Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Barchetta

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Így vesz autót a nepper 2012.01.24 06:33:35
Elméletben mindenki tud autót venni, de gyakorlatban pár apróság miatt képesek otthagyni egy ilyen remek vételt. Szerencsére nekem. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Valahol Stájerországban gyorsan el kellett hagynunk az autópályát, mert szakadni kezdett az eső - öltözni, öltözni! Most már értem én ezt a csávót, Atlaszt. Aki így tartja a vállán Földet, tudják, egy mondabeli mandró, állítólag nagyon erős, még a Toldi Miklósnál is…..
Egyedülálló módon...  A Hyundai visszavásárlási védelmet kínál modelljei mellé Budapest, 2011. február 15. - A Hyundai Holding Hungary Kft. a mai napon hozta nyilvánosságra teljesen egyedi, a piacon eddig nem alkalmazott szolgáltatását, a „Hyundai visszavásárlási…..
Barchetta 2011.02.16 08:11:07
@victor vacendak:
Imádom ezt a sok multimilliomos rongyrázót, aki kijelenti, hogy a koreai autó csak szar lehet. Nekem sok más neves márka után most 2 db koreai autóm van, és a legnagyobb megelégedettséggel tudok csak róluk beszélni. Hihetetlenül megbízhatóak, szerviz igénytelenek.Ja és hogy istent kísértsek elárulom, hogy az egyik egy Ssangyong pickup.
UF Beszéltem. :-)