Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blueby

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha egy jól működő, stabil, megbízható laptopra vágysz, akkor elég csalódott leszel, amikor a laptopod nem működik jól, nem stabil és a legkevésbé sem megbízható. Olvasónk lassan két hónapja szenved az újra és újra megjelenő, váratlan kékhaláltól, a szerviz pedig elég döcögősen kezeli a…..
blueby 2020.04.24 20:36:18
@Club Sandwich: A válasz adja magát! Nem a laptopon írta.
Fedélzeti kamerás poszthoz való illusztráció aztán van bőven. Hosszú időre el is merültem bennük és most, hogy megnéztem egy halom autópályán készült balesetes videót, a karantén is sokkal jobb hely lett. Na szóval fedélzeti kamerás levél érkezett, amilyen eddig sose volt, úgyhogy nagyon számítunk a…..
blueby 2020.04.07 12:34:53
@Szubrina: Öcsém, bizonyítsd már be, hogy "nem fogadja el", magyarul, hogy nem használható fel - Magyarországon! - szabálysértési vagy büntető eljárásban a kamera felvétel! Az ellenkezőjére számtalan példa van.
Az egyértelmű, hogy Vikiék hibáztak akkor, amikor 2 db külön csomagot raktak a Foxpost csomagautomatába. A szabályzat szerint ugyanis rekeszenként 1 db-ot lehet csak betenni, amire érdemes ráírni a címzett és a feladó telefonszámát, de mást nem, mivel a többi adatot tartalmazó címkét a futár…..
blueby 2020.04.06 19:28:16
@Medgar: Az meg van, hogy vissza kapta volna a pénzét, ha célba ér a csomag? Ha ahogy írod cselezett, mi oka volt rá? Mennyivel van beljebb? Kapísi?
via GIPHY Olvasónk sok sok csata után nyert háborút az iStyle szervizeseivel. Hiába kötött monitort a Mac Mini-re, kép semmi, a megoldás újra és újra semmi, végül 3 szervizelés után kapott egy tanácsot, ami működni látszik. Mellé pedig ajándékként egy átbökött borítást. 2019 márciusában…..
blueby 2020.03.30 18:31:38
@Szubrina: Finoman akartam véleményt formálni, de ez az " Itt mindenki hülye?" már nekem is sok. Aki itt égeti magát, és aki itt hülye, az bizony csak Te vagy. Ha nő vagy - akkor nyilván szőke - még csak hagyján, ha férfi vagy akkor nagy a baj. Írták többen, rutinból kéne jönnni, hogy mielőtt leszálsz a tengelykapcsolóról / lánykori nevén kuplung :) / meggyőződsz, hogy üresben vagy-e! Aztán, hiszed vagy nem, a többség bizony sebességben - egyes vagy rükverc - hagyja a parkoló kocsit. Sőt, sík úton, télen pláne, én és nagyon sokan még a kézi féket sem húzom be, csak sebességben hagyom. Olyan 1 millió km-t vezettem, huszon évekig PAV 1-es jogsival. Szóval nem gondolom, hogy hülye vagyok a vezetéshez.
Speciális körülmények, speciális Homárok. Egy rendvédelmi szervnél dolgozó olvasónk és egy orvos is írt nekünk, mindketten utaztak volna, de a kormányrendelet még napokkal ezelőtt megtiltotta ezt. Mivel a munkáltatójuk tiltotta el őket az utazástól, keresték a lehetőségeket arra, hogy valahogy…..
blueby 2020.03.19 12:01:32
@aefzuj: Nooormális? Milyen előjogok, milyen kompenzáció? Hol tetszett élni az elmúlt tizen éveben? Az ilyen tudatlan baromnak kellene "befogni a pofáját". Laikus, meg áljogász mi?
MaGYAUR Csak semmi Trianon-hiszti! 2020.01.03 21:08:20
Trianon kapcsán az emberek sokszor nem tudják, hogy miről beszélnek… -          Sokan úgy hiszik, hogy volt egy ezeréves, független Magyar Királyság; de ez nem igaz. A mohácsi csatavesztést követő 150 éves török uralom alól a katolikus Habsburgok által menedzselt összeurópai hadsereg szabadította…..
Vigyázol a telefonodra, óvod minden karctól, a szerviztől mégis sérülten kapod vissza? A hosszú és kimerítő eset kapcsán olvasónk tanácsát szeretnénk kiemelni: "aki nagyobb értékű készüléket ad le szervizelésre, ragaszkodjon a szervizbe leadott készülék valós állapotának megjelöléséhez, alaposan…..
blueby 2019.12.05 15:12:49
@Péter 2: Üdv. Fajankó! / Vagy ez nem a neved?/ Az ugye meg van, hogy egy ép, karcmentes telót megkarcolva adtak ki a szervizből, és simán a szemébe hazudtak a kuncsaftnak. Aztán egy hónapig szívatták, telefon meg sehol. Ki az a balfék, aki ezek után nem hozná ki a szituból a legtöbbet? te biztosan nem, ugye? A királyi többest meg már nem is feszegetem.
B. laptopjának kijelzője tud időzíteni: a jótállási idő utolsó napján mondta be az unalmast. Ez a 90. napot jelenti, ám szakértőink válaszából az is kiderül, hogy ennél jóval több időnk van hibát jelezni a kereskedő felé. B. viszont már ekkor azt a választ kapta, hogy bukta a jótállást. Az év…..
blueby 2019.10.04 10:49:10
@Terézágyú: Az ember néha / hirtelen felindulásból :)/ mond hülyeséget, meggondolatlan dolgokat. De, hogy aztán még ragaszkodjon is hozzá....!
Szegény Magyar Postát annyit szidjuk, már szinte én szégyellem magam miatta, de mit lehet tenni, ha újra és újra kiérdemlik az egészen elképesztő eseteikkel? Most például, hogy sikerült vajon egy másik VÁROSBA kézbesíteni valaki csomagját?  Üdv! A helyzet a következő lenne. Rendeltünk egy…..
Idén még nem szerepelt nálunk az eMag, ami nemcsak annak volt köszönhető, hogy az emagos sztorik általában elég egy kaptafára készülnek, így nem volt értelme a nr.157-et is kitenni belőlük, hanem annak az örvendetes fejleménynek is, hogy csökkent a rájuk érkező panaszok száma. Erre tessék, jön ez a…..
blueby 2019.01.29 16:07:33
@Nick-son: Ilyen esetben biztos, hogy a számlát a beszállító állítja ki, nem az emag. Nekem is volt már ilyen rendelésem, nem emag számlával jött.
A szocializmusban óriási népszerűségnek örvendtek az autónyeremény-betétkönyvek, amikkel a szerencsések a Merkur-lista és hosszú évek várakozása nélkül válhattak mondjuk Zsiguli vagy Wartburg tulajdonosokká. A gépkocsi piac megnyitása aztán betett ennek az üzletágnak, de…..
Az online bevásárlás az egyik legnagyobb vívmány a konzumálás történetében. Nincs tülekedés, nincs hétvégi feszkó, nincs impulzusvásárlás és ráadásul a cipekedést is meg lehet úszni, ami ugye egy család havi bevásárlásánál már jelentős anyagmozgatással járó feladat. Ha utóbbi nem része egyes…..
blueby 2019.01.23 20:20:25
@lenörd hofstadter: Mielőtt visítva kiröhögöd magadat, gondolkozz. A GYIK-be vajon mekkora valószínűséggel írnák bele, hogy "de igen, ajtóig", ha nem így szólna a szerződés? Nem az a valószínűbb, hogy valóban így van? Egy áruházlánc honlapján írtak talán nem szájhagyomány és szomszédasszony mondta kategória. Aztán meg miért kell a másikat gyökerezni?
Egy jó parfüm állati nagy vonzerővel bír. Hát ki ne akarna úgy illatozni, mint a sztárok vagy a luxusfeleségek? Ráadásul azok a csudaszép üvegek! Ha ölni nem is akar mindenki értük, azért egy Paco Rabanne-t, Bulgarit, Hermest sokan szeretnének a polcra. Sokkal többen, mint ahányan megengedhetik…..
Szerintem sokunk zsigeri félelme, hogy egyszer az ATM-es pénzfelvételnél valami galiba lesz: nem jön ki a pénz, vagy csak kevesebbet ad ki, esetleg benyeli a kártyát a gép, vagy mittudomén. Jellemzően persze nem történik semmi rémség: bedugjuk, bepötyögjük, kiválasztjuk, kivesszük, megyünk,…..
blueby 2018.11.26 16:02:34
@élhetetlen: A minden sarkon lévő OTP-s automatából pedig bármely bank bankkártyájával 150 ezerig, 2 alkalommal ingyen vehetsz fel kp.-t.
Péter úgy érezte, tutira megy, amikor a lakhelye vagy a munkahelye helyett a Magyar Posta egyik átvételi helyét, a Vágány utcai MOL kutat jelölte meg átvételi helyként. "Nem posta, ismert a cím, a postás nem téved el, nem dob értesítőt, nem kell sorban állni, idegeskedni a csekket…..
A Bárdi Autó Zrt. idehaza az egyik legjelentősebb autóalkatrész hálózat. Nagymúltú, jónevű cég. Alapítója, a Monarchia első alkatrész-katalógusát 1905-ben kiadó Bárdi József vélhetően nem lenne büszke az alábbi panaszkezelésre. Sziasztok! Egy érdekes garanciális hozzáállásba futottam bele…..
A BKK-automaták megjelenése Budapesten igazi minőségi ugrást jelentett a lakosságnak. Vége lett a hó eleji lehangoló sorbanállásoknak, nem kellett többet a szürke aluljárókba és más csomópontokba vándorolni egy-egy köteg jegyért, sem nyitva tartó újságos bódékra vadászni, az ember egyszer csak simán…..
Tékozló Homár 2017 első levele 2017.01.02 14:31:00
Nehéz év lesz. Tisztelt Polgármesteri Hivatal / Egyház! Mélységesen fel vagyok háborodva hogy karácsony jegyében, főleg a katolikus egyház eszeveszetten, a legnagyobb harangjaival harangozzon a késő éjszakai és kora hajnali időszakban, legalább 5-10 percen keresztül, ezáltal a környék…..
blueby 2017.01.03 18:22:30
@Potpolett: A katolikus egyház a kisgyerekeket neveli, még mindig különbül, mint a liberált állami oktatás. Amire Ön gondol, azt egyes papok követték, követik el, akiket ne tessék össze mosni az egyházzal.
Roland szerint 10 éve nem volt olyan káosz a Posta üzleti csomagszolgáltatásánál, mint ami az elmúlt két hétben beállt. Panaszlevele egy nagyívű, lendületes vádirat a szerinte ügyfeleivel kibabráló, saját szabályzatát suttyomban módosítgató, tehetetetlen, megbízhatatlan, elmaradott szolgáltató…..
Azt nem tudjuk, hogy a Genertel szerződésében mi van, de hogy a honlapjukon határozottan a kőfelverődés miatti kár térítését is hirdetik, az biztos. Az meg mennyire életszerű vajon, hogy egy követ ránkpattintó autóstól igazolást szerzünk mondjuk az autópályán? GENERTEL…..
Parkolási sztori gyakran jön, ezúttal egy olyat kaptunk, amiben sikerült elintézni a jogtalan bírság ügyét, igaz ehhez a Nemzeti Mobilfizetés hangsúlyozottan egyszeri kegye kellett, ami elég elképesztő azért. A szép, szabatos leveleket bátran használja mintának, aki hasonló…..
A hét legdurvább sztorija.   UPDATE: A kommentekből úgy tűnik, hogy nem egyértelmú, szóval: nem, nem kapta vissza a pénzét. Tablet helyett román dévédét neki Karácsony előtt pár nappal rendeltem az Emagtól interneten keresztül egy Asus FonePad 7 táblagépet.Sejtettem,…..