Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ulci

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Peppermint az óvodai szülői értekezleten értesült a gyerekek Fradi uszodában elszenvedett balhéjáról, ahol a fontoskodó és rendezkedő portás miatt a csoportnak végig kellett szenvednie, ahogy a hülye felnőttek ordibálnak és mocskolódnak. Szóval a Fradi uszodájában (ezt még…..
Egyetlen biztonsági őr elég volt Galimának, hogy soha többé ne tegye be a lábát a százhalombattai Tescoba. Még a karácsonyi rohamban felejtett a bevásárlókocsijában két kazettát kifele menet, amit a biztonsági őr lopási kisérletnek minősített, aztán egy hónappal később…..
Ulci 2010.01.25 11:24:48
@Teccikérteni?: Esélytelen, hogy a biztonsági őr elvegye? :-)
Na, mit érdemel az ilyen? Pokoli kínokat. Ehhez képest marha jól járt, hogy megúszta annyival, hogy nem tudott ajándékot adni szenteste. Nevetséges naivitásról árulkodó részletek alant. Ezúton szeretném vízalatti panasz-éléskamrádat egy postai történettel bővíteni. A tavaly…..
Több száz biciklis lepte el a Margit hidat kedden este, a déli járdán bringaláncot alkotva tiltakoztak az ellen, hogy a főváros felrúgta a civilekkel kötött megállapodást, így a híd felújításából kimarad a déli oldalra tervezett biciklisáv. Készült egy kérdőív, ami…..
Vajon hol a sor vége? Tavaly robbant az erzsébetvárosi ingatlanpanama, melynek kapcsán azóta már van 9 gyanúsított, sőt jó páran már előzetesben ülnek. Viszont a szomszédos kerületben, a Terézvárosban sokkal durvább ingatlanüzletek történtek, de a rendőrség csak a nyomozati…..
A Youtube legnézettebb videói között, a karácsonyt is magába foglaló heti összesített listán jelenleg a harmadik helyen áll a Népszigeti Kutyaiskola karácsonyi videója. 28.-án reggel hét óráig 1.014.281-en nézték meg a felvételt, amelyen néhány kutya meglepetésből…..
Ulci 2008.12.28 22:50:56
Sziasztok.

én ennek a szuper csoportnak voltam egy tagja. Jelenleg nem vagyok, mert egyszerűen úgy alakultak a dolgok, de a kutyám ezerszer boldogtalanabb, mint akkor volt, amikor lejártunk a sulira és rengeteg új butaságot tanulhatott. Még most is sokat klikkerezünk (
www.klikker.hu), és tanítom neki, hogy megrázza a fejét, vagy hogy keresztbe tegye a lábát (ami merőben felesleges), és még így is boldogabb kutya, mint sok-sok ezer társa. Mert vele foglalkozik a gazdája, tanítja és nem a napi 2-3 szor egy sétában és labdázásban merül ki az élete.
Persze másoknak ez butaság, de most komolyan.. Mire jó az atlétika? Mire jó a balett? Mire jó bármi más, ami minket embereket szórakoztat? Ez arra jó, hogy a kutyák úgy érezzék, a gazdájuk foglalkozik velük. Persze kicsaphatnánk őket a kertbe, hogy szaladgáljatok kedvetekre, de mi tudjuk, hogy a kutya falkaállat, akinek szüksége van arra, hogy egy közösségbe tartozzon. Van pár ember, akikkel nem szeretnék egy közösségbe tartozni.
És hogy fellebbentsem a fátylat. A kutyák nem teszik fel a díszeket (ugyanúgy, ahogy Tom Cruise sem kapaszkodi fél kézzel több ezer méter magasban egy sziklafalba), hanem jelre megérintik az orrukkal. De.. odaviszik, kinyitják a szekrényt, felgördítik a szőnyeget, felmásznak a létrán! És miért? Mert a gazdájuk szán rájuk napi 10 percet és játszik velük egyet. Mert nekik ez játék.
A 168 óra is beszállt a remek sorozatunkba, ugyanis Semmelweis Egyetem Magatartástudományi Intézetének "Magyar lelkiállapot 2008" címmel jelent meg tanulmánykötete. A szerkesztője Kopp Mária, az intézet tudományos igazgatóhelyettese:"-Ráadásul itthon fokozódik az…..
Seres Mária 4 gyermekes családanya és építészmérnök magánemberként népszavazási kezdeményezést nyújtott be ezzel a kérdéssel: "Egyetért-e ön azzal, hogy az országgyűlési képviselőknek csak a bizonylattal alátámasztott elszámolható kiadásai után járhat…..
Ulci 2008.12.05 11:18:22
Remélem a t. hölgy olvassa. :-)
Hihetetlen. Ez a bizonyíték arra, hogy a politikusok és feleségeik nem emberek, hanem valami földönkívüliek, mert tutira nem ugyan arról a fáról ettünk a paradicsomban.
Hogy tud egy emberbe ennyi butaság és rövid látás szorulni?
Valamilyen fura okból éppen hogy, de belekerültem a legnagyobb adózási sávba (tisztelt képviselő asszony, az országunkban jelenleg több adósáv van, és minél nagyobb valakinek a fizetése, annál több százalékát kell befizetnie. Bár azért fizetek, hogy Önök jól éljenek, ez csak két dolog miatt fordulhat elő:
1. Szavazóbázisunk jókora része csupán annyira tájékozott, amennyire Ön
2. Szavazóbázisunk kénytelen politikusokra szavazni. )
Tehát nem panaszkodhatok. Az ország legjobban kereső rétegébe tartozom, még ha fizetésem és az Ön férje fizetése, juttatásai, kenőpénzei közötti különbség legalább egy nulla, ami jelen esetben nem nullát tesz ki, hanem legalább egy milliót havonta.
Ezért a különbségért keményen dolgozom, és ezen felül mosok, takarítok, gyereket nevelek.
Viszont megtanultam valamit: A munkáltató azért alkalmaz, hogy kollégáimmal együtt felvirágoztassam a cégét. Ezért fizetést kapok és ha a cégnek jól megy, akkor ők (a munkaadók) ezt megjutalmazhatják. Ha a cégnek rosszul megy, akkor a munkaadóim elgondolkoznak, hogy mi a probléma és a felelősöket eltávolítják. Ha bármilyen céges ügyben utazni vagyok kénytelen, akkor minden forinttal el kell számolnom. Mert a világ így működik. Amikor Ön vásárolni megy, akkor sem úgy működik, hogy a pénztáros hasra üt, mond egy összeget és maga azt szó nélkül kifizeti. Igenis megnézi, hogy miért kéne egy kifliért 8 ezer forintot fizetnie?!
Nos elárulok egy titkot hölgyem: A férjének a munkaadója én vagyok. Én, és még néhány millió másik ember. Mi fizetjük a fizetését és ezért elvárjuk, hogy a cégünket, az ORSZÁGOT felvirágoztassa. Szomorú, hogy nem ezt teszik. Szomorú, hogy jelen esetben ÉN, mint munkaadó, nem mondhatom azt, hogy legyen teljesítmény alapú a képviselőink fizetése. Szomorú, hogy Én mint munkaadó, nem vonhatom felelősségre az alkalmazottamat, ha tönkreteszi a CÉG-et, az ORSZÁGOT. Szomorú, hogy nem rúghatom ki az alkalmazottamat, ha meglopja a céget. Szomorú, hogy szegény alkalmazottaimat ilyen buta feleséggel verte meg a sors.
Majdnem azt írtam, hogy szeretném, ha egy hónapra cserélhetne velem, hogy megtapasztalja, milyen napi 8-10 órán át dolgozni, utána hazamenni, főzni mosogatni, egy gyereket elváltan felnevelni, úgy hogy a volt férje nem képes fizetni, úgy élni, hogy nincs élő rokona akire támaszkodhat, úgy hogy minden tettéért felelősséggel tartozik a munkaadójának, a családjának, saját magának. Úgy, hogy minden hónapban lenulláza magát, de csak mert nem jár fodrászhoz, nem vesz tombolát, nincs kocsija. De tudja mit? Nem szeretnék az Ön helyében lenni. Mert én, annak ellenére, hogy mindenért magam dolgozom meg, boldog vagyok. Boldog vagyok, mert nem ismerhetem Önt, boldog vagyok, mert tudom, hogy amikor felemelik a fizetésemet, vagy jutalmat kapok, azt azért teszik, mert valamit jól csinálok, mert tudom, hogy nem másokon élősködöm.