Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mól

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyolc nappal a Wizz Air burgaszi durva utascserbenhagyása után most szerdán a Ryanair húzott egy nagyon keményet, teljes joggal háborítva fel azokat, akiket régi önmagához híven emberszámba sem vett. Újabb igazi mocskos és rendkívül tanulságos fapados történet. A Ryanair egyik gépe Madridból…..
Ha nem tartjátok be a csomagszabályokat, meg fogjuk változtatni - üzente utasainak a legnagyobb európai fapados. Biztos nem ok nélkül. Kétségtelenül nagylelkű a Ryanair jelenlegi kézicsomag-szabályozása, menő, hogy egy normális, plusz egy kicsi kézi vihető fel a fedélzetre, de ez meg milyen…..
mól 2017.07.16 16:41:01
@balage28: Mi az a tara?
A meghirdetett menetrend alapján igazi gyorsbusz indult a budapesti reptérről a belvárosba. Az útvonal kitűnő, felfűzi a pályaudvarokat is. A menetrend is zseniális, fél óránként jár. A valóság egy cseppet más, de a szolgáltatás valóban létezik, minibusszal. Sőt egy másik szolgáltató is belépett a…..
Roland egy hónapon át járt a pénze után, mivel a MÁV jegypénztárában rossz jegyet állítottak ki neki. Az ügyfélszolgálat azonban vagy nem értette a problémát, vagy mindenki azt várta, hogy majd megoldódik magától, a napok meg csak teltek és senki nem tett semmit. Kivéve Rolandot.  Kedves…..
Van, aki szereti a füstölő szagát, van, aki rühelli. Van aki fázós, van aki pólóban tölti  telet is. Van aki elhivatott Orbán Viktor-rajongó, és van aki nem csak ebéd közben nem szeretné nézegetni a képét. Akárhogy is, az biztos, hogy egy igazi vendéglátós…..
Tegnapi bejegyzésünk nagy port kavart, egy beküldőnk mesélte el történetét. Késve ért a vonathoz, felszállt jegy nélkül, majd a kalauz adott neki jegyet. Később jött egy céges ellenőr,…..
Oké, a katalógusokban minden jobban néz ki, de azért a Neckermann mélyen magába nézhetne, mert egy "Nappali/hálószoba 3 heverővel, egy külön hálószoba dupla ággyal és tengerre…..
Igazán kalandosra sikerült olvasónk amszterdami útja, aki ahhoz képest, hogy életében először repült, remekül helyt állt, mint problémamegoldó vőlegény (az külön jó rész lehetett, amikor bezárt a reptér, és kirakták őket az utcára). És első blikkre úgy tűnik, hogy…..
A klasszikus felárazásos akció trükkjével operál az Aréna Plázában lévő Sportsdirect.com. Ráadásul a képek alapján szakmányban és nem sokat lacafacázva a…..
Ön tudta, hogy a távolsági buszokon van felszállási sorrend az utasoknak? Igen? Ügyes, és akkor valahogy húzza ki a következő posztig, mert ez a többieknek szól. Egyúttal köszönjük olvasónknak, aki a földön ülve utazott 4 órát és levelezett a Volánnal ehhez a…..
Örök klasszikus a fizető parkolás témája, mégis egy ideje nem kaptunk ilyen ügyben levelet. Most úgy tűnik, egy füst alatt pótoljuk a lemaradást, mert Lac hosszú évek alatt felhalmozódott sérelemtömegét zúdítja ránk a nem működő meg a rosszul működő és a furán…..
Komoly levél Zoltántól, olyan aranyigazságokkal, mint, hogy "az emberek nem hülyék, átlátják a bullshitet" meg "a határozottság nem egyenlő az arroganciával" és  "a legbosszantóbb: a hangnem és a stílus". Minden ügyfélszolgálat szíves figyelmébe. Tisztelt Tékozló…..
Nem tudják megcsinálni a telefont - oké, előfordul. Ezt nem megmondják egyenesen, hanem hónapokig húzzák az ügyet meg az ügyfél idegeit - ez már gáz. De aztán, hogy az egyik alkalmazott lelépjen a készülékkel, a bolt meg a vállát vonogassa, azt mégis hogy gondolják? Ha…..
Önnek mennyit érne meg, hogy egy évig megjelenhessen ezen az Eucegjegyzek.eu címen elérhető "keresőportálon", ahová 2 év alatt még csak a saját adataikat sem sikerült feltöltenük az üzemeltetőknek?  Mondjuk 25 000+áfát igen? Pláne, ha meg sem rendelte ezt a remek…..
László történetét leginkább az extrém nagy anyagi bukta emeli ki az Extreme Digital tag alatti esetgyűjteményből. Meg az, hogy szegény az igazságát keresve elment a gyártón át egészen a Békéltető Testületig - mondjuk hiába. A tanulságot ő maga írja: "mindent alaposan…..
Ügyes próbálkozás! Már csak az a kérdés, hogy a pultos fiú vagy a bár tulaja az értelmi szerző. Kedves Homár blog! Úgy gondoltam ez a sztori a Tékozló Homáron remekül fog mutatni. Célom, hogy másokat ne tudjanak átejteni, és igenis, nem szabad rá hagyni senkire, hogy…..
Az ülőhelyek előre leosztása, az élő ingyenes chat és az üzleti utasoknak szóló újítás (Business Plus) mellett a következő lépés a fő repterekre repülés bővítése. Ezt a tendenciát jelzi pl. Róma (Fiumicino), Athén, Lisszabon, Brüsszel (Zaventeem), Koppenhága és Glasgow.…..
mól 2015.01.20 13:03:17
Ahhoz képest, hogy a Tele 5 elvileg már jóval a kötelező kártyás fizetési lehetőség bevezetése előtt felszerelte autóit POS terminállal, Gábor tapasztalata alapján nem működik zökkenőmentesen a rendszer. Olvasónk eléggé rápörgette magát a témára, de szerintem érhető a…..
mól 2015.01.20 10:40:02
Zoli már biztos szénné idegeskedte magát, hiszen ahogy nézem, ma jár le a befizetési határideje ennek a vicces számlának. Nem kellett volna égive hagyni a régi 100wattos izzókat, muhaha: Mellékletként csatoltam egy képet, mely a blog profiljába illik. Az E-ontól érkezett egy…..
Új MÁV blog IC 653 tortúra 2010.12.20 08:00:00
Tisztelt Máv Start Zrt! A tegnapi nap folyamán volt szerencsém sokadjára a MÁV-val utazni. Az elmúlt évek tapasztalai után megint sikerült rendesen felidegesíteniük. Gödöllőről szerettem volna Nyíregyházára jutni, az 5506-os sebesvonattal és a 653-as IC-vel füzesabonyi…..
Zoli még szeptemberben, a 20%-os és a 10 € kombikedvezményes Easyjet akcióban vett egy retúrjegyet Genfbe, VE kártyával fizetve 15,18 €-ért. Az november végi időpont abszolút ideális, péntek délután el, vasárnap délután haza.A Nyugatiból mentem ki vonattal és sikerült…..