Regisztráció Blogot indítok
Adatok
QQriQ

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha kicsit el tudunk vonatkoztatni a média és a néhány hangoskodó politikai szónok által keltett hihetetlen (mű)balhétól, ami a Jobbikot 2006-os térnyerése óta mint állandó társ kíséri, tekintsünk előre 2010-re. Az EP választások botrányos részvételi arányai mellett 3…..
Szubpol Tők(etlenked)és 2009.01.10 12:13:00
Miután Orbán Győző és kiscserkészei rendszeres időközönként kijárnak a szép Nagymagyarország ősi földjeire, így Erdélybe is, és oylan okosakat, Istenkém, olyan de olyan okosakat mondanak, hogy csak na. És utána ha erre reagál a romániai sajtó és politikai közvélemény,…..
Szubpol Az van hogy 2008.12.10 18:04:00
Trianon mindegyikünké. Nem csak a hangosan zúgolódó, menetelő, kődobáló, Fradit az NB1-be követelő, kertészkedő, lázító csürhévé, nem a jobb oldalé, nem Kun Béláéké, nem a baloldalé. Trianon kérem nem kisajátítható. Nemzeti örökség. Ezért lehet róla beszélni. Hogy…..
Szubpol Előszó-Miért? 2008.12.08 16:40:00
Nah, vágjunk bele a lecsóba.Meguntam, hogy a másik interenetes naplómat szennyezzem be a mocskolódsásal a poltitikáról. Sok olyan dolog történik ma HUngáriában, ami személyszerint engem borzasztóan idegesít, és nem tudok szemet hunyni fölöttük, nem is akarok. Csak a hangnem gáz.…..