Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pollack

28 bejegyzést írt és 293 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
KARAMBOL Az LMP egy trójai faló? 2018.03.06 10:41:06
Létezik egy párt, amelynek női miniszterelnök-jelöltje van. Létezik egy párt, amely minden korrupciógyanús ügynek a végére jár. Létezik egy párt, amely azt hirdeti magáról, korszakváltást akar, és soha többé nem paktálna le a régi, politikailag és erkölcsileg totálisan lenullázódott elittel.…..
Korábbi cikkeinkben már többször írtunk arról, hogy miként plagizálnak Újbudán informatikai stratégiát, képviselő-testületi előterjesztést, forrás megjelölés nélküli Index cikket. Ez utóbbi felelősét talán utoléri a méltó jutalma. A szerkesztőségünkbe eljuttatott…..
Egy ideje már lehetett hallani az újbudai önkormányzat háza táján, hogy a kerületet irányító vezetés néhány közeli munkatársa is több forrásból kap fizetést, mint ami a munkájából fakadóan indokolt lenne. Egy füles nyomán indultunk, hogy felfejtsük ezek közül az egyik…..
Ez most az az éles történelmi helyzet, amikor nem lehet nem összefogni, nem lehet középen állni, nem lehet semlegesnek maradni. Itt állni kell valahova, és sokat mond, hogy ki hova áll. Tegnap az a helyzet volt, hogy a demokrata pártok politikusainak a börtönben volt a helye.…..
Pollack 2011.12.26 12:28:23
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: GyF az említett esetben egy pofátlan piócaként viselkedett, aki szeretne olyan kreatív, provokatív és figyelemfelhívó lenni, mint mi voltunk 23-án. De mivel nem az, ezért odanyomakodott, mert már rég mutogatták a tv-ben.

Lehet, hogy egyetértett velünk, de kétlem, hogy ott és akkor tudta volna, hogy mi célból is láncoltuk oda magunkat. Meghívót nem kapott, mi el nem mondtuk neki, h mit csinálunk, szóval hagyjuk az egyetértős dumát, mert fingja sem volt, hogy mi zajlik ott, csak nézett mint hal a szatyorban.
Pollack 2011.12.26 13:13:08
@Brendel Mátyás: A délutáni tüntetésre kaptak meghívót, nem a láncolásra. Ez nem skizofrénia, csak itt 2 malomban lehet őrölni :)
Pollack 2011.12.26 13:17:06
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: GyF esetében azért még él némileg az emlékezet, miszerint ő is akart olyan tv-ket áttolni az országgyűlésen me.-ként, amik nem éppen a demokrácia netovábbját jelentik. Csak ugye neki nem volt kétharmada.

Ettől eltekintve is fennáll az a szituáció, hogy Feri egy politikus-bűnöző, nem más. Nála korruptabb ember kevés van ma Mo-on. Ez a tulajdonsága pedig nem fog megváltozni... És ez a legnagyobb baj vele.
A korrupcióellenes harcot hirdető LMP-nek önmaga miatt nem szabad GyF-el haverkodni, mert ott derülne ki, hogy NLMP...
  Rigó: Ez persze némi túlzás így a meleg szobából, de tényleg életem legrosszabb élménye volt pisilés nélkül kibírni 3 órát fagypont alatt. A birkózós BRFK-s tiszten túl már nem volt para, a készenlétiek határozottak voltak és nagydarabok. Egyetlen srác állt ellen,…..
Pollack 2011.12.24 12:32:28
@LóBéla: Ha tovább zsidózol itt, akkor kimoderállak!
Az LMP-ben semmivel sincs több zsidó, mint bármely más közösségben. A háromszögedről pedig annyit, hogy ez a Dél-budai LMP-sek blogja...

2006-ban is volt már baj a demokráciával, de tegnap nem azért ért véget az elmúlt 21 év berendezkedése, mert rendőrök léptek fel ellenünk, hanem azért, amit a T. Házban megszavazott a kormány. Ennek viszont olvass utána, aztán megérted, hogy miről írt Rigó.
Pollack 2011.12.24 13:10:57
@LóBéla: Csak a Te kedvedért írom ide, hogy az általad említett emberek többen is sváb származásúak...
Amúgy boldog karácsonyt neked is!
A Sas-hegy kertvárosias övezete felett a természetvédelmi terület helyezkedik el. Védettsége már több mint fél évszázados, 1958-ban nyerte el azt. A Sas-hegy igen gazdag és sokszínű élővilágnak ad otthont, megannyi rovar- és pókfaj, kistestű emlős lakja. Ám a leginkább…..
Az egyébként már igazoltan cool Ács Dani rögzítette. Rendesen kínosabb az, mint egy Office epizód. Vagy évad. Természetesen a mondanivaló miatt. Megtervezett, élére állított performansz. Fontos, hogy 8 könyvet fogj a kezedben, ha nem akarsz debreceni diák lenni. Nem tudjuk, mi az a…..
A múlt héten levelet kaptunk a XXII. kerületi Rózsakert általános iskolába járó gyerekek szüleitől. A levelet a teljes kerületi képviselő-testület és valamennyi kerületben tevékenykedő párt, fontosabb civil szervezet megkapta.A szülők ebben a levélben megfogalmazták…..
Varánusz Lehet más a választás? 2011.08.09 05:53:00
Érdekes és szórakoztató figyelni, hogy az ellenzéki pártok mivel ütik agyon az időt az uborkaszezonban. Az LMP egyik fele éppen feltalálja a vidéket a vidéknek, a másik fele meg már a 2014-es választásokra gyúr keményen. Göndör mangalicaszőrszál a takonypüré tetején, mikor…..
  Múlt hétvégén jártunk Budafokon, a Barlanglakás Emlékkiállítást szerettük volna megnézni. Nem jártunk sikerrel, a museum.hun talált információk teljesen tévesek: a barlanglakásnak nincs állandó pénteki-szombati nyitvatartása, a 06.20.447.8333-as számon kell legalább…..
A Margit híd rekonstrukciója minden szakaszában remek lehetőséget szolgáltatott politikai összecsapásokra. A 30 milliárdos átépítésből született használhatatlan kerékpáros infrastruktúra miatt most az LMP háborodott fel, és követel vizsgálatot. A Margit híd az autóforgalom…..
Pollack 2011.05.13 15:38:39
Mióta az LMP bejutott az országgyűlésbe, egyre égetőbb kérdéssé vált a területi szervezetek számára, hogy saját irodájuk legyen, ahol ülésezhetnek, ahol megjeleníthetik magukat, s ahol az őszi önkormányzati választások után a testületekbe jutott képviselőik fogadóórákat…..
Dél-Buda másképp Programajánló 2011.04.13 17:17:00
Ezen a héten nagy dömpingje van a különféle eseményeknek. Ezekhez szeretnénk egy kis kedvcsinálót adni.Szellemjárás a Schmitt PálnálElőször is április 14.-én a 4K! (Negyedik Köztársaság) nevű csoportosulás tart egy humoros szellemidézést az új alkotmány kormánypártok…..
Hány buzi van köztetek? - kérdezte az LMP-s zászló láttán egy kedves úriember a Nemzeti Múzeumnál. De persze nem ezzel kezdődött a nap. A tavalyi évhez hasonlóan idén is nyeregbe pattantam a nemzeti ünnep alkalmából, és nyakamba vettem a várost egy fényképezőgéppel. És mivel…..
Mindenki ismeri a klasszikus, biológiaórákon sűrűn elhangzó példát a békáról, amit ha beleraknak egy fazék hideg vízbe, majd begyújtanak alá, akkor észre sem veszi, hogy forrósodik az őt körülölelő közeg, s szépen lassan megfő benne. Nem ugrál, nem ficánkol, csak pislog,…..
Pollack 2010.10.27 16:30:36
@Éhesló: Szerinted Ivády miatt meg se szólaljunk még 20 évig, vagy hogy gondolod? Essünk bűnbánatba és ne is törődjünk azzal, hogy leépítik körülöttünk a demokrácia intézményeit?
Másrészt 2006-ban én még nem blogoltam, Schiffer pedig elég erőteljesen felszólalt a rendőri túlkapások ellen - az, hogy te erről nem értesültél, az nem a mi bajunk, olvass többet :)
Mandiner blog Lokátort a Zengőre! 2010.09.13 07:01:00
  Páva Zsolt, Pécs polgármestere és Hende Csaba honvédelmi miniszter a hétvégén együtt nyitották fel a Tubesre vezető utat lezáró sorompót. Úgy tűnik, ezzel végleg eldőlt: nem épül lokátor a hegyen. Valahol viszont épülnie kell (még NATO-csatlakozásunk idején,…..