Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dark Archon

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Nagykörút az egyik legkevésbé biciklisbarát útvonal a fővárosban, de a közbringa-rendszer jövő tavasszal esedékes bevezetése új helyzetet teremthet. A Bubi működési területének „kerékpározhatósága” a projekt EU-támogatásának is feltétele. Átalakításokra…..
Dark Archon 2013.09.03 12:34:14
@Shopping: kurvára le vagy maradva. Már lehet piásan is bringázni, s már nem emelgetnek többet bringát, mert a CM elérte a célját (áprilisban volt az utolsó). Amúgy meg annyira szűklátókörű vagy, mint a s***em.

Miből látsz többet?
- buszmegállóba csapódó autókból vagy
- buszmegállóba csapódó bringásból?

- városban gyorshajtó és/vagy közveszélyesen előző autósból vagy
- városban gyorshajtó és/vagy közveszélyesen előző bringásból?

S még sorolhatnám a tieidhez hasonlóan kretén összehasonlítási alapokat.
Fogalmunk sincs, pontosan mi történt ma reggel a Budai rakparton, amikor Varga Endre kerékpárjával át akart kelni egy kereszteződésnél. Az eddig mintegy hatezer Facebook-felhasználó által megosztott üzenetében ugyanis azt írja, egy szürke Suzuki Swift, melynek rendszáma 666-ra…..
Dark Archon 2012.09.07 13:17:34
@Tronik: most azon gondolkozom, ha én lennék az autós (egyébként járok bringával is), hogy védekeznék az ellen, hogy: elfogyott a zöld lámpa és olyan szerencsétlenül kellett megállnom, hogy rálógok a kerékpárútra. Előfordul a leggyakorlottabbakkal is, olyan, mint bent ragadni a kereszteződésben.

Jön egy bringás, aki bal lábbal kelt fel, már unja, hogy folyton mindenki ráparkol a sávjára és direkt nekem jön. Én is karcoltam volna végig már szívesen a bringasávra parkoló kocsit.

Mondjuk lelépni semmi esetre sem szerencsés.
Immár 4. napja nem tudnak hozzáférni az ügyfelek a pénzükhöz interneten keresztül az AXA Banknál. Ez már a végső kivonulás kezdete, vagy csak technikai málőr? Azért írok, hogy nehogy más is elkövesse azt a hibát amit én, hogy az AXA Banknál nyit bankszámlát. A számlát…..
Dark Archon 2012.09.07 11:25:08
A Forbes rendes éves listakészítési hegemóniáját megtörni igyekvő Tv Guide utánament, mennyit keresnek az amerikai tévések, és a szokásokkal ellentétben nem egy összesített sorrenddel jöttek elő, hanem műfajokra lebontottakkal, ami sokkal érdekesebb minden rendes…..
Dark Archon 2012.08.22 12:40:57
@saks: te melyik világban élsz? Ahol a jó győz, a vétlen él, a politikus nem hazudik, a mérnök/tudós/orvos keres a legtöbbet? Na, ez nem az a világ.
Az RTL Klub különösebb meglepetések nélkül, kissé giccses felhajtással jelentette be őszi műsorait, és mutatott belőlük részleteket. Mármint azokból, amik már el is készültek, illetve amikről sikerült elindítani a bejátszást. A Dallas visszatérésére hangolt…..
Dark Archon 2012.08.17 12:54:15
@Atrox: a helyzet nem fog javulni. Amíg légy van, leadható a szar is. Különben is, a szélessávú net korában, valamint az ezen felnövő generáció magasról tesz a tévéműsorra. A sorozatok letölthetők, felirattal az ember tanulja is a nyelvet, akkor nézi meg, amikor akarja, stb.
Egy nagyon hálás (vagy hálátlan?) témával szeretnék ma foglalkozni, méghozzá a különböző főiskolai és egyetemi szakok szükségességéről, illetve szükségtelenségéről. Már előre félek attól, hogy milyen háború lesz a kommentek között ahol a virtuális bitófán én…..
Dark Archon 2011.09.12 13:03:13
@szürkemókus: miért, mi köze a bejárásnak és a diploma értékének egymáshoz? Vagy, aki levelezős mérnök, az szerinted nem ér semmit? Aki nem olyan hülye, hogy csak bejárással legyen képes felfogni az anyagot, az nem ér semmit? Ugyanazt a vizsgát kell letenni a végén, ha bejárt, ha nem.

Sőt, mondok jobbat: távon csak havi 1x kell bejárni, s utána magadtól tanulod meg az anyagot az útmutatóból. Akkor az nem ér semmit?

Az a fajta ember lehetsz, aki szerint a dolgozó is csak akkor dolgozik, ha bent seggel az irodában 8-9 órán át és a távmunkáról még csak hallani sem akar.
  Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Tisztelt MT!  Úgy 5 éve elkezdtem dolgozni egy…..
 Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Tisztelt Mt! Elég régen olvaslak benneteket, most…..
Tisztelt blog!   Segítséget szeretnék kérni munkahelyi zaklatás ügyében. 4 hónapja dolgozok egy cégnél adminisztrátorként, de már az első napoktól zavart a főnök "közvetlensége". Ez mára odáig fajult, hogy a folyamatos szexuális tartalmú megjegyzések mellett…..
Sziasztok!   Friss élményeimmel szeretném gazdagítani a blogot. Mivel közeledik a vizsgaidőszak és nem kell annyi időt az egyetemen töltenem, ezért az egyik diákszövetkezethez mentem , hogy adjanak valami melót. Nem válogattam, mert kell a "zsebpénz", az élet drága, a…..
Tisztelt Blog! Egy ügyfélszolgálaton dolgoztam az elmúlt két esztendőben operátorként. A munkámmal elégedettek voltak, nem volt panasz rám, úgy érzem jól dolgoztam. Sajnos a vezetőség lecserélődött a tél folyamán és úgy gondolom, egész egyszerűen volt emberük a helyemre, a…..
Tisztelt Munkahelyi terror! Szeretnék segítséget, vagy tanácsot kérni önöktől. Főnököm ultimátumszerűen közölte velem, hogy az eddigiekhez képest a jövőben heti két alkalommal kötelező jelleggel tovább kell maradnom a munkahelyemen. Alapvetően reggel 7-től dolgozom…..
Tisztelt Terror!   A minap állásinterjún volt balszerencsém részt venni. Tavaly diplomáztam, eddig dolgoztam egy cégnél, amely sajnos tönkre ment, így nekiálltam a keresésnek. Egy multi céghez küldtem el legutóbb az önéletrajzomat, be is hívtak e hónap 19-én 10 órára.…..
Egy a Henry Ford Kórházban készült tanulmány közvetlen összefüggést mutatott ki a fülpiszkáló pálcika használata és a dobhártyasérülések között.A vizsgálat 1540 beteg bevonásával készült, akiknél 2001 és 2010 között diagnosztizáltak sérülést a hallójáratukban. A…..
Tisztelt Praxis blog!   A múlt hétvégén egy nagyon kellemetlen helyzetbe kerültünk, amelyet az ügyeletes orvos képes volt tetézni, ezúton is hálás köszönet neki, kíváncsi volnék, hogy büszke-e magára, mindenesetre elég bunkón viselkedett és megpróbált kiszúrni velünk.…..
Zsír Feka nevű olvasónk még februárban küldte ezt a levelet, mely valamiért nem jelent meg. Most pótlom a hiányosságot. Feka érdekes történetet mesél, olvassátok csak ti is:Kedves Donáth! Kedves blog!Azt szeretném megkérdezni hogy jegykezelő vagy ellenőr illető. (Sajnos nem…..
 Vannak szobái amelyek egész ízlésesen mutatnának egy régi kastélyban. Meg az is látszik rajta, hogy nem sajnálták bele a pénzt. A kapuja például - akár illik, akár nem - egy vagyont érhet. De akkor meg miért a telken spóroltak? Alapterület: 1230nm…..
Varánusz Boldogság, gyere haza! 2011.03.24 06:07:00
Orbán Viktor idei országértékelőjében arról beszélt, hogy haza kell csalogatni az egyéni boldogulásukat külföldön keresőket. Ne bitangoljon el a nemzet szellemi tőkéje, ne kóricáljon szerte a világban magát kelletve csak mert kapós, ne odakint sokasodjon, mikor fogy a magyar.…..
Dark Archon 2011.03.24 13:00:14
@clegane: "folyamatosan az az érzésem, hogy 100 random polgár jobban végezné a dolgát, mint a jelenlegi vezetés"

Ezt mondom már én is régóta. Annyira beltenyészet már az egész Parlament, hogy mindegy, kit választ az ember. Az egészet ki kellene takarítani és diplomás, fiatal emberekből - lehetőleg végzettségük kötődjön a politikához, közgazdasághoz - álló bandát megszavaztatni az országgal.
A srác barátnője egy átmulatott éjszaka után lazán közli párjával, hogy ágyba bújt egy másik pasival. Állítólag nem történt semmi, csak aludtak. Posztolónk nem tudja eldönteni, hogy most nagyon hülyének nézik vagy ideáig süllyedt kettejük kapcsolata. Leginkább annak…..
A magyar kisnyugdíjasok problémáit már senkinek nem kell bemutatni, ennek ellenére sokan talán elképzelni sem tudják, hogy miként lehet kijönni - ellátástól függően - napi egy-kétezer forintból. Az élelmiszerek folyamatosan drágulnak, a rezsi a fűtés miatt különösen…..
Dark Archon 2011.03.01 19:01:09
@Atomot az indexre!: nem gyűlölök én senkit, nekem is van nagyanyám. Ami azt illeti, 2 hete voltam orvosnál és hiába intézi a nővér, akkor is ott szobroztam 10 percig az aktuális gyógyszerigénylő mögött. Persze, ki tudom várni, de ez már a sokadik a dolgozó ember szopatásából. Egyébként meg dolgozom, 14 éve. Egyéb hozzáfűznivaló böffentés?
Maci közel fél éve várja, hogy sikeres középfokú angol nyelvvizsgájáról bizonyítványt kapjon, de ez egy olyannyira bonyolult feladat, hogy a Rigó utcának a vizsgázó segítségét kellett kérnie, hogy lefordítsa feladatsora egyik oldalát: Szeretném megosztani a történetemet,…..