Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andr1s

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rengeteg grunge korszak előtti zenét hallgattam az idén, beszereztem a még hiányzó Dokken, Ratt, Quiet Riot, Vince Neil, stb. kedvenceket CD-n, tehát a lassan elmúló 2017-es évem alapvetően regresszív volt, ami nem jelenti azt, hogy nem figyeltem oda az új megjelenésekre, de nagyon kevés teljes…..
Andr1s 2017.12.29 12:08:36
Nem osztom a listát, szerintem az Ayreon: The Source kiemelkedő alkotás, nemcsak idén, de messze ez a leghallgathatóbb Ayreon album! sőt,ez kultlemez lesz/már most az.

második nálam a Threshold-Legends of the Shires, Az új énekes szenzációs,ilyennek kell lennie egy metál énekesnek, nem pedig mint egy nyávogó macska...

Peta: Homo Imperfectus-viszont jó választás, zeneileg jól összerakott szuper album!:)

nálam előkelő helyen lenne a Distant Dream - It All Starts From Pieces album..nemcsak magyarországon de külföldön is egy tök ismeretlen banda-előadó-köszi youtube!(Lefogadom nem ismeritek:))

Leprous-Malina nálam még felférne a listára, ez sem rossz zene ám!!

Need
Hegaiamas: A Song For Freedom-lehet érdekes még, nálam elsőre is tetszett az album.

Voyager
Ghost Mile-albumnak fogok még esélyt adni, minőségi anyag, de nehezebben áll nekem össze, még barátkozni kell vele kategória,

ilyen a In Hearts Wake-Ark album is, az Anathema – The Optimist,

Sons Of Apollo: Psychotic Symphony -nak adtam pár esélyt de nem áll össze, engem nem fogott meg,
Egy a sok közül.sem egyediséget, sem emlékezetes pillanatot nem tartogat az album.

nézegettem a külföldi listákat... hát érdekes.. valamiért szinte kivétel nélkül a hörgős, Black Metal-Death metal -metalcore bandák vannak...
Külföldön a Code Orange, 'Forever' és a Elder, 'Reflections of a Floating World' tarol meg az új mastodon album...Hát én egyiket sem tenném fel a listámra...
akkor ezek szerint külföldön ezek a populárisabb,
a heavy,AOR,és progresszív vonalak meg az underground irányzatok a metalban?:)
Kiadó:Century MediaHonlapok:www.devintownsend.comfacebook.com/dvntownsendNem kenyerem a dicsekvés, de a kanadai énekes-zeneszerző géniusz, Devin Townsend legutóbbi lemezéhez, az "Epicloud"-hoz nagyon helyre kis kritikát kanyarintottam 2012-ben. Ott alighanem el is lőttem az összes puskaporom, ezért…..
Kiadó:Ulterium RecordsHonlap:facebook.com/wakeneyesOktóber legvégére jutott néhány lassabban "oldódó", több figyelmet igénylő, grandiózusabb megjelenés, mint pl. a jelen recenzió tárgyát képező projekt, ami egy eddig ismeretlen, fiatal, kanadai gitáros-hangmérnök-dalszerő…..
Szombat este a Budapest Parkban ad több mint háromórás koncertet a Dream Theater. A progresszívmetál-zenekar talán ilyen hosszan még nem is zenélt, mint azt mostanában teszi, szóval a nagyon lojális magyar rajongók kiélvezhetik a koncert minden pillanatát. A szerénységgel…..
Ferenc közbenjárásával a Versenyhivatal kiderítette, hogy az Oscillococcinum elnevezésű gyógyszertárból vény nélkül is kiadható gyógyszert a Laboratoires Boiron SA 2011. november 1. és 2012. július 8., a Boiron Hungária Kft. 2012. július 9. és 2013. április 17. között nem az…..
Andr1s 2014.03.26 02:11:35
index.hu/tudomany/2013/02/06/homeopatia_a_nagy_atveres/unny:az influenza magától is elmúlik veled is ez történt.

Zergus:
Gondolataim a Canon és Nikon közötti különbségekről, a rajongók közötti vitáról, a vita fölöslegességéről. Nem akarok újabb vitát nyitni, nem flamebait a cikk, csak le akarom írni mit gondolok én, egy fogyasztó szemszögéből, aki képeket akar készíteni, a marketingcirkusz…..
Andr1s 2014.02.28 14:11:08
Mindkettő márka Canon és Nikon is egyformán fejlett,megbízható márka!

-Soha ne úgy döntsetek hogy "hallottam hogy most a canon jobb,vagy a Petinek Nikon van és tetszik neki" hanem mindig adott árhatáron belül hasonlítsatok össze több gépet.

-Vegyétek kézbe,használjátok mert a legnagyobb különbség mindig a fogás,menü,funkciók,használat terén van két vagy több márka között.

-Soha ne a megapixel alapján válasszatok.
Amennyiben nem akartok posztert nyomtatni már 12 megapixeles fényképező már bőven elég.
Gondoljatok bele egy Fullhd monitor alig több mint 2 megapixel.Egy 10-12 megapixeles gép már elég tartalékot fog képezni hogy olyan képet készítsünk amit interneten vagy papíron jó minőségben meg tudjunk jeleníteni.

-Ha kezelés,fogás,használat után sem tudunk dönteni nézzük meg hogy melyikhez milyen objektívek vannak olyan árban ami nekünk belefér a keretbe.

-Ha kinéztünk több gépet olvassunk róla résletes teszteket,tulajdonságokat,így ha hiányzik olyan funkció amire szükségünk van,akkor ki tudjuk zárni.

Érzékelő:Egyes érzékelők dinamikatartománya jobb,mások magasabb iso nál is jobb képeket készítenek.
Ennek összehasonlítására ajánlom az alábbi oldalt:
www.dxomark.com/Cameras/Ratings/List-view

Ha leszűkítettük a keretet néhány darabra keressünk utána fórumokon olvassunk róla tapasztalatokat,véleményeket,kommenteket ezzel megerősítve magunkban a döntést.
De soha ne 1-2 vélemény alapján döntsünk.
Viszont ha valamiről általánosan állítják hogy fókuszhibás, vagy olajfoltos az érzékelő ez valóban igaz,ezekkel számolnunk kell.

Ha elérkeztünk a vásárláshoz lehetőleg olyan üzletben tegyük ezt ahol van lehetőség kipróbálni a gépet,tesztfotókat készíteni,feltölteni számítógépre és megnézni az eredményt.
Sajnos sok esetben van fókuszhibás,vagy koszos olajfoltos érzékelővel rendelkező gép,fókuszhibás objektív,ezért erősen ajánlom hogy gépvásárlás és objektívvásárlás esetén ha lehet vigyünk magunkkal olyan személyt aki gyakorlott a fotózásban,képes felmérni a fókuszhibákat egy kis használat után.

Pentax K sorozat, és Sony Alpha sorozat is elérte minőségben a Nikon Canon gépeit ha lehet ezeket is próbáljuk ki,vegyük kézbe,viszont ezeknél fokozottan igaz az hogy tájékozódjunk az elérhető objetkívek minőségéről használhatóságáról.
Budapest Államosítaná Ferihegyet a kormány (index - cím) Lenyűgöző lesz a Fradi-stadion (sportgéza - cím/kép) 2016: jön a dugódíj (napi - cím) Sátorvárost építünk a dohányosoknak: Váci utca (belváros) Hogyan lehetne fejleszteni a Gubacsi híd környékét (iho) Kis…..
ENTERTAINMENT WEAKLY - Bezengte a Comment, hogy az Index webes videósorozata, az Attraktor félig-meddig a Discovery Channelre bútorozik, merthogy a sok kenőt igénylő 25 perces adások a tévében fognak menni, míg a rövidebb, olcsóbb géptesztek maradnak az ezzel a lendülettel…..
Rövid bevezető lesz, mert Dave Wyndorf Monster Magnet-főnök annyit beszélt az interjúnk alatt, hogy nem vesszük el tőle a helyet. A lényeg, hogy január 29-én a Club 202-ben lép fel a pszichedelikus space rock csapat az A38 szervezésében, és a japán Church Of Misery társaságában.…..
Andr1s 2013.12.23 01:32:40
TComment Motorozni halálos 2013.07.10 06:53:13
A motor számtalan szempontból biztonságosabb, mint az autó, de ezt anyánk sosem hinné el nekünk. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Belsőség Ma lenne 53 éves 2013.03.21 14:44:57
Minden idők legnagyobb Forma-1-es tehetsége, versenyzőtársai és millió rajongója szerint (én is ide tartozom) pedig minden idők lenagyobb pilótája, Ayrton Senna da Silva.Méltón meg fogunk emlékezni halálának évfordulójáról, ebben biztosak lehetnek.Addig is emlékezzünk rá ezzel…..
Belsőség Jobb, mint a Navara? 2013.03.30 15:09:03
Olvasónk, Pozsonyi Imre két éve fordult a Totalcar szerkesztőségéhez, hogy tanácsot kérjen: milyen összkerekes autóval tudná megközelíteni otthonát a szinte járhatatlan úton? Pista és Winkler egy BMW X3-assal és egy Opel Insigniával vágott neki a jeges-havas kaptatónak, végül…..
András olvasónk küldte be a hírt és a videót, köszönjük neki. Lényegében bearanyozta a napunkat, annak ellenére, hogy ismét a halmozottan súlyos szabálysértés öndokumentációjának tipikus példányával szembesültünk. Amit nyilván elítélünk és szomorú, de mindezek…..
Az iGO fejlesztőjénél, az NNG-nél rengeteg a titok, de kiderült: akkor is használhat az ember iGO-t, amikor nem tud róla. Az is kiderült, mi az a gyilkos vécé, és mi Moha bá jövője. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Régen, amikor Albánia még nem a menő tengerpartjától volt híres, a nagyképűbb magyarok a durván lepukkant dolgok láttán reflexből albániáztak. Aztán volt romániázás is meg balkánozás-ázsiázás, aztán, ahogy máshol egyre szebbek lettek a dolgok, Szlovákia élhető állam…..
  Több, mint 40 °C fokkal!!! Legalábbis a processzor, ami jelen esetben egy AMD Sempron 3000+. Pedig ez a processzor nem egy legendásan "forrófejű", mint pl. az Intel Pentium 4-es sorozata. A mérés "különlegessége", hogy kíváncsiságból felraktam a…..
Ha egy kocsmában át akarnak vágni, az akár egy mindennapos dolog is lehetne, de ha mindezt a törzshelyeden egy ismerős pincér teszi és még hónapokkal később is meg van sértődve, mert nem hagytad neki, na az igazán kínos. G. sztorija Szegedről. Történetünk körülbelül egy éve…..
Siker!!! Már megérte a sok cikket megírni. :-) Szeptember 14-én az Indexen megjelent a BKV-nál milliókat keresők listája, én pedig kaptam egy remek fülest, amit másnap meg is írtam:   "A listán van három ember, aki évek óta a nagy semmiért kapja a fizetését. Bársony…..
Két évvel azután, hogy egyszer már megszüntették a francia-német komolyzenei és kulturális sugárzását, a UPC ismét kivette kínálatából a Mezzót, legalábbis az analóg szolgáltatásból. Az első próbálkozás után olyan társadalmi nyomás – petíciók, felháborodott…..