Regisztráció Blogot indítok
Adatok
smallprince

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miért is kamu az összes, gyári fogyasztási adat? Mert a mérési metódus rossz és sok köze nincs a valósághoz. Az Égéstér 130. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Két videónk is van az Aranypart Nobel-díj várományosairól, az elsőt a Subba már kitette, a másodikat mi mutatjuk meg először - ebben csak a holtrészeg Levi látható a sorozatból, pár, hasonlóképpen bebaszott német turista társaságában...
Bármiről is legyen szó, mániákusan szeretünk keseregni. Bezzeg Ausztriában milyen nagy a rend, Svédországban milyen jó a közbiztonság, Angliában milyen pompás a gyep. Miért nem a dán adórendszert emlegetjük, ami megtriplázza egy új autó árát?Gazdasági cikkünk blogposztja...
smallprince 2011.08.29 16:31:57
@alibiman: @alibiman: igen, PPP-n már 18.000 USD-nél jár Magyarország, és lehet, hogy a melósok egyenként hasonlóan hatékonyak (talán nem), de lufi vagy sem a gazdaság összeljesítménye fogja meghatározni az árak és bérek szintjét + rengeteg egyéb paraméter.

Hát ja, Koppenhágában pl. a legolcsóbb, 2 zónás buszjegy 900 Ft.
Belsőség Innen szép győzni 2010.06.16 07:13:39
Hihetetlen, de a Saab él. A saját szememmel láttam. Tényleg gyárt autókat, az új 9-5 pedig létezik, legalább húsz–harminc példányban. Sőt, vezettem is. Ilyen nem volt tizenéve: egy igazán jó Saab! Vélemények az azonos című írásunkról...
smallprince 2010.06.16 18:36:05
Ígérem, most utoljára foglalkozunk az argentin meccsel, és holnaptól a görögverés lesz a téma, de ezt azért mégsem lehet szó nélkül hagyni. "Tökéletesen kielemezte a nigériai védők mozgását egy-egy szögletnél, és megfigyelte, az ötösön belülre sodródnak. Ezért…..
  Egy hétig voltunk távol, minden megtörtént velünk. De az öreg Mercedest elhoztuk a sarkkör alól, és már tett önerőből egy kört Kareszéknál, az utcában. Utólag már el se hisszük az egészet. Vélemények az azonos című írásunkról. A sztori eddig: 1.rész, 2.rész,…..
This is what democracy looks like...Képek ITT : LMV.HU Az index címlapján tegnap a következő cikk szerepelt a tegnapi koppenhágai megmozdulásról: „Törtek-zúztak a felmelegedés ellen”. A szövegben kacifántos fordulatokkal, mint „huligánok” vagy „a…..
w Egyél hódot! 2009.12.11 06:30:00
Pár hétre távolabb lép az ember a szalagcímektől, és mindjárt nevetségesnek és kicsinyesnek látszanak a belpolitika vagy akár az unió vitái, kampánylózungjai, hazugságai. Hiszen bazmeg elpusztul a Föld! A bálnák! A méhek! A káposztalepkék! Mert az ember disznó módra él,…..
smallprince 2009.12.11 14:04:15
"Kérem szépen, ezeket a mérgeket az ember onnan is vette."

ez most LOLra van vagy komoly?

attól még, hogy ugyanazokból az atomkból
legózunk, ami eddig is a földön volt, az még nem jelenti azt, hogy minden új játék ugyanolyan ártalmatlan, mint amikor még csak a kis alkatrészek hevertek-kavartak mindenfelé.

Vagy mindigis tele volt a föld klórtartalmú műanyagokkal, a légkörben térdig ért a dioxin meg a PM10? Mindig dúsítva pihentek a radioaktív izotópok a föld alatt vagy mi?
A higany, ami természetesen csak néhány helyen "terem" a föld mélyében az nóóórmális-e, hogy csak úgy "kibocsátható" ide-oda?

Fun hát a sok jópofa kütyü, de
a mi életünk akkor lesz igazán szar,
bálnástul avagy anélkül, ha nem leszünk képesek az "igényeinket" úgy kielégíteni, hogy közben ne piszkítsunk magunk köré feltétel nélkül.
És lehet, hogy majd TV-t se kell vennünk, mert egy 10grammos izé vetíti nekünk a falra 20000cm-es képátmérővel a full HD miegymást.

Na mindegy is. A tézised, miszerint környezetvédelem=válság sajnos még látható oldscool közgáz könyvekben.
Akkor még abból állt a "védés", hogy jó drágán ráraktunk a cső végére valamit,
ettől a termelési költség megnőtt.

A modern környeztvédés már nem erről szól, kicsit gugglizz
utána és meglátod rájössz, ma már inkább munkahelyeket jelent, meg integrált anyag- és energiahatékonyságot, zárt ciklusokat meg ilyeneket.
Persze, van a fogyasztónak is nagy-nagy szerepe, de ha pénze lesz, azt el is költi valamire. A kérdés, hogy azt a funkciót/élvezetet elérheti-e minimális környezetterheléssel is.
UFF
A koppenhágai ENSZ klímakonferencia mellett rendeznek egy másik találkozót is a városban. Christiania szabad városa rendezi a "Climate Bottom Meeting" nevű találkozót, mely alulról, a közösségek szintjén vizsgálja a klímaváltozást és korunk más kihívásait.Christiania…..
Minél nagyobb a biciklisek száma, annál kisebb az esély arra, hogy balesetet szenvedjenek, hívta fel a figyelmet Mikael Colville-Andersen filmrendező, fotós, és a Copenhagen Cycle Chic című népszerű kerékpáros blog szerkesztője, aki Dánia biciklis nagyköveteként járt Budapesten az…..