Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Messi88

0 bejegyzést írt és 471 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
Messi88 2010.08.09 21:20:29
@giacinto: a padon fog csücsülni jórészt, persze ismerve Iniesta sérülékenységét azért nem mindig...
@Domingo: sztem ez most nem kacsa, aztán lehet, hogy tévedek.
Messi88 2010.08.18 06:50:54
@krysal:
nekem laikusként "érdekesnek" tűnnek a Real idei igazolásai. Di Maria és Carvalho érthető igazolások, ez rendben van. De a Madridnál én 2 fő hiányposztot érzek, a balhátvéd és a csatár posztját. Itt is főleg az elsőt, ahova igazán nincs is jó opciója a csapatodnak. Marcelo és Drenthe inkább támadni tudnak, Arbeloa inkább csak védekezni, és még jobb lábas is. Ha meg 1 csatárral fogtok játszani, akkor a támadósor oké,de ha kettővel, akkor kevés sztem, bár hallani pletykákat egy ilyen kiegészítő magasabb csatár érkezhet. a többi érkező meg sztem olyan posztra érkezett, ami érthetetlen számomra. Kaka VdV és Canales nyakára odahozták pl Özilt, én nem érzem, hogy ő annyival jobb lenne az előzőeknél, hogy ennek lenne értelme. Főleg Canalest sajnálom, nagyon tehetséges a srác, kérdés, hogy mennyi lehetőséget kap.
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
Messi88 2010.07.31 18:21:30
@peter135:
sztem azt a helyzetet sem oldotta meg jól, amelyiket berúgta, túl sokat várt. Nekem súlytalannak tűnik (minden értelemben)
A Koscielny-Vemaalen kettős viszont jól néz ki így elsőre.

(Amúgy az megvolt, hogy Gattuso a fején táncoltatta a labdát :)))) )

Yepes még viccnek is rossz, a görög jobb bekk viszont nem rossz.
Messi88 2010.08.07 14:46:51
@Orvenyhivo:
ez az év áttörést jelenthet a Athletico-nak. Persze megint lesznek összeszokottságbeli gondok hátul, de azért most minőségi igazolások voltak végre hátra is, a középpályán meg a csatársorban eddig sem voltak gondok. Sokat várok tőlük, most tényleg :)
Amennyire a blog keretei lehetővé teszik, igyekszünk az adódó alkalmakkal élve nyitni a fiatalok felé, akik néhány év múlva tevékeny részesei lesznek a világ legjobb futballjának. Tavaly is megtettük két poszt erejéig, most is kiszolgáljuk a hardcore szektort, akik nem akarnak…..
Messi88 2010.07.27 20:29:13
@Csöncsön:
a VB-n sztem csak Barca-játékos rúgott gólt.

Könnyen megeshet hogy 3-4 év múlva Pacheco-ért fogunk toporzékolni a LPoolnál :(
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
Messi88 2010.07.18 18:42:07
@Dean:
ezt szerintem csak Te gondolod így a Barca szurkerek közül :)
A 2 szervező kp posztra ugye jelenleg Keita a csere, oda már Marquez nem jó, meg ugye van 2 ifi. Most komolyan mondod, hogy ez így elég???
Keita a szervezőkészség legalapvetőbb képességeivel sem rendelkezik, én eleve nem is játszatnám a vkp poszton kívűl máshol, főleg nem előbbre. LEGALÁBB 1 szervező típusú játékos kell, én a 2 felé hajlanék, tekintve Iniesta sérülékenységét, és pesze Xavi sem lesz már fiatalabb, nála is több pihenő a javasolt. Persze ha az előszezonban a 2 fiatal meg tud ragadni, akkor elég 1 is, de az tényleg kell.
Adriano meg szerintem inkább szélső, és ha nem a védelemben játszik, akkor is inkább a szélső támadó posztokon tudom elképzelni.
A spanyol válogatott még gólt sem kapott a legutóbbi két torna egyenes kieséses szakaszában, az Eb-t és a vébét is behúzták. A hegemónia megtörésére fejvadászokat toboroztunk és összeraktuk az Elit alakulatot, melynek egyetlen feladata Spanyolország likvidálása. A spanyol…..
Messi88 2010.07.13 14:58:34
@balu11: Cé labda nélkül gyorsabb, labdával sztem nem.
És abban egyetértünk(horassal nem), hogy Messit legalább annyira nehéz faultolni.
@originalBalintos: 100-ból 1. mert az a meccs tényleg olyan volt.
A spanyolok ellen a legfontosabb a középpálya, illetve a középpályás védekezés. Fel kell tolni a védelmet, területet szűkíteni és folyamatosan masszív emberfölényben lenni a középpályán. Előre meg gyors emberek.
A világbajnokságon történetének két legsikeresebb még vébé cím nélküli csapat játszik a döntőben, Spanyolország vagy Hollandia személyében biztosan új világbajnokot avatnak. Összecsapásuk azért is érdekes, mert mindkét csapat történelmileg is látványos, technikás…..
Messi88 2010.07.12 14:49:36
@vadkutya:
szerintem meg pont akkor a legjobb a játék, ha mindhárman a pályán vannak.
Messi88 2010.07.12 20:59:42
@sporttárs: @rajaram:
szerintem sürgősen át kéne értékelnetek az elképzeléseiteket a valós erőviszonyoknak megfelelően. Elképesztő, hogy mindenbe beleköttök, ha a spanyolokról, vagy a Barcáról van szó.
pl."Mourinho simán meg fogja nyerni a spanyol bajnokságot. Számára ez csak egy ujjgyakorlat lesz."
legalább egy olyasmit, hogy szerintem elképzelhető, vagy vmi ilyesmit :)
vagy:
"Svájc berúgta, az amcsik tavaly berúgták, kikaptak az újítani képtelen spanyolok."
mondj egy csapatot, amelyik sohasem kapott ki...
elképesztőek vagytok, le kéne venni a szemellenzőt.
Messi88 2010.07.12 21:01:28
@horas: ezzel meg teljesen egyet tudok érteni.
Tényleg szívesen megnéznék egy brazil-spanyolt, szerintem jelenleg az lenne a válogatott-futball csúcsa.
Mivel úgy vagyunk nekiindulva, hogy ma este játsszák a dél-afrikai világbajnokság döntőjét, komoly terjedelemben estünk neki a felvezető beharangozónak, ami index anya hasábjain is megjelenik majd. Gyáva módon Az újságírás szabályait szem előtt tartva konkrét állásfoglalás…..
Messi88 2010.07.07 23:54:34
@rajaram: az az ellenféltől, meg a szerencsétől/formától is függ. Most ennyire futja.
Messi88 2010.07.07 23:59:47
@értelmetlen_nevű: rohadt jól működik a spanyol utánpótlás, mondom, nem kell agódnotok :)
Tényleg nem látom okát, hogy miért lennének gyengébbek 4 év múlva. Puyol már most sem az igazi ezen a VB-n, Albiol simán helyettesítheti, Xavit meg Fabregas. Torres pont tökéletes korban lesz, de pl. Pedro is meggyőző úgy, hogy az idei az első komolyabb éve. De mondhatnék még egy csomó nevet, pl Bojantól is sokat várok. egyedül a balhátvéd poszt az, ahova megoldást kéne találni, de gyorsan.
Messi88 2010.07.08 00:19:02
@Lojzi_:
4 év múlva a helyetteseiknek is bőven lesz rutinja. Elég ha csak Fabregast megnézed, kis túlzással több rutinja van már most, mint egy 30 évesnek. De mondhatnám a barcelonai srácokat is Pedro, Busquets pillanatok alatt be lett építve a világ talán legkomolyabb szinten játszó csapatába. A spanyol csapat stílusa pedig szintén ehhez hasonlít, hamar megtalálják a helyüket. 8-an egy csapatból érkeztek, ez is nagy előny, ráadásul sztem ez az arány a későbbiekben sem fog túlzottan változni (Fabregas előbb-utóbb szintén itt köt ki, és pl Bojan, vagy Thiago, Muniesa, vagy vki más addigra szintén a Busquets-féle útra léphet). És mondom egyből a legmagasabb szintre. Nem akarom ennyire az általam szeretett klub felé elhúzni az egészet, de tényleg nagy szerepe van Guardiolának ebben a folyamatban, meg persze Del Bosque is nagyon jól kihasználja az ebben rejlő lehetőségeket.
Azt elhiszem, hogy a németek jobbak lesznek 4 év múlva, de sztem a spanyolok is :)
A németek a modernkori futball egyik legkomolyabb vb-teljesítményt mutatták be tegnap, és éppen igaz, hogy a kontrajátékuk emeli őket a Dél-Afrikában látott válogatottak fölé, de azt is látni kell, hogy mind az angolok, mind az argentinok ellen már az első perctől kezdve…..
Messi88 2010.07.05 01:05:42
@rizla: ezt próbáltam fejtegetni én is
Messi88 2010.07.05 01:16:04
@Dr Jozef Vengloš: nem is erről folyt a vita, nyilván a csapat játéka a fontos, egyértelmű.
Messi88 2010.07.05 01:17:33
@Messi88: egyébként akiket felsoroltam, mind csapatemberek, és saját klubjukban képesek a csapat érdekeit szolgálni...
Spanyolország a sok nyekergés ellenére elrendezheti, hogy csak egy dél-amerikai jusson az legjobb négy közé, és újrajátszhassák a 2008-as Eb-döntőt a világbajnokság elődöntőjét Németországgal. Hogy ez a spanyol csapat nem olyan erős, mint az akkori, azt látjuk (meg azt is,…..
Nem azért érzek óriási és mindent elsöprő elégtételt, mert Maradona megsemmisült, és ostoba, kocsmába való hőbörgésének szikrányi hitele sem maradt a továbbiakban, hanem azért, mert a Labdarúgás a helyére tett egy magáról megfelejtkezett pojácát.   Sokszor a…..
Messi88 2010.07.03 19:49:24
@Henry The Navigator:
erre szokták azt mondani, hogy ki mint vet, úgy arat...
Ha normális hangnemben nyilatkozna, nem akarna mindenhol "szerepelni", ha mutatna egy kis alázatot edzőként, ha nem lenne ennyire beképzelt, akkor most nem egy ilyen írás született volna.
Így teljesen igazat adok Heinrichnek, meg mindenkinek, aki most szapulja.
Messi88 2010.07.03 19:59:57
@Nűnű: simán csak nem voltak középpályások az argentínoknál. Nálam Maxi vagy Di Maria esetleg vonalszélsők, Messinek meg nem irányító az igazi posztja. Mascherano meg szűrő volt ugye. Szóval nem értem, hogy Maradona kivel akarta szervezni a játékot... Messivel? ez így teljesen érthetetlen, főleg hogy manapság a középpályán dől el minden. El is dőlt.
A holland-brazil az a meccs, aminek nemhogy a kimenetelét, de még a játék képét is nehéz megtippelni. Égre-földre esküszik mindenki, hogy nem ő az esélyes, hogy mennyire penge a másik csapat, és persze nem fognak nekiesni. Ez speciel marhára igaz lehet, a hollandok eddig mutatott…..
Messi88 2010.07.02 19:59:39
@Rooney82:
az meg van amikor Robben kb. negyedszer vezette rá a védőre (asszem Juan), aki egyedül maradt vele szemben, és csak annyit csinált, hogy beállt Robben bal lába felőli oldalra? Mármint szinte teljesen otthagyta a kapu felé vezető utat, a holland mégis befelé akart cselezni, pedig onnan jött a besegítés is... nálam a nap pillanata volt :)
Ibériai-félsziget vs Pireneusi-félsziget..
Messi88 2010.06.30 12:42:14
@chrisred: pontosan azért, mert Alonso helyén kéne játszania Xavinak, ott ő 90% körül passzol (igaz kisebb távolságokra!) Alonso helyett meg egy játékügyesebb Fabre V. Silva jöhetne.
Messi88 2010.06.30 12:44:22
@mickeyknox: amikor láttam az oldalvonalnál megjelenni, fogtam a fejem, de meg kel követnem, jól játszott...rengeteg labdát tartott meg és játszott tovább.
Messi88 2010.06.30 13:40:11
@chrisred: a BL-ben is, nyugi, elismerem Alonso-t, de a posztján akkor is Xavinak kéne játszania. Alonso más típusú játékos, ennyi.
Milyen furcsa az élet! Két hete még az egész világ Maradona nagyképűségén, öntörvényűségén rugózott, azon, hogy kit hagyott otthon, kit vitt el a vb-re, kivel van jóban illetve rosszban a keret tagjai közül. Legyőztek két verhető csapatot és máris arról szólnak a hírek,…..
Messi88 2010.06.22 23:26:18
@Mr.AT: egyértelműen a kezdőben a helye (főleg, hogy Banega-t sem hozta ki Diego)
Messi88 2010.06.23 09:04:23
@bakító: hány de hány világklasszis játékos nem nyert soha VB-t... ne ez legyen a mérvadó, ahhoz csapat is kell! én azt elhiszem, hogy néha Pelé-t is agyonrúgták, nem ez a különbség, hanem az, hogy a görögöknél (meg a több csapatnál is egyre inkább) már a csatárok is védekeznek, ők az első vonal. Messinek ilyen szempontból nehezebb dolga van. Pelé-ről van egy csomó videó, ahol a tizenhatos környékén finomkodik félpercekig, ilyen manapság már nem igen van. Maradonát már inkább adom.
Viszont egyéni képességekben simán fel tud még nőni a szintükre, ha belegondolok, hogy gyakorlatilag 1 év alatt tanította meg neki elég jól Pep a tízesek játékát, ez sztem elég durva, és ezen a téren még simán javulhat is.Amikor elkezdett játszani a Barcában, egy rohadt gyors és jól cselező játékos volt, aki közepesen jól fejezte be a támadásokat. Mostanra megtanult jobban passzolni, fejelni, befejezni(bár ez a Vb-n még nem látszik), a szabadrúgásai is egyre jobbak. ÉS még a pályája elején jár, szóval még simán javulhat.
Nou San Trafford Dail(y) Africa 2010.06.22 11:44:00
Portugál gólfesztivál és helyzetek garmadája az armada csoportjában. A csoportkör második fordulójának utolsó napján a laikusok is elégedetten csettinthettek a gólok és helyzetek számának láttán. Támadó és védekező rekordok kerültek veszélybe illetve dőltek meg, miközben…..
Messi88 2010.06.22 14:22:05
@neeskens: egyetértek.
Amúgy sztem Busquets tegnap nem lógott ki lefelé, de lehet tényleg más meccset néztem :)
Navast el kell felejteni, de gyorsan, Ini remélem felépül már.
Azért azt is figyelembe kéne venni, hogy ez a spanyol keret fizikálisan sincsen toppon. Torres, Fabre, Ini, Xavi nagyon sokat kihagytak az utóbbi időben, Xavinál különösen durva volt az uccsó pár bajnoki meccs, végig kisebb izomszakasással játszott. Vele kapcsolatban még megjegyezném, hogy sztem most nem teljesen ugyanazt kell játszania, mint amit a Barcában szokott, kicsit előbbre van tolva (még az utóbbi 2 évhez képest is), emiatt nem megy át rajta annyi labda. Vissza kéne tenni a helyére, Busquets (bár sztem nem rossz), de felesleges, Fabre-nak kezdenie kéne. Capdevilla játékából még sok probléma lehet sajnos...
A tészta, vagy a guarani óriásszték?..
Messi88 2010.06.14 21:30:35
@ddrum77: még nem játszottak a spanyolok... :)
elégedettséggel látom, hogy vki az olaszokat nulla játékkal veri egyelőre, ez csak a sors keze lehet :)
Tizenkilencedszer szólal meg a világ legnagyobb sporteseményét elindító sípszó ma délután négykor. Az eddigi 18-ról már bőven kibeszéltük magunkat, elemeztük a csoportokat, összeállítottunk néhány válogatást az eddigi világbajnokság legnagyobbjairól, mindezt egy okból:…..
Már csak néhány nap, és azokkal a kollégáiddal, osztálytársaiddal, szomszédjaiddal is a futballról fogsz beszélgetni, akik korábban olyan kijelentésekkel mértek súlyos csapást a nyúltagyadra, hogy „én mondjuk annyira nem követem a focit, de Del Piero miatt az olaszoknak…..
Messi88 2010.06.09 13:27:56
kicsit off:
www.youtube.com/watch?v=VxP4saQPGDY
az argentínok komoly szakmai munkával készülnek a VB-re :))
A spanyol bajnokság utolsó fordulójában semmi meglepő nem történt, a Barcelona egyértelműen a legjobb csapat, amely az utóbbi 20 szezonból 10. alkalommal lett bajnok, míg a Real Madrid cím nélkül maradt, ami minden bizonnyal Manuel Pellegrini állásába kerül majd. Az egyetlen…..
Messi88 2010.05.19 16:45:01
@Anthony (kick-ass):
Laporta tavaly sztem azért volt ennyire kiakadva, mert Perez az igazolásaival az égig emelte az árakat, ami nem jött jól nekünk.
Többen leírták már, de azért én is megteszem: azért nem ugyanaz a 2 klub stratégiája, ne akarják összemosni ezt a Realosok. A Barca a saját nevelésekre épül, ehhez veszünk több-kevesebb sikerrel tapasztalt klasszisokat. De pl idén is felbukkant egy Pedro, aki meg is kapta a lehetőséget.
Ezzel szemben a Madrid tavaly konkrétan szinte egy új csapatot vett, és ez a lényegi különbség, ezért is voltak többen kiakadva akkor.

Villa sztem nagy fogás, ő lehet a dárda hegye(vagy vmi hasonlót írt Rizla, már nem emlékszem :) ), hasonló játékos Eto'o-hoz, a beilleszkedéssel nem lehet gondja. Ibra jövője viszont nagyon kétséges...Sztem Villát hiba lenne nem a középcsatár posztján játszatni...Estleg az még benne van, hogy Villa szélen kezd, és a meccs folyamán többször cserélgetnek Ibrával, vagy esetleg 2 csatárral játszunk, mögötte Messivel-nekem ez utóbbi jobbnak tűnik. Meglátjuk, nagyon kíváncsi vagyok.Azér Ibra talán még marad. Fabregas sztem idén még nem fog jönni, ha mégis, az azért már nagyon durva lenne. Mindenesetre most fontosabbnak tartom, hogy Yaya ne menjen el, bár sajnos nekem úgy tűnik, hogy Busq. lesz továbbra is a favorit, legalábbi Txiki vmi ilyesmit nyilatkozott....nagy hiba lenne az elvesztése.
Messi88 2010.05.19 17:29:03
@Neil Blender: félreértettél, nem én siránkoztm, hanem Laporta :)
Messi88 2010.05.22 10:21:27
@_benito: hát Fabregas még messze nincs meg...
nyilván csak találgatni lehet, de sztem ez után az év után Messit nem fogja visszatenni baloldalra, szóval esetleg vmi olyasmit tudnék elképzelni, hogy 2 csatár elől (Ibra, Villa), Messi meg mögöttük, de lehet hogy hülyeség :)
Az utolsó fordulónál nincsen szebb. Az olyan utolsó fordulónál, amelyben egy-két kivételtől eltekintve, mindenhol tét van, aztán tényleg nem lehet jobbat kívánni. Nincs még bajnokunk, nincs még kiesőnk, hiányzik egy BL induló, nem tiszta, hogy ki indulhat az Atlético Madrid…..
Messi88 2010.05.16 19:31:19
A múlt hétvégi fordulóban volt rá esély, hogy újra változzon a pontkülönbség az éllovasok között. Nem kellett nagy jóstehetség ahhoz, hogy a Real nehezebb dolgát jövendöljük. Egyik sztárgárda sem kápráztatta el szurkolóit, de most már nem is erről szól a dolog. A…..
Messi88 2010.05.05 22:18:24
Messi88 2010.05.05 22:50:14
@rizla: hát valahogy úgy..:(
Aki kétszer egymás után úgy el tudja bizonytalanítani a Barcelonát, hogy a címvédő jobban hajaz a Schalkéra, mint bármikor története során, annak a BL-döntőben a helye. Aki 90 percet lehoz úgy a Barcelona ellen, hogy a hat trófeát birtokló csúcsklubnak hazai pályán…..
Messi88 2010.04.30 15:42:24
@krysal: sztem tuti kacsa. Ibra biztos nem megy sehova, Villa meg uazon a poszton játszik, nem hinném, hogy bal szélsőnek őt hozzuk (esetleg vmi taktikai változtatással oldanák meg?)
Mondjuk csapatépítés ide vagy oda, én nagyon örülnék neki, ha Ibrát elküldenék, és ő tolná a helyén...:) de biztosan kacsa...
Messi88 2010.04.30 17:19:26
@rizla: igen, értem hogy Henry helyén, viszont akkor meg Pepnek újra el kell felejtenie Messit középen, a csatár mögött...Henry tavaly azért IS volt jobb, mert a Messi-Alves vezette jobboldal rengeteg figyelmet és energiát oda összpontosított az ellenfél részéről, több területet nyitva ezzel Henry előtt...
Messi88 2010.04.30 21:29:03
@sporttárs:
a filozófia nincs leszarva, a csapat gerince saját nevelés, ehhez minden évben jön 1-2 új fiatal (ebben az évben éppen Pedro lett beépítve, tavaly Busquets...stb.) Az hogy ehhez az összeszokott maghoz kiket és mennyiért veszünk, az a pénzügyi helyzettől függ. Jelenleg jól állunk, ennyi, ez nem összekeverendő a Madrid "csapatépítésével", hiába is próbálod összemosni. Egyébként meg azt Te sem várhatod el, hogy minden felhozott tehetséget beépítsen a Barca, ez gyakorlatilag lehetetlen.(lásd Giovanni dos Santos) Nem mindenki van éppen jókor jó helyen, ennyi. Bojannak a jekenlegi rendszerben nincs igazi posztja, középcsatárnak erőtlen, a szélre meg szintén gyenge. Sztem egy 2 csatáros felállás jobban feküdne neki.
Mindettől függetlenül nagyon meglepődnék, ha eladnánk, sztem kacsa az egész.
A Barcelona múlt heti botlásának köszönhetően elmozdultak a frontvonalak a bajnoki címért folytatott harcban. Míg a katalánokat megfogta a kellően harcosan játszó Espanyol, addig a Real simán behúzta a bátortalan Valencia elleni meccset. Egy hete is ezt tippeltük, de most vitán…..
Messi88 2010.04.24 23:33:03
@csizsikpizsik: ez egy akkora szar egy hozzáállás, már megbocsáss... Amíg van remény kutya kötelessége egy szurkolónak bízni a csapatában, főleg ha az ki is érdemelte azt.
Messi88 2010.04.24 23:38:48
@csizsikpizsik:
sztem meg realitás hogy ez a Barca tudja 2-vel(3-al) verni az Intert, a többi csak nyafogás. Még szerencse hogy Barcelonában másképp állnak hozzá, mint ahogy Te...
Mivel majd’ 20percig nem tudtam eldönteni, hogy szerintem a Hamburg most feltámad és jól elveri a Fulham-et, vagy a kelj fel és járj! felszólításra annyit mond, hogy mi vagyok én, bazzeg, előfizetett nőklapja, hogy járjak? jó nekem a padlón fekve!, ezért majdnem nem írtam…..
Messi88 2010.04.22 23:09:55
@giacinto: pontosan :)
@Csöncsön:
sztem simán továbbmegy a Pool. Ez az Atleti egy tipikus lúzer csapat....Az egész játékfelfogásuk olyan érthetetlen és zavarodott...letámadnak, meg nem is, kontráznak, meg nem is..a fene tudja, hogy mi a baj pontosan, de egy összeszedett teljesítménnyel simán fordíthat a Pool otthon.
Messi88 2010.04.22 23:12:15
@halihalo: sztem nem az erőnléttel, inkább a koncentráltsággal van gond. Fejben bele lehet fáradni egy ilyen egész napos buszozásba, aki volt már ilyenen tudja miről beszélek. De ez nem kifogás semmire, csak néhány játékos számára esetleg negatív hatással járhatott.
Messi88 2010.04.23 10:03:12
@balu11: nem láttam a Fulham meccsét, ezért arról nem nyilatkozom. A másik hármat igen, és nekem koncentrációs problémák tűntek fel. A Lyon és a Pool esetében ez elég szembetűnő volt, néznék egy statot az eladott labdákról, a Barca annyira nem volt pontatlan, de ők ennél sokkal pontosabbak szoktak lenni :)
Én olyat nem mondtam, hogy buszozzon a másik is, összekeversz vkivel...
Tényleg lehet, hogy "farizeusnak" tűnik, de továbbra is tartom, hogy volt negatív hatása, de mi sem ezért kaptunk ki, ezt is leírtam már többször. Sztem ez nem sportszerűtlenség.
Mondhat Jose amit akar, ez bizony előrehozott döntő, avagy erre vártunk egész évben: valószínűleg a világ két legjobb csapata találkozik. Idén már összefutottak egyszer, akkor a milánói döntetlen után simán nyert a Barca, és talán most is úgy vélik a szurkolók, hogy a…..
Messi88 2010.04.20 22:52:50
@Great Cornholio: az arc az nagy, de van még egy meccs...
a végén, amikor komolyabban próbálkoztunk, érezni lehetett, hogy ez nem a Chelsea. Én még nagyon is bizakodó vagyok. A szélesebb pálya és a frissesség még sokat jelenthet.
Messi88 2010.04.20 23:08:25
@Great Cornholio: ők nem "akarják elhitetni a világgal, mennyire csodálatosak", a sajtó akarja. Nyugottan linkelj be tőlük olyan nyilatkozatot, hogy bazmeg mi vagyunk a legjobbak, ki se kell menni a pályára. Soha nem nyilatkoztak ilyet, a pályára is szinte mindig alázattal mennek ki( kivétel talán a Stuttgart elleni idegenbeli fellépés).Küzdenek, hajtanak, ahogy csak tudnak, ez így van rendjén, nem tudom neked ebben mi az undorító...