Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jagr

1 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarország-Románia junior válogatott felkészülési mérkőzést rendeznek pénteken 16.30-kor és szombaton 12.30-kor a Jégpalotában. A magyar keretet már ismertettük, azóta egy csere történt, Virág Tamás sérülése miatt Pilcsik Tamás, a Fehérvár csatára került be. Antal Előd…..
Na ilyenről sem hallottam még, hogy a vizsgabiztos rosszul tudja, buktat, aztán a tanuló új vizsgáját neki kell állnia. Márpedig Krisi erről számolt be. Az új vizsga eredményéről még nincs hír, reméljük, nem szórakoztak vele a kollégák szolidaritásból... Érdemes elolvasni…..
Nyelvünk különlegesen gazdag szólás-mondásokban, egyesek eredete még a régmúlt időkbe nyúlik vissza, ma már látszólag értelmetlen jelentésűek, mégis használjuk  unosuntalan. Tegyünk csak egy próbát: nyakamba vettem a várost, mert fúrta az oldalamat, hogy miként…..
  Ma egy tanfolyam reális ára 130-150 ezer forint. Aki 50-60 ezerért hirdeti az oktatást, biztosan trükközik, ennyiből még a költségeket sem lehet kigazdálkodni. Vélemények az azonos című írásunkról...
jagr 2010.06.17 11:41:03
civishir.hu/auto-motor/masolt-cd-rol-nem-lehet-vezetni-tanulni/0617103727

Hol vannak ezek? Én egyet sem találtam, amikor vezetni tanultam!
A Magyar Jégkorong-szövetség játékvezetői testülete ingyenes jégkorong-játékvezetői tanfolyamot indít jól korcsolyázó, elhivatott férfiaknak és nőknek. A betöltött 15 éves kor alapfeltétel, a jégkorongos játékosmúlt előnyt jelent. A tanfolyam időpontjai a következők:…..
jagr 2010.04.29 21:44:54
Érmet várunk, a feljutás lenne a ráadás, írtuk a ljubljanai divízió 1-es világbajnokság előtt. A válogatott szokása szerint természetesen simán teljesítette, amit reméltünk tőle, az érmek megvannak, ráadásul minimum ezüstből lesznek. Már csak az a kérdés, hogy meglesz-e a…..
Szlovénia nagy arányú győzelmet hozó, de egyáltalán nem hibamentes mérkőzésen verte 8-3-ra Dél-Koreát a negyedik fordulóban. A mérkőzés után nyilatkozó szlovénok többsége már elsősorban a pénteki döntő felől közelített a szerdai teljesítményhez, és természetesen a…..
jagr 2010.04.23 12:22:43
blog.civishir.hu/sportelek/2010/04/22/en-mar-elkepzeltem/

Lelkesítőnek ismét! Jön, hogy szétharapjam a tévét, ahányszor elolvasom. mikor lesz már 8 óra??? :)))
Rég írtunk utoljára az OB I/B-ről és az amatőr bajnokságokról, ideje felvenni a fonalat. Annál inkább, mert mindenhol közeledik a végjáték. Ráadásul pénteken vérbeli Lehel–FTC retrómeccset rendeznek. Négy bajnokságban 28 csapatról adunk körképet. A…..
jagr 2010.02.21 11:15:11
@Senderos:
Debrecenben már vagy 25 éve van jégkorong, de még egy értelmes játékost nem tudtak kinevelni, nemhogy egy csapatot.
Nem sikerült megnyernie a négy nemzet tornát a magyar serdülőválogatottnak. Az U16-osok utolsó káposztásmegyeri mérkőzésükön a végeredmény alapján sima 1-5-ös vereséget szenvedtek, ám helyszíni embereink szerint nem játszottak rosszul, legalábbis az első két harmadban.…..
Az eredményből kikövetkeztethetőnél jóval nagyobb fölénnyel nyerte meg harmadik mérkőzését is a debreceni U20-as világbajnokságon a magyar juniorválogatott. Ismét osztálynyi volt a különbség ellenfelünkkel szemben. Hogy valóban bebizonyítsuk, egy osztállyal feljebb a…..
Egyelőre nem nézik sokan a magyar juniorválogatott mérkőzéseit, de reméljük, ahogy haladunk előre, és jönnek a keményebb összecsapások, egyre többen lesznek a debreceni lelátókon. Úgyhogy továbbra is azt kérjük, amit a torna előtt írtunk: mutassák meg a debreceni szurkolók.…..
jagr 2009.12.15 22:27:48
@emilio: Drága barátom a baj az, hogy ebben a tetves országban ez a szint. Benkő feleséget keres!

És nem az, hogy azokat a tizenéves fiatalokat példaképpé állítsuk, akik válogatott mezben kütdenek az országért (mégha az esemény komolyságát meg-megkérdőjelezi egy 28-0-ás eredmény)

Tudatlan, primitív ország! Csak hát lassan a gyerekeinket sem tudjuk megvédeni attől a setétségtől!

Ne aggódjatok! A chipps-zabáló rusnya brittek ellen kint lesz pár ezer debreceni és leverjük őket, mint jég a határt. :)))
Elképesztő fölénnyel nyerte második mérkőzését a debreceni U20-as világbajnokságon a magyar juniorválogatott. A történtek után egyre inkább bizonyosak lehetünk benne, hogy a hazai csapatnak valóban a divízió 1 középmezőnyben van a helye. Ehhez persze a további három…..
jagr 2009.12.14 23:09:06
@Tillasz: Milyen Vb az, amelyikre nem engedik el iskola miatt a játékosokat?!

Mindemellett persze óriási gratula a srácoknak! A torna minden egyes percében bizonyítsák be, hogy messze nem itt a helyük!!!!
Fergeteges első harmadot produkált nyitó mérkőzésén a magyar juniorválogatott. Húsz perc alatt öt gólt ütöttünk, az elsőt ráadásul emberhátrányban. A második menetet már csak egy góllal nyertük meg, a harmadikat annyival sem, sőt három másodperc híján elveszítettük. A…..
jagr 2009.12.13 22:48:53
@Tillasz: Rettentő gyengén volt propagálva az esemény. A helyi "nagyhatalmú" lap alig írt róla, az országos médiában szintén alig hallani róla. Szomorú!
Jellemző, hogy a helyi csapat OB I/B-s meccsének ideje egybe esett a válogatott meccsével. Idióták!
jagr 2009.12.13 22:51:57
@barnabas7: Mai sportot olvastál? Az ország másik végén lakom, meg nem mondom, hogy Debrecenben hoki vb van!
Vasárnap a spanyolok ellen kezdi világbajnoki szereplését a magyar juniorválogatott. Reméljük, a mieinket a visszavágás vágya is fűti, van ugyanis elszámolnivalónk a hispánokkal. Délelőtt a reggeli után edzéssel kezdett csapatunk a debreceni jégcsarnokban. Mayer Péter edző…..
Ha nem él valaki vissza a nvével, akkor maga Vőfély Sanyi írta meg nekünk, hogy van olyan ügy, amit még ő sem tud elintézni. Pedig egy látszatra sima tévébekötésről van csak szó, de ez sem jött össze egy fél év alatt. Lehet, hogy van valami a DIGI nehézségeiről szóló…..
Jégkorong Irány Svájc! 2008.11.24 12:43:00
Megindult a készülődés, a jegyvásárlás, a szálláskeresés és az útszervezés a svájci A csoportos világbajnokságra. Az eddigi tapasztalatok alapján óriási meglepetésben részesíthetik a magyar szurkolók a jégkorongvilágot, ha soha nem látott létszámban veszünk részt a…..
jagr 2009.04.18 20:10:38
@Aron78Bp: Autóval megyünk hárman, csak két főnek van szállás egyelőre.
jagr 2009.04.18 20:33:08
@joco33: kinek tudsz segíteni?