Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jamroll

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  "Egy texasi tankerület vezetői többek között a Biblia eltávolítására szólították fel az iskolák könyvtárait, miután közérdekű panaszra vizsgálat indult több kiadvány ellen, hogy összeegyeztethetők-e a tanintézmények oktatási elveivel. A Biblia nem tartozott azok közé, ami összeegyeztethető,…..
Gyászba borult már a város, kikapott a Ferencváros! Lakótelepi gyerek voltam. Imádtam a focit. Nem is volt nagyon más választás, mert Újpalotán csak dühöngőket építettek. Ez a neve a magas, drótfallal körülvett betonos focipályáknak. Odavoltam a Fradiért. Kijártunk meccsekre is. Általában kettős…..
Váratlan fordulat...
jamroll 2017.07.13 19:22:10
@nemecsekerno_007: Ez igaz, viszont ugy tunik, hogy a fakockat a kormanypartokra sem lehet bizni. Igazan indithatna valaki jovore egy bazari majmot. Akkor legalabb lehetne mire szavazni.
Furdancs Blog Barkács vagy profi? 2017.05.17 05:00:00
Az általunk, és persze a legtöbb barkácsoló által használt gépek beszerzésekor sokszor felmerül a „de mitől van ekkora árkülönbség?” kérdése a különböző gépek összehasonlításakor. Általában azt tapasztaljuk, hogy az ismertebb gyártók barkácscélú gépei nagyjából…..
jamroll 2017.05.18 01:25:13
@Untermensch4: Nekem a lakotelepi betonnal az a tapasztalatom, hogy a furoszaron mulik a csoda. Sima zold Bosch pneumatikus furom van. Probaltam lyukat furni es eppenhogy a festek alatt kapargattam a betont. Inkabb hivtam egy szakit. A szaki kb 20 masodperc per lyukkal dolgozott. Kerdeztem, hogy ezt megis hogy? Mondta, hogy vegyek egy rendes furoszarat. Vettem egy db 8mm hilti szarat aminek az ara vetekszik egy noname furogeppel. Azota nekem is 20 mp egy lyuk a panelba. Kivancsisagbol kiprobaltam aposom noname racsnis furojaval. Joval lassabb, de 1,5-2 perc alatt azzal is megvolt egy lyuk. Szoval nem kell feltetlenul a szomszedok agyara menni azzal sem, ha egy-ket lyukrol van szo. Az mar egy mas kerdes, hogy az tizedik lyuknal lehet, hogy kidobhatod a gepet.
Most utoljára megemlékezünk az évfordulóról, amelynek milliók köszönhetik, hogy olcsón repülhetnek, még többen, hogy nem dob ki a közös pénzből az ablakon milliárdokat az állam. Ma öt éve állt le a Malév, azóta szárnyal a forgalom a reptéren, mára pedig soha nem látott útvonalbőség alakult…..
jamroll 2017.02.04 15:41:46
@di Canio: Mi viszont annyit hadd jegyezzunk meg, hogy ezt mind az adofizetok penzebol tetted.
A Pharaon-ügynek sok tanulsága van, érdemes róla olvasgatni, például azért, mert a sztori segít megérteni, hogy mennyire nem osztható fel a világ fekete-fehér, jó-rossz, Kelet-Nyugat, terrorista-nem terrorista tengelyek mentén. A magyar politikai elit természetrajzát is jobban érted, ha megismered…..
Ismerős az a dühítő élmény, amikor valamelyik kedves szomszédod zajong és nem tudsz tőle nyugodtan aludni? Jómagam ilyen szomszédból sajnos többet is kaptam a kelleténél, így könnyedén felállítottam a dobogós helyezéseket:..
Felháborodott videót töltött fel az Anna & the Barbies énekesnője, Pásztor Anna a facebookra, mert a nagymamáját nem engedték felszállni a Wizz Milanóba induló járatára. A történet annyi, hogy a nagymama Annáék után repült volna egy későbbi géppel egyedül, s a bádoghodályban a Budport…..
jamroll 2016.04.06 16:34:14
@CsekklisztNo.10Reloaded: Ha betartod a szabalyaikat akkor semmi gond nincs. Csak ezert szerintem felesleges Becsen keresztul menni es plussz 3 oraval megnovelni egy ketoras utat.
Könyves Viki Mára az országok közötti repülés nem számít nagy dolognak. Van, aki hetente látogatja a reptereket, fél napokat tölt a levegőben rendszeresen, nevükön ismeri a különböző légitársaságok utaskísérőit és már kívülről fújja az általuk oly sokszor bemutatott biztonsági előírásokat...
jamroll 2016.03.07 14:48:37
@kewcheg: Tied sem rossz modszer. En ujabban arra szoktam gondolni, hogy inkabb igy mint vastagbelrakban ... Egesz jol mukodik.
Ismeretségi köröm egyes - mások által fiatalnak mondott - szociológiai tenyészete mostanában azzal tesztel, hogy ők leköltöznek vidékre. Mikor elkezdik a Budapest élhetetlen, bezzeg a vidéki friss levegő mantrát, már tudom mivel folytatják. Amidőn pedig udvariasan végighallgatom érvelésüket a…..
jamroll 2016.02.20 01:36:40
@KissGecihuszár: Nem egeszen ertem, hogy a belpesti libsi bagazsnak ehhez mi koze, de hidd el, hogy a Tesla nem fog gyongyospatai uzemet epiteni. Azert mert ott nem fog mernokot talalni. Az a ketto aki ott volt mar reg elkoltozott. A mezogazdasag GDP alig 3%-a. Erre nem lehet egy varost, de meg egy kis falut sem epiteni. Nem nekem cimezted, de emlitetted, hogy kulfoldre koltoztel. Igy meg mar teljesen erthetetlen, hogy miert beszelsz biozoldsegrol meg meheszkedesrol. En Bp-re koltoztem, te meg Del-Bostonba. Akkor most fasza falun elni vagy nem?
jamroll 2016.02.22 19:06:28
@luis5: A 40% valoban statisztikai adat. A max 20% meg egy bemondas. Ide barmilyen szamot beirhattal volna.
jamroll 2016.02.22 19:09:45
@Bogyó 2: Ha az agyelszivast nezzuk akkor ez valoban igy van. Viszont egy diak nem azert megy egyetemre, hogy utana kecsket fejjen. Ahogyan az adofizetok sem azert alljak a tanittatas koltsegeit.
Avagy miért fontosabb az atomenergiát nyilvánosan támogatni, mint a szakmai tisztességet megtartani?       Motivációk félrevezetésre Modern világunkban szinte megszámlálhatatlanul sok szakma létezik. Vannak mezőgazdászok, hegesztők, pékek, tanárok, rendőrök és nem…..
jamroll 2014.08.29 20:29:55
@bandiras2: Ez majd csak kesobb derul ki, hogy draga volt vagy sem. A Csehek pl. kivarnak a dologgal, mert most olcso az europai import aram, ugyhogy nem eri meg most beruhazni.
Egeszen mas dolog. pl. az amerikai aramszolgaltatok mar vakarjak a fejuket, mert a deli allamokban boldog boldogtalan elkezdte telepitgetni a tetokre a napelemeket. Nyilvan nem acelkohokat futenek vele, de a lakossagi fogyasztas eleg erosen meg fog csappanni a jovoben.
jamroll 2014.08.29 20:36:19
@junknnk: Valoban csokken a napelemek hatasfoka, de a gyartok 25 evgaranciat adnak. Szoval semmikepp sem 10 ev az elettartam. Aszodi Attilanak pedig javaslom, hogy ne greenpeacesekkel alljon le vitazni, mert az tenyleg olyan lesz mintha Te allnal le vitatkozni sebeszekkel.
jamroll 2014.08.29 22:38:41
@junknnk: Ebben egyebkent tokeletesen egyetertunk. Eppen ezert hal' Istennek nem nepzavazas dontotte el, hogy legyen e pl. Paks II. Viszont sokan kivancsiak azokra a szakmai tanulmanyokra amik megeloztek a dontest.
 "Jaj, Teremtőm, fullasszad meg Mindet már Amelyik a jóban dúskál Mégis rosszban spekulál Kinek élte csak uzsora Szodoma, Gomorra Aki miatt összeromlik A világnak humora."   Jó okunk van feltételezni, hogy Ön az elmúlt hetekben aktívan járult hozzá a forint…..
jamroll 2011.11.29 12:50:08
@Szelid sunmalac-Elmeny designer:
Ha nem januarban kezdted volna el a keresest hanem mondjuk 2006 januarban akkor biztosan latnad a kulonbseget.
w Iszappapolás 2010.10.11 05:20:00
Az árvizet ismerjük, akár fel is lehetne rá készülni, például nem kéne ártérre építkezni. Kolontár és Devecser olyasmit kapott a nyakába, amire nincs recept. Előrejelzés sincs, az ipari katasztrófák ilyenek, valahol valaki félrenyom egy gombot, vagy valakik egymás után…..
jamroll 2010.10.11 15:52:36
@algi: Ez szerintem pusztan konyveles kerdese. Viszont ez egy picit elgondolkodtathatna az adohivatalt, hogy egy alig nyereseges ceg tulajdonosainak hogyan lehet kozel 60 milliard forint osszvagyonuk.
Pumpui tavaly ősszel talált a Fantasea Búvár Tour utazási irodára, amikor a legolcsóbb repjegyet kereste Thaiföldre. Megállapodtak, lefoglaltak, ő fizetett, az indulás napján pedig beindult a buli: az előre kifizetett retúr jegyek nem aznapra szóltak, majd a hazaindulás napján…..
jamroll 2009.03.12 15:04:16
@báró Csekonics: Sokszor tenyleg olcsobb jegyirodanal jegyet venni, ugyanis ok kedvezmenyeket kaphatnak azoktol a legitarsasagoktol akiket esetleg kozvetlen megkeresnel. En minden esetben le is szoktam ellenorizni. Viszont mindenkinek ajanlom a figyelmebe:www.checkmytrip.com
A vasarlas utan itt le tudod ellenorizni, hogy valoban lefoglaltak e a jegyed es nem er kellemetlenseg
A Wall Street Journal is beszámolt róla, hogy a CareerCast nevű amerikai álláskereső portál öt szempont alapján (stressz, munkakörnyezet, fizikai terhelés, kereset, perspektíva) rangsorba rendezte a szakmákat. Az első helyen a matematikus végzett, ezt tartják tehát összességében…..
Én katolikus középiskolába jártam, így már azt is eredménynek könyvelem el, ha egy katolikus intézményben nem kötelező Cliff Richardot hallgatni, akire ismeretlen okból végtelenül gerjednek a katkók. A Névtelen Felháborodott Szülő nem ennyire megengedő, ő kiborult a Pázmány…..