Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rettenet Tábornok11

0 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közeleg a karácsony és az év vége, azonban vannak, akik már most elkezdenek gondolkodni azon, hogy hol töltsék majd a nyári szabadságukat. A hely kiválasztásánál érdemes tisztában lennünk a látogatásunk idejére eső helyi szokásokkal és ünnepekkel, így kellemetlen élménytől menthetjük meg…..
Figyelem, kedves olvasók! A Szent Korona Rádió Hadak útján c. hadtörténeti műsorában április 5-én, szombaton 17:30-tól, ill. vasárnap 02:00-től és 09:00-től hallgatható meg itt annak az adásnak a harmadik, befejező része, amely egyik szerkesztőnk, SchA közreműködésével…..
Magyarországról tudósított a New York Times. Ne, lécci, ne kattintsatok tovább, nem a Horthy-szoborról és a növekvő antiszemitizmusról lesz szó, ígérem! Komolyan, ilyen riportot amerikai újságíró tollából régen nem olvastatok. Seth Kugel szerdán megjelent írására a HVG…..
Rettenet Tábornok11 2014.02.07 11:14:46
@Nyers Fa: Mo-nak a történeleme során sosem volt jelentős létszámú MAGYAR etnikumú polgársága, pláne nem nagypolgársága. Ezért a Jobb számára csak mérsékelten hiteles a polgári eszeme, hiszen annak nincsennek gyökerei, nálunk. Marad tehát a paraszti világ romantikája.

RT
A sajtó gyakran célkeresztbe veszi a vagyonőröket, - különös tekintettel a negatív hírekre. A bankrablót elkergető pocakos vagyonőrről készült videófelvétel remek sztorit szolgáltatott a médiának. De sok más esetben is a vagyonőrök negatív szereplőivé válnak a híreknek.…..
Rettenet Tábornok11 2013.10.29 08:28:29
A "szakmáról" ez a véleményem: www.youtube.com/watch?v=xeTfrCKi2XI

Pedig ez egy bank volt, és nem egy kisközért a 8-ban!

Nem azt mondom hogy csak és kizárólag leszeret kommandósok, esetleg az idegenlégió hazatérő veteránjai őrködjenek, de azért egy megfelelő fizikai kondíciót elvárnék. Igaz az is hogy az általam ismert őrök is 450-550 között kapnak nettó, amiért értem én hogy nem lehet csodát várni, szinte midegyik a "másodállását" piheni ki a szolgálatban. Ám én a megrendelő oldalon látom azt is, hogy a vállalási díj alsó hangon a két háromszorosa ennek, a külömbség pedig egy két khm vállalkozónál csapódik. Amíg ez a réteg nem alakul át, a szakma nem fog változni.

RT
Háborúk mindig voltak és lesznek az emberiség történelmében. Belegondolunk néha, hogy milyen szerencsések vagyunk, hogy békében élhetjük a napjainkat? A kis mindennapi mérgeink közepette, amikor nagyszüleink néha korholóan ránk szólnak, hogy ez semmi ahhoz képest, ami a háború…..
Az amerikai hadsereg Tactical Assault Light Operator Suit, azaz TALOS néven mutatta be annak a fejlett gyalogsági testpáncélnak a látványterveit, amely emberfeletti erőt és olyan ballisztikai védelmet ígér, amilyet eddig csak a sci-fik szuperhősein láthattunk. A katonák nem csak…..
Sötét középkor 5# Lovagokról 2010.08.01 23:58:00
Mai bejegyzésünk elsősorban kérdésfeltevés, és csak másodsorban megmondás, s nem a középkori gondolkodás, hanem a hadi művészet mítoszait kívánja kikezdeni. Kérdés a végén.   Ha a Kr. u. 500-tól 1500-ig tartó időszak európai és szentföldi ütközeteire gondolunk, a…..
Eltűnhet egy ősi görög város minden maradványa, de helyén csillogó luxusapartmanok és boltok nyílhatnak, ahol a még mindig szegény líbiaiak többsége nézelődhet- merthogy vásárolni nem tud. Megéri? Kinek?  Líbia észak-keleti részében található Cyrene, melyet az ókori…..
Rettenet Tábornok11 2013.08.27 22:02:53
Oké, játszhatunk ilyet is. Nem kell ezt túlragozni, tiszta, világos és egyértelmű a történet. De vajon Csatárynak mi köze van a fradihoz? A Ferencváros fideszes elnöke, a fideszhuligánok haverja szerint a drapit becsempészték, aha. A bocsánat vagy a sorry esetleg a sajnálom, az…..
Rettenet Tábornok11 2013.08.18 22:10:10
@Csehszlovák Kém: Nézd, én speciel utálom a focit, de meg tudom érteni hogy egy átlag Fradi drukkernek mennyire nyílhat a bicska a zsebében a posztod után. Kb annyira mint amennyire neked nyílt a transzparens miatt.
Azzal hogy kiposztoltad a fentieket semmiben sem segítettél a Magyarok és Zsidók közötti ellntét feloldásában, ellenben sikeresen mélyitetted azt!
Ezért mondom hogy ez NEM jó út.

RT
Vöröshajú lányok Az a kés 2013.08.01 07:34:00
..
Rettenet Tábornok11 2013.08.01 10:11:57
A címben feltett kérdésre a leggyakoribb válasz alighanem New York és / vagy London. Ami mindkettőben közös, sok egyéb más mellett, hogy mindkét megoldás: rossz. A „melyik városban lakik a legtöbb milliomos" című játék időről időre előkerül, hiszen a dolognak nyilván…..
Rettenet Tábornok11 2013.07.31 13:35:27
Egyszer már hallottuk az ultimate érvet, hogy az utast abúzáló ellenőrök nem is ellenőrök voltak, hanem biztonsági őrök, és nem is abúzáltak, mert a hazugságvizsgáló azt mondta. Valami hasonló történt ezúttal a Batthyányi-téren. Az ellenőrnek látszó tevékenységet végző…..
2050-re megoldódnak a nagyvárosok közlekedési gondjai? Hahaha! Erős kételyeim vannak a dologgal kapcsolatban, de szerencsére olyan messze van 2050, hogy bátran mondhat bárki bármit ezzel kapcsolatban. Valószínűleg így gondolkodtak a BBC-nél is, ahol a Future rovatban csináltak…..
New York egyik meghatározó épületét alig egy év alatt készült el, ami még ma is kifejezetten jó időnek számítana. Hatvanezer tonna acélt és 10 millió téglát építettek bele – hogy miként, azt most megmutatjuk. Az Empire State Building története még 1928-ban kezdődött,…..
Rettenet Tábornok11 2013.07.03 22:12:23
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Többször megkapjuk, hogy a kormányellenes kül- vagy belföldi vélemények tulajdonképpen az országot támadják. Ugyanezt a logikát propagálja a kormány erejét az ország erejévé stilizáló enyhén militáns propaganda. Mindkettő nyilvánvaló hazugság. Magyarország ereje, ha…..
Rettenet Tábornok11 2013.01.02 19:12:51
Az hiszem, nyugodtan kijelenthetem, hogy láttam a legdurvább szépségápolási reklámot ever. Az hogy az erotika megjelenik, nem újdonság, de itt ennél sokkal tovább merészkedik a Ren márka. Olyannyira, hogy 18 éven aluliaknak nem is ajánljuk a megtekintését... Szóval vannak ezek a…..