Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tarackos Sül (törölt)

0 bejegyzést írt és 565 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ízlelgessük, fussuk át párszor ...: "A Fővárosi Tűzoltóparancsnokság Parancsnoka dicséretben és jutalomban részesítette az Allee Újbudai Városközpont épület együttesének használatbavételi eljárásával kapcsolatos feladatok elvégzése során nyújtott kiemelkedő…..
Tarackos Sül (törölt) 2009.12.18 09:27:41
@Potyoló:

Ne várj semmit. Én sem várok, így nem lepődök meg, nem háborodok fel, rátudok, hogy így van, és kész. Szar országban nem várhatjuk, hogy bármi jobbra fordulna. Nagy a baj, nagyon nagy.
Tarackos Sül (törölt) 2009.12.18 09:32:02
@Marcellusca:

Hú vazze, én is tök feketében járok . . . . akkor azért nézett olyan furcsán az a két rendőr reggel. Ki tudja, ha elkiáltom magam, hogy szebb jövőt, még meg is b@sznak. . .
Tarackos Sül (törölt) 2009.12.18 09:41:14
OFF:

Érdekes cikk itt az indexen:
index.hu/belfold/2009/12/18/lesz_3-4_megye_ahol_egyaltalan_nem_nyer_mszp-s/

Merjünk nagyot álmodni . . . hátha a nagyobbakból is sikerül! Rajta, csináljuk meg!
Játszósan indult el a kampány. Na, kb. ennyit tudnak  ... szánalom. Fidelitas "Szőrözz!" (copyrighted!) VS. kiveltalalkozikorbanviktor.com (ezt a domaint egy Vancouver-i postafiókról jegyezték be) (Ráadásul a Fidelitas "remekműve" nem is működik Firefox…..
Tarackos Sül (törölt) 2009.12.16 20:07:41
@Horizont:

"Pont a jobboldalnak minden lépésére vigyáznia kéne, nem ilyen gyogyós szinten villogni. Nekik pont ezerrel kéne megmutatni, hogy felnőtt "embernek" kezelik a népüket!! "

Én éppen ezért nem reménykedem bennük. A fidesz sem jobb, ugyanannak a gallerinek a pepitája, mint ami az mszpben van. Patásorbán két, teljesen elb*szott választás után még mindi fővezér, mellette az aktuális kutyusok újra, és megint megy a régi dal (vesszőzés helyett sorkatonaság, egész napos iskola, meg hasonló gyogyó dolgok). Ezek olyan hülyék, hogy az mszpnek még mindig nincs veszve semmi.
Tarackos Sül (törölt) 2009.12.16 20:54:39
@Talon Karrde:

Mert? Orbán már beígérte nekik, ha arra gondolsz, azért írtam. Én nem adnék egy darabot sem, senkinek. Ez van, tudom, rohadtmocskosnemzetelleneskutya vagyok. De ha megoldod, hogy legközelebb máshová szülessek, akkor én is megoldom, hogy 1000 millió magyar települhessen be ide.
Tarackos Sül (törölt) 2009.12.16 22:39:08
@Talon Karrde:

Sajna nem :( De élmény lehet . .
A belvárosban Gerendás úr President hotelének a helikopter-leszállója megkapta az ideiglenes engedélyt a Nemzeti Közlekedési Hatóságtól. Hurrá! Ezek szerint nem számított, hogy a Parlament közelsége miatt az V. kerület egészére berepülési tilalom van, ami alól csak…..
Tarackos Sül (törölt) 2009.12.16 20:01:22
@Horizont:

Bár ott tartanánk, hogy mennek. Isten áldja, én még csak nemzetbiztonsági ügynököket MG42-vel sem küldenék utánuk, elég haszon az is, ha nincsenek is. De a baj az, hogy a probléma egészen jó mélyre be van gyökerezve, szóval 1-2 ember vagy párt eltüntetésével gyakorlatilag semmi sem oldódik meg.
Szomorú, csendes tudósítás arról, hogy Magyarország 27 vasútvonalán ma közlekednek utoljára személyvonatok.Hiába a Zemberek, az ombudsman, a VEKE tiltakozása, hiába van itt minden, bekaphatjuk. Sőt Antali Károly átalakításért felelős kormánybiztos szerint tulajdonképpen még…..
Tarackos Sül (törölt) 2009.12.14 21:06:10
@Sörömpőőr:

Én állítottam ki szegénységi bizonyítványt a skatulya-gondolkozással? Te olvasod a saját kommentjeid, vagy csak úgy jönnek? Érvek nélkül fröcsögöd már 100 komment óta, hogy kamion így, kamion úgy, csak a kamion, pusztuljon minden, és még én vagyok szűk látókörű?
Ha ki lesz állítva szegénységi bizonyítvány, nem az én nevem lesz rajta, az biztos.
Tarackos Sül (törölt) 2009.12.14 21:15:25
@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/:

"Látszatintézkedések, amelyek jó sok ember mindennapját teszik majd nehezebbé."

Na ez a másik, amitől megüt a guta. Orrba-szájba folyik a pénz FENT, 100 milliárdokat dobnak ki az ablakon szinte naponta (nem, nem MÁV), az állami vízfejünkön annyi és akkora pióca van, hogy - Discovery Channel módjára kifejezve) együltő helyükben kiinnának 100 Budapest Sportarénát. Mindenüttt megy a pénz, de Bajnai Gordonka okleveles libapásztor megmagyarázza Erzsike néninek (aki kb. annyit dolgozott egész életében, mint a most parlamentben ülő szélhámos banda sosem fog), hogy miért kell neki kevesebbet szánni kajára, és miért lesz neki jó, ha 3000 HUFfal kevesebbet kap / többet fizet, mert bizony ám, a mi jövedelmünk 10-15%-át el kell venni, mert veszélyben a haza, de Ő majd megmenti . . . . olyan vastag bőr vazze, hogy ez a világűrben is életben maradna, a vákum meg sem kottyan neki.
Tarackos Sül (törölt) 2009.12.14 22:02:20
@Sörömpőőr:

180 komment óta pofázod a közúti szállítást, az aranyköpéseidet nem is számolva. Legalább hülyének ne nézz . . .

De felesleges veled vitatkozni, mert papagáj módjára hajtod egyre ugyanazt

"hogy _mennyire_ gazdaságtalan az egész XIX. századi maradvány."

Igen b+, az, gazdaságtalan. Szar a vasút, nem jó, csúnya, gonosz kallerokkal van megtömve, piszkos, lassú, büdös, elavult, gazdaságtalan, kicsi a hatékonysága. Mindezt ma tanultam tőled, ó, taníts még, mesterem, és tanítsd az egész világot, főleg arra, mekkora helikopter vagy.
Belsőség A nagy WRC könyv 2009.12.12 18:45:00
Rali-bloggerünk és a kiváló fotós, Bálint Ricsi végre megcsinálta azt, amit már régen meg kellett volna: kőprofihoz illő kiadványt a jelenlegi WRC világáról, erről a motorbőgéstől és benzintől hangos, kavargó-forró porfelhős közegről, ahol csak a legjobbak maradnak talpon,…..
Tele voltak az interwebek a norvég ufóval sarkifénnyel fotosoppal fura spirállal, ami néhány percig forgott, majd tágult, végül eltűnt az éjszakában. Íme a felvétel annak, aki még nem látta:     Elsőre sok minden felmerült magyarázatként, a holdkórosok felrobbanó…..
Tarackos Sül (törölt) 2009.12.12 18:44:35
@molnibalage:

Ez azért elég elrettentő volt. A szabadban mászkáló birkapásztorokat biztosan halálra rémítette :)
Belsőség A Matáv és a Porsche 2009.12.12 18:30:00
Hogy mi köze egymáshoz a Matávnak és a Porsche Supercupnak? Lényegében semmi, de egy kis utánajárást talán megér a minőségi, L-es méretű Supercup-póló és béjzbólsapka. A megfejtés triviális. Miért használta a Matáv a HTD és a HTE rendszámokat a HTC mellett? (A Porsche…..
Tarackos Sül (törölt) 2009.12.12 18:30:40
Belsőség A Škoda őrzi a lóvét 2009.12.12 18:15:00
Hoppá. Olvasom a hiénanap beharangozó posztjának a kommentjeit, s egyértelmű, hogy a Škoda-cuccokra nagy az érdeklődés. Van is itt egy szép kis bőr pénztárca. Identitását csak a belsejében lévő apró Škoda-felirat jelzi, illetve FBI-módra az elején lévő körvonalat…..
Tarackos Sül (törölt) 2009.12.12 18:16:03
18
"'cause I'm a wanderer, I travel every place, 'cause I'm a wanderer from here to outer space..." - énekelte Donna Summer 1980-ban - úgy látszik, ő emlékezett erre a régi német márkára. Mindenesetre most egy Wanderer autóhoz való kulcstartó keresi a gazdáját, bőr, súlyos…..
Tarackos Sül (törölt) 2009.12.12 18:05:43
Saját farkába harapó kígyót alkot ez a feladvány: aki elolvassa a Peugeot történetéről szóló könyvet, az talán meg is nyerheti azzal, hogy leírja nekünk az alsó részletfotón látható Peugeot típusjelzését és évjáratát. Legyen ön az, aki átvágja a gordiuszi csomót, és…..
Vastagbőr Az év blöffje 2009.12.11 12:01:00
Pont egy hónapja írtam, hogy a bankokat hogy megviselte a nagy válság, az OTP-nek is olyan nehezen jött össze az év első kilenc hónapában az a 130 milliárdos profit ... Horn Gabor (SZDSZ) a bankkártyás fizetés terjedésének gyorsítása érdekében törvénnyel korlátozná az…..
Magyarországon közel 3 millió magánnyugdíjpénztár tag van. Utaljuk szépen, minden hónapban a bruttó fizetésünk 8%-át. A jogszabályi hátteret a 1997. évi LXXXII.törvény (törvény a magánnyugdíjról és a magánnyugdíjpénztárakról) adja, a végrehajtásról pedig a a…..
Tarackos Sül (törölt) 2009.12.09 22:00:48
@Roxvox:

Ez tényleg így van, vagy csak elméletben?
Vastagbőr Ezért megy a harc 2009.12.08 13:01:00
Az MSZP úgy tálalja a lista-írási bohózatukat, mintha emberek milliói rágnák le a körmüket izgalmukban: -Te, a Tüttő Katát hányadik helyre tették? -A Leisztinger nőjét? Nem tudom ... és te hallottál valamit a Göndör Pistáról? -Ő befutott a 37.-ik helyre ... -Jaj, de jó!…..
Nemrég Szollár Domokos bejelentette, hogy "Fekete lesz idén a karácsony az államigazgatásban. A miniszterek, államtitkárok egyáltalán nem kaphatnak prémiumot. A kiemelkedően jól teljesítők pedig a harmadát kaphatják meg" Nem kellett sokat várni az abszurd folytatásra:…..
Tarackos Sül (törölt) 2009.12.04 08:22:55
@Marcellusca:

Dehogynem. Ők az új generáció, ifjú cocialisták. Hűek történelmi örökségükhöz. Tényleg nonszensz a nyugdíjazás is, tűzoltók - rendőrök - határőrök meresztik a fa*ukat, aztán 40 évesen nyugdíj, "vállalkozó", persze nyakig feketében.

És igen, tűzoltók is. Ők a szent fazék, akikhez nem lehet nyúlni, mert életeket mentenek . . . érdekes, a rendőrség is vigyáz a rendre (igen, teszi, nem kell fröcsögni, észrevenné mindenki, ha nem lenne rend, nem 1-2 rablógyilkosság lenne, hanem este a feleséged ölnék meg, reggel a gyereked, délben meg téged, és polgárháború lenne), szóval a rendőrséget divat szidni, de a tűzoltókat, akik egy nap 2-3 bevetés közben bowlingoznak meg kártyáznak, aztán mennek nyugdíjba, nem. Hogy életeket ment / veszélyezteti saját magáét? Elég sokan veszélyeztetik az életüket, és nagy felelősséggel viseltetnek mások iránt, mégis leszarják őket, miért pont a tűzoltók legyenek szentek?
Tarackos Sül (törölt) 2009.12.04 08:34:09
@r.yeti:

"ami nem Budapest az miért vidék"

Ami nem Budapest, az nem is az ország.
Komolyan, nem tudom hová tenni ezt a hírt, amit a folyamatos röhögéstől nem tettem be a reggeli hírblokkba sem, és remélem, hogy senki nem fogja követni a példáját ennek a nyomorultnak.   Szóval arról van szó, hogy egy amerikai nyelvész csávó, bizonyos d'Armond Speers nagyon…..
Vastagbőr Fejek fognak hullani 2009.12.03 09:01:00
Bizony, már csak idő kérdése, hogy falhoz állítsák azokat a játékosokat kis hazánkból, kikre ráverhető, hogy eladták a meccset egy kis gempáért. Dőlni fog a dominó, és sokan lesznek alatta, már csak az az egy ember kell, aki elindítja. Az U21-es válogatott játékos Vass Ádám…..
Tarackos Sül (törölt) 2009.12.04 08:17:02
@[imi]:

Az lehet, hogy nem bizonyítják be, hogy Jóskapista ezt-azt a hibát pénzért követte el, de azt megkereshetik, kitől is kapott "pótlékot", van alulról, a játékosoktól indulva, egyszóval nyomozva szépen felgöngyölíteni, amit lehet. Tényleg csak az első dominót kellene eldönteni, aztán nézni, ahogy dől.
MSZP ma a kormánypárt. És mint ilyen, nem engedheti meg magának, hogy feladjon, leszarjon egy időközi választást. Talán nincs semmi mondanivalója a csornai körzetben élő 45 ezer választópolgár számára? Mert eléggé példa nélkülinek találom, hogy egy kormánypárt 3 év alatt…..
Kedvenc Kolorunkat mostanság mindenféle eltűnt milliókról faggatják, őt pedig lefoglalja a hülyébbnél-hülyébb magyarázatok kitalálása, így nem ér rá nyilatkozni. Sebaj, az OCÖ nélküle sem pihenhet, Kozák János helyettesíti a vezért a médiában (is). Meglépte azt, ami már…..
Újabb ballib csínytevés van készülőben ... vajon felteszik a koronát a nyolc évükre? Fel merik tenni ... ? Az ötlet egyszerű, de zseniális: Ne az új, hanem a leköszönő Országgyűlés válassza meg a Köztársasági Elnököt 2010-ben. Az elő hallásra eszementnek tűnő ötlet…..
Fehérvár 2007-ben 1,7 milliárd forint, EU-s pénzt nyert a "Királyi séta-Történelmi időutazás az ezeréves Székesfehérváron" című kiemelt projektjével. A projekt a középkori királyi bazilika - az egykori koronázások és királyi temetkezések - romterületén…..
Vastagbőr Asinotól a Vulkánig 2009.11.12 09:31:00
Mielőtt végleg elhatalmasodott volna rajtunk az agónia, hogy csak Mi lopjuk az EU-s pénzeket, az openeurope.eu lehozott egy 50-es listát a legnagyobb herdálásokról. Az Index már mazsolázott belőle, itt olvasható. Érdemes! Ugyan Asino-t, a szamarat, ki  átszámítva 1,1 milliárd…..
A földi példányokkal való tesztelés mellett a Marson tavasszal elakadt rovert is megmozdították, 145 marsi napnyi tétlenség után. Nem kell nagy dolgokra gondolni, csak a kerekek állásán igazítottak, de a Spirit talán már elkezdheti a lassú kimászást a homokcsapdából. Üröm az…..
A CBS-nél egy dolgot kurvára tudnak a szakemberek: procedurális sorozatokat készíteni. A nyuggeradó palettáján jelenleg a sitcomok és a reality-k mellett szinte csak ilyen stílusú sorozatok szerepelnek, ismert recepteket valósítanak meg szakértő kezek nagy hozzáértéssel, a nép meg…..
Vastagbőr Múltidéző 2009.10.23 08:01:00
53 év telt el, emlékezzünk.Először Dörner György, majd egy kis zene.       ..
Tarackos Sül (törölt) 2009.10.23 11:00:44
@Marcellusca:

Egy idő után ennnek a dolognak illett volna nemzetállammá érnie, aztán a többi ellen fordulni, az a véleményem. Nem ilyen petyhüdt, beletörődő, mindenki által rugdosott is köpködött néppé válni. Fuj mocskosge*cik lennénk, de azt hiszem, Románia ma nem igazán létezne . . .

Ez a baj ma: eltűnt a híres magyar vircsaft, amitől rettegett Bécs, amely mindig erőt adott, az újabb és újabb felkelésekhez, a bele nem törődéshez. Ma már beletörődtünk, ez van, nincs min változtatni, pedig ez a létező legrosszabb dolog, amit tehetünk. Személy szerint ez a korszak a politikusok árulásával 1867-ben kezdődött, a Deák-féle kiegyezéssel, amely önmagában ítélve is egy bazinagy ROFL volt. De említhetném a 13. században TÚSZKÉNT ELRABOLT magyar királyt, akit elfogtak a KISKIRÁLYOK, mert hozzá mert nyúlni azok BIRTOKAIHOZ, És ahelyett, hogy a kiváltása után leüttette volna a fejüket, elfogadta a helyzetet, és a pénzt új adók bevezetésével szedte be. Ismerős? Nem rakja vissza az asztal két lábát, hogy ne a másik kettőn egyensúlyozzon, inkább kitámasztja két karóval.

A gáz az, hogy mint említettem, a két esemény között volt idestova 500 év, az államalapítás óta már több, mint 1000, valahol nemzetállammá kellett volna összeérnünk . . .
Tarackos Sül (törölt) 2009.10.23 11:08:58
@jozicsenko:

Jah, ez nagyon igaz. Lehet szidni a demokráciát, a pártokat, mert van hibájuk bőven, de van közöttük egy mumus, amely öröksége folytán még ebbe a rohadt társaságba se illik bele, annyira mocskos: az MSZP. És kormányoznak, dübörögnek . . . de már nem sokáig.

"Tisztelet az 1956-ban meghalt vagy még ma is élő olyan emberek előtt akik mertek nagyok lenni és tenni valamit a saját sorsukért!
Ma rájuk emlékezünk!
Ez a nap az övék!"

Áldott legyen a poruk is!