Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egyenes

3 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Blikk mindig is tudta mi kell a népnek: csöcs, botrány és kiskutya! Az elsőt szokás szerint a címlapon találjuk néhány idióta kínrím társaságában, bentebb viszont igazi, szívszaggató celebdráma bontakozott ki régi barátsággal, nagy csalódással és egy kutyussal: a hazai…..
Pénteken megoldottuk a mindenhová kirakott, közhelybajnok "Az ég kék, a fű zöld, az élet szép"-plakátok rejtélyét: ez az új reklámkampánya az október 1-jén elinduló RTL2 tévécsatornának. Kommentelőink rengeteg olyan örökigazságot írtak "A beton kemény"-től "Az élet…..
Beszélik, hogy a hétvégén már holmi nyári olimpiára figyel a világ, de ki a fenét érdekel, amikor az NB1-ben is útjára indul a pettyes, kivételesen elhalasztott meccsek nélkül. A játékosok életük legkeményebb alapozásán vannak túl, harminc éves, egyszeres válogatott…..
egyenes 2012.07.31 10:10:06
@housemd:
neked, illetve a többi "kedves" és okos(kodó) kommentelőnek üzenem, hogy legnagyobb sajnálatukra _nem_ fogunk kiesni az nb1-ből :(
hozzáteszem, bajnokok se leszünk idén, ellenben előbb ünneplünk újra nb1-es aranyat, mint pl az ország (párt) kirakatcsapata, a fagyika, a miskolci vasmű, vagy éppen a győri eto'o.
Tisztelt MT! Rengeteg problémám van a munkahelyemmel nincs szabadság,nincs eüszabi,fizetés stb, kérlek olvassátok el és aki tud segítsen abban,hogy mihez kezdjek.Elmesélem röviden a dolgokat. 3 hónapja dolgozom a mostani munkahelyemen, pár napon belül lejár a próbaidőm.Úgy…..
egyenes 2011.06.02 17:26:00
@novákandris:
(üdv! ha nem vagyok túl indiszkrét, hol és milyen munkakörbe keresel munkatársat?)
egyenes 2011.06.02 18:27:04
@novákandris: értem, köszi :/ esetleg angol és adobe programok ismerete? :)
német nincs sajnos..
hogyvolt WTF??? 2011.05.19 09:19:00
Tessen megguglizni a "pókmajom" szót, tádá! (Klikkre nagyobb lesz.) Persze, hogy fake, de ettől vicces.  ..
egyenes 2011.05.19 10:51:21
@sixx: udv! először is minden tiszteletem a tied (illetve nem, mert pl Lazar Bencenek is max respect, de nem is ez a lenyeg), lehet, lemaradtam es irt meg valami csunyat beavereater, de amit lattam belole az nem volt kifejezetten banto. (vagy igen? mar nem emlekszem)
a poszt targya, azaz a preparalt pokmajmos kep vicces is, de fake is, vagy ahogy te irod, fake, de vicces. no de már nem is tudom, hogy mit akartam kihozni ebből, ellenben variációk egy témára (ti. fake, de ettol vicces): www.tehgiraffe.com/pix/2011/05/1305783101-tumblr_lleti5J7701qbhkmro1_250.gif
hogyvolt VV4 - 4X11 2010.12.25 11:40:00
Na hát remélem, mindenkinek tojt a Jézuska valami olyat, amit már rég szeretett volna (meg minimum egy pizsamát is) és mindenkit úgy szeretnek, ahogyan szeretné, hogy szeressék. Történelmi pillanatokat élhetünk át együtt, először fordul elő, hogy a karácsonyt a Villában töltik…..
Brutális kegyetlenséggel gyilkolták meg Pault (†2) a németországi oberhauseni akvárium fő látványosságát, a labdarúgó világbajnoki mérkőzések eredményeit kimagasló pontossággal megjósoló polipot.- Az elkövetők előbb egy tulipánvágó ollóval egyenként lemetszették…..
egyenes 2010.07.24 16:21:24
Az elmúlt napokban nem írtam bejegyzést, ugyanis a foci VB, mint olyan, fontosabb volt. Az élvezhetetlen meccshalom azonban adott némi szabadidőt, így gyorsan meg is írnám az atmoszfératönkretevő kis „hangszer” problémáját.   A bejegyzés akár a Re-Akció…..
Itt ülök az öltözőben, miközben iszonyatosan dörzsöli a herémet ez az új vb-szerelés. (Játék közben is borzasztó kényelmetlen: a  farpofáim beeszik a gatyát, a zsiráfnyak meg teljesen odapréselődik a combomhoz...) Rajevac szövetségi kapitány úr két napja…..
Az Arany János úti metrómegállóban kaptam el tegnap az alábbi ákombákomot és beugrott a Kontroll című film az a jelenete, amikor Nagy Zsolt, alias Tibi kézzel lábbal és nem kicsit tört angolsággal próbálja kipuhatolni a kínai turistacsoporttól, hogy "TICKET! Csoportos…..
egyenes 2010.04.02 09:24:16
eMagyarország történelme régre nyúlik vissza, nehézkes megtalálni az információkat hogy mi miért történt. Ezért is született ez a cikk amely vázlatosan végighalad azon háborúkon melyben eMagyarország hadserege a frontvonalakon harcolt.eMagyarország a háborúzott 2008 nyarán…..
 A szám egyben véget is vetett mindennek.Dicsőséges huszas éveim elején állandó kapcsolat mellett összejöttem egy vagány csajjal. Olyan Angelina Joliesan vadóc lányzó volt (annak minden előnyével és hátrányával). Tudta, hogy nekem van valakim és megegyeztünk hogy…..
Az U-20 világbajnokság után a csapatába visszatért 21 bronzérmes játékos közül kilenc játszott a klubjában. Először próbálta ki bajnokin a Bari edzője Koman Vladimirt, igaz csak 12 percet kapott. Gosztonyi megint gólt lőtt az MTK-ban. Győrben a három válogatott közül egyet…..
Failure is your name! Óóó igen! 2008.08.31 20:49:00
Sikerult 2 ora szenvedes utan ezen a mar mar fantasztikus inda rendszeren regisztralni egy felhasznalot, es ujabb 2 orara ra elkesziteni a friss ropogos blog.hu blogocskat. Meglep milyen ujdonsagokat nem tartogat szamunkra a magyar web2.0.Van mar egy hasonlo blog a http://fail.blog.hu cimen, de…..
Ismét egy olyan sztori következik, ami előreláthatóan erősen meg fogja osztani kedves Kommentezőinket, erkölcsileg, morálisan és logikailag egyaránt. Próbára teszi valamennyi érzékszervet. Üde habszódia, sok számmal, időponttal és időutazással! Küldjük mindenkinek, aki…..
egyenes 2009.08.23 00:39:57
Az egyik kedves barátommal van egy ilyen definíciónk Christina Riccire, hogy ő az, aki "csúnya, de szép", na ez a poszt is egy ilyesmi dolog, a megoldás "jó, de rossz". Szóval a Family Guy nekem nagy kedvencem, mert engem simán le lehet venni a lábamról egy paraszt…..
to: staff subject: Mai rejtvényünk Hogyan kell(ene) a hatályos helyesírás szerint leírni azt, amit az mti (meg persze az Index is) így ír: „MSZP-SZDSZ koalíciós egyeztetés” ZsB from: A komcsi mutyi from: B MSZP-SZDSZ-koalíciós-egyeztetés from: C MSZP–SZDSZ…..
egyenes 2009.08.18 13:48:47
Hiti meg én "Jó barátok voltunk régen. Már akkor is ezzel a kiírtok minden zsidót meg faszom selejtet szöveggel idegesített… főleg részegen árjázott állandóan. Ilyenkor kurvára gyűlöltem, de általában jól elvoltunk, emlékszem egyszer annyira berúgtunk, hogy…..
egyenes 2009.07.13 20:35:38
egyenes 2009.07.13 20:36:50
endre mocska rajzolós 2009.07.13 20:26:00
az a helyzet, hogy a régóta várt poszt témájához gyűjtött forrásanyag egy szerencsétlen winreinstall alkalmával elveszett, úgyhogy amíg a hosszadalmas előkészületi háttérmunkát újra végig csinálom, íme egy frissebb téma mindenféle egyéb magyarázat nélkül, az…..
Konspirációs teóriák JFK - 1.0 2009.06.29 08:00:00
Egy politikus erőszakos halála minden esetben beindítja az összeesküvések feltételezésére hajlamos embertársaink fantáziáját. Ha ez a politikus ráadásul a világ vezető nagyhatalmának első embere, az iménti kijelentés axiómává nemesedik; John Fitzgerald Kennedy, az Amerikai…..