Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sunil

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BB szerint 21. század ide vagy oda, töretlen a szedd magad-mozgalom sikere a Volánnál, ha a buszok aljába önként dobált csomagokról van szó. Lopásnál igyekeznek bután nézni, senki nem illetékes, hátha feladja naiv ügyfél a keresést:Az oldalukon már korábban megjelent…..
Subba Náksi és Brunner 2011.02.12 17:53:00
DJ Szövetség Facebook..
Az amerikaiakhoz képest a Viasat3 hazai nézői szerencsésnek mondhatják magukat, hiszen míg a jenkiknek egy hétbe telt, hogy letudjét a tévétörténelem első tripla crossoverét (azaz egy, három különböző sorozaton át húzódó, összefüggő történetét), nekik elég leülni a…..
Bolti tolvajok a lopás után pakolják az autójukba a lopott holmikat Budapesten, Kőbányán.  ..
Sunil 2010.03.06 11:13:38
@ghck: Pont erre gondoltam, ha tényleg lefilmeztem volna, akkor a fasznak takarnám ki a fejüket meg a rendszámot. Hagy lássa mindenki.
Szerintem is megrendezett.
De ezek az eszkimók mindenre képesek, szóval akár lehetnének ők is..
Le velük :D
Subba Jézus nem trendi 2010.02.11 10:00:00
Sunil 2010.02.11 11:48:08
@Lewyke: És kurva unalmas is:)
De sikerült megnézni, és nem bánom, mert tényleg jó film, csak lassú :)
Honnan tudni, hogy magyar vagy?Amikor több tejfölt használsz, mint ketchupot.Amikor a paprika legalább olyan fontos mint a só és bors.Amikor valamelyik rokonod Attila. Vagy József. Vagy János. Vagy László. Vagy István.Amikor szereted a Túró Rudit, de nem igazán tudod elmagyarázni a…..
"Rozi gazdája már napok óta olyan szájtokat nézegetett, amiken befogadásra váró macskák vannak. Még a méltán ismert és népszerű celebmacska oldalra is eljutott, de kiderült, hogy Bamba Iván már gazdára talált." "Csütörtök este, munkából hazafelé tartva,…..
Cukiság pólót nyert Moli és két macskája a nyár utolós vizes állat pályázatán. Gratulálunk! Most gondolkodunk valami következő pályázaton, egyelőre nem jutott eszünkbe még semmi.   ..
"Küldöm az egész sorozatot, a képek ellátva címmel - hát, azt hiszem, eléggé látszik rajta, mennyire nem lelkes előtte, és mennyire élvezi a végén, hogy túlvan rajta. Ő a mi családunk kis kutyaszerű képződménye, Stamesz" - írja Katy...
James a tudatos új lakó, aki nem hagyja hogy a szomszéd Reál Élelmiszerbolt tapintatlan raktárosai csak úgy kopácsoljanak hajnalonként, most bosszúból videókamerát és klaviatúrát ragadt. A többi lakót úgy látszik eddig nem zavarta, hogy a boltosok kalapáccsal nyitnak ablakot,…..
Csak gyorsan, mert drága a bit: a Lemmy-projekt egyelőre jegelve lett, mert az alany jelenlegi gazdája "csak be volt baszva és hülyéskedett" az örökbeadást illetően, egyem a kis szívét neki, kanállal. Sebaj, az udvaros populáció múlt héten gyarapodott három db…..
Vicces dokumentumot szivárogtatott ki a szeretgom.hu: régi kedvencünk, az esztergomi élményfürdő belső utasítását a dolgozóknak arról, hogy mit kell mondani, ha nincs melegvíz a zuhanyzóban. ..
Ugyan reklámcélú játék a Diplomátnekem – the game, súlyos vétek lenne kihagyni a blogból, hiszen központi témája a vizsgakerülés. Vagyis az, hogy miként lehet végigbukdácsolni egy felsőoktatási intézményen a lehető legkevesebb tanulással és legtöbb bulizással. Az…..
Pamutmacska régóta keresett egy olyan felsőt, amire végül a soroksári Auchan üzletsorán talált rá, 20 perccel a zárás előtt. Felpróbálni a záróra közelsége miatt már nem engedték neki, amin annyira kiakadt, hogy kérte a vásárlók könyvét. A következő történt velem ezen…..