Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SnowFighter

0 bejegyzést írt és 115 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel az utóbbi időben egyre többször küldtétek el nekünk az alábbi, 1913-ban készült fotóról napjainkban megjelent cikkeket, úgy gondoltuk, utánajárunk egy kicsit történetnek, hiszen a minden idők legdrágább fotója cím igencsak kétértelmű. A Mai Manó Ház Blogon korábban…..
SnowFighter 2017.01.30 11:41:35
@ixub: Akkor sem, mert annyival kevesebb alapanyagot, beszállított alkatrészt kell megrendelni. A te állításod akkor lenne igaz, ha az összes alkatrészt kivágták volna a szemétbe.
Az ember hibázik, merthogy nagyon kevesen vannak, akik bűntelenül, szeplőtelenül élnek le egy életet. Mindenki beleszaladhat egy kisebb csínytevésbe, apróbb szabálytalanságba, amiért gyakran csak a saját lelkiismeretével kell elszámolnia, hiszen ezek a gyarlóságok még nem érik el a törvényi…..
Többszöri megtekintés után is nagyon-nagyon nehéz elhinni, hogy nem egy viccvideó, hanem egy profi tévéstáb országosan sugárzott híradójában játszódtak le a következő képsorok.  Többen állítják, hogy a TV2 esti hírműsorában megtörtént minden idők Gálvölgyi-show-díjas bakija: Andy Vajna állami…..
  Egy évekkel ezelőtt, a domogyedovói nemzetközi repülőtér történt robbantás videója járta be az internetet azzal, hogy valójában kedd reggel készült Brüsszelben. Erről nagyon hamar kiderült, hogy nem igaz – mi is csak fenntartásokkal linkeltük be a cikkünkbe, majd meg is írtuk, hogy egy manipulált…..
SnowFighter 2016.03.22 16:48:59
@egy_kommentelo: Annyira azért ez sem igaz, helyesbítés nem nagyon volt sehol, csak levették az archívumból a téves hírt. Slusszpoén, hogy az Origo délután 2 és 3 között újra lehozta a videót szenzációs hírként, azóta megint eltűnt.
Egy hete dübörög a Magyar Idők, a Napi Gazdaságot váltó napilap, ami már indulásakor elég nyilvánvalóvá tette, hogy egyáltalán nem akar pártfüggetlen lenni. Ehhez képest a Magyar Idők alig egy hét alatt meghatározó újság lett, legalábbis erre lehet következtetni abból,…..
Ahogy korábban írtuk, állítólag légkondicionálatlan helyiségben, 12 órán át várakoztatott az RTL Klub egy szombathelyi kötélugró csapatot a Hungary's Got Talent hétvégi forgatásán. Bánhegyi Attila, a csapat vezetője eredetileg a Nyugat.hu-nak számolt be a felvételek…..
SnowFighter 2015.07.08 00:18:04
@agarik: 40 fok sem volt minden második héten 10-15 éve.
SnowFighter 2015.07.08 00:25:56
@Ühüm: Rosszul tudod, jelenleg 41,9 fok az abszolút mért rekord Magyarországon és 2007-ben mérték. De mint általában a statisztikában, nem a kiugró szélsőértékek a fontosak, hanem az átlag, medián vagy valamilyen más eljárással képzett középérték. Például az évi középhőmérséklet. Ami bizony emelkedik szépen felfelé már jó pár évtizede.
Ez jól mutatja, hogy bár régen is volt nagy meleg, de sokkal ritkábban. Nemrég készült például egy holland tanulmány, hogy azok a 3-5 napos, nappal tartósan 40 fok feletti hőhullámok, amelyek jelenleg 3-4 éve sújtják Hollandiát, az 1900-as évek elején csak több évtizedes gyakorisággal fordultak elő. Na ez a globális felmelegedés kézzel fogható következménye, nem úgy megy ez majd, mint a hollywoodi filmekben, hogy tegnapról mára világégés következik be.
JogÁsz Mert nem kussolt 2015.06.28 12:47:52
„Nem ehhez voltak szokva”, hanem „ahhoz, hogy kussol az, akit éppen vernek. De Bara József nem ezt tette, ezért kicsit dühösebben ütötték. Nem közepes, hanem nagy erővel. Nem negyed óráig, hanem 20-25 percig egyhuzamban.” A szóbeli indokolásában egyebek között ez hangzott el…..
Sokszor nehéz elhinni, hogy egy fapados jegy szőröstül-bőröstül kerül 5 ezer forintba. Tény, hogy hajdanán sokat trükköztek a légitársaságok azzal, hogy több költséget csak utólag jelenítettek meg, de a szigorodó uniós szabályokkal a kiskapuk nagy része bezárult. A nullás…..
T. lekéste a tárgyfelvételt a Zsigmond Király Főiskolán, ami Tiborcot lepipáló panaszáradatot váltott ki belőle. T. hiányolja, hogy nem kapott értesítést, és az iskoláját egyáltalán nem tartja hallgatóbarátnak. T. méltányosnak tartaná, ha a tárgyfelvételről lekésőknek…..
SnowFighter 2010.03.25 11:13:16
@SnowFighter:
* személyesen valóban nem ismerem EGYIK főiskolát se...

Sry.
SnowFighter 2014.01.19 17:03:17
@jm85: A GDF-nek van mérnökinformatikus BSc kézpése, ld. felvi.hu-n. Saját bevallásuk szerint még valamiféle MSc képzéssel is próbálkoznak (www.gdf.hu/kepzesek/mesterkepzes-msc-angol-nyelvu), bár érdekes körülmény, hogy ez a felvi.hu-n nem szerepel, talán nem is akkreditált?

Innentől kezdve azt hiszem a hozzászólásod nagy része irrelevánssá válik, mert éppen ennek ellenkezőjére építetted az egészet.

A 4 évvel ezelőtti hozzászólásom óta volt szerencsém egy nevesebb egyetemen több alkalommal is egy MSc felvételi bizottság tagjaként személyesen is megcsodálni a GDF-en végzettek szakmai ismeretét... hát minden várakozásomat alul múlta, pedig mint láthatod előtte sem éppen jókat hallottam róluk. Egész egyszerűen 0, egy nagy nulla, amit tudnak, a legtriviálisabb kérdésekhez sincsen közük sem. (Példának okáért egy veremről vagy sorról a többségük még csak nem is hallott, nem hogy a működését definiálják, pedig azért ezek eléggé gyakorlatorientált fogalmak, amiket máshol az 1. szemeszterben tanítanak.)
Persze biztos van kivétel, de ha az általános színvonal ez, akkor megérdemelten ennyit is ér a GDF-es diploma.

Az ilyen főiskolákra megközelítőleg sem igaz, hogy "szakmát tanítanak magas szinten", kritikán aluli a kimeneti képzettség.
Azzal persze egyetértek, hogy az állam hibája, amiért akkreditálja az ilyen képzéseket, de ez a téma viszont messzi, köztük politikai vizekre vinne át minket.
SnowFighter 2014.01.20 10:04:04
@jm85: Nézd, a tantervüket nem ismerem. Nyilván egy dolog a tanterv, és egy másik dolog az, hogy mit tanítanak meg, illetve utána kérnek számon.
Ezért is nem garancia a minőségi oktatásra az állami akkreditáció.
Megállapíthatjuk, hogy a BKK folytatja a BKV szép hagyományait a vicces félrefordítások terén. Többen is beküldtétek: Tegnap este tette ki a képet a VEKE Facebook-oldalukra, és azóta hatalmas sikert aratott, rengetegen osztották meg. Nos, a "revenue inspection" természetesen nem…..
SnowFighter 2012.10.29 15:45:20
@Leiter Jakab: Biztos félreértettük egymást :) Én úgy értettem, hogy nem fogom rendszeresen a blogodat látogatni és a további posztjaidat figyelemmel kísérni. Természetesen ha válaszolnak nekem, akkor lehet reagálok.
SnowFighter 2012.10.29 16:09:09
@krisk!: Először is hadd gratuláljak hozzá, hogy a cikk első kommentelőjeként te is hogy megcsillogtattad tudásodat.
Én az olyan első 20-30 kommentet olvastam el, abban egy valaki említette, hogy márpedig ez egy jó fordítás, de erre fel még ő lett leoltva. Az összes többi komment lényegében anyázás volt, vagy röhögcsélés, hogy ez mekkora blamázs a BKV-nak. Lehet a 30. komment után értelmes diszkusszió kezdődött, de ott feladtam.

(Súgás: lehet ha javításra kerülne az eredeti poszt, akkor nem jegyeznék meg n+1-en, hogy a szerzőnek nincsen igaza.)
SnowFighter 2012.10.29 23:31:58
@nál: Még az általad beidézett részben is benne rejlik a "logikai csavar" kifejezés (bár az idézőjeleket lehagytad), tehát ha kicsit belegondolsz, akkor azzal volt a gondom, hogy miként következik a nehezen megérthetőből a hibás. Mert hát ugye a 2 nagyon nem ugyanazt jelenti.

Az analógiám ugyanis teljességgel megáll, hiszen én a kvantumfizikát a fordítással, mint idegen nyelvészeti tudományággal vetettem össze. Azért, mert a kommunikáció rossz, még nem lesz hibás se a fordítás, se a kvantumfizika.

A BKK/BKV kommunikációs stratégiája kétségtelenül téves, de ettől még a fordítás helyes. Ugyanilyen módon, ha én megpróbálom nagyon leegyszerűsítve elmagyarázni a kvantumfizika alapjait úgy, hogy egy laikus is megértse, de ez mégsem sikerül nekem, akkor a kommunikációmmal volt a baj, ahogy megpróbáltam elmondani, és nem a kvantumfizika volt a hibás.
A magyar büntetés-végrehajtás működési anomáliái kapcsán mindig joggal számíthatott a közvélemény nagyobb részének megértő álláspontjára. A közvélekedés megtorlás-központú felfogása a büntetésekről "ideális" módon találkozik a sokszor középkori…..
SnowFighter 2011.06.12 21:45:26
@Bátor Tintanyúl: Itt nem előzetesről van szó, Csüllög Zsigmondot jogerősen elítélték emberölés előkészületéért és fegyvercsempészésért. Az általa kifogásolt bánásmódú különleges biztonságú körletbe is csak a jogerős ítélet megszületése után helyezték át, előzetesben nem ott volt, nem is lehetett ott.

A cikk is általánosságban beszél a magyar büntetés-végrehajtásról, pl.:
"A közvélekedés megtorlás-központú felfogása a büntetésekről "ideális" módon találkozik a sokszor középkori börtönviszonyokkal."
SnowFighter 2011.06.12 21:46:41
@Nemarról: Egyesek pedig 0 tájékozódással szórják a teljesen falsch információkat :-) Azt már inkább nem feltételezem, hogy direkt teszik.
SnowFighter 2011.06.12 22:00:35
@Nemarról: Nem, erre a mondatodra akartam ironikusan utalni:
"Egyébként is, ugyanúgy mint pénzügyekben, teljes sötétség honol a népesség jelentős részének fejében a jogi ügyekben is."
Mondtad ezt az előzeteses kommentre reagálva. De ha kicsit tájékozódtál volna, akkor tudtad volna, hogy itt nem erről volt szó. Gondolom akkor magadat is a népesség jelentős részébe soroltad.

Ami a börtönviszonyokat illeti, ténylegesen vannak hiányosságok, de a jelen eset kapcsán felsoroltnál én a kényszerintézkedések nagy részével teljesen egyetértek. Nem egy bolti tolvajról van itt szó.
Én inkább azt tartanám fontosnak, hogy a rabok napi legalább 8 órát dolgozzanak. Lehet indítani a szélsőliberális nácizást :-D, de véleményem szerint ne ingyen tartsa el őket a társadalom. A magyar állam sokkal többet költ egy rab napi ellátásra, mint egy kiemelkedően jól tanuló egyetemista napi tanulmányi ösztöndíjára. Csak egy példa, lehetne még hasonlítani máshoz is.
Azért is tartanám fontosnak, mert a mai Magyarországon sokan kerülnek vagyon elleni bűncselekménnyel börtönbe, többségük soha nem is dolgozott. Legalább ilyenkor kicsit megismernék.

Majd a munka közben lesz idejük töprengeni és talán az által remélt megbánás is bekövetkezik.
És ha még ráadásként valami olyat dolgozik, aminek a szabadulása után is hasznát tudja venni, akkor a visszailleszkedése is könnyebb.
Aki eddig azt hitte, hogy az Echo Tv-nél jobbra már harcsabajuszos betyárok olvassák a híreket fokossal a kezükben, azoknak az N1 Híradó kísérleti internetes adása csalódás lesz. A Jobbik propaganda-híradójából ugyanis kiderül, hogy a nemzeti oldalon sem kötelező kellék már a…..
Péternek 30 ezer forintjába került ez a manőver. Miért kapta a büntetést? A helyes megfejtés alant: A homáron is és sokhelyütt a neten sokan azért háborognak, hogy miért parkolnak mások igy meg úgy és hol van a rendőrség ilyenkor! Nos elárulom neked, hogy hol. Itt és lesújt…..
Subba Buziverés a Klub64-nél? 2010.06.16 14:00:00
Nem kommentálnám a frissmeleg.hu (:-D) által lehozott levelet, a lényeg hogy most már nem csak zsidókomcsinégyévmúlvalógnifogtok vagyunk, hanem -ezek szerint- buzik is!„Nemzeti érzelmű magyarok. Így definiálják magukat azok az „emberek”, akik rám támadtak 2010.…..
SnowFighter 2010.06.16 20:29:58
@LajháR: te meg olvasgass genetikát szexológia helyett :-P A homoszexualitás betegség, még akkor is, ha már politikailag nem korrekt ezt állítani. Számos genetikai torzulás okozta mellékhatást betegségnek nevezünk (vérzékenységtől kezdve hosszú a sor), miért pont ez lenne kivétel? Persze ezért maguk az egyedek nem hibásak, és csupán ettől nem lesznek rosszabb emberek, de jó lenne már eljutni a XXI. században oda, hogy nem próbálunk mindent máshogy nevezni politikai okokból. Ami betegség, az betegség.
Nemrég olvastam, hogy Németországban a hivatalokban az olyan szavak helyett, amikben benne van a Mann (pl. Mannschaft = csapat) majd szinonimát kell használni, mert ezek túl "férfias" szavak, ezért nem PC. Ez is kezd már betegség lenni, agybajnak hívják.
A Jobbik erejét, veszélyességét eléggé túlbecsülte a közvélemény, és egyre többen látják úgy, hogy a Fidesz tényleg képes megállítani a Jobbikot. A közhangulat egyre kevésbé kedvez a Jobbiknak. A Véleményvezér blog szavazásai. Milyen erős valójában a Jobbik,…..
SnowFighter 2010.05.30 22:10:05
@stratez: a parlamenti munka nem a Jobbik erőssége? Én nagyon sok igen jó felszólalást hallottam tőlük, pl. Dr. Apáti Istvántól, Novák Elődtől, Pörzse Sándortól, Gaudi-Nagy Tamástól de lehetne sorolni. Az persze igaz, hogy kevés ember követi ezeket nyomon, javaslataikat a Fidesz 2/3-ja pedig gondolkodás nélkül lesöpri. Pedig szerintem lett volna mit megfontolni...
A totál fideszes HírTV-ben pedig persze csak az megy le, hogy Gaudi kapott 1 milliót emberi jogi képviseleti munkáért, az ő válasza, melyben elmondja, hogy ezt mind felajánlotta a 2006-os rendőrterror 2 áldozatának (akik félig megvakultak), az már persze kimarad. Sajnos a média nagyon hazug és sunyi.

Nyilván az még mindig látszik, hogy a jobbikosok a Parlamentben "kezdők", de szerintem ez rövidesen már nem lesz érezhető. Az eddigiek alapján ők voltak szerintem a legjobb ellenzéki párt, bár a mezőny se volt erős, az is igaz (MSZP, LMP).

A jelenlegi közvélemény a Fidesznek kedvez, hisz sok minden szépet ígértek és most mindenki nagyon sokat vár tőlük. Ha ezt sikeresen végigviszik, a Jobbik veszteni fog támogatottságából jelentősen. Ha kiderül, hogy az ígéretek nagy része csak mese volt, akkor a Jobbik térfelére pattan a labda. Szóval szerintem nagyon korai kijelenteni, hogy a Jobbikot megállította-e a Fidesz vagy sem, ez majd kiderül, de ahhoz jóval több idő kell.

A Jobbiknak az elmúlt 2 hetet elég nehéz lett volna jobban abszolválnia, mint a Fidesz. A Fidesz ügyesen átnyomott több népszerű törvényt és ezt jól is sikerült lekommunikálniuk. A Jobbiknak voltak nagyon jó módosító javaslataik is, ezeket azonban kb. vita nélkül lesöpörték, így a hírekbe sem került, mondván az Országgyűlés sem foglalkozott velük érdemben. Így elég komoly kommunikációs hátrányban is voltak.
A Fidesz 2/3-a miatt, ha a Fidesz jól teszi a dolgát, a Jobbik akkor sem tud jól teljesíteni a Parlamentben, ha fejre áll. Szóval nagyon sok minden azon fog múlni, a Fidesz mit alkot.
Sárdobáló ANTI-HUNGARY 2010.05.20 11:00:00
Mint minden rendes egyetemista a vizsgaidőszakban, így én is facebookozással töltöttem a mai estém. Az oldal pedig, amibe most belebotlottam egy magyar csoport, akik arra bíztatnak, hogy jelentsük a Facebook adminisztrátorainak azt a szlovák oldalt, ami a magyarellenességre…..
SnowFighter 2010.05.21 00:25:56
@ÖtletElek: a leírtak alapján elég nehéz meghatározni mi is történt pontosan. Biztosan mindent szabályosan csinált és ennek ellenére hozták őt ki felelősnek? És azért hozták ki felelősnek, mert ő szlovák?

A másik: nem lehet, hogy azért kapott felfüggesztett, mert sérülés történt a balesetben? Ha jól értem, volt ott csattanás rendesen, dőltek a fák. Ha egy általad okozott balesetben emberek sérülnek meg, pláne ha súlyosan, azt nem szokás pénzbírsággal megúszni magyaroknak sem.

---

Én egy másik ítéletet nem értek. A múltkori esetre gondolok, amikor átjött az a rakat magyarbarát szlovák törni-zúzni hozzánk. Ők miért csak felfüggesztett kaptak? Ha kaptak volna legalább pár hónap letöltendőt, abból tanulnának talán, így röhögtek egy jót.
Sőt, egyből vihették is volna őket dolgozni a gátakra, legalább valami hasznuk legyen.
SnowFighter 2010.05.21 00:39:49
@calam: húha, ezt kifejtenéd? Miért is nem rakhat ki valaki Nagy-Magyarország zászlót? Tudod ezt még nem tiltották be, se itthon, se Felvidéken. Ha valakinek ez a személyes meggyőződése, (akár történelmi büszkeségből, akár hiú revizionista ábrándok kergetése miatt), akkor tegye ki a Nagy-Magyarország zászlót.
Nehogy már a szlovákoknak legyen igazuk azzal, hogy összeverik a magyarokat azért, mert nekik nem tetsző, de egyáltalán nem tiltott szimbólumokat mutogatnak.

Én inkább azt hiányoltam az elmúlt 8 évben a magyar politikusoktól (és elsősorban a kormánytól), hogy amikor a tót vezetés hetente sértegette a magyarokat, arra semmi reakció nem volt. (Gondolok itt arra, hogy Szent István = lovas bohóc, turul = ronda papagáj, stb. Feltételezem te "modernkori" asszociációk miatt nem kedveled a turult, de ez ettől még az egyik legősibb magyar jelkép és szerintem nem sok nemzet tűrné szó nélkül, hogy jelképeit, leginkább tisztelt elődeit így gyalázza a szomszéd ország vezetése.)
SnowFighter 2010.05.21 01:26:55
@Norbi27: elolvastam nagyjából a hosszabb történelmi összefoglalód, jó anyag, egy kiegészítést azért tennék:

A II. VH alatt szerintem nagyon éles elválasztása szükséges a Horthy-korszaknak és Szálasi uralmának. Utóbbi röviden lezárva a nácik kiszolgálója volt, ezért is támogatta a Gestapo őt Horthy megpuccsolásában.

Ellenben a Horthy-korszak világháborús évei alapvetően mások voltak. A Harmadik Magyar Köztársaságban aktuálpolitikai okokból nagyon negatívan próbálják őt feltüntetni, például a zsidókérdéssel. Ami alapvető hazugság, Horthy nagyon nem értett egyet a náci Németország ilyen jellegű politikájával. Csak pár tény:
- Horthy kormányzósága alatt egyetlen egy zsidót sem deportáltak, ez még köztudottabb.
- a nácik már Horthy kormányzósága alatt is próbálkoztak a zsidók deportáltatásával, amit Horthy parancsára Koszorús Ferenc vezérkari ezredes fegyverrel akadályozott meg. Sehol máshol nem volt példa arra, hogy a németek deportálást így megakadályozták volna. Ez már kevésbé köztudottabb.
- alatta számos zsidótörvény született (mondjuk ezekből csak az utolsók voltak faji alapúak), ezek meghozását Horthy mindig próbálta halogatni (megjegyzem sikeresen), de voltak német elvárások, aminek meg "kellett" felelni.

Horthynak Trianon után kb. életcélja lett az akár fegyveres revízió, legalább az elsősorban az akkor még magyar-lakta területek visszaszerzése, aminek megvalósíthatóságában emlékiratai alapján nagyon hitt. Erre akkor történelmi esély is volt, és hatalmas társadalmi támogatottság; kb. mindenki revizionista párti volt, elég arra gondolni, hogy a Tanácsköztársaságot csak azért tudták a kommunisták létrehozni Trianon után, mert ők voltak akkor az egyedüli párt, amelyik a további fegyveres harcot felvállalta.

Horthy kezdetben úgy látta, Hitler lesz a győztes a háborúban, ezért ment bele pl. német-barát törvények meghozatalába, de rengeteg konfrontációja volt Hitlerrel, mert alapvetően más elveket vallottak, pl. a zsidókról is.

A kiugrás sem akármilyen volt. Horthy nem volt hülye, időben rájött, hogy Hitler el fogja veszíteni a háborút. Kezdetben úgy volt, hogy a szövetségesek Görögországban szállnak partra és északra nyomulnak. Horthy felajánlotta az angoloknak, hogy amint elérik Magyarország határait, átállunk, ez lett volna az eredeti kiugrási terv. (Erről írásos bizonyítékok vannak.)

Aztán az amerikaiak kitalálták, hogy így nagyon sok emberveszteségük lenne, mert össze kéne csapniuk a fő német erőkkel. Ezért Normandiánál szálltak a szövetségesek partra, így a szovjeteknek jutott a fő német sereg. Ebből következett, hogy Magyarországot a szovjetek érték el hamarabb, nem a nyugatiak. Horthy kb. "szovjetfób" volt, semmiképpen nem akarta nekik letenni a fegyvert. (A szovjetek azt már korábban egyértelművé tették, hogy ők átállásosdit nem játszanak, a magyar honvédségnek le kell tennie a fegyvert.) Sőt, azt is megüzenték, hogy mindkét Bécsi döntés érvénytelen lesz, amit Horthy nyilván nem vett jó néven. Sajnos ekkor hibázott óriásit, még mindig jobb lett volna megadnunk magunkat, mert ezzel a későbbi kommunista uralom valószínűleg elkerülhető lett volna.

Végül meggyőzték Horthy-t, hogy mégiscsak meg kéne adnunk a szovjeteknek magunkat, mert nincs más jobb út. Ebbe ő bele is ment, de ekkor már késő volt. A kapkodás miatt a kiugrási terv a Gestapo tudomására jutott, akik megszervezték a puccsot.

Külön érdekesség, hogy Horthy ugyebár Portugáliába emigrált és itt élt igen szerény anyagi körülmények között haláláig. Megélhetését az elsősorban zsidók által fenntartott Weiss Manfréd alapítvány biztosította, ugyanis rendkívül hálásak voltak neki, hogy többször Hitlerrel is szembe menve védte a zsidókat. Nem, nem rótták fel neki a zsidó törvényeket, tudták, hogy arra Magyarország kb. kényszerítve volt.

És az azért igen érdekes "sztori" szerintem, mert míg a kommunizmusban és manapság politikai megfontolásból Horthy-t össze-vissza antiszemitázzák, valójában a zsidók nagyon hálásak voltak neki.
És itt mutatkozik meg az emberi hiszékenység, nagyon sokan el is hiszik, hogy Horthy kb. zsidókat evett vacsorára, mert ez hallják a tévében, a politikusoktól és mert a megfelelő történelmi ismereteik nincsenek meg.
Legjobb indulattal is max 500 ember lézengett az idei Kenderpikniken vasárnap a Margitszigeten. A Kendermag Egyesület még mindig 60 milliárd forintra becsüli az évente kieső adóbevételeket, amit az állam a fűkereskedelem meg nem adóztatásával a maffiának juttat. Persze ennél…..
A párt vezetőségéhez közeli forrásoktól szerzett értesüléseink szerint a Jobbik nem indít főpolgámester-jelöltet a valószínűleg szeptemberben tartandó önkormányzati választásokon.A párt május 1-én és 2-án, Ópusztaszeren tartott kampányértékelő fórumán állítólag…..
SnowFighter 2010.05.07 21:17:57
@Bikicsunáj Vicsáj: reménykedni reménykedhetsz, de ha a jelenlegi állások nem változnak meg jelentősen őszig, akkor sok faluban és kisvárosban jobbikos polgármester lesz úgy néz ki.
SnowFighter 2010.05.07 21:21:30
@tölgyes: nem, ez azt mutatja, hogy te vagy hihetetlen éretlen és/vagy ostoba. Aki ekkora bődületes faszságokat bevesz csont nélkül, mint te, attól lehet el kéne venni a szavazati jogot, mert még nem érett meg rá.
SnowFighter 2010.05.07 21:24:06
@tölgyes: de ráadásul úgy, hogy a cikkíró még rá is tette a "kamu" címkét, hogy még a legprimitívebbek is rájönnek, akik naponta agymosást kapnak. Áhh, hihetetlen mennyire buta emberek vannak.
Már azt hittük, nem tudunk izgalmasabbat mutatni a szoci majálisról Orbán Viktor kolbászánál, amikor hirtelen felbukkant Zagyva Gyula hatvannégy vármegyés csapata a Városliget közepén. Velük jött Gaudi Nagy Tamás is, és egyenesen a Jobbik? Nem! nevű állítólag civil…..
Sárdobáló Paramilitaristák 2010.04.29 16:30:00
Mint már korábban megírtuk, a Jobbik és a "Magyar Gárda" olyan, mint a Hamasz: egy terrorszervezet politikai és katonai szárnyai. A politikai szárny is merőben antidemokratikus és agresszív véleményeket fogalmaz meg, a katonai szárny azonban konkrétan terrorizmust valósít…..