Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Schulteisz, az ikrek

0 bejegyzést írt és 107 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi ügyben, azon kívül, hogy nagyszerű példa arra, hogyan nem szabad pénzt kölcsönözni, van egy sajátos csavar is: a csaló nevében az ügyvéd levelez, aki állítólag nem jogosult a képviseletre. Kedves Zugügyvéd, Elég elkeserítő, hová visz a jóhiszeműség,…..
Pzs gyógymasszőrnek készült, bár a tanfolyam végére az ő stressztől terhes vállát is átgyúrhatta volna valaki. A Mátrix Oktatási Stúdió nem nagyon számolt ugyanis a hallgatók alapvető igényeivel - fűtés, korszerű és használható segédeszközök a tanuláshoz -, a tanfolyam…..
Habzó szájjal ordibálva lökdösték ki Liviát és párját az Álommester Team termékbemutatótúrájáról, amikor megpróbálták nem átvenni egy kisebb összeg befizetése esetén kedvezményes vásárlásról szóló nyereménykupont. A Budapesti Békéltető Testület néhány…..
Bizonyára senkinek sem kell bemutatnom azt az érzést, amikor a karácsonyi bevásárlás, nyüzsgés kezd egyre fojtóbbá és idegesítőbbé válni, amikor már fel sem vesszük, hogy valaki ismét rálépett sarkunkra, nekicsapta a csomagolt, műanyag teherautót a könyökünknek, hogy…..
Praxis 16 óra étlen, szomjan 2010.09.21 06:00:00
Örülök, hogy megtaláltam ezt az oldalt, és elmondhatom a felháborodásomat, remélve, hogy talán eljut az illetékesekhez és képesek lesznek átgondoltabban végezni a munkájukat. 3 éves kisfiamat múlt szerdán műtötték fitymaszűkülettel, amire reggel 7-8 között kellett…..
Egyre nagyobb problémákat okoznak a hitellel terhelt lakások örökösödési ügyei, főleg ha lakottan öröklik meg az örökösök. És számos joggal kapcsolatos félreértés is kering ezen ügyek körül.T. Zugügyvéd!Hárman örököltük meg Édesanyánk házát. Az ingatlan nem…..
Sziasztok! Az alábbiakban írok egy sztorit arról, miként húzza csőbe álláskeresők tömegét egy ismert óriásvállalat. A történet ott kezdődik, hogy érettségivel, középfokú nyelvvizsgával (és egy be nem fejezett OKJ tanfolyammal) a zsebemben egy éve úgy gondoltam, állást…..
Schulteisz, az ikrek 2010.06.04 20:47:21
@Animacs: Zabálni kell, éhesen nem bírják! Pihenni sem árt egy kicsit!
Én is voltam segédmunkás tanuló koromban nyaranta, tudom, hogy milyen munka!
Schulteisz, az ikrek 2010.06.04 21:11:35
@Animacs: Az a felfogás az építőiparban a minőség rovására menne esetleg, nem kockáztatok!
Schulteisz, az ikrek 2010.06.04 21:19:56
@tff: 254 ezer, de nem jönnek, táppénzre mennek, munkaruhát, védőeszközöket veszek, a tavalyi átlag ennyire jön ki! A gépekről, autókról nem is beszélve!
Sziasztok!   Az egyik kollégám helyzetét szeretném megosztani veletek. Viszonylag jólmenő vidéki étterem, együtt kezdtünk két és fél évvel ezelőtt. Fizetés átlagos, talán kicsit még jobb is, munka fárasztó, de én speciel szeretem. A tulajdonos rendszeresen bejár…..
Schulteisz, az ikrek 2010.05.20 21:26:41
@DonLover: Te, soha nem tolod meg az asszony pukkantóját?
Mert akkor neked is barna csíkos a makkod pereme, a buzikat meg nem azért kell utálni, mert barna a körmük, hanem mert buzik, köcsögök, fartúrók, egyszerűen genetikai selejtek!
Schulteisz, az ikrek 2010.05.20 21:44:53
@DonLover: Kérdeztelek f@szparaszt!
Schulteisz, az ikrek 2010.05.20 21:54:17
@DonLover: Mi van csicskageci, miért kussolsz?
Erre válaszolj, rovott múltú!
 Kedves blog!   29 éves vagyok és van egy 6 éves lányom , akit egyedül próbálok nevelni.Párom problémák közepén elhagyott... 2009 januárban kirúgtak a munkahelyemről, mert nem tetszett a fönöknek hogy a “gyerek matt” csak állandó délelőtti munkát tudok…..
Tisztelt MHTerror! Megpróbálom röviden és tömören összefoglalni. Közalkalmazott szakkönyvtárosként dolgozom egy fővárosi nagy kórházban, az intézmény a Fővárosi Önkormányzat felügyelete ill. fenntartása alatt működik. Az állást könyvtárosként vállaltam egy 2 termet…..
Schulteisz, az ikrek 2010.05.03 18:04:14
Praxis Egy évig szenvedett 2010.05.02 09:23:00
Tisztelt Praxis Blog!A következő történet a húgommal esett meg.Pont egy éve sportolás közben megsérült a hugica lába. Fájlalta a bokáját, de méginkább a térdét. Pár nap pihentetés után világossá vált, hogy valami nincs rendben, ugyanis még mindig nem tudott ráállni a jobb…..
Schulteisz, az ikrek 2010.05.02 20:02:47
@nagylalo:
Nekem Hangodynál 5 éve 200 ezer volt,1 napi ellátás, a műtét, és fél évig kontroll foglaltatott az árban,azóta semmi gondom! A minőséget meg kell fizetni!!!
Schulteisz, az ikrek 2010.05.02 20:10:45
@adamantium:
Valamikor Halast is dicsőítették, meg a Berkest, aztán a nagy számok törvénye alapján beesett pár műhiba! Ök is 1000 körül jártak! :-(
Sziasztok! Egy nagy cégnél dolgozom, jelenleg még határozott idejű a munkaszerződésem. Elvileg 2 hét múlva határozatlanon leszek már. A véglegesítésem még mindenképp megvárom, de utána szeretném, hogy terhes is legyek. Viszont nagyon félek, hogy találnak valamilyen indokot,…..
Hát az alábbi ügyben nem sok  esélyt lát a Zugügyvéd, ha eltelt az öt év, de az a körülmény, hogy a biztosító fizetett, elvileg nem zárja ki, hogy a különbözetre kártérítési igényt terjesszen elő.Kedves Zugügyvéd,nagyjából öt évvel ezelőtt Budapesten autózva…..
Sziasztok! Szlovákiai vagyok, ide járok egyetemre, nincs itt TAJ kártyám, mert ha beteg voltam, haza mentem, otthon fizeti nekem az állam a tébét. Most nálam is úgy esett a dolog, hogy kellett volna a sürgősségi fogamzásgátlás, hazamenni a vizsgaidőszak közepén nem volt időm,…..
Praxis este hétig várattak 2010.04.05 13:38:00
Tisztelt Praxis!Sajnos nekem is van rossz tapasztalatom az egészségüggyel kapcsolatban. Tinédzser koromban volt egy balesetem, melyből adódóan kialakult egy cisztám. Mint bármely valamit magára adó nő, én is magánrendelőbe jártam nőgyógyászati szűrésekre- gondolván, hogy ott…..
Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.   A részletekért kattints ide Tavaszi hirdetési akció a Munkahelyi Terror blogon.…..
32 éves vagyok, van diplomám, több tanfolyamom, és több mint tíz év szakmai tapasztalatom, és azért nem kellek sehova mert nincs gyerekem. Az egész 3 éve kezdődött. Közel 10 évig dolgoztam egy nagyvállalatnál, és úgy döntöttünk gyereket szeretnénk. Először alig engedtek el…..
Schulteisz, az ikrek 2010.03.22 21:01:15
@váj mí: Mifaszom a kérdésed?
Schulteisz, az ikrek 2010.03.22 21:18:39
@váj mí: Ja, de Anyád nem üzent semmit!
Schulteisz, az ikrek 2010.03.22 21:39:56
@váj mí: Kóstolgatsz, te gyökér?
Ha egymásra találunk, egyszerre mindkettőnknek nyalod ki a csokisát? :-)))))
  Férjem sofőr. Egy közúti ellenőrzés során megbüntették a főnökét 660eFt-ra. Azért írom, hogy a főnökét, mert a büntetésről szóló határozat a főnöke /aki egyéni vállalkozó/ nevére jött. A szabálytalanság többek között a nem megfelelő pihenőidő és…..
Sziasztok!   A egy élelmiszer üzletben dolgozok, és nagyon fura dolgok vannak nálunk. Minden reggel le kell adnunk a személyes dolgainkat az irodában, úgy  mint a telefont,pénztár­cát, bankkártyát, utalványokat.Sőt közös mappában kell jegyzetelni, hogy mennyi pénz van…..
Kedves terror blog!   Pályakezdő vagyok, életem első munkahelyét próbálom megtalálni, eddig sikertelenül sajnos. Tucatszám küldöm a cv-ket, hívogatom a hirdetéseket, de alig akad néhány hely, ahonnan egyáltalán visszajeleznek, interjúra pedig csak a legritkább esetben…..
Szükségünk van a boldog ügyfél történetekre, erre meg pláne, az utóbbi időkben rendesen kaptak a mozik a pofájukba. És ha jogosan is, a lenti sztoriból mégiscsak az derül ki, hogy mindenhol dolgozhatnak korrekt és önzetlen alkalmazottak, akik egy szó nélkül segítenek annak, aki…..
Az alábbi  történet egy nehezen megoldható családjogi problémáról szól, amelynek persze az igazi kárvallottja az a kisgyermek, aki semmiről se tehet. Üdvözlöm!Nagykanizsáról írok,egy viszonylag érdekes ügyben,ami sajnos nekünk,akik benne élünk,maga a káosz!A fiam…..
Schulteisz, az ikrek 2010.01.27 18:47:43
Ibolya nem gondolta komolyan a Celldorado IQ-tesztjét, ezért beírta a felugró ablakba a telefonszámát:Egy évvel ezelőtt vettem észre a Fillér utcában sétálgatva, hogy egy álomszépen csillogó hatalmasnál is hatalmasabb vadonat új mesebeli terepjáró parkol a II.ker.Fillér utcai…..
Tamás egy kis kútnál tankolt, mielőtt lerobbant a kocsija. A szerviz szerint a benzinnel volt a gond, ami vizes volt és mocskos, így nem kevés kár érte. Tamás ezután hiába reklamált, a kút vezetője már nem tudott mit kezdeni a panaszával, mivel nem azonnal a lerobbanást követően…..