Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tomato

17 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre saját kézből tudok tapasztalatokat átnyújtani a közönség számára a 2.1-es update-ről. Az elején leszögezném, hogy végig a T-mobilos verzió MoDaCo-s moddingjáról van szó, és nem a Pulse Mini ROMjának portolt verziójáról.A telepítés nagyon egyszerű volt. Feltettem a…..
tomato 2010.08.04 20:38:34
@Eszti1222: Szia! Készítesz egy üres képet, fehér vagy fekete háttérrel, ami sokkal nagyobb felbontású a képednél, és ráteszed a képed a közepére. Elmented, és ráteszed telefonra. Én is ezt csináltam. De az is jó, ha "rácrop"-olod a háttérre a képedet, úgy szerintem jobb is.
tomato 2010.10.08 20:47:52
www.modaco.com

Itt nézz körbe. Leírni nem fogom ismét, mert ugyanazt mondanám el, amit eddig leírtam ide is.
tomato 2011.01.01 13:15:17
@kevan: Szia! Nem használom a hangvezérlést, így ebben sajnos nem tudok segíteni. :/ Igazából már nem foglalkozom túlzottan a témával, mert egy kicsit megutáltam szegény telefont. Előjöttek kisebb-nagyobb hibák, ami miatt azon morfondírozom, hogy lecserélem.
no emisszió Kocsmaszint 2010.12.29 09:35:34
Vannak hagyományai a magyar közlekedéstörténetben annak, hogy kocsmákban kell jegyet venni tömegközlekedési eszközökre. Gondoljunk csak a postakocsi-állomásokkal egybenőtt csárdákra, vagy a régi evezős, vitorlás balatoni révkompok kikötőiben üzemelő becsületsüllyesztőkre,…..
tomato 2010.12.29 15:37:58
@mecséri: Megnyugtatlak, bérlettel járok, és nem szokásom bliccelni, csak másoktól hallottam ezt a kiskaput, akik szintén ezen a vonalon ingáznak.
tomato 2010.12.29 16:53:15
@gergo1000: Valóban, a "messziről jött ember azt mond, amit akar" elve alapján akár jómagam is a bliccelők közé tartozhatnék, de nem. Viszont te meg megtanulhatnád, hogy az általánosítás nem egy jó dolog.
Ismét rendhagyó BuheraSörözés leszervezésébe vágjuk a fejszénket: ezúttal a szokásos dínomdánom helyett egy igazi konstruktív találkozó összehozásában kérném a segítségeteket. A cél, hogy a 31 "hacker challenge" oldal eredményeit összesítő WeChall.net-en egy…..
Csak ilyen költői stílusban kérdem én:A Szigeten kapható metapay kártya, ami RFID alapú, vajon támadható, buherálható? Elvileg nem tartalmaz, csak azonosítót, de azt is el lehet csórni könnyedén, amit utána meg lehetne hamisítani és egy másik ember azonosítójával is…..
Egyéni ROM használata, telepítése, ajánlott beállítások Sokan szeretik buherálni a telefonjukat. Bár ezek a műveletek általában a garancia elvesztésével járnak, sokan mégis belefognak, mert ezekkel a kis modokkal gyorsabbá tehetik telefonjaik működését, szebb menüt…..
tomato 2010.06.02 18:14:10
@Midland: Csináltál wipe-ot recovery módban? Lehetséges, hogy kelleni fog. Azt hiszem úgy kell belépni recovery módba, hogy a menü és a piros gombot lenyomva tartva bekapcsolod a telefont.
Egy kis ez meg amaz AKG K324P 2010.06.02 12:35:00
Ismét egy AKG-ról fogok írni. Úgy látszik, egyre jobban húz a szívem a márka után, mert ez már a negyedik AKG hangkeltő eszközöm, amit eddig vásároltam. Csomagolás:Egy aprócska kis dobozban kaptam meg, ami tartalmaz három különböző fülgumit, egy kis tokot, egy műanyag…..
Végre itt a T-mobile hivatalos 2.1 frissítése is! Most végre mindenki letöltheti és frissíthet rendesen. Íme a link:Frissítés Szerk: Ez a Pulse Mini 2.1-es romja, de valószínűleg tévedésből van feltöltve, mivel a Mini eredetileg is ezzel a rom-mal érkezik, így minden…..
Megkaptam az engedélyt a videó birtokosától, így íme egy működés közbeni videó a 2.1-ről!  ..
Remélem elsőként jelethetem be Magyarországon, de Paul-ék összehozták a kettőpontegyes' ROM-ot Pulse-ra. :) Nem is csépelem a szót, íme a link:LETÖLTÉSKissé még bugos, de már a 2.1-ről van szó! Pár nap, hét és normálisan összehozzák Paul-ék a ROM-ot és jól használható…..
Egy kis ez meg amaz Vásárlók 2010.05.11 00:00:00
Vannak intelligensek, vannak pofátlanok, vannak kedvesek, vannak ismerősök. Sok különböző vásárlóval találkozom. Van, aki nem tud dönteni, van aki egyből mondja mit szeretne. Vannak törzsvendégek is, akiknek már automatikusan azt adom, amit szeret, mert már tudom mik a kedvencei. De…..
Újabb Pulse cikk, egy idegesítő, ámde nem túl veszélyes bug-ról.A történet a következő. Adott egy Pulse, 1.7-es verziójú (nem az Androidé 1.7, hanem a ROM-é) MoDaCo ROM-mal. Bedugom a fülhallgatót, elindítom a "videos" nevű videólejátszó programot, kiválasztom a…..
Egy kis ez meg amaz "Egyperces" 2010.04.05 22:29:00
Vajon miért van az, hogy az emberek jó része egy ingyenes ajánlatért szinte minden személyes adatát képes megadni egy jó üzletnek álcázott oldalon? Borzasztó, hogy mennyien bedőlnek annak is, hogy egy 'IQ teszt" elvégzéséért, -ami amúgy heti 3000 forintba kerül- egy Nokia…..
tomato 2010.04.13 19:53:03
@Stauffenberg: De legalább jár vigaszdíj. :D
Ez már a harmadi Pulse-os bejegyzésem, ami most rövid lesz, de tanulságos. Sokak, főleg külföldiek panaszkodtak arra, hogy a bejövő hívásnál nem írja ki a hívófél számát, még ha az engedélyezve is van. Aki Google-ön rákeresett a problémára, láthatja, hogy sokaknak meggyűlt…..
BuheraBlog Titkos üzenet 2010.03.25 01:00:53
...száll a széllel, és csak az nem olvassa el,  aki nem akarja. CodeRed írta ezt az iWiW-ről:Az üzenetek menüben nyiss meg egy tetszőleges üzenetet, majd a böngésző címsorában az url végén a messageID átírásával bárki üzenete elolvasható. :]Az a nagyon durva, hogy…..
Egy kis ez meg amaz Fogd és vidd 2010.03.24 20:56:00
Nem, ez nem egy hipermarket akciófogása. Ez az én kis magánakcióm. Amikor már ilyen annyira jó az idő, hogy tudok szájon keresztül levegőt venni torokgyulladás nélkül futás közben, akkor kimegyek futni. Eddig csak egy mp3 lejátszót vittem magammal, de úgy döntöttem, hogy…..
Egy kis ez meg amaz Kínai 2010.03.23 16:42:00
A kínai szóról sokminden eszünkbe juthat. A gagyi műszaki cikkek, piac, másolt ruhák, parfümök...stb. Nekem ma az étel jutott eszembe. Gondoltam, hogy főzök valami kínai beütésű ételt. Mivel jómagam is egyetemista vagyok, így szeretek olcsón főzni. Nos, ez az étel baromi…..
Szóval erre az mp3 lejátszóra esett a választásom. Körülnéztem elég sok helyen, és először nem is ezt -főleg nem ennyiért- akartam vásárolni. Először egy Sandisk Sansa Clip+ -ra fájt a fogam, de az nem volt kapható szinte sehol, ahol meg kapható volt, onnan meg a sok…..
Egy kis ez meg amaz AKG 172 HD 2010.03.22 10:09:00
Szóljék hát a következő teszt egy kicsit komolyabb kategóriát képviselő fejhallgatóról, az AKG K172HD-ről.Ez a kis fejhallgató Ausztirában készült és nagyon jó minősége van. Számomra ránézésre elég hatalmasnak tűnt, de kézhez vétele után egyből kisebbnek látszott.…..
Felkonferálás: Tudom, hogy már tele az internet tesztekkel, de szerintem ahány felhasználó, annyi igény és ezáltal annyiféle nézőpont. Próbálom érdekesre írni a tesztet az eddig összeszedett tapasztalataim alapján. Pár dolgot biztosan ki fogok felejteni, vagy még nem…..
Egy kis ez meg amaz Nyitás 2010.03.19 22:47:55
Hali!Megnyitom a kis blogom, ahova mindenfélét felteszek majd, ami épp eszembe jut. Éppen ezért nem nagyon akarom bekategorizálni, mert ez egy nagyon vegyes tartalmú blog lesz...
BuheraBlog Hacktivity 2010 2010.03.17 08:00:00
A hivatalos bejelentésből: Örömmel jelentjük be, hogy elkezdődtek az idei konferenicával kapcsolatos munkálatok. Ami már biztos: - Időpont: 2010. szeptember 18-19. - Helyszín: Dürer Kert Bővebben: http://hacktivity.hu/portal/hacktivity2010/idopont_helyszin Valamint elkészült az…..
BuheraBlog Operation Titstorm 2010.02.10 11:34:02
A 4chan lelkes katonái hadat üzentek az Ausztrál kormány által bevezetni kívánt internetcenzúrának, és kiterjedt DDoS támadást indítottak a szigetország kormányhivatalai ellen. Az akció során a szokásos, webszerverek ellen irányuló túlterheléses támadásokon kívül névtelen…..
BuheraBlog Nyilvánosház 2009.12.22 16:50:00
Jó ideje tervezem kiposztolni qgeh levelét, ami egy hihetetlenül csúnya problémára hívja fel a figyelmet egy "felnőtt tartalmakat" szolgáltató weboldallal kapcsolatban. Mivel jóval több mint egy hete felvettem a kapcsolatot az érintettekkel, úgy érzem, hogy most már eljött…..
BuheraBlog BKV - rájátszás 2009.12.16 03:20:00
Egyik kedves régi olvasóm a múltkori BKV-s poszton felbuzdulva elkezdte nézegetni az elméletileg mostanában élesedő új BKV weboldal háza táját. Már többször megállapíthattuk (és ezt jól jegyezze meg mindenki!), kár túlkombinálni a dolgokat - ezesetben pl. ott figyelt egy ostoba…..
 B3nsz4 küldte, ajánlanám az ismeretlen üzemeltetők figyelmébe:http://pastebin.com/f219956a5Csak gondoltam szólok.. hogy vigyázzon a nép a hazai warez oldalakkal.. hisz nem nehéz lementeni az adatbázisukat.. és a legtöbb IPB alapú warez külön menti a jelszót.. nem csak…..