Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dambo

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Egyes szervezetek nyomást gyakorolnak az ENSZ-re, hogy ismerje el az abortuszt, mint emberi jogot az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatának 60. évfordulója alkalmából. A kezdeményezés élharcosa a CEDAW, a nők elleni megkülönböztetés minden formáját felszámolni…..
dambo 2008.12.04 00:01:43
Az abortusz nem egy körömvágás, vagy mellfelvarrás kategória. Ez nem plasztikai műtét. Csúsztató hozzáállás, hogy "én akarok dönteni arról megtartom-e".
Nem dönthetsz, mert a döntés már megvolt. Túl vagy rajta.
Már döntöttél.
Előtte.
Utána csak úgy csinálsz mintha döntenél, de az csak vergődés.
Aki fogott fegyvert tudja, hogy lehet figyelmetlenségből, véletlenül lőni. Akkor döntesz a fegyverhasználatról amikor a kezedbe veszed, nem amikor elsütöd. Senki nem mondja a véletlenül elsült fegyvert használóra hogy nem gyilkos.
Akkor döntöttél amikor "én akarok dönteni arról lefekszek-e valakivel". IGEN ez döntés!! Ami utána van az következmény.
Mindezt azoknak írom, aki nagy öntudattal "jogom van a szexhez" véleményen vannak.
Igen, joga van mindenkinek.
De a következmények után pofa be.

Végeredményében ugyanaz a helyzete akinél "véletlenül" jön össze a dolog. Túl jó buli, túlzott bizalom a másikba, elszámolt napok, stb...
Olyan mint a karambol. Javíttat a szervízben a hibás és a vétlen egyaránt.
Akár ez, akár az, amikor szembesül vki a nem kívánt gyermekkel az már komoly kérdés. Ott nem az a dolgunk, hogy jól lehordjuk, elég nagy gondban van anélkül is, hanem hogy a lehetőséghez képest segítsünk. Nem kívánom senkinek, hogy ilyen helyzetbe kerüljön. Egy este alatt teljesen áttervezheted az életed. (ezt sokan leírták nem ragozom)

Az abortusz melletti döntéseknél az a legszomorúbb amikor látom, hogy tisztán kényelmi okból választja. Ezt nem tudom megbocsátani. Aki tényleg a létéért, munkájáért küzd, stb azokat nem tudom elítélni. Akkor sem ha elvi szinten nem értek egyet.
De azért, mert "juj tönkreteszi a mellemet"," oda lesz az alakom","nem akarok felkelni éjszaka"...
Ha ezen múlott volna mi sem születtünk volna meg, menjen mindenki oda az édesanyjához és köszönje meg mi mindenről mondott le miattunk!