Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blazzo (törölt)

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w A bosszú népe 2009.04.07 06:05:00
Orbán Viktor állítólag nagyon ijesztően tudja azt mondani, hogy „elszámoltatás”. Ezt szocialista politikusoktól tudom; mástól még nemigen hallottam erről a veszélyről. Bizonyára azért, mert ez a veszély kifejezetten őket fenyegeti. Az elszámoltatás zsákmányállata…..
Gulyásdemokrácia Kellemetlen 2009.04.02 22:33:03
Politikai kommunikációs témában dolgozni élvezetes, de nem egyszerű dolog. Azonnal reagálni minden apróságra, médiastratégiát kidolgozni rövid- és középtávra úgy, hogy közben a párt hosszú távú céljaira kell koncentrálni, és mindeközben folyamatosan figyelni az…..
Tardai történetek Negyvenegy 2009.03.30 10:30:00
Tavasszal beindul a sportélet Tardán - előkerülnek a bicajok, meg elkezdődik a fociszezon. Az elvetemültebb arcok persze télen is tekernek, a tetőfedő Csaba például hóban-jégben is verhetetlen, konkrétan úgy elteker a leggecibb télben is bárhova - leginkább a felső kocsmába -…..
Vastagbőr Bajnai vagy Orbán? 2009.03.30 08:01:00
Az elmúlt 20 év legpörgősebb, legtragikusabb és legszánalmasabb hete van mögöttünk. A Nagy Gazdasági Válság közepette a helyzet még elkeserítőbb. Most, vasárnap estére letisztult a kép: Az MSZP 18. miniszterelnök-jelöltje, Bajnai Gordon lesz a miniszterelnök, vagy Orbán…..
Blazzo (törölt) 2009.03.30 11:40:40
@zero: még tiszta szerencse, hogy OV sosem volt miniszterelnök...annyira jó volt nekünk a Fidesz rezsim alatt, hogy el is bukták a választást. De majd most!

@ikri: többek közt miattad meg a hozzád hasonló jobber "köpködők" miatt vagyok hajlandó a fideszen, meg a "sosem hazúdó" orbánon kívül BÁRKI másra szavazni.Balfasz.
Tardai történetek Negyven 2009.03.28 09:00:00
Ez az Iván gyerek keresi magának a bajt. A Nándikával meg a Kockával felruccantak Hyper-re Pestre, vágod, a Kocka mondta, hogy a töke tele van a lakossági háuzzal, valami kemény szögelésre vágyik, de olyanra, hogy szájzárat kapjon, a kiscsíra Nándi meg birka módon megy utána, az…..
Blazzo (törölt) 2009.03.28 21:48:41
@Jim: ez a legszebb az egészben. Amikor ott vagy, akkor majd lefosod a zoknid, utána eltelik pár év és röhögsz rajta, mint állat.:)
A román sajtót még mindig élénken foglalkoztatja a Cosma-gyilkosság. És messze magasabb színvonalon teljesítenek, mint a befosott béna magyar kollégáik. A románok a gyilkosság után 7 órával, már vasárnap délelőtt pontosan megírták, hogy egy 25 fős cigány társaság gyilkolt,…..
Ez a vakmerőség, hogy kamerák előtt, nagy nyilvánosság előtt, a nyílt utcán bántalmaznak egy európai parlamenti választáson induló listavezetőt, ez arra vall, hogy Magyarországon most már Gyurcsány Ferenc nyílt diktatúrát vezetett be. (...) Az Európai Parlament elnökéhez…..
Blazzo (törölt) 2009.03.19 10:51:13
@Mr Falafel: hülye vagy, mint a seggem...

"Mikor hallottál te egyetlen szélsőjobbosnak mondott magyartól olyat, hogy más nemzet vagy etnikum szimbólumait becsmérli? " Ezen röhögünk a kollégákkal már egy órája.:)

A nemzeti jelképeinket pedig ti, meg a gárdás hazaárulók, a kurucinfós, félanalfabéta, szar és egyén genitáliák rendszeres fogyasztói mocskolják be. Szóval: kushadj, kisfiam!
A párvetélkedő jól bevált tévés formátum, Amerikában már a fekete-fehér, bükkfadobozba rejtett képcsöveken is ott vibrált, ahogy férj és feleség a paraván két oldalára terelve válaszol és vihog. A műsor ugyebár abból a tévedésből indul ki, hogy ha két ember nagyon…..
Blazzo (törölt) 2009.03.18 19:37:16
@sonance: akkor meg mi a hurutos bálnafasznak kommentelsz egy TV-s blogban??? Amúgy pedig az, hogy nem nézel tv-t, nem feltétlenül erény...ja, és senkit sem érdekel.
Tegnap délután nagyon kitett magáért az Új Generáció. Hihetetlenül felháborodtak azon, hogy a gárdista avatás volt a Hősök terén. Annyira, hogy el is mentek, hogy fellemossák a gyalázatot. Lássuk a felhívást: Március 16-án 15 órától „LEMOSSUK A GYALÁZATOT!” A…..
Blazzo (törölt) 2009.03.17 15:43:06
@yda: vagy pl. téged is. Szerintem a gárdistákat nem performance-okkal kell kitakarítani...Rúgni kell őket barátaim, sokszor, keményen, fáradhatalanul!
Orbán új szlogenje az "Új irány Magyarország" valahonnan már ismerős. Bár ez előzőleg sem volt másként. Emlékszünk, néhány éve Orbán Viktor nagygyűlése Hajrá Magyarország! -gal ért véget. Kissé kínos volt, mert a dologról – stílszerűen mondva –…..
Blazzo (törölt) 2009.03.13 22:07:34
@Jankove: egyszerűbb, ha leírtad volna, hogy Munkásőrség vagy Ifjú Gárda, esetleg Hitlerjugend....
Na, most az én gyerekeimet ne tanítgassa semmiféle "erő" semmire. Majd én meg a tanárok tanítjuk őt.

A Jobbikos banda, meg egyszerűen demagóg. Minden kérdésre egyszerű válasz, hogy a sok hozzád hasonló szerencsétlen benyalja az igét...aztán a jobbikos tetvek bemásznak a Parlamentbe és szépen lopnak tovább, mint a fideszes, meg szoci kollégik. Arra amúgy kiíváncsi lennék, hogy miként képzelik megvalósítani azt a "tisztes igazságos életet". Majd ők eldöntik mi a tisztességes, meg az igazságos? Ez egyszer már valahol a történelemben világháborúhoz meg népirtáshoz vezetett. Köszi, én nem kérek belőle és szerintem te is gondolkodj el rajta.
Nathanp kérdezte jártam-e tardán. hát én ugyan nem bazmeg, de körbekérdeztem hátha valaki, na azt az ogre mondta h szerinte ő igen, elbaszott sok gyökér van ott, abban viszont meg már biztos. akkori főnöke, aki többek közt karitatív tevékenységként a szerencsétlen rászorulókon…..
Modorosblog Modoros társkeresés 2009.02.02 06:20:00
Csókolom, pókmajom! :-)Nyájas olvasónk, janomano és egy - a neve elhallgatását kérő - amatőr modorkutató is arra bíztatott, hogy írjunk áttekintést az internetes társkereső oldalak közönségének nyelvi- és viselkedésbeli mesterkéltségéről. Tévedés ne essék: távol…..
A következő olvasói levél egy olyan jelenségről szól, ami jogosan vált ki ellenérzéseket a hölgyekből: jó néhány párkapcsolatban tengődő férfi vadászik a netes társkeresőkön újabb áldozatok után. Egyik sem vallja be a kezdetek kezdetén, hogy nem főállású asszonyt…..
Blazzo (törölt) 2009.01.29 15:56:49
@Parajka: Nincs monogám állatok nevű lap. Készíthetsz egy új szócikket ezen a néven, felveheted a kért cikkek közé, vagy megnézheted azon szócikkek listáját, amik erre a kifejezésre hivatkoznak, vagy vele kezdődnek. Keresheted a Wikiszótárban is: wikt:monogám állatok.

Blazzo (törölt) 2009.01.29 15:59:52
@Rékuc: okés, majd a fjordlandi pingvinek megtaníTják az embereket az ösztöneik kezelésére. Annyira bírom, amikor a sok okos feminista luvnya osztja az észt...csak azért mert ők képtelenek normális kapcsolatot találni és szarul néznek ki, egyből a férfiak a hibásak. Szánalmas.
Mandiner blog A Jobbik kommancsa 2009.01.29 07:01:00
  Sajnos nincs nekem való, rendes antikommunista párt Magyarországon. Biztos azért, mert nincs rá piac. Kádár-nosztalgiával, cigány-riogatással, zsidó-összeesküvéssel, fasisztázással, kötelező hittanoktatás riogatással, kötelező „ismerjük fel nemi…..
Blazzo (törölt) 2009.01.29 12:59:38
@torró: ja, pl. újszülöttek, nők, gyerekek, idősek...ezek voltak Hitler "ellenségei", meg úgy anblokke az egész emberiség...egyébként én kétlem, hogy Hofi bárhol, bármikor ilyen faszságokat mondogatott volna.

Az amúgy elég szomorú, hogy van olyan ember széles-e hazában, akinek egy Vona Gábor féle tetű még szimpatikus.
Blazzo (törölt) 2009.01.29 13:57:34
@szpal: OMG...jóember, te nem olvasol híreket? Nem nézel TV-t? Most ejtőernyőztek ide téged a Holdról? Vagy mi a rák??? Vedd már le a szemellenződ...
Ez ütős lesz, pajtikáim:"Vallomást tett a nagy nevettető: Sas József. Elárulta, nincsen érettségije. A humorista úgy véli, hogy Magyarországon, a papírok országa vagyunk, nem azt nézik, hogy mit tud az ember, hanem hogy milyen papírjai vannak. József úgy véli, hogy ő…..
Blazzo (törölt) 2009.01.16 14:25:28
@derelyegrádi szellem: na, akkor már ketten kérdezzük egymástól ugyanezt.
Blazzo (törölt) 2009.01.16 15:11:28
@Rettenetes_Sebhelyesfarq: az, hogy hová, és mit írogatok, az én dolgom, mivel nem vagy te senki, ezért rohadtul semmi közöd hozzá. Kettőnk közül egyébként- már megbocsáss - de nem az én mentalításommal ( meg helyesírásommal) van a gond...:) De mivel ma nagy divat a tiedhez hasonló mocskolódás, ezért nem okollak érte. Kb. ilyen a mai jobb oldal Magyarországon, és a hozzád hasonló "konstruktív" elmék miatt tart itt ez az ország.

Ezért én is visszakérdeznék: Te mi vagy?

A véleményeddel kapcsolatban mást nem nagyon tudnék mondani...ja, hogy nem is kérdeztem.:)Ha tényleg 69 vagy, akkor neked komoly problémáid lehetnek...
Hóbelevanc TV2 vs Index 2009.01.15 11:11:00
Vannak, akik nem értenek a modern kori média működéséhez, mégis folyamatosan benne dolgoznak. Valahogy úgy érzem, hogy a TV2 pontosan ebben a kategóriába tartozik. Nem csak a televízió képernyőjén mutatnak nem kellő hozzáértés, hanem úgy tűnik, nekik az internet sem az a…..
Steven Seagal óta tudjuk, hogy egy bezárt bauxit bánya mimikájával is lehet filmeket csinálni. Mai sztárunk pedig ehhez ért. Nagy szögletes fejével fapofát vág és úgy mozog hozzá mint egy másnapos bréjkdenszer gipszben. Robert Patricknek ez elég volt ahhoz, hogy ő legyen a híres…..
Blazzo (törölt) 2009.01.14 11:19:16
Blazzo (törölt) 2009.01.14 11:20:28
Vastagbőr Az igazi válság 2009.01.13 11:01:00
Szűcs Kinga 33 éves, a Győri Nemzeti Színház színésznője.Gyerekkorában néptáncolt és szavalóversenyekre járt. Érettségi után a Hangár Színiakadémiára járt, majd átjelentkezett Gór Nagy Máriához. A Tanoda elvégzése után egy évig Sopronban dolgozott, majd Korcsmáros…..
Tavaly júniusban írtuk meg, hogy Alföldi Zoltán az RTL Klub Híradójából az ATV-hez igazol. Meglepő döntését azzal magyarázta, hogy nyolc év híradózás után saját műsort akart készíteni. Aktuálpolitikai, oknyomozó, tényfeltáró háttérműsort szeretett volna, és eleinte…..
Mickey Rourke megjárta a hadak útját, tessék csak nézni azt a fizimiskát, ugye, hogy rajta van az elmúlt 25 év minden felszippantott kokócsíkja meg ledöntött félliteres vodkája? A Birkózó című filmmel visszatérő egykori szívtipró vasárnap megkapta a legjobb férfi…..
Haikun Deng hiánypótló koncepciójának hála, most megtudhatjuk, mennyivel leszünk könnyebbek miután kitoltuk a svarcot, gondolom ez mindenkit érdekel. Az tervező azonban bevallottan szűkebb célcsoportot lőtt be, elsősorban azoknak a hölgyeknek szeretett volna kedvében járni, akik…..