Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyjoe68

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az első hétvégén hat mérkőzést játszottak a magyar–román közös bajnokságban. Máris megállapítható, a hét csapat közelebb került egymáshoz, sűrűbb lett a mezőny. A színvonalra vonatkozó következtetések levonásával néhány hetet érdemes még várni. Két meccsen a…..
Gyjoe68 2009.09.14 16:06:49
@Iceblack: Légy szíves, mondj már neveket is, hogy kik azok a fiatalok, hol vannak most? Valszeg én vagyok csak ilyen tájékozatlan, de sajnos nem látom át a helyzetet. (Bár lennének bármikor bevethető fiatalok, mert azért Sommer, Jankovics, Hajek, de még Rafaj, Roczanov sőt Németh se meccset eldöntő játékosok - remélhetőleg csak egyelőre)
Újabb három mérkőzés szerepel a Mol Liga mai műsorán. Bemutatkozik a bajnokság hetedik csapata is. Az SC–DAB második felvonása mellett FTC–Brassó és Miskolc–UTE csaták jönnek ma. Bónuszként megmutatjuk a harmadik pénteki mérkőzés összefoglalóját is. Pénteken…..
Gyjoe68 2009.09.14 09:29:15
@SportClub: úgy látszik a fiatal bi(r)kák bemuta(tkoz)ttak ott is, ezért "szeressük" őket újpesten is:).
Komolyan: ügyesek, tehetségesek, de nagyképűnek tűnnek és arrogánsnak is, túl sokat foglalkoznak az ellen szurkolóival.
Csütörtök kora délutáni információk alapján a döntő negyedik mérkőzése előtt az orvos játékra alkalmasnak találta Jan Zlocha térdét, és Berta Ákos is terhelhetőnek érzi derekát. Így a hazaiak szakvezetője döntéskényszerbe került, merthogy a Zlochát helyettesítő…..
Gyjoe68 2009.03.19 15:57:33
@Raon: Szvsz, miért ne érnél oda, elvégre elég kevés zöld van benne, ha jól emlékszem:))
Hatvan percen keresztül hősiesen küzdve szépítettek a lila-fehérek az aranyérem sorsáról döntő párharcban. A Zlocha kiesésével beálló Vitalij Kiricsenko vezérletével legyőzték a lilák az első két harmadban kissé visszafogottan játszó fehérváriakat. Nem ijedt meg a…..
Gyjoe68 2009.03.18 08:45:46
@béca: mi is majdnem ebbe a hibába estünk, de úgy döntöttünk, hogy a csapat mellett a helyünk, mert nagyon megérdemlik legyen bármi is az eredmény (akkor még úgy gondoltuk kapunk egy nyolcast, mi hitetlenek...még jó, hogy a CSAPATUNK nem !!!!). Amit ebben a szezonban produkáltak az csodás. Ha nem megyek el erre a meccsre egész életemben bántam volna:).
Van még két nap az Alba Volán–Újpesti TE döntő első mérkőzéséig, addig is játékra hívjuk nyájas olvasóinkat. Szavazzanak, önök szerint kié lesz a végső siker. Sőt arról is, söpörhet-e bármelyik csapat, vagy sem. Beletettük a gépbe mind a nyolc opciót. ..
Újpesti TE–Alba Volán, NZ-Stars–Miskolc és Dab.Docler–Ferencváros középdöntőkkel folytatódik az országos bajnokság. Legalábbis akkor, ha az Újpest kedden képes lesz érvényesíteni a papírformát Miskolcon. Ha nem teszi, a Stars még befoghatja. Az Újpest…..
Gyjoe68 2009.02.23 10:51:33
@szurker08: Az utánpótlás csapat induljon az utánpótlás bajnokságban,..jaa hogy olyan nincs??
Az "ez a magyar jégkorong érdeke" maszlagot, pedig el kellene már felejteni -azt is tudjuk miért lett kitalálva ez a szlogen-, mert szerintem nem ez az érdeke ami most van.
Leo945, azt Te sem gondolod, hogy valóban mindenki egyenlő az egyenlőek között?
Közeledik a bajnokság vége, körvonalazódnak az idei kiírás tapasztalatai, látszanak az előnyök és a problémák. Mi is készülünk egy átfogó értékeléssel, javaslataink is lesznek, de kedves olvasónk, Liladínó megelőzött minket. Átgondolt, érvekkel alátámasztott, konkrét…..
Gyjoe68 2009.02.10 16:40:59
@Rex: Azt most nem részletezném, hogy reagáltam Sapporo után, de egy előző hsz-edben benne van a "konfliktusunk" (részemről nem az) oka is. Nálad a sorrend AV,.....stb. Nálam pedig nincs akistán AV.:) (remélem érted mit szándékoztam írni) Sértegetni nem állt szándékomban - legyen bármki is az, ami sértő volt részedre-, lehet alacsony az ingerküszöböd. Sztem, csak másképp látjuk a dolgokat és elfogultak vagyunk egy kicsit (te kicsit jobban:))). Így van ez jól!

Üdv.: Gyjoe
Gyjoe68 2009.02.10 16:44:35
@mannisenmaki: Ja, ez a rész teljes smile! Igyekszem jobban fogalmazni majd, mert ezexerint nem ugyanazt a nyelvet beszéljük, mi, nem volánosok:)))
Üdv.: Gyjoe
Gyjoe68 2009.02.10 16:45:27
@Gyjoe68: akistán= a listán
Peterdi Imrének vírusos gyomorrontása van, nem vehet részt a válogatott felkészülésén, tájékoztatta blogunkat Imre Lajos csapatvezető. Pat Cortina kapitány az újpesti Berta Ákost hívta be helyette a tartalékok közül. A keret ma délután háromkor találkozik, ötkor pedig…..
Az NZ-Stars–UTE mérkőzésen és utána is a vendégek, illetve szurkolóik vitatták a hazaiak második, mint később kiderült, győztes gólját. A kérdés az, tilos felszabadítást kellett volna ítélniük a játékvezetőknek, vagy sem? Elemzés következik videóval.A vitatott…..
Gyjoe68 2009.02.02 11:29:18
@Rakéta: Akkor viszont a vonalbírók az esetek többségében ítélnek rosszul, mert ezeket (majdnem)mindig befújják "tilos"-nak. Azt elfogadom, hogy sípszóig kell játszani, a gól a leeresztett játékosok következménye volt. Szerintem legalább annyiban maradhatunk, hogy a hazai (ezek szerint téves) gyakorlattal szembeni eset áldozatai vagyunk.
Gyjoe68 2009.02.02 12:49:19
@check: lehet azért, mert tilost vártak a többiek?:)
Az utóbbi évtizedekben egyszer sem volt annyira izgalmas az OB I., mint az aktuális szezonban. A hat csapatból egyedül az Alba Volán farmcsapata nem tudja tartani a lépést a többiekkel, még akkor sem, ha jelentős számú EBEL-játékossal erősíti meg a keretét. Az is igaz, hogy a…..
Gyjoe68 2009.02.02 08:07:09
@ynos: Látod, ebből is az következik, hogy Hal-bíró tudta jól, hogy nem teljesen szabályos a gól, mert máskor Dubeket - mint kapitányt - egy sima kérdés miatt kiszórta (közben az ellen kapitánya fél percig üvöltött vele). A múltkor két Árkovics meccs után már majdnem Halassyt "követeltem", ilyet többet nem teszek:) Apropó, ha láttad a meccset (remélem, mert nagyon határozott a véleményed) mi a véleményed Gergelyről és a nagyképűségről?
Gyjoe68 2009.02.02 09:30:51
@Sikorcinforprez: Kényelmes? Nem túl magas a lovad?
Gyjoe68 2009.02.02 09:34:21
@F. Kapus: OK! Kösz, még nem láttam az öf-t, de a hsz-emen ez sem változtat sokat.