Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anafeb

40 bejegyzést írt és 514 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre megírhatom azt a bejegyzést, amelyet szívem szerint már 3 évvel ezelőtt megírtam volna.Az utóbbi időben nem sokat írtam a blogra - ennek oka az volt, hogy írtam egy könyvet, felvállalva a valódi nevem, a szcientológiával kapcsolatos "élményeimről", valamint…..
Rémálom blog Scientology alert 2008.12.01 20:32:00
Csak egy apró figyelmeztetés mindenkinek, aki a BME/ELTE felé a hídfőtől vezető sétálóutcán kialakult kis ideiglenes karácsonyi vásárban közlekedik a közeljövőben: egy szcientológus kirendeltség is kitelepült oda, Ingyenes stressz teszt álnéven. E-méter, Dianetika,…..
anafeb 2009.12.20 17:14:13
@IGe: szia IGe, az egyetlen gond a hírrel az, hogy tavalyi, úgyhogy már nem hír. Biztosan most is vannak valahol, kellene néhány új képet csinálni.
Rémálom blog Ébredés 2009.04.10 19:19:00
Kaptunk anyóstól egy jó hírt, kiteszem ide, hogy ne tűnjön el a kommentek tengerében. Ha figyelemmel kísértétek az eseményeket, tudjátok, miről van szó, ha nem, kérlek olvassátok el az előző bejegyzést. Zsuzsának kitartást, sok sikert és boldogságot kívánok! Már csak azt…..
anafeb 2009.04.27 13:38:55
@dvorcsak: szerintem nem olyan ijedős. Nálatok mi újság? Nem találom a blogodat.
anafeb 2009.05.15 07:55:40
@anyós: először én is erre gondoltam, de nem. Klikkelj a nevére, kiderül rögtön, hogy fogyókúrázik, több bejegyzése is van. A regisztrációja sem új.

anafeb 2009.09.13 07:32:05
@Mirakel: Szia Mirakel! Nálunk minden rendben, köszi.Sajnálom a barátnődet, remélem, előbb-utóbb ő is a fejéhez kap, hogy mibe is mászott bele.
Az alábbi történet szépen bemutatja a szcientológusok által közkedvelt, kapcsolatmegszakításnak nevezett intézményt. Ehhez - állítólag - csak akkor folyamodnak, ha már semmilyen más megoldás nincs egy konfliktus kezelésére. Saját tapasztalatom viszont az, hogy elég könnyen…..
anafeb 2009.01.13 11:40:39
@boszizsu: "Szerinted mit lehet kezdeni egy olyan gyerekkel, aki tévét néz, miközben velem telefonál, és semmi nem történik. Vagy megkérdezi a nagyanyját, hogy "Mama, ezt elmondhatom?" Nem kell elhinni, hiszen a szó elszáll."

Hogy jutott idáig a gyerek? Végülis veled élt, nem? Szerinted mi az oka, hogy így viselkedik veled?
anafeb 2009.01.15 21:30:34
@Ötletgazda: kedves András!
Azt gondolom, hogy az életetek és a problémáitok eddig sem voltak titokban tartva, kevés szabadidőmben napok óta a te blogjaidat, honlapjaidat olvas gatom. Jó sok van, nem kevés időt tölthettél vele. Eddig is az interneten élted az életed, és közkinccsé tetted magad.

A blog célja a felvilágosítás, és nem érdekel igazán a látogatottsági statisztika. Én ezt nem versenyszerűen űzöm. Aki a szcientológiára keres rá, az megtalálja, és ez nekem éppen elég.

Ha zavar, hogy kint van a neved, nagyon szívesen leveszem, de eddig ezt még nem kérted. Egyébként a szcientológusok mindig azt mondták, hogy mindegy milyen, csak reklám legyen.

A kisfiú pedig szvsz. rajtad és a szcientológián kívül senki mástól nincs veszélyben.

anafeb 2009.09.11 16:51:12
@Ntmlan: érdekel a levél, e-mailben elküldenéd? köszi!
  Ez a körlevél ment ki minden magyar szcientológusnak. Még szójegyzéket is mellékeltek mellé, nehogy elsikkadjon az üzenet.   De jól átjön belőle, hogy az egyháznak kell mindened - a pénzed, a szabadidőd, a nyári szabadságod, a barátaid - MINDEN.   Itt a levél,…..
Rémálom blog Boldog karácsonyt! 2008.12.24 12:32:00
Rémálom blog Boldog karácsonyt! 2007.12.21 22:17:00
Békés, boldog karácsonyt kívánok, és szívből kívánom, hogy mindenki szerettei körében tölthesse ezt a szép ünnepet!..
Rémálom blog Segítségkérés 2008.10.01 11:12:00
Az alábbi levél kommentben érkezett, nem változtattam rajta semmit, csak tördeltem a könnyebb olvashatóság érdekében. Kérlek benneteket, segítsünk a hozzászólónak, adjunk tanácsot, bár a szcientológusok mentalitását ismerve tudom, hogy ez sokszor süket fülekre talál. A…..
Levélben kaptam az alábbi történetet, a levél írójának kérésére közzéteszem. Először is elnézést, hogy nem fedem fel kilétem, de szerintem megértitek. Az alábbi szövegben beszélek majd az Alapokról, a Sea Org-ról, EPF-ről, RPF-ről – a szcientológiáról. Mindenkinek…..
anafeb 2008.09.13 10:09:49
  Anonymous Hírszerző Szolgálat (AIS) jelenti:   LULZ-ENGEDÉLY   A szcientológus titkosszolgálat leleplezése   Ügynökök: Mi az AIS-nél szupertitkos információk birtokába jutottunk egy rendkívül fontos dologgal kapcsolatban. Úgy látszik, hogy egy titkos…..
Anonymous jelenti: "A 2. Magyar Anonymous tüntetés 2008. 06. 14. szombat 13-15 óra között! Erzsébet körút 4. a Budapest Org-al szemben!  Innen fél 3 körül átsétálunk a Leonardo u. 8-14 elé.Tel.: 06702941907 egy héttel a tüntetés előtt lesz csak…..
3. Magyar Anonymous tüntetés2008. július 12-én szombaton 13 órától 15 óráig az Erzsébet krt. 2-6 szám között (a nbp.org-al szemben) lesz a tüntetés. A legutóbbi is nagyon jól sikerült, 136 városban közel 3200 Anon tüntetett! A helyszínen gyertyát gyújtunk a…..
Egy ismeretlen jóakaró fordító jóvoltából íme az eredeti angol magyar verziója. L. Ron Hubbard, vágatlanul. Mindenki csak saját felelősségére olvashatja el! :) Az egyház szerint tüdőgyulladást is lehet kapni az elolvasásától! A dokumentum szerzői joga is náluk van, én pedig…..
Pár friss email "belülről", valamint friss hírek, linkek stb. 1. Az Anonymous azonosította a tüntetésen az őket fotózó és videózó szcientológusokat:Forrás és képek: Magyar Anonymous weboldal 2. Dr. Lenkei megtanulta Hubbardtól a nagyotmondást - "LSD az…..
Kis késéssel ugyan - röpke néhány hónap - de a magyarországi Anonymous is felébredt. Csatlakozunk az európai mozgalomhoz, ahol már a 4. tüntetés volt a csoport bejelentkezése óta, a következő pedig június 14-én lesz. "Tüntetés a szcientológus szekta ellen 2008-05-18. 13:16…..
"Anonymous a következő információt juttatta el hozzánk: A tüntetés helyszíne megváltozott, hogy egybeessen az egyház által szervezett "szcientológus majálissal." Tehát 2008. május 25-én 13 órától 15 óráig Budapest, XIV. ker. Ajtósy Dürer sor 19-21. szám…..
Újabb maratonra készül a szcientológus tábor. A nyolcágú keresztségben a "Mutass Jó Példát! Balaton Maraton 2008" nevet kapta. A mellékelt anyag szerint már 4 ilyen volt. Út a Boldogsághoz füzeteket fognak osztogatni az arra járóknak a Balaton partján futó…..
Rémálom blog Szösszenetek 2008.05.22 07:33:00
Drogmentes maraton, 2008.   Kedves fogadtatás: - Megkérhetlek benneteket, hogy menjetek el innen? - Megkérhetsz, de maradunk. - Akkor megkérhetünk arra, hogy ne szórólapozzatok? - Igen, de folytatjuk. OT 7 feleség idegesen járkál az utcán és a járókelők kezéből rángatja…..
Forrás: Rémálom blog "Kis késéssel ugyan - röpke néhány hónap - de a magyarországi Anonymous is felébredt. Csatlakozunk az európai mozgalomhoz, ahol már a 4. tüntetés volt a csoport bejelentkezése óta, a következő pedig június 14-én lesz. Tüntetés a szcientológus…..
Friss hír innen: http://funyiro.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=405&Itemid=175 Zene:Johnny Cash - God's Gonna Cut You Down Paksnak nem kell Drogmentes Magyarországért Maraton Kisebb affér zavarta meg a drogmentes maraton tegnapi, paksi programját. A…..
Rémálom blog Toborzólevél 2008.05.01 10:13:00
Kíváncsi vagyok, mikor tűnik fel végre, hogy a fiam nem akar Sea Org tag lenni, sőt még csak egyháztag sem. Kedves szcientológusok, mikor jut el a gyenge agyatokig, hogy egyszer már megpróbáltátok, ezen próbálkozás következménye lett aztán a C típusú bajforrássá nyilvánítás?…..
Bár alapítója szerint a "szcientológia technológia" teljes és mindenre választ ad, bizonyos területeken külső forrásból származó módszereket vett át. Valószínűleg a tényleges lista sokkal bővebb, de ezeknél szerzői jogi okokból kénytelen volt megnevezni a…..
Sok-sok évet töltöttem a Szcientológiában. Az agymosás minden fokát megjártam. Aztán felébredtem és szép fokozatosan megtudtam az igazságot. Az életemből sajnos éveket, a pénzemből több millió forintot és a családomból több tagot is elvesztettem. Ezt a blogot azért…..
Interjú Norbert Potthoffal.  Sokszor előfordult már itt a blogon a neve, és most találtam róla egy videót, pár napja került fel a youtube-ra. Ajánlom azoknak, akik most ismerkednek a szcientológiával, és azoknak is, akik már ismerik. Meg persze, azoknak, akik még nem is hallottak…..