Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szöle

28 bejegyzést írt és 101 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyilván nagyon kíváncsi vagy, hogy mi lehet ez a gyakorlat és valószínűnek tartom, hogy nem is szoktad alkalmazni a hátedzésed során. Abban azonban biztos vagyok, hogy a felhúzást ismered és netán be is építed az edzéstervedbe. Ha nem akkor pedig csak ajánlani tudom, hogy hetente legalább egyszer…..
A lassan 30 éves L’art pour l’art Társulat augusztus 20-án a Comedy Centralon tér vissza a tévéképernyőkre A postás, aki megeszi a leveleket című, vadonatúj előadással, amiben természetesen Besenyő Pista bácsi, Pandacsöki Boborján és Frigid Mirtill fogja szórni a…..
Az Insidious azon kevés horror-franchise-ok közé tartozik, amelyek az első rész sikeréből nem igénytelen folytatások garmadájával próbálták kisajtolni a maximumot, hanem megpróbált az utóddal is felnőni az elsőhöz. Ez a gyakorlatban azt jelentette, hogy a 2011-es nyitódarab…..
1993-ban új főszakácsa lett a Rossmore-nak, amit át is kereszteltek azonnal Aubergine-re.14 hónapon belül megszerezte az első Michelin csillagot, majd nem sokkal később a másodikat is. Gordon Ramsay első két csillaga itt született. 22 évvel később visszatért ide, és egy új…..
A Dead Island első és második részei után egy még zombibb, még modolósabb, még ugrálósabb játékot kapunk. Nagyot ugyan nem vállal azon túl, hogy hentelni itt is elég keményen lehet, nem beszélve az ugrabugráról, de kooperatív módban kifejezetten izgalmas. Az egészet tekintve…..
Barátaim, Felebarátaim, Nem-barátaim, Elleneim!Úgy vagyok jelen helyzetemben, mint a "magam-módján" vallásos ember: amíg minden klappol foglalkozik is Istennel, imákkal, templommal. Aztán beüt a gixer (sic!), jó lenne valakivel beszélni, netán nem ártana egy kis…..
Jó húst venni nem egyszerű. Nem elég ugyanis, ha a zöld és nyálkás nem megy át a rostán, a hús minősége függ az állat korától, tartásától, vágási módjától és attól, hogy melyik részébõl való. Rögtön mennyivel könnyebb, ugye?  Azért, hogy a hentespult előtt ne…..
Szöle 2010.01.24 20:51:46
@hoppacska72: jaja, itt is hentes kerestetik:) Zuglóban a vezér utcán lakom!
Nos,igen...Véget ért 2009, vele magunk mögött hagytunk  tíz évet cca (igen, tudom, hogy kilencet, de ebbe ne menjünk bele). Hogy 2010 is here lesz-e azt nem hiszem, mivel 2009-cel már szívtunk egyet. A lényeg, hogy nagyon sok mindent tettünk, amit megbántunk, és amit nem és nagyon…..
Kéremalásan ha az időjósok kegyelméből az ítéletidő (szél, fagy, hó) engedi, de ha nem akkoris, Banyapeat, Anatole, Szöle és Én, bevonulunk a szentélybe, hogy az év utolsó megmérettetésén is túlessünk. Tanultunk rá mint az állat (én meg pláne stréber voltam, úgyhogy…..
Szöle 2009.12.30 08:22:30
xD
Oszt gyün ami gyün' OS 2009.12.25 13:10:52
Sokszor és sokat volt már az Open Stage Székelylend blogunkon, most karácsony kapcsán kerül kterítékre. Először is, a Letörtétek a tükrünköt című dalukhoz végre elkészült a klip is, ami legalább annyira beteg, mint maga a muzsika. Ezt nevezem én paródiának, nem az IHM vagy…..
A madárinfluenza nam vált be?Motto: a gyógyszergyáraknak is meg kell élni valamiből.Sertésinfluenza - "el kell kerülnünk a pánikot, de fontos lehet elmondani azigazságot"A kormányoktól nem idegen, hogy tömegesen megöljenek embereket, ha erre jó okukvan..-Örményeket…..
Szöle 2009.12.08 02:09:15
@DeanConstantine: szerintem meg ez egy összeesküvés elmélet és punktum. cs
Olvasóink között, feltételezem, felülreprezentáltak azok, akik ismerik, játszottak már Guitar Heroval. Úgyhogy nem is szánnék sok időt a bemutatására. A lényeg: mi játszuk el a különböző dalok gitár betéteit ( értelmes ez így?). Xboxhoz, sőt, ma már PC-hez is vehetünk kis…..
Oszt gyün ami gyün' Két év 2009.07.27 12:20:59
Drága Olvasók, Drága Barátaim, Drága Minden! Ezt is megértük, két éves lett kicsiny blogunk. Az indulás óta sok-sok élményt köszönhetünk ennek a kicsiny oldalnak, amit hol gyakrabban, hol ritkábban ápolunk(jelenleg inkább utóbbi). Királyos ivászatok szerveződtek, hol…..
Szöle 2009.07.28 23:56:04
@Thaddeus Griffin: Úgy legyen :)
Szöle 2009.07.29 00:02:38
Igen, tudom, nem éppen magyaros megfogalmazás, de két Jimmy közt erre tellik. Az alábbi kis videót a Greenpeace honlapján láttam és ajánlom figyelmetekbe( nem vagyok nagy környzetvédő, de ezt tényleg érdemes végignézni...)Na csókolom a tökeiteket (hölgyeknek is :P)"Budapest,…..
Újra nyakunkon a nyár,semmi dolgunk még csak vizsgák sincsenek.. Hát persze,hogy unatkozunk!! Éppen ezért mi másra is lenne szükségünk mint egy jó kis photoszenzitív epilepsziás shokkra! Én csak ajánlani tudom minden kedves kollégának…..
Szöle 2009.07.19 18:01:33
Nos, mikor ezt olvassátok( már ha 9-kor valamelyikőtöket kieszi a penész az ágyból XD) nagyban aj1-ből szóbelizek kedves bizottságunk előtt. Ezúton is HLP! a két polfilo-törő bátor harcosnak! összeválogattam az általam legjobbnak vélt 5 másodperces filmösszefoglalókat. íme…..
Tegnap futottam bele a címben nevezett keresőbe, és azóta is csak röhögök rajta. Hiába, a székely a világ legviccesebb népe. Nem is értem a székely viccekben szereplő hallgatag embereket. Most komolyan, tegye fel a kezét, aki találkozott olyanokkal, akik alig beszélnek.No de, nem is…..
Szöle 2009.06.30 20:31:34
Oszt gyün ami gyün' Boros+Obama 2009.06.23 09:00:00
Éppen MPT 2-ből szóbelizek, szóval ha nem is üvöltve de legalább orr alatt dörmögve kérnék szépen egy kis HajráLógósPolitológus(ok)-t!!!  és hát itt van a USA új Hero-ja is :..
Éppen a polfilón próbálom átrágni magam, közben erre bukkantam. Szerintem van olyan jó, mint az eredeti, ha nem jobb. csucsu..
Oszt gyün ami gyün' agyizomfrász 2009.06.11 08:30:00
Nos, midőn szenvedék majd 2000 oldal általrágásával, hogy megfeleljek a szaktekintélyeknek a holnapi számonkérésen, ami már mai ugye, mint arra most szíveskedtek felhívni figyelmem. Szóval mindezidő alatt kellemes nedűmet kortyolgatva merengtem a parlamentarizmus, valamint a…..
Oszt gyün ami gyün' ooopsz :/ 2009.06.09 09:00:37
Ezúton kívánom megkövetni drága cimborám Thadeus őfőgonoszságát.....ugyanis a 37 órás alvásmegvonásom eredményeképpen frankón átszerkesztettem a Goodbye-os postját :O:O:O ....bocsánat.......
Szöle 2009.06.10 09:12:19
@Thaddeus Griffin: szerkesztés, aztán ész nélkül csináltam is a post-ot....://
Szöle 2009.06.10 09:12:54
Újabb véres júniusi hajnal virradt a Nem-Épp-Szent Triumvirátusra (Anatole - Banyapeat - MuellR) és hűséges amazon útitársukra, Shanghajbabyre. Kikötözték international lovaikat, majd pár korty bátorító kávé, energiaital, csapvíz és esetlegesen néhányszor féldoboz cigaretta…..
Szöle 2009.06.09 12:01:43
Oszt gyün ami gyün' gabona poszt 2009.06.09 09:00:00
Bár a szőlő nem gabona, mégis oltári búfelejtő készül belőle a Bor, de tessék ráérteni, aszott fáradt vok .)= mikor ez élesedik, akkor már nagyban megy az MPT2 vizsga szóval... HLP!!!!!!   ..