Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Legényanya

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Frei Tamás mindig szolgáltat muníciót a Comment:com gépfegyverébe. Egy hónapot kellett várjunk libériai dossziéjának folytatására, de megérte. A Riporter ezúttal két félbevágott, ropogós, önkéntesekről szóló buci közé rejtette el a büdösséget jó sok chilivel…..
Ha sietünk, még elérjük az Önök kérték különkiadását, amelyben ma Rátonyi Róbert felvételeiből válogattak a szerkesztők. Ultrabrutál retró, csak elkötelezetteknek (m1, 19:40). Egyébként meg ma lesz miből válogatni. Itt van például a Ne szólj száj!, ami azért jó…..
comment:com Lesznek-e zavargások? 2007.03.14 09:00:00
Reménykedjünk, hogy a rendőri, meg egyéb vezetők is figyelik a bulvármédiát, mert az asztrológusoktól mindent megtudhatunk tizenötödikéről. A Mokka asztrológusa szerint például nem lesz semmi akkor, hogy ha teli hassal és kialudva megyünk ki az utcára. Szóval, ha egész éjjel…..
Kérem szépen ennek az epizódnak már tanulsága is van: ha valaki a gimi bikájával a tábortűz mellett hetyeg, azt vagy megdugják, vagy megölik. Persze ha halhatatlan, akkor menten más a leányzó fekvése (muhaha). Hiro az előző rész végén összeszorította a száját, és…..
Lehet régi a cucc, de örök érvényű: Szintiboy és kedves édesanyja, Ilonka a Barátok közt főcímzenéjét adja elő Balázs beszélgetős műsorában. Én koncerten is voltam, ott még Guns 'n' Rosest is nyom a páros, az úri közönség pedig táncol...
comment:com Az RTL alázza a Tv2-t 2007.03.06 11:12:56
„Szombat este elég nagy szemeket meresztettem, főleg amikor pl. egy nyakig tetovált hatvanéves rockzenészre sztreccsruhát húzni szerintem valami aberráció lehet. De mindegy, jobban tudja Ő, hogy mit vállal be, meg a producer/ötletgazda/akármi, hogy mit fognak az emberek megnézni.…..
Még meg sem száradt a tinta az egykori machesteri tinisztár szerződésén, és szinte fel sem állt az újabb dollármilliós reklámszerződéseket lezsírozó tárgyalások végén, a kedves nej, (született Posh Spice) már meg is kötött egy másik bizniszt, mégpedig az NBC-vel. Nem kell…..
A sorozat egyik legszerethetőbb, és ezáltal hamar közönségkedvenccé váló karakterét Hiro Nakamurának hívják (beszélő név: a "Hiro" kiejtve hajaz a "hero" azaz hős szóra), japán a drága, geek képregénygyűjtő, és nagyon jó kis képesség birtokában van,…..
Sváby András: Kedves János, most döntenie kell: a negyedmillió vagy a falka? Melyiket választja? János: Háát, Sváby úl, azt hiszem, inkább a falkamat, ha nem plobléma...
Legényanya 2007.03.01 13:24:02
Mindenképpen az AXN műsorával kezdjük a ma esti kalandot, Madonna jobbik fele, azaz Guy Richie rendező első filmje a maga műfajában (vicces angol film iszonyú jó karakterekkel és beszólásokkal) hibátlanra sikeredett, a címe A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső, és az…..
Nem igazi premier ez persze, hiszen Grissomék testvérsorozata már évek óta megy a Viasat műsorán, de országos kereskedelmi adón csak most lesz látható, és persze előlről kezdve, ahogy kell, az új évadért továbbra is a Viasatra kell kapcsolgatni. Sebaj, eddig nem nagyon néztük…..
Körülbelül tizenhatmillió forintott kell fizetnie Gundel Takács Gábornak, amiért megszegte a Tv2-vel kötött szerződését. A kötbér mellett, évek óta folyosított fizetése egy részét is vissza kell fizetnie. Az MTV hivatalososan elzárkózott attól, hogy átvállalja a…..
Isten látja lelkemet, nem úgy ültem le a képernyő elé múlt péntek este kilenckor, hogy most egy kurva szar műsot fogok látni, amit majd rommá cinkelek, és jól megmondom, hogy milyen ótvarosan izzadságszagú az egész, de amikor megláttam a megasztárosokat, tudtam, hogy a Tv2-től…..
Az, hogy mi, hivatásos tévéfüggők pattogunk, egy dolog, de az már valamit jelez, ha Liptai Claudia is ki van akadva, amikor a szerkesztők tök fölöslegesen hívnak be egy őrültet a stúdióba. Ez még a múlt heti Mokka egyik adásában történt, és úgy volt beharangozva,…..
Most, hogy negyvennyolc év után véget ér, biztos kétségbeestek a forgatókönyvírók, hogy mégis hogyan lehetne elvarrni minden szálat, hogyan kéne elköszönni minden szereplőtől. Gyorsan ötleteltünk, írtunk pár végkifejletet, és a magunk nagyon kezdetleges eszközeivel és…..