Regisztráció Blogot indítok
Adatok
E-one

374 bejegyzést írt és 437 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
“Nem egészen értem a padsorokat, de ez nem is az én dolgom.” (Rubovszky György az új jobbikos képviselő mandátumigazolásánál) “Értelmetlen kérdés, hogy hányan fognak bejutni az egyetemekre.” (Balog Zoltán) “bullshitgenerátor” (Schiffer András) “Nem klientúrát…..
Hölgyek, urak, minden tiszteletem a tiétek. Jó dolog lehet ma Magyarországon középiskolásnak lenni. Kevés olyan helyzet van, amikor az ember ennyire látványosan kiállhat magáért és a társaiért - voltam már ilyen helyzetben régebben, és nagyon jól tudom, milyen erőt tud adni az…..
“Ha az egyetemisták kinyitnák a fülük, akkor megértenék, hogy mit akar a kormány.” (Hoffmann Rózsa) "A bankok a nyolcvanas években tovább éltették a kommunista rendszert.” (Szatmáry Kristóf) “Az energiaszektornak egyáltalán nem volna szabad profitot termelnie.” (Rogán…..
Van még, aki azt hiszi, hogy ez a diákokról szól? Nem róluk. Sőt, elsősorban nem a mostani egyetemistákról. Nekik már megvan a maguk jó helye. De szól mondjuk a középiskolásokról, mindenki másnál jobban. Azokról, akik most vagy jövőre vagy azután készülnek felvételizni, és…..
Amikor a jobb- és a baloldal nagy része egyazon akció keretében csinál önmagából méretes hülyét, akkor azok, akik jókora adag öniróniával szemlélik a politikát, csakis elismerően csettinthetnek. Igazán kár, hogy Semjén ellopja a show-t, pedig most történnek csak igazán…..
Nem, ezúttal tényleg nincs gúny a címben, teljesen komolyan gondolom, amit írok. Sok hibája van a Fidesznek, de hogy egy téren minden eddig látottnál jobb az a párt, az nem kérdés. Itt van például ez, amit most a felsőoktatásban ámokfutnak. Lehet itt csűrni-csavarni a szavakat, de…..
"A magyar büntetőjog már régóta ismeri a sajtótermék elkobzásának fogalmát. Ami most itt az internet tekintetében történik, az nem más, mint ennek egy, az elektronikus közegben értelmezhető változata. Tehát határozottan állítom, hogy nincs újdonság a magyar sajtójog eddigi…..
Azért el kell ismerni, ügyes volt a Jobbik. Nem történik semmi, ami miatt rájuk figyelhetnének, ugrálnak ki belőlük az emberek, amikor néha igen, abból is csak rosszul jönnek ki, a Szegedi-ügyön röhög a fél ország, és még a kormány is Bajnaiéknak csinálja az ingyenreklámot,…..
Hát megszavazták a választási szabályokat - hogy melyikeket, arról érdemes lett volna egy rögtönzött felmérést tartani a parlamenti padsorokban, tudják-e, éppen melyikeket. Az biztos, hogy az utolsó pillanatban Lázár János és Gulyás Gergely vezetésével szanaszét…..
Sokan kicsit csodálkozva néznek az NGM-re, hogy amikor még a bóvliból is lejjebb minősítik az országot, akkor annyit képesek reakcióként kidobni, hogy hát mert hülyék a minősítők. Pedig van logika a dolog mögött, csak a fociból kell kiindulni. Igen, a fociból, ha már úgyis az…..
Azon a gyönyörű napon, amikor Matolcsy György a Heti Válaszban Amerika hanyatlását elemzi, beleszőve a magyar kormány világmegváltó álmait, csak hogy még jobban egy csehszlovák film statisztái közt érezzük magunkat, kiderült, hogy a Miniszterelnökség 2013-as kommunikációs…..
A hősi halottakat tisztelni és kitüntetni szokás, de azért ha egy katona véletlen felrobbantja magát több száz kilométerre a fronttól, azt titokban inkább körberöhögik. Legfeljebb sajnálják, de azzal sokat nem ér senki. Kár az LMP-ért, még lehetett is volna belőlük valami. A…..
Kormányprogramnak kevés, kampányprogramnak nagyon is sok az, amit az Együtt 2014 elvi, erkölcsi alapvetései címen adtak közre ma este. De még ha nem is a legnagyobb retorikai bravúr, mindenképp izgalmas olvasmány azoknak, akik kíváncsiak arra, mit is kezdene az országgal az a…..
A Fidesz nem felelős a 2002-es száznapos programért, mert ugyan megszavazták, de ez csak egy politikai aktus volt, viszont mindenki, aki hagyta, hogy azt megvalósítsák, cinkos az ország eladósításában - fejtegette Pálffy István a parlamentben. Valószínűleg ez volt az a pont, ahol a…..
Minden forint, amit a sportra fordítunk, a nemzet jövőjének támogatását jelenti. Ezt mondta ma a parlamentben Simicskó István arra a kérdésre, miért is építenek Felcsúton háromszor akkora stadiont, mint ahányan az egész faluban laknak. Később azt is megtudhattuk az újdonsült…..
Méghogy a Fideszé lenne a köztévé? Ugyan már! Hát mi köze lehet a kormányhoz annak a médiumnak, ami az elmúlt idők legjobban felépített ellenzéki propagandáját viszi végig? Igen, az éhségsztrájkolók kidobása. Gondoljunk csak bele. Itt egy olyan megmozdulás, ami tavaly év…..
Gulyásdemokrácia Impotens Európa 2011.02.21 00:04:09
Az EU felszólítja Moamer Kadhafi rendszerét, hogy tartózkodjon az erőszak alkalmazásától, a békés tüntetők megtámadásától - mondta Martonyi János az EU külügyminisztereinek képviseletében, és nem haragudhatunk rá ezért a rettenetes mondatért, mert ennél többet nem…..
Gulyásdemokrácia Magyar-arab 2011.02.18 19:33:00
Lázadozik Arábia, és tükröt tart elénk. Elénk, a világ mázlistább felén élők elé. Mert mi vagyunk a szerencsések, ezt azért gyorsan szögezzük le, errefelé is mehetnek rosszul a dolgok, de itt azért még nem lőnek le, ha az utcán azt mered mondani, hogy Orbán monnyonle.Jó…..
Szerintem például igenis rendben van, hogy levélben kérdeznek az alkotmányról.Igen, rendben van ez így, tényleg érhet annyit, mint egy népszavazás, ha jól megcsinálják. És még olcsóbb is, bár az azért igencsak érdekelne, kik és mekkora haszonkulccsal gyártják le a postára…..
Gulyásdemokrácia 201-62 2011.02.16 00:27:00
Kedden, azaz 2011. február 15-én délelőtt fél tíz után kicsivel, kezdetét vette az új alkotmányt előkészítő határozati javaslat parlamenti vitája. Ma és a héten végig ez folytatódik tovább, utána néhány nap részletes vita, megszavazzák, majd előreláthatóan ugyanez a…..
Ezek most nem szép dolgok.Növekvő, méla undorral figyeli az ember a híreket, hallgatja a véleményeket, olvassa a kommentárokat, és zúdulnak, csőstül zúdulnak rá a bolondabbnál bolondabb magyarázatok a világ és a drága kis ország nagy dolgairól. Az elmúlt hónapokban…..
A legfrissebb közvélemény-kutatások szépsége: ha ma valaki alapítana ezzel a névvel egy pártot, 2014-ben ő lenne a miniszterelnök. Jó, ez így persze csúsztatás, de ettől még rögvalóság: az nt/nv oszlop erősebb a Fidesznél.A helyzet röhejesebb, mint bármi, amit valaha is…..
Megy a kormánypárti bréjnsztorming, oda meg vissza röpködnek a normális és a teljesen elmebeteg ötletek a határon túli magyarok szavazati jogáról. Látszik, hogy valamilyen módon szeretnék megadni nekik, de az is, hogy tartanak az ezzel járó ellenvéleményektől. Mert azt meglepő…..
Gulyásdemokrácia Megsértettek? 2011.01.19 13:37:00
Orbán Viktor szerint az EP-ben megsértették a magyar népet, amikor a kormányt diktatorikus hajlamokkal vádolták. Nem tudom, megkérdezte-e erről az egész magyar népet, én személy szerint mint a fent nevezett csoport egytízmilliomoda, a következő klasszikus politikai idézetet fűzném…..
Gulyásdemokrácia Kritikai hajlam 2011.01.17 22:10:00
És most beszélgessünk a médiáról.A médiáról, ami hírt adott arról a borzalomról, amit mellesleg saját szemeimmel is láthattam szombat éjjel - szerencsére nem bentről, csak a közelből átrohanva ismerőst keresni, mikor hallottuk, mi történt. Nem igazán kívánom másoknak ezt…..