Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vázkulcs

0 bejegyzést írt és 1372 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Time Goes By Top 10 háborús film 2020.05.24 11:47:36
A háborús filmek műfajába olyan alkotások tartoznak, amelyek középpontjában valamelyik 20.-21. századi háború alatt játszódó események, és az adott háború szárazföldi, légi vagy tengeri hadviselése áll. A filmek gyakran egy-egy olyan látványos és autentikus csatajelenettel záródnak, amely bemutatja…..
Politikai meggyőződéstől függetlenül: Orbán produkciója az Aranylabda-gálán nettó katasztrofális volt. Nincs kedvünk feszegetni, hogy mi a búbánatot keresett Miniszterelnök Úr a színpadon, viszont a mutatott teljesítmény mellett már nem tudunk elmenni szó nélkül. Kínosabb…..
Mitől nem működik hosszútávon a 90 napos diéta, azaz, mivel teszed a lehető legrosszabbat a szervezeteddel. Néhány éve a nagy kilencven napos csodadiéta-hullám nagyon sok fogyni vágyót magával ragadott. Akkoriban emlékszem, jó pár ismerősöm kipróbálta és a mai napig van,…..
vázkulcs 2014.01.15 01:10:26
@Parmezanidész:

Persze ha az a cél, hogy nagyon sok kilót leadj biztos kell még szigorítani rajta.

Csak azzal az a gond, hogy pl beviszel naponta 1000 kalóriát nem hiszem, hogy túl jó lesz a szervezetnek. Sokáig nem fogod bírni. Elsorvadsz, rosszul érzed magad stb.

Csak annak van értelme szerintem ami mellett jól érzed magad, különben hosszú távon úgysem bírod.
vázkulcs 2014.01.15 10:40:41
@belgabela:

Persze banánban elég sok kalória van naponta kilószámra enni az sem nyerő, de egy db reggelihez vagy ebéd után?

Tegnapi kajám kb:

reggeli előtt fél órával 1 gramm méhpempő tele van minden jóval (ezt szoktam vitamin helyett , nem szedek mesterséges bogyókat)
reggeli: 3 dl tej, saját keverésű müzli cukormentes összetevőkből, egy banán felaprítva.

Ebéd: Egy rendes adag saját főzése sertéspörkölt rizzsel tényleg emberes adag, hozzá saját készítésű káposztasaláta (amennyi csak jólesik ami nálam sok:) desszert : egy túró rudi, és normális fekete csokiból kb 1/3-ad tábla normális alatt értem ,hogy magas a kakaó tartalma.

Vacsora: két körte

Kb így szoktam, persze változatosan, vacsora van amikor több, főleg hal, hús zöldség körettel, nyáron sokszor gyümölcs, hétvégén pedig azt vacsorázom amit éppen kigondolok, ha pizzát pizzát, ha tatárbifszteket azt stb.

De egy év 365 napjából mondjuk 280-300 napon igyekszem így enni.

Ez mellett fehér kenyér helyett sokszor teljes kiörlésűt, vagy rozskenyeret. Édesség helyett többször gyümölcsöt, sok zöldséget, napi min 3 liter vizet, és viszonylag rendszeres sport.

Nincs gondom a súlyommal.
A helyzet sajnos az, hogy nem csak karban nem tudjuk tartani a gépeket de sokszor fel sem fogjuk, hogy megvenni a legkönnyebb. Aztán a feketeleves. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Még mielőtt alant indokolnám: nem. Mondom ezt úgy, hogy én -- hegymászó nem lévén -- elfogadom azok objektív értékelését a nyolcezresek természetéről, és hogy miért nem szokták egymást az oda mászók menteni. Elfogadom, hogy az ilyen mentések szinte esélytelenek,…..
vázkulcs 2013.06.07 12:50:56
@Pascal:

Csak tudod a sztori úgy néz ki előadva, hogy Pétert lefelé jövet csak Zsolt rádióján lehetett elérni.

Aztán Péter egyszer csak gondol egyet éjszaka 8xxx méteren, hogy ő megfordul.

Elhiszem, hogy nem hangzott el ilyen utasítás. Csak azt lenne jó tudni mi hangzott el.

Kicsit ködös így a történet. Érdekes lenne ha ezek a rádióbeszélgetések rögzítve lettek volna. De úgy tudom ezek nem kerültek rögzítésre.
vázkulcs 2013.06.07 12:59:43
@promontor: Ezt nem tartom vszínűnek, hogy botorkál lefelé éjszaka aztán egyszer csak úgy érzi, hogy Erőss már ott kellene legyen és visszafordul.

Valahonnan tudta, hogy bajban van Zsolt. Kérdés honnan. Vagy Zsolt jelzett vhogy lámpával esetleg, vagy az alaptáborból tudta meg.

Nem tudom annak mennyi esélye van hogy lámpás jelzést ott észrevegyen.

Jók lennének a rögzített felvételek, az egyértelmű volna, mert így mondani lehet sok mindent. Kissé zavaros nekem ez a sztori.
„Az pedig pusztán hit kérdése lesz, hogy hazudott-e a kormány, vagy megvédte ismét az embereket az IMF-től. A beszélő bot náluk van” – írta tegnap egy olvasóm, aki szerint elkapkodott volt azt gondolnom, hogy Orbán Viktor sárvári videózása után csak két kimenet lehetséges.…..
Elméláztunk már azon, hogy mit tegyen a férfi a nője vagy neje hűségéért, meg mit tegyen a nő a férje vagy embere gáncstalanságáért, de ne ringassuk magunkat abban a hitben, hogy csak olyan polgártársak léteznek, akik az örök hűségről álmodnak. Biztos meglep jónéhány…..
                      A miniszterelnök és Kósa Lajos bejelentette, hogy a kormánypárt bevezeti a kötelező regisztrációt a következő parlamenti választásokon. A homályos bejelentésben foglalt jogintézmény hazánkban szükségtelen. Az utóbbi évek meghatározó…..
 „Minden férfi csak azt akarja!” „És ha azt se akarná?” Senki sem akar túl bonyolult kapcsolatot, de senki sem akar unalmas kapcsolatot sem. Milyen legyen egy nő, csábító vagy inkább visszahúzódó, törekvő vagy inkább visszafogott, tudja, hogy mit akar, vagy bízza magát a férfira, odaadó legyen,…..
Három szerencsétlen idióta könyvet írt arról, hogy Orbán Viktort amerikai alapítványok és az EU intézményei meg akarták buktatni.  A könyv megírásának ötletét az adta, hogy túl sok az arra utaló ok-okozati összefüggés, hogy Magyarország és Orbán Viktor ellen…..
Azt hiszem bátran kijelenthetjük, eljött az a pillanat, amire mindenki várt, játékosok, szerkesztők, hogyvolt-olvasók és Pinokkina, no meg én magam is: eldől, ki kapja a nagy lóvét, kiderül, akad-e olyan játékos, aki az utolsó pillanatban képes úgy átbaszni a párját, mint…..
vázkulcs 2012.05.25 10:24:32
@vázkulcs:

Mármint kb a 6. hétnél valószínű volt ez a döntő.

Azt gondoltam a végére legalább vmi teljesen ismeretlen próbát találnak ki nem a tavalyit.
vázkulcs 2012.05.25 10:28:02
@pipedli:

Jól beszélsz. Éppen az a két csaj jutott be a döntőbe micsoda véletlen. :)

Ja meg az is mekkora volt nagy szerelem eEdina - Máté aztán Máté találkozik a barátnőjével és rájön milyen fontos neki. Nagyon életszerű volt. :)

Nyilván edina és Máté is tudták, hogy eljátsszák itt a nagy hősszerelmeseket, netán dugnak is az javítja a bennmaradás esélyeit. Gondolom kb ez volt a 90% motiváció a dologban.
vázkulcs 2012.05.25 10:40:25
@eichler:

Szerintem annak örültek volna ha valamelyik eldobja akkor még lehetne róla témázni 1 évig, pár bőrt lehúzni a sztoriról.

Az lett volna az igazi sóó ha a végén Edina Máténak meg kell küzdeni egymással a nyereményért. Nem hűségpróba, hanem vagy-vagy. Egy olyan játék ahol csak az egyik győzhet.

Nem értenek ezek a show-bizniszhez. :)
Azt mondják, hogy a tévés személyiségekhez kapcsolt álmaink eleve bukásra vannak ítélve, mert túl sokan csapják nekik a szelet, nekünk meg elérhetetlenek. Most viszont egy kellemes ellenpéldát kaptunk. Az első randihoz néha egy autogramos fotón keresztül vezet az út.…..
„Kerülni kezdtem és ezt észrevette. Ő közben elkezdett randizni egy másik sráccal. Még csak 1 találkozójuk volt” - sanyarú a szárazbarátok sorsa. Mai levélírónk beleszeret az addig csak barátként funkcionáló lányba. Sőt, még a randiját is végigdrukkolja egy…..
„Kissé megijedtem pár évvel ezelőtt, hogy talán valami szervi bajom lehet, és ezért házasságon kívüli kapcsolatban próbáltam kideríteni, hogy tényleg erről van-e szó. Konkrétan lefeküdtem egy örömlánnyal” - Levélírónk annyira nem kívánja már párját, hogy azt…..
vázkulcs 2011.10.05 16:09:22
@Kugeln - Rock me Amadeus:

Gondolj bele ha az őseink még ezt a farokleharapási kockázatot is bevállalták egy kósza numeráért, akkor most mi csak úgy könnyedén térjünk napirendre az ilyen jellegű kihívások felett? Ez méltatlan lenne:)
vázkulcs 2011.10.05 16:11:15
@Чапаев: Ezt mondom én is, bár ha jobban belegondolsz ez 22-es csapdája, na mindegy, nehéz a sorsunk ezt kell szeretni. :)
vázkulcs 2011.10.05 16:27:52
@Kugeln - Rock me Amadeus:

Ezt nehéz elemezni, csak egy lehetőség amit említesz, akkoriban szinte mindenkinek leharapták valamijét előbb utóbb, tehát akár származhatsz is ilyen őstől. :)
„Egyre hevesebben csókolóztunk és egyszer már majdnem tovább is mentünk… talán kétszer is… de nem hagyta magát. Kibontakozott és … hát, témát váltottunk” – amikor minden feltétel ideális, minden jelzőlámpa zöld, még akkor is érhetnek…..
Kicsi kutatás, és kiderült, hogy nem is kell olyan sokáig dolgozni. Blondie - Heart Of Glass by Discodandan TART MÉG A SZIGETES JÁTÉK: LÁJKOLJ ÉS NYERJ SZIGETJEGYET!!! Néhol vicces, de alapvetően szomorú történet, ahol tanulság is biztos van. 3 éve majdnem, én, fiú akkor…..
„Aki összeáll velem, az legyen minél kiegyensúlyozottabb, rugalmasabb és türelmesebb, mert csak így bírja elviselni hirtelenségemet, szüntelen variálási vágyamat és újabbnál újabb meglepetéseimet” – állítja magáról egy hölgy, mintegy használati utasítást…..
vázkulcs 2011.07.13 19:10:19
@Kuvik:

Mosás , takarítás ekkora ügy? Automata gépbe bedobod megnyomsz 2 gombot aztán lejárt kiteríted, jó anyag vasalni sem nagyon kell. Na jó takarítás az már embert próbáló tud lenni, de azért rá lehet fanyalodni. :)

Mi ez ahhoz képest állandóan elviselni egy nőt, na az már kemény feladat.

Külföldiek aktívabbak a házimunkában? Vagy úgy tapasztaltad érettebbek bizonyos korban? Lehetséges, de engem fárasztana, ha nem tudnám igazán aprólékosan megértetni vele magam, magyarul azért csak választékosabban lehet káromkodni mint külföldiül. :)
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..