft verziókat a szakírók és a lelkes amatőrök, mint én... :) Ezt a bejegyzést még az East&West Shrine game edzései előtt kezdtem el írni, ami közben…..
donjohnson 2018.03.05 15:11:01
@sammy.mondja: Yes! Way to early, mert a QB FA piac a mi életünkbe is nagyon be tud és fog is kavarni. :)
Őszintén, hétvégén nézve a combine-t, aki nem viszi el Barkleyt azt én nettó hülyének nézem. Nálam most sima 1/1.
Ma még megnézem, hogy melyik DB fog bankot robbantani egy jó futással aztán frissítek.
Szűk egy hete lezajlott az idei NFL draft. Az esemény házigazdája Philadelphia volt, ami okozott is pár érdekességet. A Rocky c. film lépcsőiből ismert helyen volt felállítva a pódium, ahol a közutálatnak számító Goodell bejelentette a választottakat.  Nézzük is, hogy tampai viszonylatból kik…..
Úgy fest minden évben megtalálom a magam under-radar defensive end játékosát. Tavaly ez Noah Spence volt, aki nem is volt annyira radar alatti, inkább csak a pályán kívüli droghasználata pörgette meg a sajtót és a mock-draft gyárosokat. Az idei "üdvöském" Trey Hendrickson, aki már szerepelt az…..
Nagy izgalommal vártam a csütörtök estét, hiszen azok közé tartozok akit az amerikai footballban megszállottan érdekel a holtszezon is. Múlt héten publikáltam az én Fantasy GM meglátásaim, így ennek fényében gyorsan tekintsük is át, hogy a Jason Licht vezette Tampai office mit produkált!..
Spoiler alert: HERE COMES THE BOOM! Egy idézettel kezdenék Tampa valaha volt legjobb védelmi koordinátorától: Monte Kiffin: "I want 11 guys getting to the ball as quick as we can."..
A holt szezonban a mock draftok olvasgatása & gyártása közepette a kedvenc témám a „Fantasy GM” amit már tavaly is olvashattatok.  Itt gyakorlatilag bebújok Jason Licht bőrébe és elképzelem, hogy én miként oldanám meg a teljes offseason játékos mozgásait. :) Annyival izgalmasabb mint a mock…..
Kicsit megint előre szaladtam az időben, hiszen semmi szezon értékelő nem volt (bár ez tavaly se volt végül). Ám a Draft felkészülés már javában zajlik. Múlt héten a Tampa melletti St.Petersburg-ben megrendezésre került az East-West Shrine game és előtte az edzések. A héten pedig Mobile-ban…..
A hétvége egyik szépsége az, hogy az embernek van ideje nyugodtan reggelizni. Nem a monitor előtt, hanem megadni a módját, nyugalomban. Nem hiába hódit a villásreggeli avagy a bruch. Ha egy kiadós és finom reggelit akarunk elfogyasztani, akkor arra tökéletes opció lehet a közel-keleti…..
Don Johnson 51 Bears Hunting 2016.11.13 18:14:15
Vasárnap 19.00 Tampa Bay / Florida - Raymond James Stadium Chicago Bears - Tampa Bay Buccaneers..
Tampa Bay Buccanneers - San Francisco 49'ers Vasárnap 22.05 Santa Clara / CA - Levi's Stadium Kedvenc csapatom nyugatra utazik, hogy az aranyásók hazájában elverjék a gyengélkedő Frisco csapatát. ..
Don Johnson 51 Denveri Vad lovak 2016.10.02 09:47:16
Amikor az aktuális Super Bowl címvédő érkezik a városba, az nem túl jó jel. Amikor az aktuális Super Bowl címvédő 3-0-ás repülő rajttal indítja a szezont és meccsenként csak max 1 TD-t enged a védelmük az ellenfél irányítóinak, na az nem túl jó jel. Amikor a saját csapatod hajlamos továbbra is…..
Don Johnson 51 1-2 2016.09.29 15:50:06
Töprengtem milyen frappáns címet adjak ennek a meccsösszefoglalónak, elvégre volt itt sok minden, "pisztolypárbaj" hiba hegyek, Aguayo dráma. Kezdjük az elején vagy még az előtt. 1-1-es mérleggel egy arizonai zakó után futottunk neki az első idei otthoni meccsünknek. Egy lesajnált, eddig 4,5…..
4 óra és az idei NFL idény első kezdőrúgására Tampában is sor kerül. Nem más látogat hozzánk, mint az idei holtszezon sztárja, a Los Angeles Rams.  Miért is szerepeltek a címlapon? elköltözött a csapat Los Angelesbe egy nagyon masszív trade során felkerültek a draft 1/1-es választási…..
Sivatagi mészárlás: Glendale, Arizona Mit is írtam múlt héten a meccs felvezetéseként? Azt, hogy értékmérő meccs lesz, ha itt alkotunk valami nagyot, akkor az NFL köreiben elhihetik, hogy a Tampa tényleg jó csapat lesz idén.  Nos kérem tisztelettel, alkottunk, maradandót és tényleg értékmérő volt…..
Az első hétre még nem készült se beharangozó se összefoglaló, de ami nem késik nem múlik.  De nézzük mi történik a második héten. Tampa Bay Buccaneers - Arizona Cardinals 22.05 @Arizona A Tampa úgy kezdte a szezont ahogy vártam, a Cardinals viszont nem. A sivatagi csapat otthon kapott ki a…..
InLichtweTrust!! Az első körben egy hiányposztra érkezett az adott poszt egyik legjobbja. A második kör pedig hasonlóan jól sikerült. Lássuk is a medvét...
Lezajlott az amire hetek óta vártunk. Lezajlott a 2016-os NFL Draft,  Várakozással tele ébredtem az éjszaka közepén hiszen egy-egy jól sikerült draft sorsfordító tud lenni egy-egy franchise életében. Ezt megtapasztalta már a Bucs is a Super Bowl előtti csapatépítés során amikor a draftokról a…..
A végső mock draft. Még valamikor március végén megírtam ennek a posztnak a nagy részét vázlatban, nem fejeztem be, nem küldtem ki az éterbe, még szerencse, mert közben felfordult az NFL offseason. A lehetséges végső draft sorrendben azt vetítettem előre, hogy a Los Angeles Rams feljön a kilencedik…..