Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Frankofil

0 bejegyzést írt és 101 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A horpadásjavító nem parasztvakítás, működik. Elsőre. Legalább is ez a fémből készült, állítható távolságú fajta (BSG 8057 és koppintásai). Öklömnyi horpadások javíthatók vele. Az cuppan is, a kisebbek nem feltétlenül. Ami parasztvakítás benne, az a "leválasztó szer" (sima alkohol), meg esetleg a…..
Frankofil 2020.07.13 20:45:49
@Csaba Esmtk: Jaja, azt hittem rosszul látok.
Kétszer hánytam.
Budapesten kívül lakók autói adják a belső személygépkocsi-forgalom közel felét. Rendszeresen hallhatjuk – politikusoktól, közlekedéstervezőktől és átlag állampolgároktól is –, hogy ennek a forgalomnak és egyúttal a város belső részei parkolási gondjainak a csökkentéséhez jelentősen hozzájárulhat,…..
Frankofil 2020.03.30 19:51:00
@Levegő Munkacsoport: cNem jellemző, hogy akár a festő a festőlétrával, akár a mentő a P+R-t használná."
Ugye erre is majd lesz megoldási javaslatotok, mikor a dugódíjat követelitek.
Frankofil 2020.03.30 21:45:52
@Levegő Munkacsoport: Segítek: megrendelőt akartál írni.
Amúgy biztos?
Az új koronavírus révén világszerte sok ember érthető módon aggódik egészsége és biztonsága miatt. Ebben a posztban megvizsgálom a különbséget a speciális maszkok szűrési standardjai között, mint például az N95 és az FFP2 / FFP3. Az írásom ezen cikk fordítása és rövidítése is, valamint a saját…..
Frankofil 2020.03.29 19:07:38
Kedves Eeeelvtarsak, Barátaim! (Na, jó ez csak vicc volt, hogy a sok komcsi észreveszi-e. Akkor még egyszer, ahogy szoktam.) Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Zolikám, már ezerszer elmondtam neked, hogy hagyjátok abba ezt az évértékelős marhaságot, mert már rohadtul elegem van belőle. A Zsoltnak is…..
Frankofil 2017.02.10 18:54:34
"D. David - Facebook oldalunk szerkesztője - ahogy tavaly, úgy idén is készített egy kis összeállítást évvégére az általa  a közösségi oldalunkra évközben beszerkesztett fotókból. Tartsatok velünk holnap is, amikor a magyar témájú képek jönnek!" - Jtom Ismét eltelt egy év, és újra eljött a…..
Az idén tovább folytatódott az ingatlanárak emelkedése a piacon és nagyobb volt az érdeklődés a panellakások iránt, mint bármely más ingatlan iránt. Ezért igyekeztünk nektek minél több ötletesen kialakított és szép panellakást bemutatni, és Budapest legnagyobb lakótelepeiről is készítettünk egy-egy…..
Frankofil 2016.12.30 21:20:30
Először is, sehol sem igaz az általánosítás. Nem, nem igaz, kedves kivitelezők, hogy egyik tulajdonos sem fizet ki a végén és mindegyik ingyen dolgoztat! Nem, nem igaz, kedves tulajdonos, hogy minden kivitelező lenyúlja a pénzedet és aztán eltűnik...
The Business Vállalkozz! 2016.12.01 10:06:16
Mi jut eszedbe a vállalkozó szóról? Felelősség? Bizonytalanság? Kudarc? Küzdelem? Siker? Pénz? Hírnév? Egyet biztosra mondhatunk: mindegyik igaz...
Az évszázadokon keresztül kitartóan és professzionálisan folytatott, kiváló eredményeket produkáló ország- és nemzetimázs-offenzívának köszönhetően Nagy-Britanniát és úgy általában a briteket körüllengi a sportszerűség, a korrektség és az úriemberség aurája. Teljesen érthető módon ez a mesterséges…..
A francia filmek szinte a mozgókép megjelenése óta az iparág élvonalába tartoznak. Az elmúlt fél évszázadban a sajátos stílus, eredetiség, intelligencia, humor és számtalan filmóriás - Jean Gabin, Funes, Belmondo, Delon, Depardieu, Chaterine Deneuve ... stb - munkássága "fémjelezték" a gall…..
Körömi Mária Lima, Miraflores… gyönyörű modern épületek, előkelő klubok, mesés parkok, pálmafák tövében padok tengeri kilátással. Luxus éttermek, melynek falait a tenger hullámai korbácsolják… De mit találunk a turista negyed határait átlépve?..
Rizs Én csak vissza akartam jönni március 22-én Brüsszelbe. Ugyanolyan ártatlanul, ahogy korábban bármikor. Az alábbi írásban egyszerűen a napomat szeretném leírni, se többet, se kevesebbet. Újratervezésekkel. Várakozásokkal. Kitörő érzelmekkel. Onnantól kezdve, hogy hajnali hetes gép, Ferihegy. ..
Frankofil 2016.03.23 15:53:13
Közhelynek számít, de a skandinávok egyedi prizmán keresztül szemlélik a világot, és bűnügyi filmjeiket is ez teszi igazán exportképessé. Ma már az amerikaiak is csak a sorozatok mezőnyében tudják utolérni - és megszorongatni - a derék északiakat. (Az sem véletlen, hogy az utóbbi évek egyik legjobb…..
Frankofil 2016.02.02 20:44:10
Már mindannyian gondolkodtunk rajta, ugyan mire szolgálhat az a kis zseb a farmeren. A Quora-n most előtúrtak egy 2014-es bejegyzést a Levi's vállalati blogjáról, amelyből végre fény derül a textilipar egyik legnagyobb rejtélyére. Ezt a zsebet nem másnak találták ki, mint a zsebórának. Az …..
Frankofil 2016.01.23 22:54:01
Frankofil 2016.01.24 16:01:02
@cardiobascuralis:
A szó amit keresel az a mesterkulcs.És itthon is van.
Szívesen.
Parancsoljatok, az eredmények! Mindenkinek köszönjük az inputot, és jövőre hasonló jókat kívánunk. Használt lexikon. Élethű Orbán Viktor keritörpe hajszesz Egy dezodor, ami attól különleges, hogy indiai. Ilyen celofánba meg barna kartonba van csomagolva. Janibácsi…..
1963. szeptember 15. Az albamai Birmingham baptista temploma és színesbőrű gyülekezete ellen elkövetett bombamerényletben megsérült gépkocsik. A detonációban négyen haltak meg  ..
Frankofil 2015.12.21 18:18:22
@teddybear01: Sőt,annyira magas,hogy a mai rozsdamentes mosogatóinkat is ennek köszönhetjük.A háború előtt a mosogatómedencék rézből készültek,de a hadiipar elszippantván az alapanyagot,így született meg ez a megoldás.Tehát nem véletlenül hozták vissza,ahogy írod.
Már a sorozat gyártott 2015-ös Dodge Charger SRT (Hellcat) sem nevezhető egy átlagos személyautónak a maga 6.4 literes 707 LE-s, V8 HEMI erőforrásával, amely 881.2 Nm nyomaték leadására képes. Ezeket a paramétereket szem előtt tartva, nem csoda tehát, hogy már ez a „szimpla”…..
Frankofil 2015.12.20 17:51:50
@Patrick Bateman: Ja ahogy képzeled:)www.youtube.com/watch?v=HUWqYAcNP_I
12 mp alatt igen tisztességes autók mennek,10 alatt pedig már minden század lefaragása pedig hatalmas pénz és meló.A 9.7 az NEM a nagyjából ezt tudja.Tessék kijárni a hazai fordulókra,utána olvasni a negyed mérföldnek,és majd tisztában leszel vele,mielőtt ilyen tájékozatlan kijelentéseket teszel.
A tegnapi nap megalázó volt Magyarország számára, több szinten is.  Nemzetközi hírnevünk totálisan a földbe lett döngölve. Gyakorlatilag nem maradt olyan nyugati politikus, pártszíntől függetlenül, aki nem ítélte volna el élesen az orbáni antihumánus menekültpolitikát. A…..
Frankofil 2015.09.05 22:26:08
@Fedor: "Csak egy apróság: a hatóság annyira nem figyel oda, hogy a menekülttáborokban sertésmájkrémet osztogat. Sertést. Muszlimoknak."Mekkora penge vagy!Tudsz te ha akarsz,megoldottad a humánus határvédelmet;sertészsírral kell bekenni az országhatárt.
Hajlamosak vagyunk megváltoztathatatlannak tekinteni a világ jelentős részén tapasztalható éhezést, nyomorúságot, az Európában ismeretlen halálos betegségek terjedését. Mibe kerülne valójában megoldani ezeket a válságokat? Elgondolkodtató összehasonlítások…..
Frankofil 2014.01.31 20:34:39
Jóhiszeműen megkockáztatom: nemcsak a fogyasztóknak, de egy tisztességes szándékú autógyártónak és kereskedőnek is egyre kellemetlenebb és vállalhatatlanabb a gépkocsireklámokban kötelezően feltüntetendő úgynevezett kombinált átlagfogyasztás fogalma, és persze az ehhez…..
Frankofil 2011.12.22 14:03:49
@Bambano: Én éppen ezzel vitatkozom.Tehát hogyan kell jól mérni?Erre nem kapok választ.
Frankofil 2011.12.22 15:15:26
@Bambano: De mérni kell,törvényi kötelem.(A miértje más téma)Ahhoz,hogy az adatokat össze lehessen vetni,szabvány szerint kell végezni,ellenőrizhető és megismételhető! körülmények között,tehát labor.A flottás példád nem jó,hisz piacra kerülésük előtt,hogy használhatnának flottányi autókat?
Az ECE fogyasztás csak egy szabvány által mért adat,segítség a vásárláshoz,tessék mindent összevetni,és úgy hozni a vételről döntést.
A kérdésem még mindig adott a blogírónak:hogy kell mérni?
Vagy tegye fel a törvényhozóknak,miért kell mérni?
És akkor majd előjön a CO mumus parttalan vitája,(ezzel az utolsó kérdésre részben választ is adtam.)
Malacorrú Ez a nő jófej lehet! 2011.12.15 15:20:00
Szeretem az ilyen öniróniát, pláne egy olyan nő autóján, amelyik sokáig haladt előttem a reggeli csúcsban és nem csinált semmi rosszat...
Frankofil 2011.12.15 16:41:48
Rövidke pályafutásom volt egy vidéki igen kis cégnél 3 kocsi ,három sofőr. Egy családi vállalkozás Békésmegye. Röpke 5 napot dolgoztam náluk az alábbi eredménnyel.Egy jellemző kör.A francia tengerpartról németeken át a cseheken keresztül jöttem haza.   A távolság…..
Frankofil 2011.12.15 15:36:08
@szúnyog69: Miért kell ezt a szart mindenhova beböfögnöd?
Igaz, a türkizkék felett némileg eljárt már az idő, hiszen 2010-ben választották a lakberendezésben az év színének, de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne szeretni akár ma, akár jövőre is. Friss hangulatú, modern, fiatalos konyhára tehetünk szert a segítségével, ha némi…..
Lehet, hogy már kicsit elfogott a karácsonyi hangulat, de valahogy nem visz rá a lélek, hogy érdemben foglalkozzak az elmúlt napok politikai-gazdasági történéseivel, mégha mégoly jelentős események is zajlanak éppen. Valahogy olyan lerágott csont érzése van az embernek. És a…..
Frankofil 2011.12.14 10:10:18
@Füredi 3.0: Semmit:)Fizesse be a válságkezelő alapba.
Subba SCORE! 2011.12.09 16:28:35
Ezzel: Egy ilyet:Így...
Frankofil 2011.12.09 17:30:27