Regisztráció Blogot indítok
Adatok
raly

0 bejegyzést írt és 124 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Heti merítés 2014.10.19 09:01:19
Teljesen jó, aki szidja valami széthajtott romot fogott ki... Elöljáróban annyit, hogy imádtam mikor megvettem és még ma is akárhányszor ránézek csak mosolyogni tudok, annyira gyönyörű és jó autó. Hűséges, megbízható társ Amikor eladtam, olyan érzésem volt, mintha…..
raly 2014.10.19 21:46:13
@Schütii: Google Camera app Lens Blur effektjet hasznalva egy Samsung Note 3 telon, de barmelyik androidos mobillal mukodik. :)
Budapest, 1995-1996. Huszonhárom éves vagyok. A kilencvenes évek közepén a Mahír egyeduralkodóként terpeszkedett a közterületi reklámpiacon, a Pesti Est fekete-fehér kis fanzine volt, az internet pedig a számítástechnika szentek szentjének számított. Olyan területnek, ahová csak…..
comment:com Csúszik a VV5 2011.08.11 09:05:00
A korábban augusztus végére időzített valóságshow-t elhalasztotta az RTL Klub, mivel a villa mellé egy új épületet, egy arénát húznak fel. Az indulás új dátuma szeptember 12-ére módosult.De nemcsak az aréna nem készült el időre, úgy tűnik, hogy játékosok terén sem állnak…..
Ha azt mondják még három hónappal ezelőtt, hogy Anders Behring Breiviket kiengedik és boldogan élhet, gondolom, mindenkinek a hátán felállt volna a szőr. Mégis, a legfrissebb közvéleménykutatások alapján, a norvégok 74%-a szerint helyesen döntött a Királyi Bíróság, mikor…..
raly 2011.08.04 13:54:56
@Jofiu: nem (csak) az a baj, hogy nem jelölte a fikciót, hanem úgy minde, ahogy az előttem szólók is jelezték, lapos, erőltetett stb. stb.
„Legalább 1 hét kell, hogy valóban elkezdd érezni - aztán meg sok-sok alkalom, hogy egyre jobban élvezd!” – hangzott a figyelmeztetés a Facebook-on Ilditől, a "rákattant" bikramozótól, és az a helyzet, hogy most így pont egy hét (és 3 alkalom) után…..
Magyar sikernek is tapsolhatnak a Riviérán ma este: az 51. Monte-Carlo-i tévéfesztivál egyik díjazottja Osvárt Andrea magyar színésznő, aki egy olasz minisorozatban nyújtott alakításáért nyerte el az Arany Nimfát. A legjobb drámai sorozat a Reklámőrültek, a legjobb vígjáték a…..
IDDQD Still alive 2011.05.04 08:00:00
Ez most nem Portal-utalás, hanem jelzés, hogy élünk ám, annak ellenére, hogy mostanában kicsit ritkásabban volt frissítés a blogon. Elnézéstbocsánat, az történt, hogy folyton fellőtték a betmenlogót az égre, és IDDQD-n kívüli világmegmentő projektekben kellett részt…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
raly 2011.05.04 11:14:59
Két napja írtuk meg, hogy a Microsoft egy kisebb ország éves GDP-jét félmilliárd dollárt költ a Kinect reklámkampányára. Nem tudom, ebből mennyi ment el a tegnapi Oprah-adásra, de biztosan sok nullával végződő összeg. Oprahnál a reklámszünetbe is százezres nagyságrendű a…..
Tegnap, azaz 2010. szeptember 14-ére rendőrségi kihallgatásra kapott idézést a www.tozegto.freeweb.hu kezelője dr. Kriska György, az ELTE biológusa. Az AUCHAN MAGYARORSZÁG Kft. rendőrségi feljelentést tett a honlapon szereplő ál-reklámújság miatt. Rágalmazás és…..
Nem is tudom, hogy mi a romantikusabb: egy vidéki diszkóban közvetlenül a mivanmivanbaszdmeg-típusú tömegverekedés után lassúzni egy picsarészeg lánnyal a Szomorú szamurájra, vagy egyszerre négy nőt tendereztetni főállású cselédnek és kurvának főműsoridőben, a Tv2-n.…..
Egy hónapja vártam erre, ma végre megérkezett az Amazon ebook-readere, a Kindle. Minden lépésemről beszámolok a kicsomagolástól, az első könyvek feltöltéséig, folyamatosan frissítem ezt a posztot.  Kezdjük a kicsomagolás bonyolult műveletével és néhány képpel.…..
raly 2010.09.03 13:35:33
@naplómente: Na most már tényleg nem értem. Fent azt írták többen is, hogy az Amazon állja a vámot stb. Te azt mondod, rá kellett fizetned (mennyit?)...
raly 2010.09.03 14:39:31
@In Motion: igazad van, figyelmetlenül olvastam, és aggódva, hogy mennyibe is fog kerülni.
A Magyar Televízió információink szerint augusztus elsejétől vezeti be fokozatosan az új műsorrendet, amely hatékonyan tudja képviselni a kétharmados csendes forradalom eszmeiségét. Ennek jegyében információi k szerint megszűnik a Kultúrház, és egy új kulturális műsort kínál…..
A XII. század nem embernek való kor volt, a nőnél fontosabb volt a süldő malac, a gyereklányok 12 évesen már javában férjnél voltak, és így tovább, az alapvető higiéniás feltételek sem teljesültek, itt szülni vagy betegnek lenni tulajdonképpen egyenlő volt a…..
Kimaradt az életemből a sarokról dobozban hozott kínai kaja. Nem volt ilyen. Gyerekkoromban, Dél-afrikában ugyan ettem olyan kínait, aminek a származásáról semmit sem tudtam, de az ízére nem emlékszem, nem befolyásol tehát semmit. Csak annyi rémlik, ahogy a szüleim mondták, hogy…..
Akárhogyan is keresi az ember, a brüsszeli Berlaymont-épület bejáratánál nincsen még kifüggesztve a Nemzeti Együttműködés Nyilatkozata. És nincs díszhelyre kitéve az Európai Központi Bank frankfurti toronyépületének bejáratánál sem - pedig milyen jól mutatna a nagy eurójel…..
raly 2010.07.13 19:50:49
@Krujs: Te bizonyára az a fajta vagy, aki tavaszig habzó szájjal kommentálta a szocik összes mocskát, azóta meg behúzod füled-farkad, s próbálod nem észrevenni, hogy ugyanakkora gazemberekkel van dolgunk. Sajnos sokan vannak hozzád hasonlóak.
Már nem tudni, pontosan mikor kezdődött az egész, csak az, hogyan: a világ egyik – nem véletlenül – legismertebb filmkritkusa, Roger Ebert néhány írásában mintegy mellékesen megjegyezte, hogy a videojátékokat nem lehet művészetnek tekinteni. Ez eléggé bosszanthatta…..
raly 2010.07.13 19:12:56
A hircsarda.hu nevű, álhíreket közlő vicclapon péntek reggel egy helyreigazítás jelent meg. Az oldal arra kényszerült, hogy jelezze, Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár nem mondott soha olyat, hogy futballpályákon is engedné a buktatást.A történteket a Képviselő Funky sokat…..
A neten nagyon népszerű bizonyos körökben (na ez biztos ne zavarjon, hogy ha nem tartozol oda) "Mi van a táskámban?" videóblog. Ezek a felhasználók valamiért úgy gondolják, hogy érdekelhet bárkit is az, hogy mi van a táskájukban. Itt az első hazai igazán szórakoztató…..
raly 2010.06.30 14:29:20
Ennél tömörebben nem is lehet megfogalmazni, mit tanulhatunk a "nagyok"-tól.via ..
raly 2010.06.27 00:15:00
lol
Kóczián Péter Baklövés 2010.06.04 13:46:15
  Az MSZP-re célzott, de a szabad felhasználású középosztályt találta el Kósa Lajos lendületes válság víziójával. Kósa Lajos kommunikációja egynemű: lendületes, offenzív, megoldás-centrikus, autoritással bíró. Mondom és csinálom, ez az üzenete. A parkolási rend…..
A német Fraunhofer Intézet kutatói új találmánnyal rukkoltak ki, előállították az ütésre elviselhetetlen bűzt árasztó sisakot. A Sankt Augustin-i kutatóközpont anyagmechanikai részlegénél kifejezetten a biciklisek közlekedésbiztonsági érdekeit szem előtt tartva…..
Napok óta nem cáfolta senki a Fideszből, hogy Rákay Philip lenne az országimázs következő felelőse. Mielőtt bárki meg tudná gátolni a tehetség kinevezését, gyorsan öt mellette szóló okot is fel kell sorolnunk. 1. Egész Európa felfigyelhet arra, hogy egy olyan ember teremt…..