Regisztráció Blogot indítok
Adatok
appzman

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szegény Zénó, úgy gondolta, gyorsan elintézi új, de működésképtelen laptopja ügyét. Hát, csak gondolta. Úgy néz ki, a Tescoban csak akkor tudsz garanciát érvényesíteni, ha az üzlet egyetlen, kompetens kollégája benn tartózkodik, ami egyáltalán nem fedi egymást a…..
A Furibee termékek a Gearbest saját márkás termékei. Igen, ez itt a reklám helye, mintha csak egy Drogerie Markt reklámot hallanánk. Erre pontosan azért volt szüksége a GB-nek, mint amiért a Banggoodnak az Eachinre: szeretnének nagyobb szeletet kihasítani a tortából. A vicc az, hogy…..
Szerencsés vagyok, mert nem csak a Chuwi iLife V5-öt, hanem annak nagyobb testvérét, az iLife X5-öt is kipróbálhattam. Kíváncsi voltam, hogy az alacsonyabb árért vajon kevesebbet tud-e, mint a drágább modell. A 30.740 forint egyáltalán nem tűnik soknak, hiszen porszívóz, automatikusan tölti magát és…..
Kezdődik a karácsonyi szezon, és ahogyan ígértem is, rendeltem 2 különböző fényfüzért, hogy ellenőrizzem a minőségüket. Az egyik 4 dollár alatt volt, a másik pedig 6 valamennyibe került. Kellemes tapasztalatokkal gazdagodtam, de azért hátba vágnám a Gearbest-et most...
Nyilván nem szándékos átverés a UPC-től, hanem buta önszívatás, de ha az ember a weboldalukon meg akarja rendelni a 4000 forintért hirdetett kedvezményes szolgáltatáscsomagot, egy csomó adat megadása után derül ki, hogy a kedvezményes csomag nem is rendelhető meg online.…..