Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Enna

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap lezárult a Marimekko for Avon játék, sikerült a nyertest is megállapítani (természetesen ezúttal is a random.org volt a segítségemre). A szerencsés pedig Enna becenevű kedves olvasóm, akinek ezúton is gratulálok!Aki most nem nyert, az se keseredjen el - hanem például…..
Valaki elmagyarázhatná a megújulással próbálkozó Pamela Andersonnak, hogy attól, hogy felvesz egy kinyúlt-kifakult pólót meg egy szandált, még nem lesz felöltözve... Arról, hogy mennyire előnytelen neki ez a gönc, nem is beszélve.Gemma Artertonnal sem vagyok elégedett. Cuki az…..
Miután épp törülközőben üldögélek a gép előtt, egy kellemes fürdőt követően, felmerült bennem a kérdés: melyik a jobb, fürdeni vagy zuhanyozni? Pontosabban, melyiket "csináljátok" gyakrabban?Én itthon gyakrabban fürdök, egyszerűen, mert kényelmesebb…..
Nagyon bírom a sztárokról készült régi képeket, amikor még egyáltalán nem voltak híresek, és a szemükben még a remény csillogott, nem pedig a szemcsepp (hogy eltűntesse a kialvatlanság meg a drogok nyomait...). Ezúttal az US Weekly készített galériát régi iskolai…..
Pamela Andersonnál erőteljes haladás, hogy semmije nem lóg ki a ruhából (kivételesen), ennek ellenére még mindig a a véleményem róla, hogy túlzásba viszi a dögösséget, némi decens elegancia, zártabb ruhák, kevésbé fényes anyag és feltűzött haj talán jobban állna…..
Csecsebecse Melyik a menő - Fergie 2009.03.14 15:04:20
A Black Eyed Peas énekesnője a napokban jelent meg új, sötétbarna és egyenes frizurájával először. Nos... Szerintem csak még jobban erősíti az arcának az agresszív vonásait, és öregíti is. Valahol Morticia Addams és Priscilla Presley között tudnám elhelyezni, de egyik sem…..
A magyar származású ""jelenség" levágatta hosszú tincseit, és egy olasz tévéműsorban már rövidebb - gondolom, fiatalosabbnak szánt - frizurával jelent meg. Nem is fokozom tovább, mindenki döntse el, melyik áll jobban Staller Ilonának.   ..
Enna 2009.03.14 12:55:49
Csecsebecse Like a schoolgirl... 2009.03.11 18:29:00
Egészen biztos, hogy Madonnának ötvenévesen így kell öltözködnie? Persze, megfelelő az alakja hozzá, de lehetne benne egy kicsit több büszkeség... és szerintem a lánya, Lourdes sem örül annak, ha a mami kifosztja a szekrényét...(mentségére legyen mondva, hogy purimi…..
Eléggé nyitottnak, elfogadónak tartom magamat, ami a tervezőket illeti, de ezzel a Kenzo szandállal nem tudok kibékülni, pedig napok óta próbálok. A sarokrésze gyönyörű, de az elejéről csak a kismama-nyanya-munkásnő cipőkre tudok asszociálni. ..
Csecsebecse The Oscars! Lájv... 2009.02.23 06:00:00
Úgy döntöttem, fennmaradok, amíg bírok, és azonnal blogba öntöm, amit látok :-D Remélem, sikerül.Így talán nem csúszok el annyira a ruhákkal sem (mint ahogy szoktam...) - igaz, ez azzal jár együtt, hogy csak fokozatosan kerülnek fel a képek, ahogy megjelennek azok a neten.Bár…..
Nem áll szándékomban pletykablogba átmenni, de Angelina Jolie és Brad Pitt két "legfrissebb" gyermeke - a nyáron született Vivi és Knox - annyira édes, és annyira hasonlít a mamára ill. a papára (de leginkább a most két és fél éves Shiloh babakori képeire...), hogy nem…..
Nem friss a kép, de Shakira ebben az élénk smaragdzöld (fűzöld?) Oscar de la Renta ruhában egyszerűen csodás. Igaz, a haja meg a sminkje nekem lehetne egy kicsit elegánsabb, de a ruha miatt mégis közelebb van a tökéleteshez, mint a közepeshez.9/10 ..
A hétvégén "családoztunk", és - az életemben hamarosan bekövetkező változások következményeként - a szokásonál is többet beszélgettem anyuval és a mostohaanyámmal is (na ja, akinek kettő van...). És bár nem tértünk ki külön erre a témára, volt róla szó, és…..
Ok, akkor nyugodt szívvel bevallhatom, máris sikerült megunnom az Obamák körüli felhajtást - annak ellenére, hogy biztos, hogy néhány napig, amíg tartanak a "mézeshetek", minden velük lesz tele. Természetesen továbbra is kíváncsi vagyok Michelle Obama öltözködésére,…..
Csecsebecse Találós kérdés 2009.01.08 21:15:26
Ki van a fotón? :-) ..