Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spiral

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogyan legyünk britek? Nevelés osztályfőnöki órán: sorbanállás.Photo: Andy Matthews, Flickr Creative Commons Az Egyesült Királyságban nyilvánvaló, hogy bevándorlókból nem válik angol, skót vagy ír nemzetiségű. Az ide vándorló népek új identitása "brit": nem angol, de "közénk" tartozik. Melyek azok…..
A Bors szerint a Répás Lajos prostiügyében tartott legutóbbi tárgyalási napjára tíz újabb csajt idézett be tanúként a bíróság, köztük egy volt VV-szereplőt is, de (most jön a csavar) a csaj nem ment el a bíróságra. Répás, Magyarország valószínűleg hivatalosan is…..
Saját Facebook-oldalán jelentette be egy budai downhill-biciklis, hogy megtámadott egy nőt a Fogaskerekűn, mert nem tudta kezelni indulatait a kialakult vitában. S. Dániel a Kerékagynak is elküldte a levelét, amelyben azt is bevallja, hogy egyszer tettleg is bántalmazta G. Évát. Az…..
"Vajon megvárják-e az illetékesek, úgy is, mint: a kerületi rendőrök, a BKK, a fogaskerekű forgalomirányítói és a polgármester hivatal, amíg tragédia történik, vagy lépnek valamit a fogaskerekűn tapasztalható áldatlan állapotok ellen?" - ezt kérdezte a XII. kerületiek…..
spiral 2014.02.27 23:40:51
@fantomböske: A motorozás is onnantól érdekes, amikor már a határaidat feszegeted. A DHnál bár komoly technika van alattad, szerintem sokkal közvetlenebb a viszonyod a hellyel, a kihívásokkal, és azt te tényleg a saját erődből oldod meg. Videón megnézni is élvezetes, de mindezt átélni és uralni a helyzetet, bármi is történjen, na az az igazi! A második legjobb dolog a világon ;)
spiral 2014.02.28 00:59:25
@szénaszalma: Tisztelt szénaszalma! Ezek szerint az előző kommentemben önt tituláltam 'megrögzött elégedetlenkedőnek'. Pardon.

Sajnálatos, hogy ennyi atrocitás éri. Ugyanakkor anélkül, hogy meg akarnám sérteni, az alapkérdést tekintve az ön esete teljesen irreleváns. Teljesen mindegy milyen közegről van szó, találkozhat nemkívánatos viselkedéssel. Itt az a lényeg, hogy kialakult egy több száz fős sportolói kör, akik akaratuk ellenére zavarnak másokat és okoznak esetleg természeti károkat. A megoldás adott, már csak akarni kell. De ha ön abban látja a megoldást, hogy egy fillért se fordítsanak a rendezésére, mitöbb az erő jogán kell eljárni velük szemben, akkor ön nem az az ember, akivel ezt józanul kezelni lehet. Ha úgy érzi, az ön igényei fontosak, esetleg próbálja meg megérteni másokét.
spiral 2014.02.28 13:27:45
@fantomböske: Nem létezik DHs arrogancia, ezt csak ez a mérgező cikk erölteti. Ez is csak egy sport, amihez a szükséges feltételek MÉG nem rendezettek. Hasonlóan más sportágakhoz, ehhez is meg kell teremteni a megfelelő pályát, aztán minden megy a maga útján.
Az aki egy szimplán technikai kérdésbe belekeveri a saját személyes sérelmeit, teljesen félreviszi a témát és nem megoldást akar, hanem bosszút
Tegyük fel, hogy van nekem egy tévém. Mindegy, hogyan jutottam hozzá, van és kész. Én vagyok a góré, az én pénzemből vágnak a vágók, sajtóznak a sajtósok és főznek kávét a titkárnők. Én mondom meg, hogy ki mennyit keres, és ha valakinek nem tetszik a pofája, hát kirúgom,…..
Pospisil Rosszabb, mint a vuvuzela? 2012.05.30 10:02:00
Itt az újabb, nyugalom megzavarására szolgáló fúvós szerkezet, amelynek használatát sok szurkoló csak a wc-ben engedélyezné, és semmiképp nem a stadionokban. Nem leszek népszerű, de valószínűleg minden futballszurkoló emlékszik a vuvuzela soha el nem halkuló hangjára,…..
spiral 2012.05.30 19:29:35
Nem is tudom, hogy mi a romantikusabb: egy vidéki diszkóban közvetlenül a mivanmivanbaszdmeg-típusú tömegverekedés után lassúzni egy picsarészeg lánnyal a Szomorú szamurájra, vagy egyszerre négy nőt tendereztetni főállású cselédnek és kurvának főműsoridőben, a Tv2-n.…..
comment:com Minden jót, Mónika! 2010.08.27 15:41:00
A médiahatóság üzent Mónikának. A pár hete alakult NMHH egyik első sajtóközleményében minden jót kíván a banki pénztárosnak álcázott magyar Jerry Springernek. Persze gúnyosan, kárörvendő félmosollyal. Minden jót, Mónika! Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és…..
spiral 2010.08.28 12:14:48
@flugi_: Szerintem EMU érve épp eléggé kielégítő ahhoz, hogy valaki sűlyesztőbe küldje ezeket a műsorokat. Nem hiszem, hogy egy állami szerv működése mellett még nekünk, polgároknak is külön szervezkednünk kellene, hogy kinyilvánítsuk az értékítéletünket csak azért, mert van, akit érzékenyen érint a hatalom véleménynyilvánítása.

A választásokkor nem volt kétséges, hogy pártpolitika mellett egyben kulturális értékrendre is voksolnak a választók. Most (elméletben) a konzervatív vonal győzött. Úgy gondolom, ennek ideje is volt, épp az ilyen hatások kordában tartása miatt.

De ezúton fogadom, ha elszaladna velük a ló, az első sorban fogok menetelni, hogy több erőszakot, perverziót és népbutítást követeljek vissza.
Címlapos üzenetben kér elnézést a nőktől és a magyaroktól a múlt heti Steaua-Újpesten kifeszített magyargyalázó transzparens ("Mennyi ideig tartja egy magyar nő a szart magában?" "9 hónapig.") miatt a román Adevarul napilap, a főcím alatt kézzel írt,…..
„Nem azért jöttem Magyarországra, hogy a Turullal dolgozzak. Véletlenül vettem észre a szobrot, amikor busszal a Budai hegyekbe tartottunk. Egyébként a Szoborpark szobraival foglalkoztam, ott kinn töltöttem minden időmet” – mondta az Indexnek Liane Lang brit…..
  Műmámor Megindult a pánikszerű álmodozás a Fideszben. Pánikszerű, mert a választási eredmény diadalmenet is meg nem is. Az 1,6 millió szavazó kevés, de az 56% elég, hogy a pártkommunikáció győzelmi mámorba borítsa a Fideszt. Végül is ki van ez számolva. Két egyéni körzetet nyernek a szocik, és a…..
Végtelenül átlátszó "mindenki nyugodjon meg, erősek vagyunk és tesszük a dolgunkat" kormányzati propaganda kampányidőszakban – böszmeségVégtelenül átlátszó "mindenki nyugodjon meg, erősek vagyunk és tesszük a dolgunkat" kormányzati propaganda…..
A svéd bíróság bűnösnek találta a torrent tracker szájt négy alapítóját. A vád ellenük "jogvédett tartalmak elérhetővé tételében való segédkezés" volt. A négy svéd alapító egy-egy év börtönbüntetést kapott.Bár a perlő zenekiadók (Sony, MGM, Warner,…..
w A panelprolik lázadása 2009.04.11 06:00:00
Jelenlegi ismereteink szerint a magyarországi terrorizmus osztályharcos jellegű. A panellakások háborúja a családi házakkal. A magyar terrorista alsó vagy elszegényedett osztályhoz tartozik, az egész sejtben nincs senki, akinek volna legalább egy garázsa a bombagyártáshoz. Nincs…..
Hihetetlenül szuper és professzionális rendszert találtak ki azok a vietnámiak, akiket februárban a budapesti rendőrök elfogtak. A férfiak hat, nagy értékű családi házat béreltek ki a város szélén, és ott láttak neki a rendszerek kiépítésének. Mindenre…..
spiral 2009.03.03 12:10:08
@Könnyű Karma: A fű jövedéki adóval való terhelése könnyen oda vezethet, hogy az állam - a dohányhoz hasonlóan - óriási sápot akar majd lehúzni róla. Az irreális árak pedig ismét a fekete gazdaság fellendülését eredményezik. Ésszerű keretek megalkotásához ésszerű hozzáállás szükséges, de ez nem az az ország. Másrészt azt gondolom, nagyon messze van még az az idő, amikor Magyarországon egy kormány kiáll a kenderszármazékok legális kereskedelme mellett. Talán a társadalom sincs felkészülve rá. Nagyobb realitása van viszont annak, hogy lemond az üldözésről és hagyja, hogy az emberek önellátóak legyenek.
spiral 2009.03.03 23:05:01
@salamon: Könnyen oda vezet, hogy az állam a fűre kirótt jövedéki adót gátlástalanul az egekig emeli. Ugyan úgy, mint ahogy már az említett dohánynál (ami mögött amolyan prevenciós szándék is húzódik ...állítólag). Szimpatikus az elképzelésed, de túlságosan is idealistának tartom. Garantáltnak látod az alacsonyan tartott árakat, ha az állam keze is benne van, de én épp az ellenkezőjét látom reálisabbnak: "ha drogozni akarsz, fizesd meg" címén luxusadót fogsz fizetni. És ha már az állam is benne van a buliban, nem a termelők fognak diktálni az árképzésnél.
Azért írtam, hogy jobb lenne ebből kihagyni az állami gépezetet. Hunyjon szemet a 3-5 tő felett és mindenki elégedett lehet: nem kell egy új állami apparátust szervezni óriási pénzekért, és a fogyasztó is megkapja amit akar.
Van új Depeche Mode-klip, ami Magyarországon mindig nagy esménynek számít, mint bármi, amit Dave Gahanék csinálnak. A nyilatkozatoknak megfelelően a Wrong elég retró lett, gitárt alig hallani, a helyére viszont odakerült jól megszokott fapados megszólalású dobgép, meg analóg…..
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..
Csengenek lefele a dolgok vasárnap óta, még utolsó utánlövésként - 2 napos reakcióidővel-, a megyei sheriff, a helyi Tarlós is észbekapott, és vetődött a 0,5 perc hírnevéért, hogyaszongya a fotó elég bizonyíték nekik a nyomozás megindításához, amivel akár 30 napra is…..
Cellanapló Közeleg a mobiltévé? 2008.12.08 18:21:09
A héten a Nokia és az Antenna Hungária bemutatja a már működő és tesztelhető mobiltévét, ami azért érdekes, mert nemrég megkérdeztem mindhárom mobilszolgáltatót, és egyikük sem mondott semmi konkrétumot a mobiltévé indulásáról. Vannak is problémák. Hogyan jön a képbe a…..
Sárgák a taxik, ott lakik John McLaine és Woody Allen. A rendőrök fánkot és hot dogot esznek, éjjel is járnak a metrók, és nyitva vannak a kocsmák hajnalig. A Travellingband new yorki tudósítója évek óta az óriás városban él. Most elmondja, milyen is az. "Amikor először…..
spiral 2008.12.09 00:28:24