Regisztráció Blogot indítok
Adatok
olaffpiffpaff

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kérdés költőinek tűnhet, de a BME Nagyfesz-tanszék szakértői szerint korántsem annyira egyértelmű a válasz. Nekünk bajunk biztosan nem lesz, de - minden óvintézkedés és biztosítás ellenére - egyáltalán nem biztos, hogy egy mai, modern autónak sem. Vagy mégsem? Önökbe…..
Láttuk mekkora káoszt képes okozni ebben az országban három centi hó. A tévében rögtön nem várt hóhelyzetről nyervognak a fejetlenségtől megtört szóvivők, munkagépek vesznek el, utak válnak járhatatlanná, megbénul a főváros. Pedig egyszerűen csak tél van - tavaly is volt,…..
A prospektusgyűjtés sok gyerek életében megjelenik. Az enyémből se maradt ki, máig emlékszem az elsőkre. Az autósat keresztapám nyomta a kezembe, Škoda Rapid volt rajta. Nyugdíjazása előtt ő volt a dunaszerdahelyi autószerviz főnöke – apámmal sétáltam a nagy szocialista…..
olaffpiffpaff 2013.02.14 12:27:15
@GERI87: 64 ben megvették az aermacchi céget próbáltak kétütemben is gyártani nem is rossz gépeket (heh nekem is ilyen van sx 175) oszt ezt nem nindenki tudja majd asszem 75 ben eladták és abból lett a cagiva
olaffpiffpaff 2013.02.14 14:10:54
@GERI87: láttad volna a krakkói harleys klub találozón a csodálkozó arcokat amikor kék füssttel hátulról berinytyinytyintiztem a kapun....minden másért tudsz visa kártyával fizetni...hehe
  Keveset tudunk a magyar kilométer-milliomosról. Borsay Imréről egy olasz blogon olvastam először, de hiába kerestem róla plusz infókat, szinte csak ugyanazokat a félmondatokat dobta fel a kereső. Ki ez a férfi? Ismeri valaki? Annyit tudunk róla, hogy 1956-ban disszidált, majd…..
olaffpiffpaff 2012.01.05 13:54:15
@Káosz Professzor: Hello,

Kaosz Professzor kosz a linket nem tudod milyen nyelven irjak nekik? van egy sx 125 osom es kellene par leiras?

Bocs de nincs magyar billenytyu.

Olaff
Ekecs és Nyárasd között adta meg magát a lánc Másfél hete az égig magasztaltam Vérfagyasztó Tádét, az öreg Jawámat. Imádom a trotty csehszlovákot, pedig volt, hogy cserbenhagyott: előbb az elektromos rendszerében veszett el négy-öt-hat volt, aztán a rozsdás tank okozott…..
olaffpiffpaff 2009.07.27 21:01:35
@Bq: itt nálam ugy értem lenygyelhonban lehet hivatalosan motort motorral vontatni.az itteni kresz engedi.a lényeg hogy a vontatott motorhoz nem lehet állandóra odakötni a kötelet hanem a villán átfüzni és a kormányra rátekerni. baj esetén fék nyomás és nadzag elengedés....
olaffpiffpaff 2009.07.27 21:26:29
@scheerti: jól hallotad ,át lehet kovácsolni, az acél már jófajta és a motoron tömörül a molekuláris szerkezete, damaszt acélhoz hasonló a végeredmény
Sok helyen leütődött a festék, lassan megérdemelne egy új, matt fényezéstBokámig ért a tyúkhúr, kezemben balta volt. A megzavart szúnyogok nem késlekedtek, csípéseikkel is sürgettek, hogy mihamarabb túl legyek az egész bontáson. Hiába állt megroggyanva a majd' száz éves…..
olaffpiffpaff 2009.07.17 13:55:26
@baowah: ja 175 dem még a milwaukee központba sem tuttak mit kezdeni az alvázszámmal...hehe ugyhogy most ideiglenes papírokon megy.
olaffpiffpaff 2009.07.17 14:30:16
@baowah: volt ma rosszabb is.ahogy felém mondják fonetikusan gombhózhely ha leszakad helyibe ezer mós is akad nnnye disznóóóó......ez most nagyon péntek szabi előtti...vergye meg a DEVLA az ísszes sukár motorkaraskadíst akit nam írdakal a szagíny vínmotormánijákus hánytatoot sorsa e
Jó hírt hoztunk azoknak, akik szomorúan csóválják a fejüket és mantraként morzsolják: „bezzeg a régi gépekben még volt anyag”. Ezek az idők visszatértek: a piac igénye alapján egyre többen foglalkoznak régi motorok blokkjainak vagy egészének az…..
Belsőség Swiftes konzekvenciák 2009.06.29 17:55:00
Robertó és a Swift. A Swift és Robertó. Lassacskán visszatér minden a régi kerékvágásba, ülepszik az Autót Robertónak - mozgalom tömege által felvert por, lassan érlelődnek az első benyomások, születnek a tapasztalatok. Megkértem, írjon egy pár sort arról, milyen swiftesnek…..
 „Megvan a nap elmebetege!” - kurjantotta Winkler. Láttam szemében az őszinte tiszteletet és lelkesedést, ahogy sorolta a kulcsszavakat: robogó, Magyarország átszelése, terepen. Pillanatokkal később megérkezett Csóka Attila levele a postámba. Olvassák önök is, itt a…..
Belsőség Kész van. Muhaha 2009.05.29 00:58:00
Januárban még összeszedtem, hogy milyen alkatrészek kerültek szeretett Toyotámba, aztán azóta nem nagyon adtam hírt róla, hogy milyen. Itt-ott felbukkant ugyan, élesben először egy euroringi driftedzésen próbáltam ki, és vele mentem a Belsőség találkozóra is. A beszámolót…..
Éppen letettem a Montesát, a benzinkút üvegtábláján még ott rezgett a kétütemű blokk utolsó robbanása. Egy régi versenymotor mindig romantikával tölt el, az ember a kisebb hibákat is megbocsátja neki – így került a családba a Cota 349-es. Kilián Endre, az eladó érezte,…..
Belsőség Mit nekünk a Gripen! 2009.01.26 15:21:00
Turbódízel volt valamikor. Motorcsere után már csak szívóA garázs jó dolog. Alkalmat ad a barátokkal való találkozásra, összehozza az ismeretleneket, rengeteg móka, kacagás színhelye és nem utolsósorban szabadon lehet káromkodni, anyázni egy-egy beteg megoldás, konstrukciós…..
Az egész FSO Polonez hét ötlete onnan jött, hogy a Kár volt blogon megláttam ezt a szimpatikus borzalmat."A kedvencem a hátsó sárvédő domborítás szigetelő szalag mintája :) Ezzel a motorral azért büntethetett annak idején, ha több készült belőle mint prototípus."Nos,…..
olaffpiffpaff 2009.01.22 11:50:21
www.polskajazda.pl/Blog/Fiat_125p._(_wersja_wyczynowa_)/30932

volt itt azert más dolog is amit fejlesztettek pl a fiat 125p v6 19ö paripával
Belsőség Lada in the air 2009.01.20 15:45:00
Gergő olvasónk adta meg a kezdőlökést, hogy az utóbbi időben méltánytalanul hanyagolt Lada honlapjára nézzek. Mert a Lada homepage király. Egyszerű, mint a faék, semmi flash, semmi dinamikus katyvasz, kattintasz - ott vagy. Kizárólag a lényegi információkra hagyatkozik,…..
olaffpiffpaff 2009.01.20 17:16:00
@ladarevolution: he jol emlékszem akkor volt itt ilyen a mocit a nivába is meg a lada nadieschda vagy valami hasonló fosnevü agyrémbe is rakták 1.8 82v 92 paripa
olaffpiffpaff 2009.01.20 17:25:57
@Vasutas 70: már nem azért mondom de ha veszel egy zsír új kockát vmi 72 pacival akkor az uganannyi lóerős mai autokat ugy alázod ahogy akarod ladicsek vmi 2száz 3 száz kilóval könnyebb es az első három sebességbe megy mint atom
Belsőség Le Professionnel 2009.01.15 15:07:00
A jó fotós a pillanat embere. Meglátja a helyet, megtalálja az objektumot, fejben összeállítja a képet és eldönti, jó lesz-e vagy sem.Vannak elvetemültek, akik attól sem riadnak vissza, hogy tíz kerek percre elfoglaljanak egy fél járdát, és vannak olyanok is, mint a videón…..