Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trejo

0 bejegyzést írt és 1253 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó, az a libabőr, amit az első évados előzetes láttán éreztem, az nincs meg, de így is nagyon frankó lett az első előzetes. Több idősík, rém tehetséges főszereplő, valami Nagy Rejtély, mi kell még? Januárban jön...
Különleges nap volt a mai a Mokka stúdiójában, ugyanis egy ellenzéki politikust hívtak be beszélgetni. Jakab Péter, a Jobbik szóvivője kapott meghívást, hogy Istenes Lászlóval beszélgessen a Jobbik választásokon elért eredményeiről. A beszélgetésben erről viszont nem esett szó, Jakab ugyanis arra…..
Trejo 2018.04.16 13:27:02
@fran7: Elfelejtetted hozzá tenni, hogy "Emútnyóócév!!!", meg "Gyurcsány a hibás!".
Trejo 2018.04.16 13:57:31
@fran7: Idealizálni a dolgokat, meg álmodozni lehet és kell is, de sajnos a valóság más. Lehet az eszközökön moralizálni. Mi lenne a megoldás szerinted? Az összes gerinctelen féreg növesszen gerincet úgy 5 perccel ez előttig?

"Pelikán: Az ellenforradalmár, nyilas, fasiszta bandát ütni kell.
Börtönőr: ... ütni kell."
Trejo 2018.04.16 14:56:56
@fran7: Csatlakoznék Kukoricajancsihoz. Mikor állt ki Orbán nyilvános vitára? Vagy bármelyik szürke eminenciás a fideszből bármelyik másik párt hasonló kaliberű emberével? Érdemi vita bármiről?
Ezen kívül azon is el lehetne mélázni egy csöppet, milyen gyakorlat az, amikor az egyik fideszes megmondóember gyaláz valakit/valakiket, sajtópert nyernek ellene, kifizeti a büntit (közpénzből), bocsánatot kér, majd egy másik haszonszőrű ugyanezt megcsinálja, ugyanazzal a az illetővel/illetőkkel? Aztán amikor őt is megbüntetik, jön egy harmadik és így tovább.
Nézd, ha a jobbikos/mszpés/dékás/akárkik tolnák a pofámba a buta propagandát, hazudoznának, akkor nem azon lennék kiakadva, hogy akit lekaraktergyilkoltak az milyen stílusban nyilvánul meg.
Nem kedvelem a Vonát, de a tisztelt miniszterelnök úrról sok mindent elmond, hogy a parlamentben elkezdte lebuzizni folytatólagosan. Szerinted így viselkedik egy normális ember a parlamentben? Magyarország "legnagyobb" embere megengedhet ilyen stílust magának egy politikai vitában? Nem kellett volna nyilvánosan bocsánatot kérnie a minősíthetetlen viselkedéséért?
Tegnap este Hajdú Péter a Facebokon jelentette be, hogy kösz, de neki ennyi volt az ATV-nél, pontosabban azt, hogy az Esti Frizbit nem forgatja náluk tovább: A csatorna hivatalos közleményt adott ki, ugyanez szerepel benne, csak hosszabban, illetve az anyagi jellegű pletykálkodást csírájában…..
Trejo 2018.04.11 08:55:45
Orbán Viktor 2010 óta kerül minden olyan sajtófelületet, ahol esetleg rendes kérdéseket tehetnének fel neki, de közben viszonylag gyakran szólal meg olyan portáloknak, újságoknak, amelynek a tulajdonosa kötődik a Fidesz holdudvarához. Ilyen például a korábbi független kisgazda Ómolnár Miklós is, aki…..
A Blikk információi szerint ősszel egy új, saját műsort kap az ATV-n Jakupcsek Gabriella, aminek már elkezdődött az előkészítése. A hírt sem Németh S. Szilárd, sem maga a műsorvezető nem erősítette meg hivatalosan, de iparági források alapján az Indes is úgy tudja, hogy a műsor ősszel elindul...
Maisie Williams (Arya) árulta el, hogy decemberig forgatják a sorozat nyolcadik évadát, melynek minden epizódja 80-88 perces lesz, azaz egy-egy mozifilmben kell gondolkodni minden héten (a finálé meg gondolom két óra alatt nem áll meg), és ezt rendesen össze kell rakni. A decemberi időpontot úgy…..
Trejo 2018.01.27 13:26:11
Iszonyatosan kellemetlen interjút adott kedvenc Hollywood-szakértőnk, Návai Anikó, vagyis a bennfenteskedő interjúk királynője a Mokkában. Mikor Pachmann Péter az újabb magyar Oscar-jelölés kapcsán a magyar film újravirágzásáról, pontosabban annak okáról, kérdezte Návait, ő habozás nélkül vágta rá…..
Ennek a mostani bakinak nyilván semmi köze hozzá, mégis rögtön eszébe jut az embernek az a pár napos tényfeltáró cikk, ami arról szólt, hogy az ATV lassan, de biztosan a Fidesz bulvártévéjévé válik. Akárhogy is, a csatorna mintha direkt házhoz menne a pofonért: amikor mindenki arról beszél, vajon…..
A Sorozatwiki tudta meg még tegnap éjjel, hogy a Feleségek luxuskivitelben című pompás trashreality megkapta a második évados berendelést. A műsor nézettségét ugyan nem sok értelme lenne kitenni a vitrinbe, de a sajtóvisszhangot már lehet mutogatni, hiszen kismillió cikk, kritika, blogbejegyzés…..
Nincsenek nagy igényeim a hazai tévéműsorokkal szemben, már régen megtört a magyar televíziózás, szóval annyira nem is csodálkoztam azon, hogy a Szente Vajk vezetésével érkező Honfoglaló című vetélkedő (premier december 25 19:30, Duna TV) úgy néz ki, mint egy 1986-os cseszlovák tévéműsor kulisszája,…..
Trejo 2017.12.24 01:05:15
@Colonel H. Stinkmeaner: Légy szíves ne mondd meg, hogy kinek szóljak be és mit. Egy műveltségi vetélkedő berendezőjétől pedig elvárható lenne egy minimális szakmaiság, ha feltételezzük, nem elk*rt amerikai filmekből vette az ötleteit. Amennyiben te egy mesevilág díszleteiben forgatott vetélkedőre vágysz a szíved joga, de legalább azokat az adófizetőket ne utasítsd rendre, akik számára az esztétika és a műveltség még értéknek számít.
A 24.hu információi szerint a Fővárosi Ítélőtábla megállapította, hogy a TV2 Zrt. jogtalanul nevezte el Chili TV-nek Andy Vajna gasztrocsatornáját. A védjegyoltalom ugyanis az AMC portfóliójába számító TV Paprikához tartozik, és most megállapította a bíróság, hogy a Chili TV túlságosan hasonlít a…..
Marsi Anikó szemmel láthatóan nem állt a helyzet magaslatán, amikor egy tinédzser által szexuális zaklatással vádolt mentősökről szóló hírt konferált fel a Tények hétfő esti adásában. A felvételen Marsi többször is belezavarodik a mondandójába, zavarbaejtő teljesítménye pedig könnyedén Demcsák…..
Az ATV Reggeli Start című műsorában járt bent Ambrus Viszkisrabló Attila, az Ázsia Express című tévéműsor és a Viszkis című film szereplője, utóbbi alanya is ugye, és ha már ott volt, villant kettőt a tekintete Tvrtko irányába, amikor a műsorvezető elkezdte azt a tök jogos aspektusát boncolgatni a…..
A Durex az egyik legrégebbi és legismertebb óvszermárka. El is hisszük nekik, ha azt mondják: "nem egyszerűen betartjuk a világszerte érvényes biztonsági előírásokat, de túl is teljesítjük azokat." Mégis kipukkadásteszt ide, vízteszt oda, több romániai - köztük számos magyar nyelvű - lap is…..
Ha az ember 150 ezer forintot feccöl egy hűtőbe, egy csudaszép és csudajó éléskamrát lát maga előtt, nem pedig egy batár elektromos hulladékot a gyárból. De, ha már úgy esett, hogy az üvegtartó polc bekerült, de a freon kimaradt, joggal reméli, hogy a gyártó extra gyorsan…..
Stohl András az István, a király című előadásban - Fotó: Kelemen Zoltán Gergely / MTI Mi is megírtuk, milyen érzékenyen beszélgettek a Class FM-ben arról az ügyről, hogy Sárosdi Lilla színésznő állítása szerint Marton László színházigazgatóként kocsikázni vitte, majd elővette a péniszét, és…..
Az új évezreddel a régimódi akciófilmek kedvelőinek beköszöntött a szűkölködést magával hozó tél, mely azóta is szüntelenül tart. Míg korábban akár egyetlen év alatt összejött annyi kedvenc csak ebből az egy műfajból, hogy akár egy nagyobb toplistát is könnyedén össze lehetett állítani, addig…..
Trejo 2017.10.04 14:31:22
@kékmosoly: Ja, a láthatatlan ember biztos létezik. Engem egyfolytában kigáncsol. :-D
December elején új sorozatot indít a TV2, méghozzá olyan színészek szereplésével, mint Kovács Patrícia, Kovács Tamás, Bánsági Ildikó, Ónodi Eszter, Dobó Kata, Kamarás Iván és Fenyő Iván...
Trejo 2017.10.04 09:02:57
Rékasi Károly tegnap reggel, az RTL Reggeli című műsorában járt, ott, ahol az a Kiss Ramóna a műsorvezető ezen a héten, akivel 14 éven át együtt játszottak a Barátok közt című szappanoperában. Ramóna párja az a Fehér Tibor, aki például az MTVA Csak színház és más semmi című sorozatából ismerhetünk,…..
Információink szerint újabb pikáncs csavart kap a magyar kereskedelmi tévézés, hiszen Stohl András, aki az RTL Válótársak című sorozatának egyik főszereplője, igent mondott a TV2 felkérésére, és elvállalta a Sztárban Sztár című műsoruk zsűritagságát. Stohl stabil RTL közeli arcnak számít, a Való…..
Trejo 2017.09.05 11:58:22
@szociál: Hát, azokban a "közönségfilmekben" amiket elvállal nem nagyon kell brillíroznia, oda elég egy barátok köztös színt. Amikor ripacskodik, az nekem sem szimpatikus, azonban ezen produkciók célcsoportja nem a többdiplomás, művelt, konzervatív, heteroszexuális, istenfélő fehér férfiak.
Nem akarom mentegetni, való igaz, hogy a múltkor kikelt a nemzetrontók ellen, aztán most meg elvállalja ezt, ezeknél. Viszont a képletnek az is része, hogy sok gyereke van, meg devizahitel, szóval a túlélésért le kell mennie kutyába.
Mindegy, hogy hány esküvőn jártál már vagy hányszor voltál koszorúslány, van pár dolog, amiket csak akkor élhetsz át, ha te vagy a menyasszony. Hiába tervezed hosszú hónapokig az esküvőt és biztos vagy a Nagy nap logisztikájában, attól még érnek majd olyan meglepetések, amikre nem lehet felkészülni.…..
Jó, nem mai gyerek a Ford GT40 Roadster, viszont gyönyörű, ritka és ennek megfelelően kegyetlenül drága is. Mert fél évszázad ide, fél évszázad oda, 6,9 millió dollár egy autóért erősen a hűha kategória...
Nem hittem volna, hogy azután, hogy sikeresen ellenálltam a debreceni Panzió nevű szórakozóhely diszkójában a lemezlovas (akit akkor még nem DJ-nek hívtak), minden próbálkozásának, és nem utáltam meg a Metallica Enter Sandman című nótáját, az RTL bruttó két óra alatt eléri nálam, hogy soha ne…..
Trejo 2017.09.04 08:22:25
@szociál: Puzsér - Hajdú roast? Bár természetesen nincs tévém, de azt megnézném. :-D
Az is vicces lenne, ha az önérzetes VuiTónit égetnék. Arra is felépíthetnének egy koncepciót, hogy egy magyarul nem beszélő/értő embert hívnak be és tolmács nélkül savaznák.
Technikai hiba történt az America's Got Talent egyik műsorszáma alatt: egy szabadulóművész mutatványa szakadt félbe az élő adásban, elvileg nem a versenyző hibájából. Amit Simon Cowell zsűritag kedvesen Mel B nászéjszakához hasonlított, mondván, azzal kapcsolatban is "sok volt a várakozás, de nem…..
Knighfall címmel jön még idén a History Channelre (nálunk az HBO-n lesz) az a történelmi alapokra felhúzott sorozat, amit Jeremy Renner producerkedésével és vendégszereplésével adnak el lelkesen, pedig szerintem neki volt a legkevesebb köze a sorozathoz, ami az A+E gyárt a Vikingekkel már egész nagy…..