Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Paragon85

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerencsés vagyok, mert nem csak a Chuwi iLife V5-öt, hanem annak nagyobb testvérét, az iLife X5-öt is kipróbálhattam. Kíváncsi voltam, hogy az alacsonyabb árért vajon kevesebbet tud-e, mint a drágább modell. A 30.740 forint egyáltalán nem tűnik soknak, hiszen porszívóz, automatikusan tölti magát és…..
Egy hűtlen kutya kalandjai Ugatóniában - 1957. Az 1956-os forradalom után százezrek hagyták el az országot. Az utánuk és sorsukért sóhajtozóknak az elrettentő "ott sincs kolbászból a kerítés" stílusban készült ez a kis "mese" Szűr Szabó József zseniális karikaturista rajzaival...
Megpróbáljuk megtalálni a nyár legnagyobb kamukirályait, akik pofátlanul kamuznak a rendőr vagy a bíró előtt is, rezzenéstelen arccal. A múlt heti "bodza helyett 3 tonna sárgabarackot loptak" sztori is igen erős versenyző, de nálam már nem ők a favoritok, hanem a…..
2007. december 31-én bezárták az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetet. Hogy pontosan miért, mai napig nem tudjuk. A minisztérium indoka nagyon vékony: "az OPNI épülete nem alkalmas a betegellátásra, gazdaságosan nem lehet működtetni. Ebben az épületben…..
Alig egy évet kellett várnunk, és újra Berlusconi libidójától hangos a világsajtó. 2008-ban volt, hogy az öreg a  kis Marát megrakta esélyegyenlőségi miniszternek. Már akkor is nagy felzúdulás volt, mert hát mindenki nyílt titokként kezelte, hogy az olasz miniszterelnök…..
A Reakció szólt, hogy durva anyag, hozzuk le mi is, ha akarjuk. Durvának durva és akarjuk... "Vissza beszélő Azt hiszem nincs mire tovább várni. Nem változol. Esik szét minden.Te pedig már elvesztettedd az események és a magad feletti uralmat. Legyen ahogy lesz.... Végig néztem a…..
Két hete elég nagy vitát váltott ki itt is a blogon (fene sem gondolta volna) egy poszt a mellékvonalakról és azon belül az ország legkihasználatlanabb mellékvonala, a Kisszénás-Kondoros vasúti mellékvonal. ("A mellékvonalak bezárása nemzethalál!") Két hazai oknyomozó…..
Sarkad egy mindössze tízezer lakosú város. Itt üzemelteti 1000 nm2-es kis szupermarketét - több más áruházlánc mellett - a Tesco. Összehasonlításként a budaörsi Tesco áruház (a legnagyobb) 15 ezer négyzetméter alapterületű. Ha nem normalizálódik a helyzet Sarkadon,…..