Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ignorantius

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazán súlyos lehet a válság, ha az Egyesült Királyságban feleannyiba kerül a kaja a Lidlben, mint Aprajafalván: Megnyitottam a Lidl angol és magyar honlapját először örömmel láttam, hogy ugyanazok a termékek vannak akcióban nálunk és ott. Konkrétan ázsiai ízek. Örömöm…..
A hitet megVALLani komoly dolog. Talán nem véletlen, hogy hasonlít a VALLatásra. Ez eredetileg azt jelentette, hogy akkor is meg kell vallani a hitet, ha ennek csúnya következményei lesznek: mint a római kori keresztény mártíroknak a cirkuszi arénában. Hasonló volt a helyzet a…..
  Hároméves küzdelem után sikerült elérni, hogy a Fehérvári kapu alatti 0,7 hektáros területre szőlőt telepíthessenek. - nyilatkozta a Népszabinak Bojár Iván András, a főváros városarculati tanácsnoka az ősszel kezdődő munkálatokról. Szívből örülök neki! Mint azt…..
A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. közvetlenül a választások második fordulója előtt írt ki ki pályázatot a budai várhegy városfejlesztési és építészeti koncepciójának elkészítésére. A tömör feladatleírás nem felesleges egyszerűsítés, a pályázóknak valóban a…..
Kedd este a Gödörben tartózkodtam, ahol a budapesti fiatalság szokásos vidám életét élte, amikor nyolc körül a tömegben feltűnt a fél LMP-frakció - persze ekkora létszámú csoport könnyedén tud elvegyülni a tömegben, úgyhogy nem okoztak feltűnést még úgy sem, hogy Schiffer…..
  Ezt a kietlen pusztaság közepén álló csömöri kastélyt már korábban is kiszúrtam a neten. (Sőt alighanem ez az, amit úgy hirdettek pár éve, hogy "tíz percre a Hősök terétől".) Végül is modern milliárdosok romantikázó borzalmai közt egész tűrhető ez az épület, bár…..
A Dominikai Köztársaságban tartott bemutatót a Red Bull, Jaime Alguersuari a tavalyi kocsival Santo Domingón kétszázezer nézőt szórakoztatott. Meg magát, főleg amikor másnap ráengedték az egyik legszebb strand homokjára. 180-nal is hajtott, az óceánba is belegázolt kicsit.…..
Ignorantius 2010.05.26 11:16:39
Most, hogy immár az ózdi nemzet-testrésszel is megkonzultálták „ügyes-bajos” dolgait, vélhetően azért, hogy egy nem mindenkinek az ízlése szerint való rendteremtés társadalmi támogatását megmutassa, érdemes felidézni a nagy elkurvulások és a nagy rendteremtések…..
A hirado.hu értesülései szerint nem az általunk is említett Szabó Győző lehet a Tűzvonalban új Bordás őrnagya, hanem Nagy Ervin. Az oldal információit egyelőre senki nem erősítette meg. Annyi biztos, hogy a Tűzvonalban producere Szabó Győzőt szeretné Bordás szerepére, a…..
Holtrészegen, egy medence partján Highway to Hellt játszani ukránul, tangóharmonikán. ..
Egy neves magyar vállalkozó a '90-es évek elején 20 ezer forint borravalót hagyott saját és üzletfele kávéjáért a Gellért Szálló egyik pincérének, ami akkor olyan nagy összeg volt, hogy a pincér kifutott utánuk az utcára, csak hogy visszaadja. Úgy tűnik, Angliában valamivel…..
Ted Dansont a Cheers óta imádjuk, hiszen megvan benne minden, amitől lehet szeretni: jóképű, kedves fickó, akivel simán meg lehetne inni pár sört, és közben eldumálni a világ dolgairól. A közönségsikert hozó sitcom után Danson a Cheers-beli karakteréhez hasonló szerepeket…..
Előrebocsátom: konyakozni nem szoktam. Sőt, a konyakról kifejezetten negatív emlékeim vannak, középiskolában menő dolognak tűnt ugyanis, ha valaki a házibuliba jugoszláv Napoleonnal állított be. A másnapokra ma is élénken emlékszem. Úgyhogy teljesen laikusként, viszont nagy…..
A sokkreklám nem újkeletű reklámtechnika. A befogadók ingerküszöbének emelkedésével egyre gyakrabban nyúlnak hozzá a hirdetők, különösen, ha úgy érzik, az az üzenet, amit át szeretnének adni elég fontos ahhoz, hogy ellensúlyozza a sokkolás esetleges negatív hatásait.…..
Ignorantius 2010.01.13 19:27:25
@Brannagh: ja, hogy az édesanyád..

Ha nem érti a halál tényét, mert fel sem fogja, akkor hogyan is zavarhatná? XD -akkor kit is zavar ez a reklám, csak nem a szülőt? A kommentelők jó részének nem kellene a saját, abbéli félelmét a gyerekeire projektálni, hogy azok szintén bmikor meghalhatnak. És erre hivatkozva a kikelni a hirdetés/reklám ellen. Álszent érvelés.
Itt a szülők nagy része nem tudja elfogadni a halál gondolatát, ami elég vicces, tekintve, h gyereket nevelnek, és a saját görcseiket akarják tovább örökíteni.

Tényleg, este 10 óra után már tud mit kezdeni a pornó gondolatával?

Szarrá tabusított társadalom, megannyi görcsemberrel. Ha neked ez kell, neveld búra alatt a gyereked. Csak ne csodálkozz, ha összefossa magát, amikor majd ki lép az É'etbe
Ignorantius 2010.01.15 02:32:01
helló @resztli ha, már nekem címezted

Az alapok tisztázása végett:

1, Ha neked a kislány anyja a "csajod" -gondolom nem 17 éves vagy-, akkor a félkegyelmű megnevezésre reflektálva engedd meg, hogy "vadparasztnak" szólítsalak -bocs, erre igazán csak az alaphang megadásához van - hogy is mondjam -, szükség.

2, Talán nem tűnt fel, de pár helyen elismertem, hogy nem túl szerencsés a kivitelezés módja..

3, ÁM a téma súlyosságát figyelembe véve, talán elnézhető a munka silánysága, ha sejtjük, hogy a szerencsétlen Liga pénztárnok fia dobta össze a sufniban, épp azért, h ne költsenek x milliót egy reklámcégre.

4, Te egyenesen kegyetlen vagy, ha képes lennél egy félkegyelműre bízni a nevelt lányod (értem én persze, nem saját) lelkivilágának megnyugtatását.

5, Épp azt fejtettem ki, hogy nem a szülőnek kell értelmezni a képet, hanem a gyereknek kell megtanítani -ez a szülő -még ha csak mostoha is - feladata - azt, hogy hogyan legyen képes egyedül értelmezni egy ilyen képet.
Tényleg? Az üvegkoporsós mérgezős hófehérkét hány éves korában mesélted a "lányod"nak? Vagy majd 20 év múlva fog hallani róla először? (A Harry Potter 100-szor durvább, ott még a mesében is meghalnak, a magyar népmesékről nem is beszélve ;_)

6, Én kérek elnézést, de ha választani kell egy 8 éves 3 perces hüppögése, és a között, hogy valaki(k)nek az élete múljon (általában a rákos környezetét is érinti a dolog :_)
az ellátás színvonalán, akkor én félkegyelmű módon ez utóbira voksolok. Abban igazat adok, h a hirdetés/reklám felületet biztosító cég lehetne empatikusabb, de hát őket te, mint marketinges nyilván jobban érted, és ezért kevésbé is haragszol rájuk. :_)

7, Még ha az érveim -a te meglátásod szerint- súlytalanok is, kétségtelen előnyük a többiek hozzászólásaihoz képest -tisztelet a kivételnek-, hogy az én hozzászólásaimban egyáltalán vannak. :_) Néha a létezés már önmagában önérték, kérdezz meg egy végstádiumú rákost -persze, nem biztos, hogy a te esetedben megerősítené. :_)

8, Nem, félreértesz, nem működik jól, mint ahogy az sem működik jól, hogy vannak akiknek rákban kell meghalniuk. Mint ahogy az sem működik jól, hogy olyanoknak is meg kell halniuk rákban akik nem tehetnek róla -pusztán környezeti hatás következtében betegednek meg-. De az élet ilyen, life sucks, sírjon 3 percig a 8 éves "lányod".
Ha neked meg olyan kifinomult az esztétikai érzéked - mert feltételezem, hogy nem csak egy mezei főiskolát végeztél - hanem külön még esztétikát is hallgattál az egyetemen, hogy minél magasabb szinten űzhesd a szakmád - továbbá különösen fejlett érzelmi intelligenciával, empátiával valamint szociális érzékenységgel áldott meg a sors vagy akármi - akkor, feltételezem, hogy buzgó munkaerőként és önként sietsz majd MRL következő kampányának minél tökéletesebbre csiszolására.

9, Azt hiszem, ez az a téma(reklám/hirdetés), amit -bár akármilyen fosulszarulgányul van összetéve- komolyan kell venni, és, adott esetben adakozni, és nem azon matekolni, hogy üveg-e az a rohadt koporsó vagy sem.
Mellesleg téged minősít, hogy azért aggódsz, hogy milyen szar már neked, hogy sírva látod a "lányod", nem pedig az érdekel, hogy ő mit érez a.

10, Ne áltasd magad, ha az első napon kiderülne, hogy te, vagy valami hozzád hasonló "vadparaszt" a főnök, kiröhögném és lehugyoznám -vagy fordítva, de ez most mellékes- pusztán azért, amilyen -és még a véleményét is feldughatná magának.

P.S.: Ja, és, hogy mi a tanulság? Azt hiszem, az, hogy talpra jóravaló média és marketing rabszolgák, ha már a ti életetek szar a 16 óra gürcöléstől akkor legalább segítsetek a következő posztban érdeklődő Autisták Országos Szövetségének, azzal, h ingyen kreatívkodtok 2 órát, az olyan emberek érdekében akiknek fele annyira se lehet szar mint nektek.

Valóban outsider vagyok, de ezt csak azért árultam el, hogy valamelyik szervezetet miattam büntessétek.

Én kérek elnézést, ha elragadtattam magam, jobb is ha eltakarodok a szakbarbár blogról -ígérem, soha többet hozzá se szólok.

Köszi és puszi.
Ignorantius 2010.01.15 02:38:00
@Ignorantius:

Helyesen:
Valóban outsider vagyok, de ezt csak azért árultam el, hogy nehogy valamelyik szervezetet miattam büntessétek.

Upszibocsi, nem elég, hogy félkegyelmű vagyok még hazudok is. :_(
(Nem tudja, mi az a PPO-botrány meg tömeges lehúzás? Itt az első Index-cikk, itt az első Homár-poszt, itt meg a második a legfrissebb információkkal, végül a legutóbbi itt olvasható.) Olyan tömegben érkeznek a feljelentések a rendőrségre minden idők talán legnagyobb magyar…..
A Művelt Alkoholista Best Buy 2009.12.18 06:00:00
Rendszeresen frissített rovatunkban olyan borokat ajánlunk, amelyek megérik az árukat, viszonylag könnyen beszerezhetőek, és élményt adnak. A számuk szerencsére töretlenül nő, és az általunk felsoroltakon kívül minden bizonnyal akadnak még bőven kellemes meglepetések. Mi azonban…..
Ignorantius 2009.12.18 14:30:47
Mondjuk amióta itthon az SZDSZ stipistopizta le e kategóriát, úgy egyébként is vérciki már a Lauder gimiben is odaszavazni, őket szeretni – de most nem erről, sőt nem is zsidózásról lesz szó.   Svájcban nemrég népszavazást tartottak, ahol az ottani Jobbik – mely…..
Az adóhatóságnak tartozó ügyvédekről szóló cikk nem is lenne önmagában olyan érdekes, ha a kamara elnöke nem nyilatkozta volna azt, amit:Bánáti ezért levelet is ír az APEH elnökének, mert szerinte abszurd, hogy "az embertelen parkolási szabályok" miatt adóslistára…..
Mi történt a fejekben? - A sajtóközlemény teljes egészében: Magyarországon készült el a világ első, adózásról szóló látványos zenés-táncos produkciója, az ADÓZENE 2009. A BDO Forte könyvvizsgáló, adó- és pénzügyi tanácsadó cég támogatásával elkészült zene és…..
Azt ugye eddig is tudtuk, hogy a Ma Reggel a következő néhány évben nem Süveges Gergővel fog eldöcögni, be is dobták pár nap múlva Jegyes-Tóth Kriszta nevét, aki szintén volt-napkeltés, és még ezek után is nyilvánvaló volt, hogy további neveket várhatunk. A legfrissebb…..
Kerékagy Halálos Y Budán 2009.08.19 14:26:00
A közutakon bárhol történhetnek halálos balesetek, csak balszerencse kérdése. Vannak azonban olyan helyek, ahol minden szükséges körülmény adott ahhoz, hogy a tragédia gyorsan és biztosan összejöjjön. A rengeteg hely közül egy példa Budáról: a III. kerületi Szépvölgyi út…..
A Művelt Alkoholista Obiztatás 2009.02.17 14:00:00
Borászkörökben az Országos Borminősítő Intézet közutálatnak örvend. Hallottam már olyan megfogalmazást, hogy az OBI a sztálinizmus utolsó bástyája, de a higgadtabbak szerint is megreformálhatatlan, parazita szervezet. A közjót szem előtt tartva, szerkesztett formában…..
A Képviselő Funky kiemelten tervez foglalkozni a Lehet Más a Politika! nevű kezdeményezéssel/népi mozgalommal/játszóházzal. A kiemelt figyelem egészen természetes, hiszen 2010-ben a LMP nyeri majd az országgyűlési választásokat, amely siker után nemzeti egységkormányt fog…..