Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dennisthemenace

0 bejegyzést írt és 2839 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
December 24-én általában az angyalok járnak köztünk, de 69 évvel ezelőtt a földre pottyant egy bizonyos Ian Fraser Kilmister is. A szép arcúnak bajosan nevezhető angol fiatalember aztán Lemmy néven hódítja majd meg a világot, és umlautot tesz a rock'n roll zenekara nevébe, hogy…..
dennisthemenace 2016.01.01 17:01:23
@Bambano: Ennek fuss neki mégegyszer.....
Semmi koze a vonat hosszához. Az egy un. "hátul mukodo mozdonnyal továbbított vezérlokocsis ingavonat. Igazaból egy oszvér megoldas volt. A mozdonnyal továbbított vonatok hátulutoje, hogy a végállomáson a mozdonyt "korul kell járatni", míg a motorvonatoknál csak átsétál a mozdonyvezeto a másik végén levo vezetoállásba. De motorvonatokra nem tellett a Mávnak, ezért fejlesztették ki a vezerlokocsit a mozdonyos vontatashoz.
dennisthemenace 2016.01.01 17:02:58
Felgyűlt a sok ki nem vett szabadság, elfogyott az év, szögre akasztom hát a billentyűzetet. Ma még fáért mentünk, s mivel a Kati 190-esének és a foltos állólámpás Mercinek sem elég nagy az utastere, ezért elővettük a tökéletes karácsonyfa-bevásárló autót, a Bianchit.…..
Mi van, ha történetesen egy svéd kamiongyártó főnöke vagy, muszáj néha reprezentálnod, de Mercit mégsem vehetsz? Az élet ezeket a kemény helyzeteket ritkán termeli ki, de azért van pár ember, akinek mégis ilyesmiken kell törnie a fejét. Például a Volvo Trucks-nál, de hasonló…..
Sok egyéb mellett azért jó totalcaros újságírónak lenni, mert az ember postaládájában olykor egészen képtelen levelek landolnak, s jó részük mögött valódi sztorik húzódnak. Itt van például egy vasárnapi üzenet a „valaki mentse meg” tárggyal, amit Hanusz Ákostól…..
Ma kivételesen nem egy történet következik, hanem egy friss statisztika a Nagy-Britanniában élő uniós állampolgárokról. A friss persze relatív, hiszen elég nagy az átfutási idő, de azért találhatunk érdekességeket, például az arányok valószínűleg keveset változtak.…..
Bizonyára neked is van olyan ismerősöd (,szomszédod, vagy annak a kiskutyája), aki vette a bátorságot (mert ugye ehhez hatalmas bátorság is kell) fiatalként (Y generáció tagjai) székhelyet váltani angliába. Eleinte nem retúr, csak oda. Aztán a városi legendák elkezdtek terjedni, ahogyan a Londonban…..
dennisthemenace 2014.11.11 21:06:57
@annamanna: Ki a fene akar oda visszamenni, te szerencsétlen?????
Említettem már, hogy nyáron Németországba, Freitalba költöztünk. Van tennivaló bőven a költözéssel, berendezkedéssel kapcsolatban, így nem nagyon maradt időnk haverkodni. Annak viszont igen megörültem, amikor a Voyager-cikk megjelenésének másnapján a Kaufland parkolójában…..
dennisthemenace 2014.10.30 19:17:13
@dstr: Én az Argentámat hozattam ki Angliába egy tréleressel. Most ár két Argenta van angliaban..:)
dennisthemenace 2014.11.08 14:24:32
@Tommi: Hulye lettem volna. Repuljek oda, szereljek két napig,aztán vezessek keresztul Európán... 150 Fontért házhoz hozták, lábon hozva tobbe lett volna.
Belsőség Telibe! 2014.11.04 16:37:23
Ennél jobb Halloween-videót még nem láttam idén. Most pénteken, Aberdeen városközpontjában, a Belmont Streeten ezerrel ment a bulika, emberek beöltözve mentek Halloween-partiról Hallowen-partira. Az egyik társaság tagjai ember-nagyságú bowling-bábú jelmezbe öltöztek, és mikor…..
dennisthemenace 2014.11.04 17:41:09
Belsőség Vonóhorog? Erre? Sehol! 2014.09.06 12:48:30
Az úgy volt... van a családban ez a kis Colt, ami igazából Mirage, mert amerikai piacos. Városi rohangászósnak vettük vagy tíz éve. Kimondottan automataváltós kisautót kerestünk, mert anyukám már rég leszokott a kézzel váltogatásról, apámnak a betegsége miatt az utolsó autói…..
dennisthemenace 2014.09.06 13:42:13
Az úgy volt, kezdeném a Tanár úr kérem diákjának stílusában – és igazából így is érzem magam –, hogy most lebőgtem. De nemcsak én, hanem, ha lenne türelmem, illetve kedvem, hogy atomokra csesszem szét az idegeimet, akkor név szerint rá tudnék mutatni, hogy mások is, szép…..
dennisthemenace 2014.09.02 22:19:21
@Antony Mann: Nem tudom, mennyi egy szoba Llndonban, én négyszobás házat bérelek annyiért, 120 km-re Londontól. Ez a paki duma amúgy uncsi, mert meg nem talalkoztam olyan magyarral, aki ne kelet-európaiakkal, netán magyarokkal lakott volna egyutt.
Ja, utcát bérelhetek egy putri magyar faluban. Aztán csapkodom a szúnyogokat, iszom a szar kannásbort, meg eljárok éhbérért kozmunkásnak..
Kit érdekel,hány forint az uzemanyag? Engem az érdekel, hogy mennyit kapok az órabéremért. Eleget.És jó minoségut, nem azt a lóhúgyot, amit a fos Mol adott el nekem es amitol a kocsi egyfolytában rangatott, míg OMV nem kerult bele. A road tax nekem 150 font fél évre, de kapok is érte valamit; nem fizetek palyadíjat és nem a lyukak vannak osszekotve kátránnyal, mint Putrisztánban.
Ami az egészségugy osszetételét illeti; Sajnos, a gyerek tobbszor is megjárta a kórházat, az ápolonok mind angolok voltak. Az orvosok vegyesen. Az én orvosom palesztin, a nagyobbik gyereké angol, a kisebbiké román. ÉS? Akkor mi van?
dennisthemenace 2014.09.02 22:22:19
@takarék-láng: Mirol beszélsz?????? Otthon nyúzzák le a bort az emberekrol, nem itt.
A muszaki egy óránál nekem még sosem tartott tovább.
Legutóbbi muszakin egy lengokar, elotte egy flexi kipufogócso csere volt az ossz.
dennisthemenace 2014.09.02 22:24:36
@takarék-láng: "Világszínvonalú magyar egészségugy".. Hahahaha... Napokkal a baleset után meg mindig véres koszos ágynemuben feksenek az emberek, meg kapnak egy szelet vajas-dzsemes kenyeret reggelire. De sebaj, lenyeg, hogy a felcsúti szarházi zsírosvalagú lánykájanak luxuslagzija volt.
Belsőség Bonyolult, mint a faék 2014.08.26 14:01:34
Gianni kitalálta. Két pohár bor között, bal kézzel rajzolt egy egyszerű gépet, egy éket. Mielőtt az esti AS Roma meccsre kapcsolt volna a Rai1-ról, még azért csavarintott rajta egyet, ezért nem lett fából az az ék. Nem aggódott, hisz mi baj lehetne? Az ék akkor is egyszerű, ha…..
Simson Marci posztolta legfrissebb fejlesztését a garázsba állást segítő rendszerről: ...amiről nekem meg eszembe jutott számtalan egyéb megoldás is, a szépemlékű Ezermester barkácsmagazin olvasói ötleteit megszégyenítő kreativitással. Az Autófílián is lőttünk már…..
Van, aki a reptéren alszik és klotyós vízen él. Van, aki a külvárosban száll meg, de sztéket zabál. Van, aki fertőtleníti a ruháját, ha fapadosra kell letennie a seggét. Van a fikamatyi, aki direkt tojik a szabályokra, aztán teli szájjal gyalázza a rendszert. És van, aki a gépen…..
A legnagyobb dolog: bementünk Rómába. Igaz, a Colosseum melletti fotózkodás elmaradt, mert akárhányszor is jártuk körül a területet, mindenütt barikádokba botlottunk, marcona rendőrökkel a réseknél, de nagyrészt meglettek azok a fotók, amikről álmodni se mertem. A kisautó az…..
dennisthemenace 2014.07.30 23:18:50
@Csikós Zsolt: Remelem, ha Argentát hoz az utadba a sors, lekattintod..:)
Ha nem, majd viszek nekik egyet mutatóba jovo nyáron.:)
Utolsó, vasárnap írott posztomban még csak azt ünnepeltük, hogy megérintettük Itáliát, igaz, rögtön fürdéssel kezdtük az alámerítkezést – bocs – azóta viszont már mélyebben járunk az országban. Hétfőn randa, esős idővel kezdtünk (de várjuk már a túránkat…..
dennisthemenace 2014.07.28 00:11:57
@csak egy néző: Nagyon durva túlzás. (egy jelenleg is kamionos).
Belsőség Róma! 2014.07.26 10:29:01
Tényleg csak kicsit bénázott az alapjárat, de egyre többször, no meg gázrángatásra kicsit füstölt is. A gyújtásra gyanakodtam, hiszen azóta rakoncátlankodott a motor, amióta a Monfalcone-Modena útszakaszon többször ronggyá áztunk, majd a legdurvább özönvízben elhajtottunk…..
Elhagyott laktanyák, kórházak, az enyészettel folytatott harcban vesztésre álló mozik – a szovjet blokk egykor (nem is oly) dicső napjainak mementóit fotózta végig (gyakran titokban) a brit Rebecca Litchfield. Akad köztük magyar is. Patarei börtön, Észtország Negyedszázaddal a…..
Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke abban a pillanatban bukik meg, amelyben az orosz tankok átlépik Ukrajna határát. Furcsa a magyar belpolitika, és nem is igazságos Orbán Viktorral szemben, de aki akkora politikai hibát vét mint ő, annak mennie kell. Az ukrán helyzet…..
dennisthemenace 2014.07.19 08:23:52
@Ad Dio: Nekem ebbol az jon le, hogy a magyar egy síkhulye nep.
dennisthemenace 2014.07.19 08:30:18
@Kulics: Akik értelemsebbek, azok elmentek/elmennek kulfoldre, maradnak azok, akiket remekul jellemeztél.
Azzal a tiszteletteljes és határozott kéréssel fordulok Orbán Gáspárhoz, hogy ne játssza az álnaivat. Természetesen a magam részéről tiszteletben tartom azt a döntését, hogy nem kíván közszereplőként viselkedni, szeretné megtartani civil életét magának. Ezért a…..
dennisthemenace 2014.07.19 08:16:57
@röf: Mit elvtársazol itt, te barom? A Kisztitkár vezíred meg megsértodik.
dennisthemenace 2014.07.19 08:18:12
@jogalany: Mennyit fizet mostanában a FideSS a bérkommentekért?
Nem dolgozna együtt szívesen sem romákkal, sem melegekkel, sem testi fogyatékkal élőkkel a magyar munkavállalók jelentős része - olvasom a Gemius és a Nyitottak vagyunk közösségi kezdeményezés által nemrégiben végzett felmérés eredményét. Igen, a magyar munkavállalók zömét…..
dennisthemenace 2014.07.14 07:40:33
@TóthAttila: Apam, te síkhulye vagy. Trianon bekovetkezett volna mindenképp, legfeljebb szelídebb formában. A fo ok a magyarok pokhendi, magukat mindekinel kulonbnek gondoló faszsága. Ezért útálják a magyarokat a kornyezo országokban a mai napig.
A zsidófóbiád kezelhetetlen, menj, játssz tovább háborúsdit a PC-den.
dennisthemenace 2014.07.14 21:52:10
@átlátó: Nem vagyok az, de nehogy én basszalak pofán, hulyegyerek.
dennisthemenace 2014.07.18 11:14:54
@átlátó: Bekaphatod, tuskó paraszt.
Meglepődnek rajta, vagy sem, de már én is a Bianchival álmodom. A másfél héttel ezelőtti próbautunk előtti éjjelen azon kaptam magam, hogy valamiféle teljesen nyitott járműben ülünk Zsolttal egy olasz kisvárosban. A jármű leginkább egy városnéző vonatautó lehetett, tudják,…..
Belsőség Heti merítés 2014.07.13 08:41:37
Hókuszpók Egyszer kibéreltük a Műegyetem Schönherz Zoltán Kollégiumtól, hogy ezzel menjünk Görögországba. Ez volt életem legnagyobb autószerelése, a 3 hét alatt gyakorlatilag folyamatosan autót szereltünk. Az enyémet szerdán gyártották! Előzőleg 11 évig Opeljaim…..
dennisthemenace 2014.07.14 07:57:00
@jk88: És a karburátor, az mit is csinál?
dennisthemenace 2014.07.14 08:03:10
@Make Valamit: Ki mondta, hogy kaptak?? "Benzinkúton gyorsan pótoltuk". Valószínuleg volt náluk tartalék, begurultak egy kúthoz és kicserélték a parkolóban.Nem írta, hogy ott vették.
Ez nem autós műsor, ez cirkusz, és ezek nem műsorvezetők, hanem bohócok. Mielőtt bárki nekem esne, ezt nem én mondom, hanem James May. Akár mosolyogva, akár fanyalogva mondja ez bárki más, igaza van. Kedden testületileg elmentünk megnézni a Top Gear Live-ot, és vegyes érzelmekkel…..
Már csak egy hónap van hátra az indulásig. Az autó köszöni jól van, épp motor nélkül heverészik a hűs garázsban, mint aki jól végezte dolgát. Magánál a motornál teljes a fejetlenség, pontosabban a hengerfejetlenség, épp most várja, hogy összerakjam (a poszt végére már…..
dennisthemenace 2014.06.22 09:17:23
@Swind: Az a kaland része, a gyerek nem fogja unni, mert apja fia. A Kati meg, ha nem is szent, de hogy egy van belole Magyarországon, az tuti..:)
dennisthemenace 2014.06.27 08:43:00
@Gomulka Béla: Ryanair???? Ugyan már.. Wiccair a nyero, ahol a kedves magyar stewardess beszólasai lerovidítik az unalmas órakat.. PL: "Megkezdtuk a sullyedést Magyarország felé" (találó), "megkezdtuk a végso megkozelítést"...
Már vártam, mikor mondja be, hogy "kérjuk, maradjanak eredeti uleshelyukon, hogy megkonnyítsuk az azonosítást!"..DDDD
dennisthemenace 2014.06.27 08:47:36
@Csikós Zsolt: Errol az jut eszembe, mikor negyvenfokos hosegben az osszes magyar a medence partjan, vagy az apatman erkelyen sorozott, mialatt egy hulye Surda kalapban,szandálban gyalogolt az országúton egy ot kilométerre levo bontóba, hogy jobb elso ajtókonyoklot vegyen Fiat Argentához.. A carabinierik mosolyát azóta sem felejtem, mikor elmagyaráztam nekik nagy nehezen, hogy nem robbant le az autóm, nem raboltak el és részeg sem vagyok....)))))))))))