Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dzso bacsi

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2015 októbere van, átalakulóban a világ, forrong a Közel-Kelet, változóban és válságban Európa. Mindenki a kiutat és önnön helyét keresi ebben a rapid módon átalakuló világban, az egyes országok és azok pártjai is. Az új helyzetek új lehetőségeket teremtenek, például…..
Mai hír: Thomas de Maiziére német belügyminiszter szerint helyes Jean-Claude Juncker bizottsági elnök azon felvetése, hogy a strukturális támogatások megvonásával gyakoroljanak nyomást a menekültkvótát ellenző EU-s tagállamokra. A miniszter emlékeztetett, hogy sok esetben olyan…..
dzso bacsi 2015.09.15 16:01:14
@TG69: De hát te ennek örülsz és szereted, most is ennek tapsikolsz. Most mi a bajod?
Szigorú hangvételű szerkesztőségi cikkben foglalkozik Orbán Viktor és a magyar kormány migrációs politikájával a brit Guardian. A The Guardian view on Hungary and the refugee crisis: Orbán the awful című írásban nem fukarkodnak a kemény megállapításokkal és…..
dzso bacsi 2015.09.07 14:33:34
@Virág et.: Igen. Ősi magyar szokás a külföldi sajtó telekommentelése.
Budapest, Baross tér, 2015 nyárutóján Fivéremnek Fivérem, ha a hosszú harc után Nyugat fiát hallod hencegni büszkén, sorolva véres harci tetteita némaságba hullt halottak üszkén, ne hajts fejet a győztesek előtt, ne káromold a holtakat haraggal, hanem borulj le emlékük előtt,…..
dzso bacsi 2015.08.26 13:35:40
@GNDL: Kunhalmi Ágnes asszony vasfüggönye hogyan működne? youtu.be/taZWxfCIPT8?t=1m24s
A Fidesz zseniálisan egyedülálló politikáját csodálva most kivételesen nem nekünk kell felcsatolni a szopóálarcot. Ezt megtehetik a felvidéki magyarok. Azaz pontosabban, ők mondtak nemet a kettős-állampolgárság kényszerébe passzírozott MKP-ra. Azonban a Híd bejutott a…..
dzso bacsi 2010.06.13 19:33:09
@korcoló: hol látsz konfliktust a szomszéd országokkal? meg miért is lenne majd? egyedül a szlovákoknál volt felhördülés a kettős állampolgárság miatt, de azt értjük, h miért. ha észre vetted volna sehol máshol nem volt probléma az ügyből. te csak ne aggódj semmiért...
Én katolikus középiskolába jártam, így már azt is eredménynek könyvelem el, ha egy katolikus intézményben nem kötelező Cliff Richardot hallgatni, akire ismeretlen okból végtelenül gerjednek a katkók. A Névtelen Felháborodott Szülő nem ennyire megengedő, ő kiborult a Pázmány…..