Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mindenkijobbra...

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Külföldi játékosaink utolsó lehetőséget kapnak a bizonyításra ezen a héten. Légiósaink kudarcot vallottak, emiatt nem sikerült jól szerepelnünk a Kontinentális Kupán, értékelte Pék György UTE-vezetőedző az előző hétvégét. Pihenésre nincs idő, szerdán hat órakor máris…..
mindenkijobbra... 2009.10.28 19:11:06
@vaze: Igazad lehet 3-2, Sikorcin második aszisztja :-)
mindenkijobbra... 2009.10.28 19:26:47
@vaze: 4-2 és újabb pontok a légisoktól... Holnap Pék lenyilatkozhatja hogy ha ezentúl nem nyernek minden meccset 3 góllal, kkor az egész csapat ki van rúgva... Talán az is bejöne :D
Szeretnénk a játékunk alapritmusát felgyorsítani, és a régóta problémát jelentő sok kiállítás számát csökkenteni, mondta blogunknak Énekes Lajos edző. A Sapa Fehérvár AV 19 az EBEL újoncát, a Medvescak Zagrebet fogadja a péntek esti tévés mérkőzésen. Ha nyer a magyar…..
mindenkijobbra... 2009.10.02 13:12:22
Hétfőn lezárult egy korszak – a második világháború óta vitathatatlanul a legsikeresebb – a magyar jégkorong történetében. Távozott a sikerek kulcsfigurája, az ember, akinek a jégkorong-társadalom örök hálával tartozik, ha másért nem, mert vezetésével elhitette a…..
A Vasas Bp. Stars és a Trebisov különös körülmények között véget ért felkészülési meccséről prózában már beszámoltunk, de ezúttal többet is tudunk nyújtani. Van egy jó kis videónk, meccsjelenetekkel, gólokkal, pofonokkal és nyilatkozatokkal. Kattintsanak. ..
mindenkijobbra... 2009.09.02 20:29:19
@Lilu17: De ettől még tartom, hogy a pályáról levonulás szimpla hiszti volt.
mindenkijobbra... 2009.09.02 20:41:32
@Hokifan2254: A tavalyi statisztikák alapján Kangyalnak az obI alapszakaszban 8 db, a rájátszásban 4 db kisbüntetése volt összesen (Nagyobb büntit nem kapott). A MOL-liga összes meccseén is egyetlen egyszer kapott véglegest és egyszer 10 percet. Hát nem tudom... Nagyon utálhatod, ha ennyire megjegyzted ezeket, mindenesetre ezek nem arra utalnak hogy nagyon durva játékos lenne...
mindenkijobbra... 2009.09.03 08:36:05
@canadien: Teljesen egyetértek! Sokan megirigyelhetnék az erőnlétét.
@Hokifan2254: persze-persze :-)
A Fejér Megyei Hírlapra hivatkozva jelezték olvasóink, Hegyi Ádám nem az Alba Volánban folytatja pályafutását. Sokan érdeklődtek, mi igaz ebből, végére jártunk. Megírjuk még, hogy mely három csapat vesz részt az Ocskay Gábor-emléktornán szeptemberben. A magát a válogatott…..
mindenkijobbra... 2009.06.23 17:51:06
@KCs: Akkor a Volán lapján is kár volt megjelentetni nem?
Annyi biztos, nem akarok jékorong nélkül maradni, mondta a blogunknak Csató Kovács Imre, a HC Csíkszereda egyik legnagyobb szponzora, aki a hírek szerint magánszemélyként 150 ezer euróval támogatta a csíki csapatot a szezonban. Nem titkolja, több játékos, köztük Mihály…..
mindenkijobbra... 2009.05.22 12:16:24
@Szanee: Esetleg mindkettő... :-)
A világbajnokságra 8 védővel és 14 csatárral megyünk, ez a legvalószínűbb változat, mondta blogunknak Énekes Lajos. A válogatott edzője az eddigi felkészülési mérkőzések tapasztalatait értékelve kifejtette: nagy pozitívum, hogy a védekezés kezd összeállni.…..
mindenkijobbra... 2009.04.08 16:39:56
@Jobagio: Kincses, Németh, Haszonits
Az ifjúsági bajnokság aranyérmeséről szóló cikkünk élesítése előtt kaptuk a hírt: az Alba Volán megóvja a döntő negyedik mérkőzését. A Dunaferr másodszor követte el ugyanazt az adminsztrációs hibát: olyan játékost játszatott, aki nem szerepelt a jegyzőkönyvben.…..
A nagy jövés-menés közben két meccset játszottak az NHL 145. játéknapján. A Colorado hatodszor is kikapott, 11 pontra van a playofftól. Fontos meccset nyert otthon a Buffalo. Patrick Lalime 38 lövést fogott a Buffalo kapujában, a Sabres legyőzte a Montrealt, így egy pontra…..
Pörög az online hokivilág, alig adtunk hírt az Icezone indulásáról, máris megtudtuk – szemfüles olvasóink mellett az illetékesek is jelezték –, megújult a Budapest Stars honlapja. Az új nekünk nagyon tetszik, jól strukturáltnak és informatívnak látjuk, reméljük, a…..
mindenkijobbra... 2009.03.02 10:49:56
@OliBLOOD: Miért ne lehetne ott Kangyal? Nem azt írták oda, hogy Mi vagyunk a jövő... ;-)
A legkevésbé sem mondhatni, hogy sokat foglalkoztunk volna az elmúlt másfél évben a női jégkoronggal, most megpróbálunk köszörülni keveset a csorbán. A fejleménynek két apropója van. Az egyik, hogy véget ért az országos bajnokság, az UTE Marilyn a döntő második mérkőzésén…..
mindenkijobbra... 2009.02.22 14:27:38
Kedves hozzászólók!
20 éves egyetemista vagyok, heti 3-4 alkalommal járok hokizni - nem csak női csapatokkal.
Mióta játszom (4 éve), legalább 40-50 jégkorongozó lánnyal/asszonnyal ismerkedtem meg, 8-tól 35 éves korig, és jelentem, ezek mindegyike normális életet él, iskolába jár, dolgozik vagy gyermeket nevel. (Van, aki mindhárom területen helytáll.)
Nem értem, miért nem lehet elfogadni, hogy ezeknek a lányoknak/nőknek a jégkorong jelenti a szórakozást, a kikapcsolódást, ez okoz nekünk örömet.
Természetesen a játék hevében nálunk is előfordulnak szabálytalanságok, csúnya megmozdulások, sportszerűtlenségek, kiállítások, hiszen mindez hozzátartozik a játékhoz. Ám úgy gondolom, hogy ezt nem szabad egyik csapatra sem kihegyezni. (Hasek70 hozzászólásából is kiderül, hogy a büntilista első 15 helyén mind a 6 jelenleg bajnokságba benevezett csapat képviselteti magát legalább egy emberrel!)
Úgy hiszem, a nők nagy részét nem az hajtja, hogy a pályán vadállattá váljon, és megmutassa, van ő is olyan jó bunyós, mint David Vychodil. (nem vagyok DAB-gyűlölő, csak jelenleg tudtommal ő vezeti a statisztikát... :-) ) Egyszerűen csak jó egy csapathoz tartozni,együtt izzadni az edzésen, együtt örülni egy szépen meghúzott cselnek, egy gyönyörű vagy éppen szerencsés gólnak, együtt bosszankodni egy vereség után, és együtt harcolni azért, hogy legközelebb mi nyerjük meg az összecsapást. (huh ez durván terjengős lett, bocsi :-))
Számomra egyébként külön élmény, amikor fiúkkal játszhatok, ezt szerencsére több csapatnál is megtehetem, igyekszem köztük is megállni a helyem!

Remélem, hogy írásom kicsit segít más szemmel nézni ránk, női hokisokra!
mindenkijobbra... 2009.02.22 14:40:34
@Balna1969: bocs fiúk, nem hiszem, hogy ismerjük egymást :-)
Horváth András felépült, itt van velünk, játszik a Villach ellen – kezdte Énekes Lajos, az Alba Volán edzője a 2009. év első EBEL-mérkőzése előtti helyzetismertetést. Kiderült, mégsem hátvéd maradt ki a keretből, és van egy beteg is a csapatban."Nem tudunk teljes…..
mindenkijobbra... 2009.01.02 21:19:12