Regisztráció Blogot indítok
Adatok
memberjoe

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
        Matolcsy György ma egy tizenkét pontból álló jövőképet vázolt fel a növekedés.hu oldalon.       ******************************************************************************************        "   A történelmi tanulságok alapján 2030-ra szükségünk van: Teljes demográfiai fordulatra,…..
Lazarbibi Szovjet holdjárók 2019.08.23 23:28:11
Az Apolló missziók majdnem teljesen elhomályosítottak egy szovjet programot, amiben a hatvanas évek technikájával távirányítással vezéreltek egy járművet a Földtől 384 000 kilométer távolságban. Ez volt a Lunohod program, ami két sikeres küldetésig jutott. A Szovjetunió történelmének egyik…..
Megint valami, amiről azt gondoltam, hogy sose fogom megnézni. Gondolom páran olvastátok az írásomat a Greenbergről, amire nagyon mérges vagyok, amiért ennyire rossz; ám most, a Small Apartments bebizonyította, hogy lehet csinálni olyan filmet, ami látszólag nem szól semmiről, miközben nagyon sok…..
Másodfokon is megnyerte a pert Hadházy Ákos Bayer Zsolt ellen, melyet személyiségi jog megsértése miatt indított! Hadházy két bejegyzést kifogásolt. 2017. október 31-én Bayer Zsolt arról írt, hogy ha Simicska így bedobta a gecizést, akkor „át lehet vonulni a városon egy transzparenssel, amire az…..
memberjoe 2019.01.17 20:00:22
@maxval balcán bircaman: Ezt azért ilyen nyíltan ne nagyon hangoztasd, mert hó végén, amikor átveszed a fidesz irodában a jussodat, a tartótiszted nem fog örülni neki, hogy megtagadod a hűbéruradat, aztán csak egyszer azt veszed észre, hogy valamelyik mészáros cég feldolgozóüzemének szalagja mellett álldogálsz disznófüleket vagdosva napi 12 órában. Csak óvatosan, miket írogatsz. KITARTÁS!!! NE ADD FEL!!!
memberjoe 2019.01.17 20:18:16
@putris72: valószínűleg putyin utasítására telepíthették be magyarországra a terroristákat és a titkosügynököket, hogy operatív műveletek segítségével destabilizálja a közbiztonságot Európában. Ezért fordulhatott elő, hogy a letelepedési kötvényekkel és a határon túli külföldieknek adott magyar állampolgársági papírokkal bűnözők, terroristák és titkosügynökök juthattak hazánkba valószínűleg a kormány tudtával. Soros György Urat pedig pont neked nem szabad bántanod, mert dühösek lesznek hűbéruraid, akiket évtizedeken keresztül pénzelt külföldről (orbán viktor, deutsch tamás, kövér lászló, németh zsolt és szájer józsef, schmidt mária, kósa lajos, fellegi tamás, bába iván, áder jános, hörcsik richárd, cséfalvay zoltán, habony árpád, mikola istván, stumpf istván, sólyom lászló, jeszenszky géza, chikán attila, illés géza, kovács zoltán, kumin ferenc, berzétei ákos stb. stb. stb.). Egyébként ajánlom figyelmedbe a soroksári erődítményszerű kubatov villát, vagy Lázár János batidai vadászkastélyát, vagy orbán hatvanpusztai főúri majorságát, amit magánhadsereggel őriztetnek. Inkább kezet kellene csókolnod Soros Úrnak, mert neki köszönhetik hűbéruraid, hogy most erről tájékoztathattalak.
memberjoe 2019.01.18 00:12:15
@putris72: Fáj az igazság, mi? Orba-szájba nyomatjátok a migriveszélyt, sivalkodtok, mint a szopós malacok, miközben saját hűbérurad dönti romlásba putyin utasítására az országot és te meg tapsolsz is neki. Jobb, ha kinyitod a szemedet, kibújsz a habonypropaganda utasításit tartalmazó A4-es lapból és körülnézel, mit tett hűbérurad és tiszttartóid az országgal. Szégyeld magadat és kérjél bocsánatot!
Az Alaptörvény C) cikk (2) bekezdése értelmében "[s]enkinek a tevékenysége nem irányulhat a hatalom erőszakos megszerzésére vagy gyakorlására, illetve kizárólagos birtoklására. Az ilyen törekvésekkel szemben törvényes úton mindenki jogosult és köteles fellépni." Ezt a jogszabályhelyet Vörös Imre…..
memberjoe 2018.12.17 14:57:40
@444: minden állításod fasiszta propaganda. Jobb, ha odébb állsz!
Káprázatos freudi elszólást produkált az Echo TV műsorvezetője, Velkovics Vilmos, amikor a CEU ügye miatt a csatornán vezetősködött vendégeskedett Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója...
memberjoe 2018.12.05 17:56:49
@Demokrácia nélküli liberalizmus: Megvolt a napi fikázó kommented, mehetsz a pártirodára az 5 kg krumpiért és az 2000 forintos bözsibankóért. Idióta!
Az EP-szavazás utáni első, minden tekintetben és értelemben nívódíjas Tények lesz az a műsor, amit oktatni lehet majd mindenféle tévés meg újságírói iskolában/szakon, hiszen iskolapéldája annak, hogyan kell propagandahíradót gyártani. Persze még az is lehet, hogy tényleg oktatni fogják, de pont nem…..
memberjoe 2018.09.13 10:38:56
@G.Tibor: Ha valóban komolyan gondolod, hogy az index.hu "a számára ideológiailag azonos véleményekből szemezgetett", akkor ez a cikk nem szerepelhetne a főoldalon. Az egy dolog, hogy egy portál ideológiailag hozzá közel álló cikkeket jelentet meg és más dolog az, amikor egy portál kőkemény propagandát tol ideológia nélkül. A két fogalmat ne mossuk össze.
Nemrég a kormányközeli média egy teljesen névtelen szélsőjobbos trashblogról átvéve, és azt a fősodorba emelve (nem először teszik ezt) kiált vallásüldözést egy sztorival, mely szerint közelebbről nem ismert debreceni LMBT-aktivisták Biblia-égetésre buzdítanak matricáikon annak homofób tartalma…..
memberjoe 2018.08.15 20:59:46
@maxval balcán bircaman: "S lám, a számítógépek se tudták cáfolni a Bibliát..." Ez nem igaz, a számítógépek cáfolták a Bibliát...
A most menekülő, bukott macedón miniszterelnök, Nikola Gruevszki régóta Orbán barátja, pedig a korrupcióért elítélt politikus bűnlajstroma régóta közismert. Idézzük fel a lehallgatási botránytól a menekülők pénzért való Európa belseje felé való utaztatásáig sok minden terheli a számláját...
Vagyok tehát. Elmútnyócév 2018.03.10 22:48:22
2010 áprilisa. Hatalmas tömeg, köztük közeli barátaim a Vörösmarty téren hallgatják Orbán Viktor győzelmi beszédét, harsog a “Viktor, Viktor!”. Ünnepelik a kétharmadot, heteken át a rendszerváltás befejezéséről, egyedülálló történelmi lehetőségről beszélnek. Ma már komikusan hangzik , de Orbán “nem…..
  Olyat mutatunk, amilyet eddig még sose, pedig a Tények szolgált már pár kellemes perccel az internetes népművészeknek. Történt ugyanis, hogy van ez az OLAF-vizsgálat, aminek az utóélete egyre kínosabb fura urainknak: Orbán Viktor vejéről kiderülni látszik, hogy olyan bűnszövetkezetben elkövetett…..
memberjoe 2018.02.09 14:42:32
@zriff: Csak érdeklődésből. Nem védem az ellenzéket. Nevezzél már meg egy olyan volt kormányfőt, akinek a családja kastélyt vásárolt Bodajkon és Turán, vagy palotát az Andrássy úton, esetleg Badacsonyban villát. Persze hogy volt korrupció a fidess előtt is, de azért lettek megválasztva 2/3-dal 2010-ben, hogy ennek véget vessenek. Erre fel orbán "helló röfi" viktor a korrupciót saját politikájának lényegévé tette, iparszerűen gyakorolva. Ezt épeszű ember nem támogathatja.
Tessék már nekem segíteni: hogyan lehet ezt a világraszóló sikert mérni? Visszatapsolták a kampányt? Megállt Soros, és csak néz maga elé meredten? Hány embert lehetett ezzel behülyíteni? Hányan nem csapják le a telefont, kapcsolnak el, törnek ki spontán üvöltözésben a szlogen láttán? Vagy hogy? (A…..
memberjoe 2018.02.05 16:15:16
@Terézágyú: Ne felejtsd, hogy a sz@rrá tömik propaganda pénzekkel a vajna, habony és mészáros érdekeltségeket. A TV2 csoport is sok-sok milliárdot kapott azért, hogy te éjjel-nappal 5-10 percenként nézhesd a stop-soros és társai című kőkemény propagandát. Szóval lehet miből ingyen nyomatni néhány kábel csatornát, ami persze még sincs ingyen, hiszen az adófizetők csengetik a lét.
memberjoe 2018.02.05 19:24:12
@Behajtó70: Nem tudom hogy jön ide a NapTV a köztv-n, hiszen te "kereskedelmi" csatornákra panaszkodtál és arra reagáltam, de akár megemlíthetjük a köztv-t is, amire soha ennyi közpénzt nem költött még kormány az orbánin kívül, s ez az évenkénti 80-100 milliárd forint is a mi zsebünkből megy. Szóval ha esetleg nem elég a vajna médiában sugárzott 5-10 percenkénti kőkemény propaganda, akkor lesheted a köztv-t, ahol ugyanez megy, csak sokkal-sokkal több közpénzért. Szóval felesleges picsognod az kódolt RTL csatornák miatt. Fogd a 5 kg krumplidat, a 10 tojást, meg a 2 liter tejet, amit napi juttatásként kapsz a trollkodásért a legközelebbi fidess képviselődtől oszt lesd a kormánypropagandádat.
A napokban jött ki az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) magyar közbeszerzéseket érintő legújabb jelentése, melyben az áll, hogy Orbán Viktor veje 12 milliárdnyi pénzt lopott el az Európai Uniós fejlesztési pénzekből.   Ahogy már többen beszámoltak róla, a kormánypárti propagandasajtó nagyon…..
Péntek este új dokumentumfilm sorozat indult a SuperTV2-n a Földművelésügyi Minisztérium, illetve a Gyulai Kolbász támogatásával, ami arra épít, hogy két srác egy operatőr kíséretében bejárja Ázsiát, Moszkvától Bangkokig, miközben olyan hungarikumokat keresnek, mint a sanghaji Petőfi Szobor, vagy a…..
memberjoe 2018.01.06 16:36:41
@Yooha: Így nem nézi őket homoszexuálisnak senki :)
Oroszi Babett összegyűjtötte és egy lapra helyezte Mészáros Lőrinc összes cégét, amiből legalább 120 van neki...
memberjoe 2017.10.14 11:47:18
@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Csak ő nem az adófizetők pénzéből és nem mr röfi segítségével lopkodta össze. A mi zsebünkből lopták össze ennek a gecinek, mi izzadtuk ki neki. Ki nem szarja le sorost. Inkább addj neki hálát, hogy pénzelte a munkaadó fidesz pártodat, meg kitaníttatta a fideszes vezetőidet, köztük mr röfit is. Csak hálával tartozol neki te is, meg a munkaadóid is.
Az új évezreddel a régimódi akciófilmek kedvelőinek beköszöntött a szűkölködést magával hozó tél, mely azóta is szüntelenül tart. Míg korábban akár egyetlen év alatt összejött annyi kedvenc csak ebből az egy műfajból, hogy akár egy nagyobb toplistát is könnyedén össze lehetett állítani, addig…..
Ha egy film erős és felkavaró képi világgal rendelkezik, az a filmművészetben is kétélű kardnak számít. Éppen ezért az alkotóknak tudniuk kell, hol a határ merészség és pofátlanság között. A mai filmünkkel a szemetesládánkat fogjuk megetetni, de lehet, hogy ezzel már az Ő gyomra sem fog megbirkózni.…..
Ügyfélkapun keresztül elintézni egy hivatalos ügyet jó dolog, hiszen nem kell időpontot kérni, sorban állni, alkoholszagú biztonsági őrtől sorszámot kérni, hanem pár kattintás után elégedetten hátra dőlhet az ember. Azonban olyan módosítást szeretettem volna végrehajtani, amire a rendszerben nincs…..
Egyszerű időhúzás Pintér Sándor válasza az MSZP-s képviselők kérdéseire. Három MSZP-s képviselő, Demeter Márta, Mesterházy Attila és Harangozó Tamás is feltette ugyanazokat a kérdéseket Pintér Sándor belügyminiszternek a szaúdi állampolgárságú Ghaith Pharaon magyarországi tartózkodásával…..
memberjoe 2016.12.24 15:54:16
@julius7: Köszönjük az információt. Kubatov Gábor úrnál átveheti Erzsébet utalványait bérkommentjeiért.
Azért vagyok ideges ma - több más apró szarság mellett - mert a nyomorult kormánypárti média elérte, hogy kicsit sajnáljam Vona Gábort, akit pedig kurvára nem akartam soha sajnálni. Na jó, vannak olyan élethelyzetek amikor sajnáltam volna egyébként is, de ezeket most hagyjuk, most speciel azért…..
Mindeddig kikezdhetetlennek tűnt A Robert Fico vezette Smer 2012-es hatalomra kerülése után nekilátott hatalma bebetonozásának: saját médiabirodalmat épített ki, állami vállalatok privatizációjával gazdasági hátországát monopolhelyzetbe hozta, a legfőbb ügyész székébe egy lojális jogászt ültetett…..
Abban azt hiszem egyetérthetünk, hogy Sophia Loren minden idők egyik legnagyszerűbb hollywoodi csillaga. Szerintem kevés gyönyörűbb színésznő létezik nála, aki ráadásul személyiségével és tehetségével is hódított és hódít most is. Nemrég a Dolce & Gabbana nápolyi bemutatóján tűnt fel egy…..
memberjoe 2016.07.27 10:53:46
@M1nd3gy: Pont leírtad, hogy mitől különleges és egzotikus. Sokszor a tökéletlenség jelenti a szépség kulcsát.
Adott egy elég szomorú helyzet, aminek diagnózisát nagyjából úgy lehetne felállítani, hogy elkezd a gyermek ismerkedni az Office 2003 programcsomaggal általános iskolában, majd gimnáziumban, szakközépiskolában a végzős évre megtanulja kezelni a word, powerpoint, excel hármast, talán belepillant az…..