Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pitekusz

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lázár Jánosnak nem csak rosszul esett, hogy a Mazsihisz nem fogadta szívesen a kormány gigantikus méretű történelmi hazugságait, de még ezt is találta mondani: a Mazsihisz ultimátuma (a Szabadság térre tervezett emlékmű ügyében) többekben aggodalmat kelt, és "nem befolyásolja…..
pitekusz 2014.02.26 03:45:12
@ariete: Hol van a zsidóknak országuk???
Vona Gábort és hű fegyverhordozóját, Pörzse Sándort a londoni belvárostól a Hyde Parkig űzték a brit antifasiszták, így végül a szélsőjobb kiváló hagyományait követve, vérbeli hordószónokként volt kénytelen megtartani kampánybeszédét. De vajon ez valóban beéégés…..
pitekusz 2014.01.28 21:17:02
@istvankah: Igazi zsidó humor...jót nevettem, mert másra nem jó!.:D
pitekusz 2014.01.28 21:21:41
@wallenberg8812: Gondolod, hogy a BBC nem a zsidók irányítják....ne légy naiv, mindenhol ott vannak, és mindent úgy kell csinálni ahogy ők akarják. A hazugsághoz, és az ármánykodáshoz náluk jobban egy nép sem ért!
pitekusz 2014.01.28 21:25:43
@samubigó: Bocsi, de Morvai nem zsidó, esetleg a volt férje, a Balló György..na az igen.
60 éves korában, mára virradóra elhunyt Várady Béla, a Vasas csatára, Európa ezüstcipős góllövője. Egyszer volt, hol nem volt... volt egyszer egy focisorozat a Vincenten. Ennek a sorozatnak a még nem publikált részeiben szerepel egy beszélgetés, amelyet 2010. júniusában, a…..
pitekusz 2014.01.24 21:38:25
@szempontpuska: Sosem szégyen tanulni, még 50 évesen sem, de az állításom fenntartom...sosem írták a nevét ipszilonnal, még ha eredetileg így is írják...azt hiszem, így helyes a hozzászólásom.
A nyakában konstans BAD, azaz rossz feliratú medált viselő VV Charlotte, született Aradi Sarolta nagy rössel és meglehetős élettapasztalattal érkezett érkezett a Való világba, 500 faszim volt, mondta, nem szégyellem. Nem is kell, a csapágycsomagolók sem szégyellik a munkadarabok…..
Egy szegedi papírboltos megunta, hogy egy igénytelen összefirkált falú panelház aljában van a boltja. Szó mi szó, tényleg elég randa volt ez a környezet a Retek utca és a Szilléri sugárút sakán - mint az fenn is látható. Bár én a Google Maps-en egy horogkeresztet sem látok,…..
Pontosabban 623.8 millió plusz áfa. Ennyiért hülyítenek a saját adódból. És azt is szarul.   Nettó 623,8 millió – áfával csaknem 800 millió – forintba került a „Magyarország jobban teljesít” kampány – közölte egy képviselő írásbeli kérdésére…..
pitekusz 2014.01.05 21:58:57
@dos passos: Tudod, igazából én lesz@rom, hogy a kormánynak mitől rossz a lelkiismerete, vagy, hogy kit akar megtéveszteni, de!..amíg a kórházakba a betegeknek kell vinni a klozetpapírt, hogy ki tudják törölni a seggüket, meg kötszert, meg mit tudom én mit, arról nem is beszélve, hogy a pénzhiányra fogják a várólisták hosszúságát, vagyis akkor mehetek majd ctre, ha már megdöglöttem, és még sorolhatnék pénzhiányos területeket / nem teszem, mert biztos vagyok benne, te is tudsz mondani egy halommal / akkor nekem addig, és utánna se!! holokausztozzanak 6 milliárdért, meg propagáljanak 800 millióért!
pitekusz 2014.01.07 00:06:52
@Dexter007: Mi van picim, kiengedtek a zárt osztályról, és nem kaptál elég nyugtatót..:D. Remélem,miközben fröcsög a szádon keresztül a szar, azért jutsz némi levegőhöz...bár az sem baj, ha nem. Tudod, ennyien csak elleszünk egy ilyen szarkupac nélkül! Ja, és még valami...vigyázz a kis farkincádra nehogy megsérüljön, tudod....bőrhiányos.:D
Előző albérletem egy volt orosz tiszti lakásban volt, a ház előtt pedig egy furcsa vasdarab volt a földbe süllyesztve. Különös, hogy így meghagyták, mert már már senki sem használta. Egyes darabjait, ha akarják, sem tudták volna, mert már beleaszfaltozták nagy részüket a…..