Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DR. DR. DR. rasztaparaszt

0 bejegyzést írt és 391 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Plantbased A HOT! mexikói 2019.05.25 10:22:04
    Minden családnak vannak alapreceptjei. Olyan ételek amik rendszeresen az asztalra kerülnek. Nálunk a chilisbab volt az egyik ilyen étel. Én is nagyon szerettem, de amikor vegán lettem számolnom kellett azzal, hogy a nagy adag darált hússal készülő chilisbabról is le kel mondanom, ahogy…..
Kocsis Máté, illetve - elnézést -  dr. Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója elkövette a legnagyobb kommunikációs hibát: szóba állt a Facebook-oldalán trollkodókkal. Ezekből lettek ezek a gyöngyszemek, amiket persze lehet, hogy az oldalát gondozó szerkesztő írt,…..
A versenyprogramban mutatták be a POSZT-on a Bolha a fülbe című vígjátékot Vidnyánszky Attila rendezésében. Ha ez a produkció valóban az elmúlt év tizenkét legjobb magyar nyelvű előadásának egyike, akkor nem szeretnénk többé színházba járni Magyarországon. Megvolt…..
DR. DR. DR. rasztaparaszt 2013.06.10 11:13:29
@nusica: jujjujjuj :) latom, talalt, sulyedt :) :) :)
cicamokus, sajnalom, de nem affektalva, hanem teli torokkal, nem nyafogva, hanem rajtatok rohogve, es nem bolgarurassan, hanem egeszseges magyar rasztaparaszti enemhez huen. A tobbi stimmel :)
DR. DR. DR. rasztaparaszt 2013.06.10 11:33:29
@nusica: az manapsag elony, es nem hatrany. Az alcsuti parasztok is lam milyen sokra vihetik ebben a szep orszagban :) Itt kerem te ne diszkriminalj! :)
DR. DR. DR. rasztaparaszt 2013.06.10 11:34:24
@IDKFA: mondja ezt az, akinek a nickneve egy csalas :)
Kozgepnel dolgozol?
Mai facebookos fogásunkat egy random kínai kajáldájában fotózták a szomszéd tányérján. Teljesen felesleges parázni a gyógyszeres lóhústól, amikor már garantáltan nem biofarmról származó egereket sütnek a krumplival. A halál oka egyelőre ismeretlen, de a helyes megfejtők…..
DR. DR. DR. rasztaparaszt 2013.04.06 15:27:01
@Késes Szent Alia: remelem a tecsosok kikerik a homartol a poszttolo ip cimet, es kicsit megcsuklogykorlatoztatja par ugyved hitelrontasert.
Az se lpne meg, hogy valamelyik konkurens nyomta be ezt a posztot.
DR. DR. DR. rasztaparaszt 2013.04.06 15:43:54
@Manyecska: Kentucky Fried Maus
DR. DR. DR. rasztaparaszt 2013.04.06 15:47:32
@Késes Szent Alia: nekem mar ott gyanus volt... nem tul eletszeru, hogy a szomszed tanyerjat fenykepezgesse valaki...
A fenti tételmondat csak egy a sok közül, ami elhangzik az alábbi két videóban, vannak még olyan gyöngyszemek, mint az "abc 31 betűből áll" illetve a "valamilyen szinten mozog a Föld is" és a "A Föld a Napot sehány nap alatt kerüli meg." A mi kérdésünk pedig az, hogy ezek a…..
DR. DR. DR. rasztaparaszt 2013.04.05 19:54:12
@okoshka: vegtere is igazad van. ahhoz hogy kommenteljen valaki itt, tenyleg szuksegtelen.
Neked is megy :D
DR. DR. DR. rasztaparaszt 2013.04.06 15:41:20
@almodhi: ertem en az okfejtesed, de pont az vele a gond, hogy nem kesztet megertesre. Hanyagoljuk el azt a par ezreleket, mert az oly kicsinyke, es mondjuk azt, hogy a bazinagy korul forog az icipici, es passz. Latvanyos magyarazat? igen. Egyszeru? Igen, megmagyarazza a jelenseget (a gravitacios kolcsonhatasban levo testek mozgasat illetoleg)? kurvara nem, egy olyan modellt mutat, ami csak, es kizarolag ekkora meretkolonbsegnel mukodik, tehat felrevezeto, es mar mas aranyoknal teves kovetkezteteseket eredmenyez. Klasszikus pelda, amikor megkerdeztek a hallgatokat, hogy mi tortenik a cerkaval, ha elengedi azt az asztronauta a holdon. Mindenkinek elobb a Kubrik fele urodisszeas kepsor ugrik be a lebego ceruzarol. mert ez az egyszeru megoldas...
naugye :)
A fél ország azt találgatja, melyik vetélkedőben fog szerepelni a mémmé vált két ostoba, frigid tyúk, na meg a kopasz tahó, aki az Esőemberrel számoltatja ki, hány betű van az ábécében. Lerántjuk a leplet: ezek a Viasat Észbontók című, április 11-én startoló,…..
DR. DR. DR. rasztaparaszt 2013.04.05 20:09:01
@Naaaa!: pontosan.
egy egeszseges nonek 3 venusz dombja van :)
DR. DR. DR. rasztaparaszt 2013.04.05 20:09:46
Az utolsó gasztróval foglalkozó bejegyzésem óta megjelent pár olyan hír, ami nagyon is jellemzi a jelenlegi állapotokat, és amelyek mellett emiatt sem lehet szó nélkül elmenni. Amennyire fény az éjszakában-jellegű volt Széll Tamás győzelme, legalább annyira jól jellemzi az…..
DR. DR. DR. rasztaparaszt 2013.03.29 02:00:39
@pocaklakó minimanó: muuutkor is kibujtaaa, oszt gorbe is vootaaa, meg barna is, meg budos is. lehuztalak, oszt jonapot. Erre megest kituremkedsz, mer'hogy bancsaaak a te szeretett vezered. Ejnye...

Huss vissza erlelodni!
Legyenek a katasztrófák bármily' különféle természetűek, az emberek igényei szinte mindig azonosak maradnak. Legyen szó az autópályán a hó fogságában rekedtekről vagy árvíz, iszapömlés miatt otthonukból kitelepítettekről a meleg, étel/ital és minimális tisztálkodási…..
Elcsattant egy pofon és ezzel szerintem új korszak kezdődött. Egy rokkantnyugdíját elvesztett bányász szerda este, lakossági fórumon vágta pofon Polics József komlói polgármestert.Mintegy ötven érintett (volt) bányász olvasta a fideszes országgyűlési képviselő fejére…..
DR. DR. DR. rasztaparaszt 2013.02.28 00:34:58
@Tamás Csacsicska: helyes. facse, oszt megszervezni a gyujtest, tamogatast.
DR. DR. DR. rasztaparaszt 2013.02.28 00:38:07
@Rwindx: nem tutilok ocsisajt, csak megjegyeztem, hogy a hozzad hasonlo kis seggnyalonc nudlik a vegen nem szoktak jol jarni.
Es a veg mar elkezdodott a szamotokra.

Ez a banyasz megtorte a jeget. Es ha hozzanyultok, (fokepp a habonyis malor tukreben), akkor az nagyot fog szolni.
DR. DR. DR. rasztaparaszt 2013.02.28 00:55:42
@Rwindx: hiaba probalsz kibujni a tobbesszambol, nem megy ez nektek. Tudod, egy a tabor, egy a zaszlo. Egyenbirka egyenbeget. Sebaj, en most szepen megyek aludni, te meg irkalj ide amit akarsz.
Aztan majd ne feledd amire ma megtanitottalak: kar nyalnod ilyen vehemenciaval, a helikopteren neked SOSEM lesz hely. :D
Már világszerte egyre nagyobb a kínálat az online kurzusukból. Az Ace Online Schools azokkal a bizarr szakmákkal ismertet meg, amiket otthon, a számítógéped előtt ülve is elvégezhetsz. Már laptopról is megtanulható a kutyakozmetika, hiszen a Groomadog Academy a világ bármely…..
DR. DR. DR. rasztaparaszt 2013.02.27 15:42:57
„- Hogy van a feleséged? – Beteg. – És veszélyes? – Ilyenkor nem, csak ha egészséges.” Ilyen és csak ilyen vicceket közöl már jó ideje az V. kerület lapja, a Mai Belváros. A címlapon egy Rogán-portré, a hátoldalon pedig szép rózsaszín keretbe foglalva egy nagyadag…..
DR. DR. DR. rasztaparaszt 2013.02.20 12:03:28
@Muad\\\'Dib: hat tudom, hogy kinos szamodra az ilyen baratsag, merthogy ugye madarat tollarol...
de eleg eros vagy te, elviseled :)
DR. DR. DR. rasztaparaszt 2013.02.20 12:12:32
@Maitre: jah, bevallas alapjan. eletszeru :D :D :D
vegul is egyszerubb lenne, ha csak pap, vagy apaca tanithatna erkolcstant, aztan max ha a papbacsi tul buzgon simogattttya a kicsik fejecskeit, akkor maj' elsikalja az egyhaz, oszt jonapot.
:D

Mellesleg miert is lenne lelkiserult, aki elvalt?
vagy miert nem tanithat erkolcsot az, aki nem hazas?
az erkolcstan az most hittan2?
DR. DR. DR. rasztaparaszt 2013.02.20 12:18:58
@Muad\\\'Dib: latom, te se erted a trefat, mint a a kis barataid :D :D :D
Milyen jó lenne elhinni Silhavy Máténak, hogy a gonoszok hamisították bele a gólyatáborba jelentkező hallgatókról készült listába például azt, hogy valakinek „csúnya zsidó feje van”, vagy esetleg azt, hogy „adom a csajt, jó teste van, de semmi egyéb”, esetleg azt, hogy…..
DR. DR. DR. rasztaparaszt 2013.02.20 00:52:44
@Parmezanidész:
ezzel vitatkoznek nemileg...
a kovetkezo 10-20 evben az informatika olyan kapukat nyit meg, amitol elsosorban az anyagkutatasok, es a biologia (elso sorban a mikrobiologia, az agykutatas, es a genetika) fog hatalmasat ugrani, aztan ha az uj anyagok visszagyuruznek a szamitastechnikaba, es az agykutatas eredmenyei - fokepp a gondolkodas mechanizmusainak megertese, es az agy mukodesenek szimulacioja reven - a felturbozott szamitasi kapacitassal egyutt kinyitjak pandora szelencejet...
nem vagyunk mar nagyon messze attol, hogy rendelkezesre alljon az a szamitastechnikai kapacitas, amellyel az orokito anyagot kepesek keszunk olyan melysegben modellezni es kezelni, hogy a szamunkra hasznos modositasokat meg tudjuk majd tervezni, es elo is tudjuk allitani... Ahogy olvasom, egy rakat tobbmilliard dolarros project indult a kozelmultban, amelyik az agyi folyamatokat kutatja... Pl a minap Obama is bejelentett egyet, ok se akarnak kimaradni a jobol...

Tehat abban egyezem Veled, hogy most nem a torteneszek idoszaka kovetkezik, viszont az biztos, hogy a vilagot nem egy kozgazdasz fogja "megmenteni", hanem egy olyan biologus team, amelyik eloszor hozza ossze pl az uveghazgazokbol olcso-energiat termelo bakteriumokat, vagy egy olyan kiberbiologus, amelyik mukodokepesen lemodellezi a szinapszisokat, es osszeberchel egy kezdetleges patkanyagyat, vagy valami mas huncutsagot. :D
Az mas kerdes, hogy kishazank egyik teruleten se eselyes: a raszi-naci csotanyok nem termelnek villamossagot, es az agyuk modellezesevel se jut elobbre a vilag, hiszen a mesterseges higfosh nem egy egetvero talalmany :)
Az Eurostat legújabb adatai szerint Magyarországon ma hárommillió embert fenyeget az elszegényedés. Közülük azok tudnak maguknak jobb pozíciót kiharcolni, akik a sarkukra állnak. Ezt most a diákok és néhány bátor oktató – elismerés nekik – megtették Szegeden és Budapesten…..
DR. DR. DR. rasztaparaszt 2013.02.16 13:00:51
@Ponyva Mester: sose ertettem meg a jobboldali logikat, miszerint a magyar, az valami csucsubermensch, a talalekonysag csimborasszoja, ajropa szurkealomanya, maga a megtestesult, ketlabon jaro furfang, masreszt meg megy a picsogas, hogy tul sok az egyetemista, a sok hulyegyerek ugyis keptelen befejezni a tanulmanyait, tehat netto veszteseg a kinlodasuk a tarsadalomnak. Mindezt annak fenyeben vizsgalva, hogy boven le vagyunk maradva attol a cuuuuna ajropatol az egy fore juto felsooktatasban reszesulo diakot illetoleg.
Fodor Gábor Miért? 2013.02.14 08:00:33
Sokan kérdezik tőlem, mivégre. Minek egy új párt megint, hiszen már van egy tucat szervezet, amelyik a politikai közép szavazóit akarja megszólítani? Minek széjjelforgácsolni a baloldalt, rontani a Fidesz leváltásának esélyét? A jóakarók azt tanácsolják, hogy a liberálisok…..
Mint köztudott, az LMP tavaly novemberi kongresszusa olyan határozatot fogadott el, amely kizárta a Lehet Más a Politika csatlakozását az Együtt 2014 választói mozgalomhoz, de felhatalmazást adott arra, hogy a párt képviselői megkezdjék a tárgyalást az együttműködés más…..
DR. DR. DR. rasztaparaszt 2013.02.14 11:29:11
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
max riszpekt!
sajnos nagyon kevesen latjuk igy, a tobbseg a partos szemuvegen at csak arra tud fokuszalni, ami passzol a sajat brossurajahoz.
DR. DR. DR. rasztaparaszt 2013.02.14 11:32:36
@ntracer: ha az a kerdes, hogy kit valasszon meg az utca az iskolabusz sofforjenek, a gyilkost, avagy a tolvajt, akkor bizony iparkodni kell leulni a tolvajjal egy asztalhoz, mielott a gyilkosra biznad a gyerekedet.
DR. DR. DR. rasztaparaszt 2013.02.14 11:46:03
@gahan: jo
szavazz valami melett, ha nincs alternativa.
siffer a maga torpe taboraval nem az.
ami jelenleg folyik, az meg 4 ev alatt annyira lenullazza az orszagot, hogy mar felesleges lesz szavazasban gonolkodni.
a berrabszolgak szava ugyanis nem hallatszik fel.
Mandiner-kommentelő és kormányt buktatni szándékozó aktivista is megjelent a hétfői diáktüntetésen, amelyet a Hallgatói Hálózat szervezett. Az általunk megkérdezettek az egyetemek finanszírozásáról és a hallgatói szerződésekről eltérően vélekedtek, abban viszont…..
DR. DR. DR. rasztaparaszt 2013.02.12 12:43:01
@Kandeláber: Elbasztatok, kicsi lesz az a stadion. Nem lesz eleg az a 20.000 ferohely, ha a nepnek akasztani tamad kedve.
Félreértés ne essék, ebben a posztban nem a szegényekről, kispénzűekről lesz szó, hanem azokról a kivételes emberekről, akik önként - egy fajta lázadásból - mondtak le a pénz használatról és mindenről, ami ezzel együtt jár. Egy német hölgy - Heidemarie Schwermer - a…..
Vajon feloszlatja-e a bíróság a Fideszt? Ezt a 4K! kezdeményezte az ügyészségnél arra hivatkozva, hogy a párt nem tartott kongresszust 2012-ben, pedig a ptk. szerint évente kellene. Az újra-új ptk. is ugyanígy rendelkezik majd, ez a szabály általában az egyesülésekre is vonatkozik.…..
Az elmúlt években az e-útdíj-rendszer kapcsán az embernek az az érzése támadt, hogy a jelenlegi kormányzat egyrészt valamiféle Szent Grálként tekint dologra, mely évről évre kihúzza majd a költségvetést a menetrendszerű slamasztikából, másrészt az állandó halogatás és…..
DR. DR. DR. rasztaparaszt 2013.01.24 10:36:53
@ursus artos: aaaa, a romkocsmatoltelek egyetemistakat uszito nemzetellenes muszaki ertelmisegtol kernel segitseget?
TE ARU LOOO! :D
DR. DR. DR. rasztaparaszt 2013.01.24 10:38:21
@kelevaleez: nana! az en cegem kecceolyanjol megcsinalja (azaz ketszer annyit fizetek vissza a partkasszajukba) mint a tied!
Kulonben is rajta vagy a kubatovlistan.
485       Január 20. Kedd Ma egy kis nyüzüge, szarjancsi, nálam öregebb szakács elkapott a folyosón és röhögve mondta, hogy testhez álló feladatot talált nekem. – Belet fogsz fújni, kisgyerek! Kajánul vihogott, s miközben rángatott a konyha felé, minden…..
DR. DR. DR. rasztaparaszt 2013.01.20 20:54:56
A Budapest Szobrai (akinek már a héten bemutattam egy remek montázsát) tette közzé a fenti képeket, melyeken jól látszik: visszaépítik az obeliszket a Zeneakadémia tetejére, amely hiányzott róla évtizedek óta. Épp úgy fog kinézni az egyik legszebb szecessziós pesti épületnek a…..
Merész dolog persze ilyet kijelenteni, de az 1947-es évjáratú Chateau Cheval Blanc-t sokan minden idők egyik legjobb borának tartják. Ez persze ízlés kérdése is, egy azonban biztos: a piac ritkán téved, márpedig az elmúlt évtizedekben elképesztő összegeket fizettek ki egy-egy…..
Szócska Miklós egészségügyi államtitkár nem aggódik amiatt, hogy kb. 10 000 orvos esik hamarosan ki az egészségügyből a kormány új nyugdíj rendelkezései miatt. A tervek szerint a hiányzó orvosokat maguk a betegek fogják pótolni. „Eddig is számos hasznos következménye…..