Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AANNA

12 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Atesszel, Danival és Lukival négyen három időpontban érkeztünk Ankarába, a hettiták földjére, ahol mindig a város szélén érzi magát az ember, hiszen a háztömbök között hektárnyi fás-bokros-kietlen mezők terülnek el. A török workshop témája a környezeti nevelés…..
Allen,Tommm,Ian és pilaf perceken belül útra kel, hogy a Tompa blog hirét vigye a Balkanon! Horvatorszag, Bosznia, Montenegro, Albania, Gorogorszag, Macedonia, Szerbia reszkessetek!!!!!!!..
klímairoda.blog Fogadás 2009.05.22 17:53:00
A brit nagykövet rezidenciáján jártunk fogadáson, mely a British Council távozó magyarországi igazgatója tiszteletére lett rendezve. Állok az utcán, hallom ahogy bent megszólal a kint megnyomott csengő, ajtó kinyílik, pincér rögtön ott terem előttem egy tálcával, well, mi…..
klímairoda.blog Megnyílt! 2009.03.27 14:36:00
Igenigenigen megnyílt!!!:)Az egyetemen sok-sok lábnyom vezetett a tett színhelyére, szerencsére sokan követték is a jeleket, s vettek részt a klímairoda megnyitóján. Fogadtak minket a Klímatanács tagjai, pezsgett az élet, sok tanárt és diákot vonzott az új  üde színfolt.Azon…..
Kszlt az Eurpai Bzttsg és a Külgymnsztrum megbzásbl. ..
A Brit Nagykövetségen jártunk március 10-én, ahol sajtótájékoztató keretében számoltunk be eddigi közös munkánk gyümölcséről: megnyílik a klímairoda Gödöllőn! Ááááá!!!Rögtön a regisztrációnál érdekesség várta az érkezőket: honnan jöttél, mivel jöttél? No…..
Kecskemét bevárosához közel Magyarországon egyedülálló automata létesült: a gépet a fülöpházi gazdálkodók teheneinek tejével töltik fel nap mint nap. Az ötletgazda, Klenk Zsolt egy olaszországi utazás során lett figyelmes erre az ötletre, melynek megvalósításához olyan…..
Láttam egy kedves blogon, hogy ilyet lehet. Azonnal készítettem én is egy hozzánk illőt:Ha jobb egérgombbal a képre kattintasz és azt mondod neki, hogy "kép megjelenítése", akkor megjelenik szép nagyban is! Háttérképnek pl. :-) Amúgy pedig bárki készíthet saját…..
Pár órája van nálam a friss Pesti Est különszámunk a megjelenés előtti estén...! Tavaszi várakozás, nyári ötletelés, őszi konkrétumok, téli munka, s most a Pesti Est már a lelőhelyeken, hamarosan nyílik a klímairoda is. Nagyon jó Veletek dolgozni srácok! S még milyen jó…..
Az Észak-pesti Szennyvíztisztító Telep a napokan elkészült fejlesztés által félmillió ember szennyvizéből állít elő energiát, s lett önfenntartó a biogáz felhasználásával. A 2,2 milliárdos fejlesztés 6 év alatt térül meg. A fejlesztés nemcsak energiatakarékos és…..
Érdekes könyvbemutatóra hív mindenkit a Védegylet. Az alternatív globalizáció a népekért és a Földért c. kiadvány Magyarországon eddig egyedülálló hangot üt meg: a könyv  egyes alternatívák felmutatása mellett a neoliberális globalizáció keresztény szemléletű…..
klímairoda.blog Zöld válasz 2009.02.08 16:00:00
Válságról, visszaesésről szólnak a hírek - zöld megoldókulcsot készít Európa.Az EU 2020-ig szóló kitűzései egyszerre hoznának társadalmi és gazdasági hasznokat. Ha az öreg kontinens a megújuló energiaforrások hatékonyabb kihasználását, az energiafogyasztás…..
klímairoda.blog Műholdak 2009.02.07 16:05:00
Ennyien vannak körülöttünk...
A Nemzeti Éghajlatváltozási Programhoz környezeti vizsgálat is készült a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium megbízásából.A Magyar Természetvédők Szövetsége állította össze a környezeti értékelés egyeztetési változatát, mely megtekinthető itt.Olvass, gondolkozz,…..